Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Μα δεν χρειάζεται να φέρω επιχείρημα ώστε να αποδείξω το προφανές. Όπως είπες και εσύ το πόσο θα ψηλώσει κάποιος είναι θέμα γονιδίων, είναι γραμμένο στο DNA του, ότι και να κάνει δεν θα γίνει ούτε πιο ψηλός ούτε πιο κοντός. Σε αντίθεση με τον κακοπληρωτή ο οποίος κατά κανόνα ευθύνεται ο ίδιος είτε γιατί έκανε λάθος επιλογές είτε γιατί ξόδευε περισσότερα από όσα άντεχε η τσέπη του.

Αυτό που δεν καταλαβαίνεις ότι αυτή η διαφορά λειτούργεί ΕΝΑΝΤΙΟΝ του επιχειρήματός σου.

Αδικείσαι από την μοίρα, από κάτι τυχαίο. 

Δεν αδικείσαι από την επιλογή κάποιου, ο οποίος έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ότι γουστάρει με τα λεφτά του, τις υποχρεώσεις του, τα "λαμβάνειν" του κλπ. Έχει κάθε διακαίωμα να χαρίσει λεφτά σε κάποιον για τον οποιοδήποτε λόγω, επειδή έχει ωραία βυζιά πχ. Δεν μπορείς να απαιτείς το ίδιο για σένα. Δεν είναι "διακαίωμά" σου αυτό, ώστε αν δεν ικανοποιηθεί να το θεωρείς αδικία.

Αυτό δεν είναι "αδικία" ούτε σου πήρε κάποιος κάτι που σου όφειλε, ούτε στάθηκε η ζωή/μοίρα "άδικη" μαζί σου (αν υποθέσουμε ότι όλοι η άνθρωποι έχουν το ίδιο "δικαίωμα" στη τύχη).

2 λεπτά πριν, Zaytsev είπε

Κι εδώ, έχουμε τον κλασσικό άσχετο. Που δέχεται να πληρώνει ότι παράνομο και καταχρηστικό του βάζει η τράπεζα, χωρίς να το ψάχνει καθόλου.

Έχεις την εντύπωση ανίδεε φίλε μου, ότι θα δεχόταν η τράπεζα να κόψει χρήματα, αν είχε καθαρό το κούτελό της και μπορούσε να πάει δικαστικά;

Ή μήπως το να τα πουλήσει για 3% σε ξένα funds είναι σωστό και δίκαιο και δε θα σου κοστίσει εσένα πολύ παραπάνω από όσα σου "κόστισε" ο κάθε Ελληνάρας;

Δε θα σταθώ στους χαρακτηρισμους ενός μπαχτατσή.

Τι καταχρητισκό , "ενίδεε" φίλε μου χρεωνει η τραπεζα.

Το ότι πέρασε ο τσαμπουκάς σου δε μου λέει τίποτα. Κρετινοι σαν και εσένα υπάρχουν πολοί γύρω μας και συχνά όντως πιάνει ο τσααπουκας.

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.

Ρε γιδ@α ο TS oυδεποτε ειπε οτι θελει να ριξει κανονι στην τραπεζα.Παραπονιέται γιατι ενω παντα ηταν ένας συνεπής πελάτης απενατι στην τράπεζα και στο κράτος η τραπεζα για 5000 ευρω του ζηταει προσημειωση ακινητου.Ολα τα υπολοιπα ειναι αρλούμπες γραμμένες απο πιτσηρικια τοσο στην ηλικια οσο και στο μυαλο..............

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Zaytsev είπε

Ή μήπως το να τα πουλήσει για 3% σε ξένα funds είναι σωστό και δίκαιο και δε θα σου κοστίσει εσένα πολύ παραπάνω από όσα σου "κόστισε" ο κάθε Ελληνάρας;

ΝΑι να πουλήσει μια τράπεζα στο 3% είναι σωστο και δίκαιο, όπως σωστό και δίκαιο είναι να κάνει ο καθένας ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ με τα λεφτά του.

Αυτό που δε μπορεί να χωρέσει στο μυαλό σου είναι ότι το δάνειό σου είναι ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ σου, όχι δικά σου.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, spyros007 είπε

Ρε γιδ@α ο TS oυδεποτε ειπε οτι θελει να ριξει κανονι στην τραπεζα.Παραπονιέται γιατι ενω παντα ηταν ένας συνεπής πελάτης απενατι στην τράπεζα και στο κράτος η τραπεζα για 5000 ευρω του ζηταει προσημειωση ακινητου.Ολα τα υπολοιπα ειναι αρλούμπες γραμμένες απο πιτσηρικια τοσο στην ηλικια οσο και στο μυαλο..............

Δημοσ.
Μόλις τώρα, spyros007 είπε

Είμαι 42 ετών.

Και εγώ, το 2018 αν έδινα 5.000 θα ζήταγα προσημειωση. Δε βλέπω κάτι κακό σε αυτό.

και επιεδή τα λόγια είναι φτώχεια, μου δανίζεις εσύ εμένα 4.999 χωρίς καμία εξασφάλιση ?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, DrLo είπε

Αυτό που δεν καταλαβαίνεις ότι αυτή η διαφορά λειτούργεί ΕΝΑΝΤΙΟΝ του επιχειρήματός σου.

Το ότι έτσι πιστεύεις εσύ, δεν σημαίνει ότι όντως είναι έτσι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, Joshua21 είπε

Το ότι έτσι πιστεύεις εσύ, δεν σημαίνει ότι όντως είναι έτσι.

κα τούμπαλιν.

ΥΓ:

Δεν είανι θέμα ""πίστης", είναι θέμα δυαντότητας κατανόησης.

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το οτι ο ελληνικός λαός εδωσε καπου 40 δισ για ανακεφαλαιοποίηση στις τράπεζες και αυτές δεν δινουν ουτε ενα ευρω δανειο σου λεει κατι.......Υπο αυτη την ενοια η τραπεζα χρωσταει .Ασε που ο TS εχει αποδειξει την συνεπεια του απεναντι στην τραπεζα.ΕΣΥ ΟΧΙ ........

7 λεπτά πριν, DrLo είπε

Είμαι 42 ετών.

Και εγώ, το 2018 αν έδινα 5.000 θα ζήταγα προσημειωση. Δε βλέπω κάτι κακό σε αυτό.

και επιεδή τα λόγια είναι φτώχεια, μου δανίζεις εσύ εμένα 4.999 χωρίς καμία εξασφάλιση ?

Επεξ/σία από spyros007
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DrLo είπε

Δεν είανι θέμα ""πίστης", είναι θέμα δυαντότητας κατανόησης.

Το μόνο στο οποίο συμφωνούμε απόλυτα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, spyros007 είπε

Το οτι ο ελληνικός λαός εδωσε καπου 40 δισ για ανακεφαλαιοποίηση στις τράπεζες και αυτές δεν δινουν ουτε ενα ευρω δανειο σου λεει κατι.......Υπο αυτη την ενοια η τραπεζα χρωσταει .Ασε που ο TS εχει αποδειξει την συνεπεια του απεναντι στην τραπεζα.ΕΣΥ ΟΧΙ ........

5 λεπτά πριν, spyros007 είπε
  8 λεπτά πριν, DrLo είπε

Είμαι 42 ετών.

Δημοσ.
20 minutes ago, DrLo said:

Τι καταχρητισκό , "ενίδεε" φίλε μου χρεωνει η τραπεζα.

Το ότι πέρασε ο τσαμπουκάς σου δε μου λέει τίποτα. Κρετινοι σαν και εσένα υπάρχουν πολοί γύρω μας και συχνά όντως πιάνει ο τσααπουκας.

Τράβα μια μέρα από την Ευελπίδων να δεις πόσες υποθέσεις δικάζονται και θα μάθεις. Δε θα σπαταλήσω εγώ άλλο χρόνο.

Όσο για τους χαρακτηρισμούς σου, ποσώς με ενδιαφέρει η άποψή σου. Σιγά μην ασχοληθώ με τον κάθε άγνωστο, ειδικά μέσω internet και του δώσω αξία κι άποψη για το ποιός είμαι.

• Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, spyros007 είπε

ΌΧΙ δε μου λέει τίποτα.

ή μάλλον αυτό που μου λέει είανι ότι επειδή (αν υποθέσουμε ότι τα premises σου είναι σωστά) ένα ελάχιστο μέρος από αυτά τα 40 δις είναι δικό μου, έχω κάθε απαίτηση από τη τράπεζά που κατά το 0,00000000001% μου ανήκει να μη σκορπάει λεφτά στον καθένα, ακριβώς για να μη χρειαστούν άλλα 40 δις.

Δημοσ.

Αμα ήμουν τράπεζα και ησουν συνεπης πελάτης τοσα χρονια μου ΝΑΙ .Αλλα δυστηχως για σενα δεν ειμαι.........

2 λεπτά πριν, DrLo είπε

Δε μου απάντησες,

ΘΑ μου τα δανίσεις τα 4.999 ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Zaytsev είπε

Τράβα μια μέρα από την Ευελπίδων να δεις πόσες υποθέσεις δικάζονται και θα μάθεις. Δε θα σπαταλήσω εγώ άλλο χρόνο.

Όσο για τους χαρακτηρισμούς σου, ποσώς με ενδιαφέρει η άποψή σου. Σιγά μην ασχοληθώ με τον κάθε άγνωστο, ειδικά μέσω internet και του δώσω αξία κι άποψη για το ποιός είμαι.

Φυσικά δε σε ενδιαφέρει η άποψή μου, οπως δεν έδιαφέρει και κανένα η άποψή σου.

Το πόσες υποθέσεις υπάρχουν στην Ευελπίδων δε μου λέει τίποτα απολυτως.

3 λεπτά πριν, spyros007 είπε

Αμα ήμουν τράπεζα και ησουν συνεπης πελάτης τοσα χρονια μου ΝΑΙ .Αλλα δυστηχως για σενα δεν ειμαι.........

Θα σου δώσω 10πλάσιο τόκο, όλοι από κάπου ξεκινάνε ... think big!

ΥΓ:

Μα  ο TS ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΠΗΣ και γι αυτό έκανε ΗΔΗ διακανοισμό τον οποίο τώρα ζητά να τον ΞΑΝΑΑΛΛΑΞΕΙ, στις πόσες αλλαγές των συμφωνημενων κάποιος γίνεται "μη-συνεπής"?

Επεξ/σία από DrLo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...