Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ενα αλλο νημα ειχα προτεινει το goliath (ουτε ποσοστά να έπαιρνα γαμωτο.), παρε ενα αναλογο gel και βαλε. εμενα μου εκανε δουλεια. Ήμασταν το μοναδικό διαμέρισμα που δεν εκανε απεντόμωση και ηρθαν σε μας. Την πρωτη φορα ηρθε ειδικος, και μου το προτεινε ο ιδιος. Παρεμπιπτοντως ειναι πανάκριβο, 50-60 ευρω εκανε, αλλα δεν ξαναειδα τιποτα.

Επεξ/σία από Thulogur
  • Like 1
  • Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι οι κατσαρίδες των σούπερ μάρκετ όπως τις ονομάζουν. 

Φωνάζεις εξολοθρευτή, σε 10 λεπτά έχει βάλει τζελ σε όλα τα κύρια σημεία και σε 3 μέρες εξαφανιζοντε. Κόστος γύρω στα 50 ευρώ. 

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι θα γίνει με τις μικρές αλλά αν οι ζέστες συνεχίσουν με το σημερινό ρυθμό στην Αθήνα θα έχουμε έξαρση των μεγάλων.

Δημοσ.

Υπαρχει και το Fedona. Κανει 10 ευρω τα 50ml.  Αν θυμαμαι καλα αραιωνεις 10ml σε 1 λιτρο νερο και ψεκαζεις πορτες παραθυρα, σιφονια κατω απο ψυγειο κτλ.  Θα το βρεις οπου πουλανε φυτοφαρμακα.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Thulogur είπε

Σε ενα αλλο νημα ειχα προτεινει το goliath (ουτε ποσοστά να έπαιρνα γαμωτο.), παρε ενα αναλογο gel και βαλε. εμενα μου εκανε δουλεια. Ήμασταν το μοναδικό διαμέρισμα που δεν εκανε απεντόμωση και ηρθαν σε μας. Την πρωτη φορα ηρθε ειδικος, και μου το προτεινε ο ιδιος. Παρεμπιπτοντως ειναι πανάκριβο, 50-60 ευρω εκανε, αλλα δεν ξαναειδα τιποτα.

Καί εγώ πέρσι πρώτη φορά είχα μεγάλο θέμα με μικρές κατσαρίδες γινόταν της πουτανας 7-8 κάθε μέρα σκότωνα.

Είδα από εδώ το goliath και σωθικά , στήν αρχή μέσα σέ λιγότερο από 48 ώρες εξαφανίστηκαν σχεδόν όλες έβλεπα αραιά μια δύο μετά από κάνα μήνα δεν είδα καμία έχω να δώ από περσι, έβαλα μόνο το μισό και έχω καί για φέτος αν χρειαστεί.

Δημοσ.

Λυση : Πας σε ενα φαρμακειο και παιρνεις βορικο οξυ .
Το πλαθεις με ψωμι και το κανεις μπαλακια και το βαζεις σε ντουλαπια - γωνιες σκοτεινα σημεια και καθαρισες

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Tragic! είπε

Έχει γεμίσει από όταν ανέβηκε λίγο η θερμοκρασία. Και δε ξέρω και από που έρχονται. Το χειμώνα είχα τσεκάρει 2-3 αλλά εξαφανίστηκαν. Δεν είναι κλασικές κατσαρίδες αλλά μικρά μαύρα μαμουνάκια από μέγεθος μυρμιγκιού μέχρι μύγας.

4 ώρες πριν, Tragic! είπε

Μάλλον είναι εκατοντάδες.

Μου θύμισες αυτό...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πας και παίρνεις ένα Icon https://www.skroutz.gr/s/7142520/Syngenta-Icon-2-5CS-80ml.html και ψεκάζεις τοίχος και οπου τα βλέπεις να πολυπερνάνε, μέσα έξω. (ψεκάζεις και μέσα στο σπίτι) Δε μένει ούτε κατσαρίδα, ούτε μύγα ούτε οι ενοχλητικοί γείτονες.

Επεξ/σία από papp0us
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Anorymous είπε

Καί εγώ πέρσι πρώτη φορά είχα μεγάλο θέμα με μικρές κατσαρίδες γινόταν της πουτανας 7-8 κάθε μέρα σκότωνα.

Είδα από εδώ το goliath και σωθικά , στήν αρχή μέσα σέ λιγότερο από 48 ώρες εξαφανίστηκαν σχεδόν όλες έβλεπα αραιά μια δύο μετά από κάνα μήνα δεν είδα καμία έχω να δώ από περσι, έβαλα μόνο το μισό και έχω καί για φέτος αν χρειαστεί.

Η κατασταση ηταν τραγικη, φαντάσου οτι έβαλα ετσι οπως έλεγαν οι οδηγίες και λιγο παραπάνω, 1 κουκκίδα ανα τετραγωνικό μέτρο, εβαλα και στα μπαλκόνια συν μόνωση στην εξοδο του απορροφητήρα*. Απο τοτε δεν ξαναειδωθήκαμε :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Icon και steel  εβαλα σε κατσαριδοφοβικη ξαδερφη που φωναζε οτι της ανεβαινουν κατσαριδες στον 4 ο πισω απο τα ντουλαπια της κουζινας ειχε κατι τρυπες  και φυσικα ακολουθουνε τις σωληνες . Σοβαροτερο προβλημα εχω εγω με μικροσκοπικες σκνιπες που βγαινουν απο σιφονια WC που τσιμπανε κιολας και πρηζεσαι ασχημα

Επεξ/σία από Damachi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα το ίδιο προβλημα πριν κάτι χρόνια...

Εφόσον είναι σίγουρα οι γνωστές ξανθούλες τότε εκτός από συνεργείο απεντώμωσης, οι εναλλακτικές είναι:

- Το Goliath που μάλλον είναι το καλύτερο και το πιο ακριβό.

https://www.skroutz.gr/s/9064693/BASF-Goliath-35gr.html?from=autocomplete&keyphrase=goliath+gel

- Το MaxForce που αναφέρθηκε παραπάνω και είναι αρκετά οικονομικό... αυτό πήρα και εγώ και από τότε μία φορά μετά από 2 χρόνια ξαναείδα... λίγο ακόμα τζελ έβαλα και εξαφανίστηκαν

https://www.bestprice.gr/cat/3363/apothitika-pagides.html?q=maxforce

Το τοποθετείς στα εξής μέρη... αρκεί να μην είναι προσβάσιμα από μικρά παιδιά...

- Ανα 0,5μ. μία σταγόνα στο σοβατεπί,

- Στους μεντεσεδες των ντουλαπιων της κουζίνας εσωτερικά αν θες

- Στην πίσω μεριά του ψυγείου και φούρνου... οι κατσαρίδες αγαπούν πολύ τα ηλεκτρικά!

- Στις πρίζες στον τοίχο τραβώντας ελαφρά το πλαστικό

- Κάτω από τον πάγκο της κουζίνας

- Γενικά λίγο σε τρύπες, εσοχές κλπ

Χρησιμοποιώντας το 1/4 το πολύ της σύριγγας είσαι κομπλέ...

Το καλό με τα τζελ σε αντίθεση με τα αεροζόλ κλπ είναι ότι οι κατσαρίδες τρώνε τις ψόφιες κατσαρίδες... επομένως δηλητηριάζονται μεταξύ τους.

Επεξ/σία από gregdel
  • Super Moderators
Δημοσ.

Τα μικρά κατσαριδάκια είναι πολύ δύσκολο να εξαφανιστούν με απλές λύσεις και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να καλέσεις ειδικό συνεργείο όσο είναι ακόμη καιρός. Αν τα αφήσεις, θα κάνουν φωλιές ακόμη και μέσα σε ηλεκτρικές συσκευές (τα τραβάει η ζέστη κλπ) και θα αναγκαστείς να τα πετάξεις όλα... 

Δημοσ.

Eίχα χρόνια το ίδιο θέμα και ακόμα και με απεντομώσεις και απολυμάνσεις δε λύθηκε ποτέ. Πριν από 3 χρόνια μου έφερε φίλος γεωπόνος αυτό το τζελ:Image result for Caza gel bait

Έβαλα λίγο σε σημεία που έβρισκα συχνά και μέσα σε δύο εβδομάδες είχαν εξαφανιστεί εντελώς και ανεπιστρεπτί...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...