Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω βρει απο ιδιώτη ενα αυτοκινητο που θελω να παρω και συμφωνήσαμε να το κανουμε απο υπουργείο και οχι απο ΚΕΠ οπως θελαμε και οι δυο. Σκεφτομαι αρχικα να παω να παρω παράβολα να τελειώνω με αυτο το θέμα απο τη μερια μου μιας και το υπουργείο ειναι πολύ κοντά μου γιατι θελει απο οτι ειδα ειδικό λογαριασμό.Αυτο που δε γνωρίζω ειναι απο που μπορεί να πάρει τη βεβαίωση για τα τέλη. Υποτίθεται οτι μπορεις να κανεις print screen αλλά δεν εχει σφραγίδα η σελίδα με τα τέλη.
Πρέπει να πάει στην εφορία;

Επεξ/σία από ParhsG
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Mansora είπε

Και με print screen από taxis net είναι μια χαρά, έχω μεταβιβάσει πάνω από 20 αμάξια και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. 

20 αμαξια μεταβιβασες εδω και ενα χρόνο που ισχυει αυτο το σύστημα;;;

Απο δεκα μεριές μου εχουν πει οτι ειναι ειδικο εντυπο και βγαινει ΜΟΝΟ απο τη ΔΟΥ (και εφοριακος μου το ειπε, καθως πουλησα αμαξι πριν 3 μηνες).

Ειναι ειδικο χαρτι παιδια μη μπερδευεστε και πατε χωρις αυτό και ταλαιπωρηθείτε...

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Mansora είπε

Και με print screen από taxis net είναι μια χαρά, έχω μεταβιβάσει πάνω από 20 αμάξια και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. 

Το υπουργείο μεταφορών πάντως δεν συμφωνεί μαζί σου:

"● Βεβαίωση περί μη οφειλής τελών κυκλοφορίας από την αρμόδια ΔΟΥή εκτύπωση εικόνας οφειλών οχήματος «print screen» με τη σχετική σφραγίδα της αρμόδιας ΔΟΥ."

http://www.yme.gr/index.php?tid=334

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό είδα και εγώ πως θελει και στάμπα και βουλοκέρι.

Οσο αφορα το print screen δε νομιζω πως λεει κατι στο gsis αν χρωστας παλαια. Έλεγα μήπως μου διαφεύγει κάτι.

Περα απο αυτο ελπιζω να μη τρεχω. ΚΤΕΟ υπαρχει, η αδεια δεν εχει παρακράτηση κτλ , θα αγοράσω τα παραβολα ελπιζω να μη θελουν τιποτα αλλο περιεργο.

Τελος δεν εχω βρει πληροφορίες τι πραγματικά ισχύει για την ασφάλεια, εδώ με κορόιδεψαν και σε καινουργιο οχημα που ειχα πάρει μου ειπαν θα ισχυει απο τοτε και τελικα ηταν +1 μερα. Ο ασφαλιστης που ρώτησα λεει οτι δε μπορει να κανει πριν τη μεταβιβαση ασφαλεια. Απο την αλλη αν κανω την ωρα της μεταβιβασης ποιος ξέρει απο ποτε θα ισχυει...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ParhsG είπε

Αυτό είδα και εγώ πως θελει και στάμπα και βουλοκέρι.

Οσο αφορα το print screen δε νομιζω πως λεει κατι στο gsis αν χρωστας παλαια. Έλεγα μήπως μου διαφεύγει κάτι.

Περα απο αυτο ελπιζω να μη τρεχω. ΚΤΕΟ υπαρχει, η αδεια δεν εχει παρακράτηση κτλ , θα αγοράσω τα παραβολα ελπιζω να μη θελουν τιποτα αλλο περιεργο.

Τελος δεν εχω βρει πληροφορίες τι πραγματικά ισχύει για την ασφάλεια, εδώ με κορόιδεψαν και σε καινουργιο οχημα που ειχα πάρει μου ειπαν θα ισχυει απο τοτε και τελικα ηταν +1 μερα. Ο ασφαλιστης που ρώτησα λεει οτι δε μπορει να κανει πριν τη μεταβιβαση ασφαλεια. Απο την αλλη αν κανω την ωρα της μεταβιβασης ποιος ξέρει απο ποτε θα ισχυει...

Οι ηλεκτρονικες ασφάλειες συνηθως ξεκινουν μια μερα μετα. Εαν εισαι βέβαιος οτι θα το παρεις και οτι δε θα στραβωσει κατι ωστόσο μπορείς να την κάνεις απο την προηγούμενη.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, paylidis είπε

Οι ηλεκτρονικες ασφάλειες συνηθως ξεκινουν μια μερα μετα. Εαν εισαι βέβαιος οτι θα το παρεις και οτι δε θα στραβωσει κατι ωστόσο μπορείς να την κάνεις απο την προηγούμενη.

Έχει ασφάλεια με το παλαιό ιδιοκτήτη. Αλλα απο οτι ειδα δεν ισχυεί; Αν κανω με στοιχεια δικά μου πχ 1 μηνα απο Hellas Direct θα ειναι οκ;

Δημοσ.

Δεν ισχύει με του Παλιού ιδιοκτήτη. Θεωρητικά ναι. Η hd ξεκινάει 00:00 της ημέρας που θα επιλέξεις. Εάν κανείς τη μετάβιβαση το ίδιο πρωί είσαι κομπλέ. Ούτως ή αλλιώς μόνο πινακίδα ζητάει. 

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπερα σας παιδια.προκειται να μεταβιβασω το αμαξι μου και ειδα αυτο που αναφερει σχετικα με την βεβαιωση περι μη οφειλης τελων κυκλοφοριας.Εγω ειμαι Ροδο τωρα αλλα μενω Αθηνα ,η ΔΟΥ μου ειναι Αθηνων..αν παω στην Εφορια της Ροδου θα μπορεσω να την βγαλω την βεβαιωση απο εδω;η πρεπει οπως και δηποτε να ειναι απο την δικη μου ΔΟΥ;

Δημοσ.
Στις 30/1/2018 στις 4:15 ΜΜ, paylidis είπε

20 αμαξια μεταβιβασες εδω και ενα χρόνο που ισχυει αυτο το σύστημα;;;

Πάνω από χρόνο. Αύγουστο του 17 πούλησα και πήγα ΔΟΥ για τη βεβαίωση.

Βέβαια θα μπορούσε το Μεταφορών να ζητήσει τη βεβαίωση από το  Οικονομικών, αλλά εφόσον υπάρχει ο μ@λάκας που τρέχει δεξιά κι αριστερά και είναι και μονίμως με το χέρι στην τσέπη σιγά μην ασχοληθούν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...