Krol Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με εξόφληση στεγαστικού δανείου. Γνωρίζοντας ποια είναι η κατάσταση στην χώρα μας και γνωρίζοντας επίσης σε τι επίπεδο έχουν φτάσει οι μισθοί ( το ζώ κάθε μέρα ) υπάρχει επιτέλους στον ορίζοντα να πουλήσω ένα ακίνητο ( το οποίο έχει δάνειο ) και να το κλείσω μια για πάντα να τελειώνω. Το θέμα είναι το εξής. Το ακίνητο πωλείται σε χαμηλότερη τιμή από το δάνειο και υπολείπονται 5000 € όπου και δεν έχω. Ζήτησα από την τράπεζα να μου προτείνει μια λύση είτε κάποιου κουρέματος είτε με κάποιον άλλο τρόπο. Μου είπαν το ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ ( για 5000 € το τονίζω ) να το κάνουμε νέο δάνειο με προσημείωση!!!!!!!!! Τα έξοδα προσημείωσης είναι κοντά στα 1500 €!! Τους απάντησα αν είναι με τα καλά τους και μου είπαν ότι δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Συγνώμη ρε παιδιά , όλα αυτά τα χρόνια που πλήρωνα , δεν έχω καθυστερήση ποτέ και μάλιστα τα τελευταία χρόνια που έχουν αλλάξει τα οικονομικά, προσπαθώ με νύχια και με δόντια να είμαι τυπικός μου λένε ότι δεν υπάρχει λύση??!!!! Θα τρελαθώ!!! Δηλαδή τι πρέπει να γίνω μπαταχτσής και μετά να μου προτείνουν κανένα κούρεμα όπως άρχισε να γίνετε τελευταία? Απλά ήθελα την γνώμη σας για το που πρέπει να απευθυνθώ να βρεθεί μια λύση γιατί στο τέλος φοβάμαι μήπως δεν μπορέσω να προχωρήσω και στην πώληση του ακινήτου.
greengr21 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Πως να το πουλησεις φιλε ειναι δυνατον αν εχεις ακομα δανειο στο ακινητο?Η μονη λυση ξεπληρωνεις το δανειο και το πουλας.Την τραπεζα δεν νομιζω να τη νοιαζει ιδιαιτερα να το πω ευγενικα ποια ειναι η αξια του ακινητου,ουτε αν εισαι τυπικος στην υποχρεωσεις σου. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2018 από greengr21
AristidisZ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Κάνε ένα δυνατό προσύμφωνο με τον υποψήφιο αγοραστή
paylidis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Κάνε ένα δυνατό προσύμφωνο με τον υποψήφιο αγοραστή δυσκολο να του δωσει ενα ταλιρο μπροστα ο υποψηφιος αγοραστης και να περιμενει κανενα μηνα να αρθει η υποθηκη, εκτός εαν το πουλαει σε τιμή χώμα... το καλυτερο θα ήταν είτε λιγο λιγο να το ξεπληρωνει και να το πουλησει μετα ή να βρει δανεικα απο φιλο συγγενη και να του τα επιστρψει άμεσα μετα την πώληση... 1
AristidisZ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 4 λεπτά πριν, paylidis είπε δυσκολο να του δωσει ενα ταλιρο μπροστα ο υποψηφιος αγοραστης και να περιμενει κανενα μηνα να αρθει η υποθηκη, εκτός εαν το πουλαει σε τιμή χώμα... Φυσικά η προκαταβολή θα πρέπει να συνοδεύεται από μια καλή έκπτωση... Συν τοις άλλοις, ακόμα και αν εξοφληθούν τα 5 χιλιάρικα στη τράπεζα, πάλι χρειάζεσαι ένα όχι ευκαταφρόνητο ποσό για να πουλήσεις (ΕΝΦΙΑ, μηχανικοί, πιστοποιητικά, εφορίες κλπ κλπ)
Krol Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 23 λεπτά πριν, greengr21 είπε Πως να το πουλησεις φιλε ειναι δυνατον αν εχεις ακομα δανειο στο ακινητο?Η μονη λυση ξεπληρωνεις το δανειο και το πουλας.Την τραπεζα δεν νομιζω να τη νοιαζει ιδιαιτερα να το πω ευγενικα ποια ειναι η αξια του ακινητου,ουτε αν εισαι τυπικος στην υποχρεωσεις σου. Μπορείς να το πουλήσεις και όλα γίνονται ταυτόχρονα. Και η πώληση και η άρση προσημείωσης και η εξόφληση του δανείου. όλα αυτά σε συνεργασία με την τράπεζα και τον υποψήφιο αγοραστή. Άποψη μου είναι ότι θα πρέπει να υπάρχει διαχωρισμός σε δανειολήπτες που δεν έχουν δημιουργήσει πρόβλημα πότε και που όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα πρέπει αυτόν το δανειολήπτη να τον βοηθάει και να τον εξυπηρετεί η οποιαδήποτε τράπεζα και όχι να τον φέρεται λες και είναι κανένας κλέφτης!!!
nikos thermo Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, Krol είπε Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με εξόφληση στεγαστικού δανείου. Γνωρίζοντας ποια είναι η κατάσταση στην χώρα μας και γνωρίζοντας επίσης σε τι επίπεδο έχουν φτάσει οι μισθοί ( το ζώ κάθε μέρα ) υπάρχει επιτέλους στον ορίζοντα να πουλήσω ένα ακίνητο ( το οποίο έχει δάνειο ) και να το κλείσω μια για πάντα να τελειώνω. Το θέμα είναι το εξής. Το ακίνητο πωλείται σε χαμηλότερη τιμή από το δάνειο και υπολείπονται 5000 € όπου και δεν έχω. Ζήτησα από την τράπεζα να μου προτείνει μια λύση είτε κάποιου κουρέματος είτε με κάποιον άλλο τρόπο. Μου είπαν το ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ ( για 5000 € το τονίζω ) να το κάνουμε νέο δάνειο με προσημείωση!!!!!!!!! Τα έξοδα προσημείωσης είναι κοντά στα 1500 €!! Τους απάντησα αν είναι με τα καλά τους και μου είπαν ότι δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Συγνώμη ρε παιδιά , όλα αυτά τα χρόνια που πλήρωνα , δεν έχω καθυστερήση ποτέ και μάλιστα τα τελευταία χρόνια που έχουν αλλάξει τα οικονομικά, προσπαθώ με νύχια και με δόντια να είμαι τυπικός μου λένε ότι δεν υπάρχει λύση??!!!! Θα τρελαθώ!!! Δηλαδή τι πρέπει να γίνω μπαταχτσής και μετά να μου προτείνουν κανένα κούρεμα όπως άρχισε να γίνετε τελευταία? Απλά ήθελα την γνώμη σας για το που πρέπει να απευθυνθώ να βρεθεί μια λύση γιατί στο τέλος φοβάμαι μήπως δεν μπορέσω να προχωρήσω και στην πώληση του ακινήτου. Καλησπέρα Αποκλείεται τα έξοδα να είναι τόσα πολλά, αλλά προς το παρών δεν μας ενδειαφέρει αυτό Επειδή σε τράπεζα δουλεύω και με δάνεια ασχολούμαι μήπως μπορείς να μου πεις, και με πμ αν θες, σε ποια τράπεζα έχεις το δάνειο για να δω αν και πως μπορώ να σε βοηθήσω; Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2018 από nikos thermo 1
Joshua21 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 56 λεπτά πριν, Krol είπε Μου είπαν το ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ ( για 5000 € το τονίζω ) να το κάνουμε νέο δάνειο με προσημείωση!!!!!!!!! Καθόλου απίστευτο, αναμενόμενο θα έλεγα.
Krol Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 12 λεπτά πριν, nikos thermo είπε Καλησπέρα Αποκλείεται τα έξοδα να είναι τόσα πολλά, αλλά προς το παρών δεν μας ενδειαφέρει αυτό Επειδή σε τράπεζα δουλεύω και με δάνεια ασχολούμαι μήπως μπορείς να μου πεις, και με πμ αν θες, σε ποια τράπεζα έχεις το δάνειο για να δω αν και πως μπορώ να σε βοηθήσω; Θα σου στείλω PM. 1
green gordon Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Καταρχην να συγχαρω τον ts για τον τροπο που σκεφτεται.Ο κλασικος νεοελ τωρα θα ελεγε κανενα σπιτι στα χερια τραπεζιτη και οι τραπεζες φταινε για ολα και θα φεσωνε την τραπεζα η οποια θα επαιρνε λεφτα απο το κρατος και στο τελος θα φεσωνε εμενα. Ερωτηση τωρα. Διακανονισμο ζητησες?
3DJIN Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) δεν συμφέρει την τραπεζα γιατι το δάνειο εξυπηρετειται Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2018 από 3DJIN 1
AristidisZ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, green gordon είπε Καταρχην να συγχαρω τον ts για τον τροπο που σκεφτεται.Ο κλασικος νεοελ τωρα θα ελεγε κανενα σπιτι στα χερια τραπεζιτη και οι τραπεζες φταινε για ολα και θα φεσωνε την τραπεζα η οποια θα επαιρνε λεφτα απο το κρατος και στο τελος θα φεσωνε εμενα. Bασικά αν χρωστάει ο άνθρωπος ένα τάληρο μόνο, δε θα φέσωνε την τράπεζα αλλά ΟΚ, να χαμε να λέγαμε
Joshua21 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, paylidis είπε δυσκολο να του δωσει ενα ταλιρο μπροστα ο υποψηφιος αγοραστης και να περιμενει κανενα μηνα να αρθει η υποθηκη, εκτός εαν το πουλαει σε τιμή χώμα... Μα ο ts δεν χρωστάει στην τράπεζα μόνο ένα τάλιρο, χρωστάει το συμφωνηθέν τίμημα πώλησης ΣΥΝ ένα τάλιρο... Δλδ αν έχει συμφωνήσει με τον αγοραστή να το πουλήσει 50.000€, στην τράπεζα χρωστάει 55.000€!!! 1
Krol Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, green gordon είπε Καταρχην να συγχαρω τον ts για τον τροπο που σκεφτεται.Ο κλασικος νεοελ τωρα θα ελεγε κανενα σπιτι στα χερια τραπεζιτη και οι τραπεζες φταινε για ολα και θα φεσωνε την τραπεζα η οποια θα επαιρνε λεφτα απο το κρατος και στο τελος θα φεσωνε εμενα. Ερωτηση τωρα. Διακανονισμο ζητησες? Έχω ήδη διακανονισμό ( εδώ και 2 χρόνια ) στο τρέχον δάνειο για να μπορώ να το πληρώνω αλλιώς δεν βγαίνω ούτε για πλάκα. Αν εννοείς διακανονισμό για το υπόλοιπο που θα μείνει στην υποτιθέμενη ( και λέω υποτιθέμενη γιατί δεν ξέρω αν θα ολοκληρωθεί εφόσον δεν βρω το υπόλοιπο που μένει ) πώληση το μόνο που μου πρότεινε η τράπεζα είναι να γίνει νέο δάνειο για 5000 € με προσημείωση. Τίποτε άλλο, αλλιώς μου είπαν δεν γίνεται. 6 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Μα ο ts δεν χρωστάει στην τράπεζα μόνο ένα τάλιρο, χρωστάει το συμφωνηθέν τίμημα πώλησης ΣΥΝ ένα τάλιρο... Δλδ αν έχει συμφωνήσει με τον αγοραστή να το πουλήσει 50.000€, στην τράπεζα χρωστάει 55.000€!!! Πολύ σωστό αυτο που λες. Αν συμφωνήσω όμως για την πώληση, το υπόλοιπο που μένει είναι το τελικό που χρωστάω ακόμη στην τράπεζα ( π.χ. 5000 € ). Δεν ζητάω χάρη, αλλά όχι και προσημείωση για 5000 € , μου φαίνεται εξωφρενικό!!! Εγώ θέλω να είμαι τυπικός αλλά όχι και μαλ...........!!! Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2018 από Krol
AristidisZ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 9 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Μα ο ts δεν χρωστάει στην τράπεζα μόνο ένα τάλιρο, χρωστάει το συμφωνηθέν τίμημα πώλησης ΣΥΝ ένα τάλιρο... Δλδ αν έχει συμφωνήσει με τον αγοραστή να το πουλήσει 50.000€, στην τράπεζα χρωστάει 55.000€!!! Δεν το είχα καταλάβει... Και καλά, τότε γιατί συζητάμε για προσημείωση ακινήτου για το νέο δάνειο ; Μήπως εννοούν άλλο ακίνητο ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα