Pegasus54 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Να μοιραστώ την εμπειρία μου , που δεν μου έχει ξανατύχει... Μπήκα σήμερα στο παραπάνω κατάστημα να πάρω ένα screen protector για ένα τηλέφωνο και ζήτησα να το δω. Ο πωλητής τραβήχτηκε πίσω, και μου απάντησε ότι δεν μπορεί να μου το δώσει , γιατί εκεί είναι ...Ομόνοια και συμβαίνουν πολλά! -Δηλαδή μου λέτε ότι μπορεί να το κλέψω εδώ μπροστά σε 3 υπαλλήλους και να φυγω; ρωτάω.. -Ξέρετε πόσες φορές μας έχουν κλέψει! ...απαντάει. Ζήτησα τον υπεύθυνο, τον ενημέρωσα, που συμφώνησε απολύτως με τη συμπεριφορά του συνεργάτη του . Φυσικά έφυγα... 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δυστυχώς την ίδια εμπειρία είχα και εγώ όταν πήγα να πάρω ένα tablet. Ζήτησα να δω το κουτί και το κρατούσε με δύναμη ενώ πήγα να το πάρω στα χέρια μου. Επίσης μου ζήτησαν ταυτότητα ενώ πλήρωνα με κάρτα που έχει πιν. Τους ζήτησα το λόγο και είπαν "πολιτική καταστήματος". Δεν ψώνισα ξανά από εκεί. Δεν επιθυμώ να μπαίνω μέσα σε ένα κατάστημα και να νιώθω σα να κάνω κάτι παράνομο ή να με κοιτάζουν σαν κλέφτη. 6 1 2
bilios40 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 10 χρονια για ωρες γυρναγα στην ομονια εχω δει μεχρι και κουστουμαρισμενο με γραβατα κιολας! <κλεφτης> να κλεβει απο μπακαλικο στη ζηνωνος προιοντα απο τα ραφι φαντασου να ησουν μαγαζατορας και να ειχες 50 τη μερα που θα βλεπουν τα κινητα με τα χερια τους για την ωρα που θελουν και να εισαι στη μπριζα να μην σου κανει το μπραφ το τρεξιμο και φυγει .....<10 χρονια στην ομονοια εχω δει πολλα! μεγαλο σχολειο> 8
NemeSis1990 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) εχουμε γινει ΖΟΥΓΚΛΑ μαγκες, δεν φταινε οι υπαλληλοι... Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από NemeSis1990 11
green gordon Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Εχω δουλεψει σε καταστημα στην περιοχη για πολλα χρονια. Αμετρητες ιστοριες... Και μιλαω για 10ετια που εχω φυγει απο κει.Τωρα φανταζομαι θα ναι χειροτερα.
zio10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δεν μου φαίνεται περίεργο, αλλά από την άλλη γιατί μένουν σε μια τέτοια περιοχή; 2
Centurion Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δεν μου κάνει εντύπωση. 3ης Σεπτεμβρίου - Χαλκοκονδύλη - Πλατεία Βάθη, είναι ίσως η χειρότερη περιοχή της Αθήνας. Έχει όλο το πακέτο που λένε...
Alxnks Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, zio10 είπε Δεν μου φαίνεται περίεργο, αλλά από την άλλη γιατί μένουν σε μια τέτοια περιοχή; Όλο και κάποια "μεταχειρισμένα" για γρήγορη πώληση θα έχει αυτή η περιοχή! 2
opcorsa Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, green gordon είπε Εχω δουλεψει σε καταστημα στην περιοχη για πολλα χρονια. Αμετρητες ιστοριες... Και μιλαω για 10ετια που εχω φυγει απο κει.Τωρα φανταζομαι θα ναι χειροτερα. ακουμε τυπε
Rod@X Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όπως και να χει τίποτα δεν δικαιολογεί την αγένεια απέναντι στον πελάτη και την έλλειψη επαγελματισμου. Παντού κλέβουν και στην Ομόνοια ίσως περισσότερο. Σε πατάει ο οδηγός, δεν δέρνεις τον εισπράκτορα... Επειδή σε έκλεψε κάποιος, δεν φέρεσαι σε όλους σαν να ειναι κλέφτες... Αυξάνεις τα μετρα ασφάλειας η αλλάζεις περιοχή αν το μαγαζί είναι μείον. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από Rod@X 8
Heatspreader Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 52 λεπτά πριν, billdanos είπε Δυστυχώς την ίδια εμπειρία είχα και εγώ όταν πήγα να πάρω ένα tablet. Ζήτησα να δω το κουτί και το κρατούσε με δύναμη ενώ πήγα να το πάρω στα χέρια μου. Επίσης μου ζήτησαν ταυτότητα ενώ πλήρωνα με κάρτα που έχει πιν. Τους ζήτησα το λόγο και είπαν "πολιτική καταστήματος". Δεν ψώνισα ξανά από εκεί. Δεν επιθυμώ να μπαίνω μέσα σε ένα κατάστημα και να νιώθω σα να κάνω κάτι παράνομο ή να με κοιτάζουν σαν κλέφτη. Αυτό με την ταυτοποίηση με την πληρωμή κάρτας γίνεται πάλι επειδή λόγω τις περιοχής έχουν γίνει λένε περιστατικά με κλεμμένες κάρτες.
gatokoritso Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 τα τελευταία μου κινητά από το Κάιζερ τα πήρα και ποτέ δεν είχα κάποιο θέμα.βεβαια όταν πήγαινα ήμουν για τελική απόφαση και όχι για ψάξιμο μάλιστα μου άνοιγαν και το κινητό μπροστά για να το ελέγξω. τώρα για ένα screen protector να κάνει ο άλλος έτσι περίεργο μου φαίνεται..έχω ενα χρόνο βεβαια να πάρω κάτι από αυτούς. μπορεί να έγιναν τα άγρια μέσα σε αυτό το διαστημα 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 13 minutes ago, Heatspreader said: Αυτό με την ταυτοποίηση με την πληρωμή κάρτας γίνεται πάλι επειδή λόγω τις περιοχής έχουν γίνει λένε περιστατικά με κλεμμένες κάρτες. Δεν αμφιβάλλω και προφανώς θα έχουν τους λόγους τους. Απλά εγώ δεν επιθυμώ να κάνω συναλλαγές κάτω από αυτές τις συνθήκες. 6
BadBoy Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Η επίδειξη της ταυτότητας σε συναλλαγές με κάρτα πάντως δεν ακούγεται περίεργη. Δε γνωρίζω το ύφος του υπαλλήλου για να κρίνω σωστά, αλλά η απαίτησή του δεν ήταν παράλογη. 1
eidikos33 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 kaizerstore,kaizershop,kaizer τα ιδια δεν ειναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα