vasilis7700 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Γειά σε όλους. Αγόρασα ένα διαμέρισμα πριν ένα χρόνο ακριβώς πάνω από σχολείο. Ήξερα ότι θα έχει φασαρία το πρωί αλλά λείπω οποτε δεν με πειράζει τόσο το σχολείο στις ώρες λειτουργίας. Βέβαια οταν πετάνε τα παιδιά στο ολοήμερο μέχρι τις 4 το απόγευμα μου το σπάνε αλλα δεν με πειράζει τόσο. Το πρόβλημα μου είναι ότι κάθε μέρα μια παρέα 10 /15 ατόμων μαζεύονται απο τις 5.30 εως τις 9/10 το βράδυ και γίνεται χαμός .τούς έχω μιλήσει πολλές φορές αλλά τίποτα .Αυτο που μου τιν σπάει ειναι οι υπόλοιποι στιν πολυκατοικία μου και τις γύρω που δεν έχουν κάνει ουτε μια παρατήρησή. Έχει τύχη να έχω παρέα και μιλούσαμε δεν λεω οτι κάναμε ησυχία αλλα ηταν 5 το απόγευμα και απο κατω δεν ηρθε η γρια να μας την πει .Επίσης στην αρχή που μετακόμισα ερχόντουσαν κατι αλιταμπουρες τις πλάκας με τα παπάκια με τα σκυλιά τους με την μουσική τους απο τις 11 το βράδυ και καθόντουσαν μέχρι αργα 1 πολλές φορές και 2 τα μεσάνυχτα τιν πρώτοι βδομάδα δεν είπα τίποτα αλλάμια μέρα τα πήρα στιν κρανα βγήκα τους έβρισα αυτοί τιποτα ήταν 12 το βράδυ πήρα ενα τηλέφωνο την αστυνομία ήρθε και τους πήρε στο κυνήγι δεν ξαναπατησαν .Πάντως τα παιδάκια που ερχονται καθημερινά και πριζουν όλοι την γειτονιά δεν ξέρω τι να τα κάνω απο τι μια μου έρχομαι εγω που στιν ηλικία τους πήγαινα και εγώ να παίζω έξω αλλά προσπαθούσα να μην ενοχλώ δεν ξερω τι να κανω θελω Συμβουλές 1
Putman Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Έκανες λάθος. Πουλα το σπίτι άμεσα. Δεν κάθεσαι δίπλα σε σχολεία. 7 1
tz3s Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ελα ρε φιλε εισαι σοβαρος? Θυμαμαι τις εποχες που ημουν στις ηλικιες αυτες, δεν υπηρχε κατι χειροτερο απο το να βγαινεις στο παραθυρο να μου την λες... Απο τη στιγμη που δεν ειναι ωρες κοινης ησυχιας δεν εχεις το δικαιωμα να σου την σπαει καν αυτο το πραγμα!! Καλυτερα τα παιδια να εχουν χωρους να πανε και να αραζουν και να παιζουν και να ξεδινουν παρα να λιωνουν ολη μερα σπιτι και στα pc τους... Προφανως και ειναι ενοχλητικο πολυ αυτο π σου συμβαινει αλλα εσυ πηγες στην περιοχη τους. Αμα ειναι ετσι να διαλυσουν και καθε πλατεια, σχολειο και παιδικες χαρες.... Ατομα που υπαρχετε.... Για τα καγκουρακια που ερχοντουσαν βραδυ μαγκια σ και καλα εκανες με την αστυνομια! Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από tz3s 3 1
bromiaris Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 11 λεπτά πριν, tz3s είπε Ελα ρε φιλε εισαι σοβαρος? Θυμαμαι τις εποχες που ημουν στις ηλικιες αυτες, δεν υπηρχε κατι χειροτερο απο το να βγαινεις στο παραθυρο να μου την λες... Απο τη στιγμη που δεν ειναι ωρες κοινης ησυχιας δεν εχεις το δικαιωμα να σου την σπαει καν αυτο το πραγμα!! Καλυτερα τα παιδια να εχουν χωρους να πανε και να αραζουν και να παιζουν και να ξεδινουν παρα να λιωνουν ολη μερα σπιτι και στα pc τους... Προφανως και ειναι ενοχλητικο πολυ αυτο π σου συμβαινει αλλα εσυ πηγες στην περιοχη τους. Αμα ειναι ετσι να διαλυσουν και καθε πλατεια, σχολειο και παιδικες χαρες.... Ατομα που υπαρχετε.... Για τα καγκουρακια που ερχοντουσαν βραδυ μαγκια σ και καλα εκανες με την αστυνομια! Δηλαδή οι Κάγκουρες δεν έχουν ψυχή ρε? Τους θέλεις κλεισμένους όλη μέρα σπίτι και στα pc τους? Δεν έχουν που να πάνε… μόνο για στους αλητάμπουρες δίνεις δίκιο? 2
tz3s Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, bromiaris είπε Δηλαδή οι Κάγκουρες δεν έχουν ψυχή ρε? Τους θέλεις κλεισμένους όλη μέρα σπίτι και στα pc τους? Δεν έχουν που να πάνε… μόνο για στους αλητάμπουρες δίνεις δίκιο? Να πανε στις ωρες κοινης ησυχιας... 1
vasilis7700 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 10 λεπτά πριν, tz3s είπε Ελα ρε φιλε εισαι σοβαρος? Θυμαμαι τις εποχες που ημουν στις ηλικιες αυτες, δεν υπηρχε κατι χειροτερο απο το να βγαινεις στο παραθυρο να μου την λες... Απο τη στιγμη που δεν ειναι ωρες κοινης ησυχιας δεν εχεις το δικαιωμα να σου την σπαει καν αυτο το πραγμα!! Καλυτερα τα παιδια να εχουν χωρους να πανε και να αραζουν και να παιζουν και να ξεδινουν παρα να λιωνουν ολη μερα σπιτι και στα pc τους... Προφανως και ειναι ενοχλητικο πολυ αυτο π σου συμβαινει αλλα εσυ πηγες στην περιοχη τους. Αμα ειναι ετσι να διαλυσουν και καθε πλατεια, σχολειο και παιδικες χαρες.... Ατομα που υπαρχετε.... Για τα καγκουρακια που ερχοντουσαν βραδυ μαγκια σ και καλα εκανες με την αστυνομια! Καταλαβαίνω ρ φιλέ οτι καλά και κάνουν τα παιδιά που παίζουν αλλα γι'αυτό υπαρχουν παιδικές χαρές ,δημοτικά γηπεδα ποδόσφαιρου και μπάσκετ έχουμε ολόκληρη παραλία στην Θεσσαλονίκη στο σχολείο πρέπει να μπεις. Και το ότι δεν ειναι ώρα κοινής ησυχίας τι σημαίνει ότι ο καθένας κάνει οτι θελει είς βάρος τον υπολοίπων? 1
tz3s Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, vasilis7700 είπε Καταλαβαίνω ρ φιλέ οτι καλά και κάνουν τα παιδιά που παίζουν αλλα γι'αυτό υπαρχουν παιδικές χαρές ,δημοτικά γηπεδα ποδόσφαιρου και μπάσκετ έχουμε ολόκληρη παραλία στην Θεσσαλονίκη στο σχολείο πρέπει να μπεις. Και το ότι δεν ειναι ώρα κοινής ησυχίας τι σημαίνει ότι ο καθένας κάνει οτι θελει είς βάρος τον υπολοίπων? Ενα 5χρονο-20χρονο δεν κανει τιποτα εις βαρος σου.... Εκει, χρονια τωρα, πηγαινουν ατομα να διασκεδασουν και να παιξουν, ποιος εισαι εσυ που θα πεις οτι ο προαυλίος χωρος του σχολειου δεν ειναι κατάλληλο για αυτο? σορρυ για το υφος, αλλα μπαινω στην θεση των παιδιων που απο εκει που ηταν μια χαρα, ηρθε ενας καινουριος και μπορει να τους δημιουργησει θεματα απο το πουθενα 3 1 1
papoys1 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ελάτε τώρα που ενοχλούν τα παιδάκια.Υπάρχει καλύτερο από τις φωνούλες τους;;;; Αντί να τους δίνεις και μπάλα όταν δεν έχουν κάθεσαι και λες ότι ενοχλούν;;;; Εκεί είναι ο χώρος τους εκεί θα παίξουν. Α και το άλλο.Παιδιά είναι μην τους πας κόντρα γιατί θα το πάρουν αλλιώς και θα σου τη σπάνε συνέχεια μετά να κάνουν πλάκα.Το ίδιο δεν κάναμε όταν είμασταν παιδιά και κάποιος μας την έσπαγε;;;; Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από papoys1 3
JohnTehGreek Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Για τα παιδάκια δεν μπορείς να κάνεις κάτι νομίζω. Ούτε και κανείς θα ασχοληθεί για ένα μάτσο πιτσιρίκια. Δυστυχώς μεγάλε το λάθος σου ήταν που πήρες σπίτι σε σχολείο. Ότι και να κάνει κάποιος αν αποφασίσει να ζήσει κοντά σε Σχολεία, πλατείες, παιδικές χαρές, γήπεδα, εκκλησίες κτλ. είναι σίγουρο ότι θα χάσει και την ησυχία του. Είτε πούλα είτε επένδυσε σε ηχομόνωση μπας και σώσεις κάτι. 1 λεπτό πριν, papoys1 είπε Ελάτε τώρα που ενοχλούν τα παιδάκια.Υπάρχει καλύτερο από τις φωνούλες τους;;;; Η ησυχία Βέβαια γούστα είναι αυτά. 3
vasilis7700 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, tz3s είπε Ενα 5χρονο-20χρονο δεν κανει τιποτα εις βαρος σου.... Εκει, χρονια τωρα, πηγαινουν ατομα να διασκεδασουν και να παιξουν, ποιος εισαι εσυ που θα πεις οτι ο προαυλίος χωρος του σχολειου δεν ειναι κατάλληλο για αυτο? σορρυ για το υφος, αλλα μπαινω στην θεση των παιδιων που απο εκει που ηταν μια χαρα, ηρθε ενας καινουριος και μπορει να τους δημιουργησει θεματα απο το πουθενα Εντάξει μια συζήτηση κάνουμε. Το ξέρω οτι σε 1 _2 χρόνια τα συγκεκριμένα παιδια θα φύγουν και θα έρθουν αλλα και αυτο θα γίνεται για πολύ καιρό .Αλλά πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις να σου φέρω παράδειγμα έρχεσαι απο δουλειά τρως το μεσημεριανό σου και εκει που πας να κλείσεις τα μάτια εκει που πας να αποκοιμηθης ακούς τιν τσιριδα του παιδια και τα βρισίδια του που δεν ντρέπεται και μιλάει σαν νταλικιερης . Μιλαω για παιδιά ηλικιας 14 -15 Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από vasilis7700 2
webparts Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Οτι πρεπει να σας εξηγουμε τα προφανη και μαλιστα να επιχειρηματολογουμε στις βλακειες που δινετε σαν απαντησεις μπορω να πω οτι ειναι τουλαχιστον τρομακτικο. Παλι καλα που δεχεσθε και τις ωρες κοινης ησυχιας,αν και οπως το παμε θα βρειτε να μας πειτε κατι και για αυτες. Ελλας το μεγαλειο σου.. 3
Chris_bidis Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Εφοσον δεν μπορεις να φυγεις απο εκει, το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να βαλεις καλη ηχομονωση για να γλυτωσεις εστω κατι, επισης οταν πας να ξαπλωσεις βαλε μουσικη στο χαμηλο που επισης βοηθαει να καλυψεις αλλους ηχους, μπορει να φαινεται αστειο αλλα στρατο κεντρο με 15/30 να ροχαλιζουν κοιμομουν με ενα mp3 στα αυτια. Οσο για αυτους που ενοχλουν αργα το βραδυ η μονη λυση ειναι η αστυνομια δυστηχως ή ευτυχως. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα