Dark_son20 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 πες ρε παιδί μου ότι στη βάρεσε και θες 10 μέρες να κάνεις unplug τελείως. τι επιλογές έχεις πέρα από το να πας στο Nepal που προϋποθέτει κάποιο κόστος. ή το Άγιο Όρος πρέπει να ακολουθείς την ορθοδοξία? (είδα ότι μεμονωμένα ασκηταριά δέχονται ακόμα και άθεους) ίσως κάποιο οργανωμένο μη τουριστικό καταφύγιο σε βουνό? δηλαδή όχι λύσεις πας σε ένα πεντάστερο και λιώνεις, κάπου εκτός κοινωνικού συνόλου.
AtiX Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Για αυτή την εποχή οποιοδήποτε μικρό νησί... 2
tarantules Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε http://www.milia.gr/el/ Εδώ είσαι Τώρα όμως που του έδωσες το link με το συγκεκριμένο , θα το δει όλο το insomnia και θα γίνει must προορισμός και πάει το ησυχαστήριο.... Ήδη η σελίδα αργεί να φορτώσει....Καλύτερα στείλτου κάτι άλλο σε PM.... Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από tarantules
Dark_son20 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 ευχαριστώ! πολύ καλο αν και λίγο τσιμπημένο για 10 μέρες. ξεκόλλησε και ο εγκέφαλος μου και ίσως ψαχτώ/βρω και κάτι σε χειμερινό αγροτουρισμό φυσικά και άλλες προτάσεις ευπρόσδεκτες,. δεν νομίζω ότι κινδυνεύουν τέτοια μέρη από το να γίνουν γνωστά μιας και πάει συνειδητά για ησυχία ο κόσμος που θα πάει
unforgiven Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Ψάξε στο AIrbnb σε κάποιο χωριό που σε βολεύει, σε κάποιο μικρό νησί, γενικά σε καλοκαιρινούς προορισμούς.
Miracle Worker Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Καποιο μικρο νησι στα νοτιοανατολικα. Απλα μην πας στο λιμανι, αλλα σε καποιο χωριουδακι. Βεβαια το θεμα ειναι τι ακριβως ψαχνεις, πως φανταζεσαι οτι θα περνας την μερα σου, τι θες να αποφυγεις κ.λπ. Ενα μοναστηρι που προσφερει καταλυματα εναντι συμβολικου ποσου, ειναι η Ιερα Μονη Πανορμιτη στη Συμη.
paylidis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Πηγαινε στις μικρες κυκλαδες τετοια εποχη και θα δεις τι σημαινει ησυχαστήριο...φοβαμαι μόνο μη θες να γυρισεις μετα άμεσα πισω...
Dark_son20 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 το θέμα είναι να έχει κάποιες δραστηριότητες (όχι υποχρεωτικά οργανωμένες) Μονοπάτια στο βουνό πχ η κάποια ασχολία με τα ζώα κτλπ τα νησιά είναι αυτό που λέτε θα πέσει κοίταγμα ταβανιού, για αυτό κλειδώνομαι και στο δωμάτιο μου (Σύμη λόγω οικογένειας της γυναίκας δύσκολη η αποσύνδεση από το περιβάλλον)
paylidis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 μια χαρα ασχολίες εχουν για πεζοπορίες κλπ, πρεφα με τους παππουδες και τον παπα του χωριού στο καφενειο, ζωαρα! 1
idomeneas7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Στο ίδιο μέρος με τη Μηλιά, σου νοικιάζω με 5 ευρώ το σπιτάκι της φωτογραφίας που είναι στη μέση του πουθενά.
AristidisZ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Αν πάντως μαγειρεύεις όπως στο εστιατόριο στη Μηλιά, εγώ έρχομαι αύριο
idomeneas7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δεν πάω σετ με το σπιτάκι με 5 ευρώ, είπαμε.
Speculoos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, mclein είπε Ικαρία. Ναι ησυχαστήριο τον Φλεβαρη, όχι το καλοκαίρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα