Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ήμουν γυμνάσιο-ίσως και λύκειο και πήγαμε σε Ίντερνετ καφέ το 2002-3. Έπαιξα με την παρέα μου cs 1.6 στην assault. Ήμουν spectate γιατί δεν ήξερα πως να επιλέξω ανάμεσα σε Ct και t και πετούσα μέσα στην πίστα. Έλεγα στον μαγαζάτορα ότι πρέπει να έχει χαλάσει το pc μου και ότι δεν θα τον πληρώσω αν δεν το φτιάξει. 

Τώρα ειμαι global elite στο cs go!

Δημοσ.

CS 1.6 και L2 καπου στο μακρυνο 2003-2004...Ωραιες εποχες.Να ειμαιστε 10-15 ατομα παρεα στα net και να γινεται χαμος. Κλειναμε κατι 24ωρα...Μας ψαχναν οι δικοι μας και νομιζαν οτι ειμασταν εξω xD που να ηξεραν...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, green gordon είπε

Η ζημια που μου κανες,εδω και μια ωρα ψαχνω να βρω το cd να παιξω!

Καλα να παθεις, αξιζει !! εγω σκέφτομαι να το τσιμπήσω απο e-bay για 5ευρω :P

Επεξ/σία από Thulogur
Δημοσ.
15 ώρες πριν, giorgos_rom είπε

Mu online
Yu-GI-Oh  Power Of Chaos (hamachi)

ειχα προσπαθησει να παιξω πριν βγει το επισημο παιχνιδι και ποτε δεν τα καταφερα :P

Δημοσ.

Medal of honour σε internet cafe  και μετα το εκαψα με Lineage 2  ξεκινωντας απο e global meta the game  και τελος στον Οfficial  οπου εκανα καριερα :)

Δημοσ.

Η πρώτη φορά που έπαιξα online game ήταν η πρώτη φορά που μπήκα στο internet γενικώς.

'97-'98 ήταν, είχα κατέβει Στουρνάρα και είχα πάρει ένα us robotics 56Κ μαζί με συνδρομή Compulink.

Το συνδέω, και τζίφος...δεν έκανε κλήση με τίποτα. Δεν είχα ξετσεκάρει την επιλογή "Wait for dial tone", και φυσικά δε μπορούσα να googlaρω ακόμα για να βρω τι φταίει :D

Δοκιμάζω όμως να βάλω τα στοιχεία της σύνδεσης στο Mechwarrior που έπαιζα τότε, το οποίο φυσικά έτρεχε σε DOS και δεν είχε να κάνει καθόλου με ρυθμίσεις των windows, και βρίσκομαι να παίζω multiplayer με Αμερικάνους. Το lag στο θεό, χωρίς να ξέρω τι είναι lag, ευτυχώς ήταν ευγενικοί και όχι μόνο μου εξήγησαν γιατί βαράω στο γάμο του καραγκιόζη, αλλά μου έκαναν και training για να την παλεύω λίγο. Για λίγες μέρες (μέχρι να μου έρθει έμπνευση και να καταφέρω να συνδεθώ από τα windows) η μόνη επαφή με το internet ηταν αυτή. 

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Thulogur είπε

Cossacks το 2001-2002

Ήξερα έναν μόνο που έπαιζε αυτό το παιχνίδι. Μου φαίνονταν αρκετά αργό σε σύγκριση με το age of empires.

Εγώ το πρώτο που έπαιξα πρέπει να ήταν είτε quake 3, είτε counter strike το 2000-2001 με απάλευτο lag

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...