Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Μετά από μια βόλτα στο praktiker είδα 2 αγωνιστικά ποδήλατα σε ωραία τιμή. Είχε ένα everest και ένα mondial (?) στα 350-400€. 

Το ένα ήταν αυτό. Το άλλο δεν έχω μπορέσει να το βρω. Τι λέτε είναι καλά? 

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, evoracing είπε

Καλησπέρα, 

Μετά από μια βόλτα στο praktiker είδα 2 αγωνιστικά ποδήλατα σε ωραία τιμή. Είχε ένα everest και ένα mondial (?) στα 350-400€. 

Το ένα ήταν αυτό. Το άλλο δεν έχω μπορέσει να το βρω. Τι λέτε είναι καλά? 

Δεν εχω ξανακουσει μαρκα mondial.

Για μενα καλυτερα να εδινες 400 ευρω για μεταχειρισμενο και θα επαιρνες κλασεις ανωτερο,ειδικα αν ειναι γνωστης θα το εχει και σε καλη κατασταση.

Εγω απο αγγελια βρηκα fidusa αψογο στα 320.

Το εχω και αχτι το πρακτικερ..

• Like 1
Δημοσ.

Αγωνιστικό τέτοιου τύπου δεν είχα ποτέ, έχω μια παλιά μεταλλική κούρσα. 

Να φανταστώ όλος ο ντόρος είναι για τον σκελετό έτσι? γιατί όλα τα εξαρτήματα είναι shimano και από όσο ξέρω είναι καλά. 

Για να ξανά ξεκινήσω το χομπι μου θέλω βασικά. 

Είχα μπει στο car.gr αλλά δεν έβρισκα κάτω του 500αρικου..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, evoracing είπε

Αγωνιστικό τέτοιου τύπου δεν είχα ποτέ, έχω μια παλιά μεταλλική κούρσα. 

Να φανταστώ όλος ο ντόρος είναι για τον σκελετό έτσι? γιατί όλα τα εξαρτήματα είναι shimano και από όσο ξέρω είναι καλά. 

Για να ξανά ξεκινήσω το χομπι μου θέλω βασικά. 

Είχα μπει στο car.gr αλλά δεν έβρισκα κάτω του 500αρικου..

Σαφως ο ντορος ειναι για το σκελετο,αλλα παιζουν και αλλα ρολο.

Στο πρακτικερ μπορει να ειναι μετριος ο σκελετος,αλλα ζαντες φρενα και πηρουνι θα ειναι για κλαμματα.

Μπες σε σελιδες με ποδηλατικες συζητησεις,οχι σε χρυσες ευκαιριες κτλ.

Προτεινω αυτο γιατι εκει θα βρεις γνωστες του αντικειμενου που θα σε βοηθησουν στην αγορα και θα σε αποτρεψουν απο κατι υπερβολικο.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, webparts είπε

Σαφως ο ντορος ειναι για το σκελετο,αλλα παιζουν και αλλα ρολο.

Στο πρακτικερ μπορει να ειναι μετριος ο σκελετος,αλλα ζαντες φρενα και πηρουνι θα ειναι για κλαμματα.

Μπες σε σελιδες με ποδηλατικες συζητησεις,οχι σε χρυσες ευκαιριες κτλ.

Προτεινω αυτο γιατι εκει θα βρεις γνωστες του αντικειμενου που θα σε βοηθησουν στην αγορα και θα σε αποτρεψουν απο κατι υπερβολικο.

Πες ζάντες και φρένα με τον καιρό τα αλλάζεις, το θέμα είναι μην σπάσει σε καμιά κατηφόρα στα 2 :P

Έχεις να προτείνεις κάποιο μοντέλο που θα βρω σε αυτά τα λεφτά μεταχειρισμένο? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, evoracing είπε

Πες ζάντες και φρένα με τον καιρό τα αλλάζεις, το θέμα είναι μην σπάσει σε καμιά κατηφόρα στα 2 :P

Έχεις να προτείνεις κάποιο μοντέλο που θα βρω σε αυτά τα λεφτά μεταχειρισμένο? 

Οπως προειπα βρηκα fidusa cima με 320 για την κοπελα μου.

Το λες οριακα ευκαιρια,αλλα το ποδηλατο ειναι τιμιο και ειναι για αυτο που το θες και λιγο παραπανω.

ενα παραδειγμα εδω

Εγω εχω ενα δανεικο trek alpha,και αυτο πολυ δυνατο,πρεπει να εκανε γυρω στα 700 καινουργιο.

Επεξ/σία από webparts
Δημοσ.

Είμαι στην δουλειά τώρα και δεν μπορώ να μπω στο car για να δω την αγγελία :ph34r:

Θα το δω το πρωί και μπορεί να σε ρωτήσω κι άλλα :D 

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, evoracing είπε

Είμαι στην δουλειά τώρα και δεν μπορώ να μπω στο car για να δω την αγγελία :ph34r:

Θα το δω το πρωί και μπορεί να σε ρωτήσω κι άλλα :D 

Κανε και καμια παραθεση για να βλεπουμε οτι μας μιλας :P
Καλο κουραγιο!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, webparts είπε

Κανε και καμια παραθεση για να βλεπουμε οτι μας μιλας :P
Καλο κουραγιο!

Σκουζάτε με :P 

Θα πάω να πάρω και για αρχή ένα τέτοιο μιας και έχω να κάνω 3-4 χρόνια.

https://www.gearbest.com/motorcycle-fairings/pp_235699.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχω την εντύπωση πως τα everest είναι η φθηνότερη σειρά των ideal. το ποδήλατο μου θυμίζει έντονα την προπέρσυνη σειρά stage της μαμάς εταιρείας.

δες τα περιφερειακά τι μοντέλα είναι. Κατά πάσα πιθανότητα πρέπει να είναι η shimano 105 , η οποία για τα λεφτά της , και δεδομένου πως εσύ δε θέλεις να κάνεις αγώνες , αλλά το θές καθαρα για λόγους αναψυχής και άντε καμία προπόνηση για κάψιμο, είναι πολύ τίμιο.  Δες το βάρος του μόνο, μην ξεφεύγει πολύ, καθώς στις ανηφόρες θα σε κουράσει αρκετά. 

ο σκελετός πρέπει να είναι αυτός

http://www.idealbikes.net/?section=3203&language=el_GR&itemid1494=3266&detail1494=1

Επεξ/σία από gdriver
Δημοσ.

@ ts

Έχω ψωνίσει αρκετά πράγματα από το Praktiker και άρα δεν θεωρώ ότι είμαι πολέμιός του:). Μάλιστα ένα φεγγάρι (παλιά) είχα δουλέψει και εκεί.

Στο θέμα "ποδήλατο" όμως έχω τις ενστάσεις μου.

Ναι μεν έχει συμπαθητικές τιμές σε αρκετά μοντέλα και ίσως κάποια να εντυπωσιάζουν το νεοεισερχόμενο με πχ εμφάνιση αλλά τελικά θεωρώ ότι δεν αξίζουν.

Και σε σκελετό αναφέρομαι και στα υπόλοιπα "τζέρτζελα". Και μην υποβιβάζεις το θέμα των υπολοίπων στοιχείων με σκεπτικό "αφού είναι shimano θα είναι οκ". Και γιατί όλα τα shimano δεν είναι καλά (όπως όλες οι εταιρίες έχει και entry level προϊόντα που δεν "τιμούν" ιδιαίτερα το όνομα) αλλά και γιατί είτε δεν θα τα αλλάξεις με καλύτερα όπως αισιοδοξείς είτε τελικά, αν το κάνεις, μπορεί το τελικό κόστος να σου βγει σα να αγόραζες ένα καλό ποδήλατο από την αρχή (χωρίς τελικά να έχεις ένα καλό ποδήλατο).

Όπως σου προτάθηκε ήδη, αν δεν θέλεις/μπορείς να πας σε κάτι καινούργιο και καλό, τουλάχιστον κοίτα για μεταχειρισμένο. Αν δεν είσαι στη φάση "άντρα θέλω, τώρα τον θέλω", μπορεί να βρεις πραγματικά ευκαιρίες

ΥΓ Αν και υπάρχουν πολύ καλές ευκαιρίες από "ύποπτες" πηγές θα σου έλεγα να το αποφύγεις. Πέρα από το ανήθικο το πράγματος, διαιωνίζεται μια κατάσταση της οποίας αύριο μπορεί να είσαι κι εσύ θύμα.

Δημοσ.

επαυξανω στο οτι θελει προσοχη το βαρος . Ειδικα αν ειναι απο  praktiker, ειχα αγορασει κ εγω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και εγω θα σου ελεγα μην παρεις με τιποτα απο πρακτικερ. ουτε καν ideal. προσπαθησε να ανεβεις λιγο και να παρεις κανα merida απο ποδηλαταδικο.  οταν περνεις απο ποδηλαταδικο σε μαθαινει ο αλλος και σου κοβει απτα εχτρα που θα παρεις και στα απλα σερβις δεν θα σου παρει κατι. πχ στην ρυθμιση ταχυτητων. τουλαχιστον ετσι εγινε με εμενα

Επεξ/σία από elbarto
Δημοσ.

Το σημαντικοτερο ειναι το σωστο  μεγεθος του ποδηλατου αναλογα το υψος σου.
Μια χαρα ειναι τα ideal πολυ τιμια για τα λεφτα τους, ειδικα για φουλ ερασιτεχνικη χρηση.
Υπαρχουν elite  αθλητες στην ελλαδα που μπορει να μην εχουν την οικονομικη δυνατοτητα για κατι ακριβο, αλλα με ideal κανουν πρωταθλητισμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...