splanis Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Είμαι περίεργος και γω να μάθω γιατί λες τόσες φορές ότι είναι κακογραμμένο και δεν εξηγείς γιατί. Μάλλον όντως τρολλάρεις. Κάποιος μοντ αν είναι να τα μεταφέρει αυτά στο τόπικ του νταρκ :ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Ολα τα επεισοδια(8) ειναι διαθεσιμα στο Netflix, hype Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Για να επιστρεψουμε στο rain το σταματησα στη μεση του 1ου επ. κυριως λογω αθλιων ερμηνειων απο ολους τους ηθοποιους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Σταμάτησα στο 4ο και αυτό επειδή είχα λίγο παραπάνω χρόνο να σπαταλήσω. Πολύς ντόρος για το τίποτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Στις 28/4/2018 στις 7:15 ΜΜ, najinblue3 είπε ρε φιλε θα μας τρελανεις. Το Dark ειναι σειραρα, τελος πες μου ποσες καλυτερες υπαρχουν στο ιδιο genre, η καλυτερα πες μου ποιες σειρες παρακολουθεις για να καταλαβω τι βλεπεις Φαντάζομαι κατ' αρχήν ότι μιλάμε για το dark mirror Μου το είχε προτείνει ο γιος και αρχικά ήμουν επιφυλακτικός. Είδα 3-4 επεισόδια σχεδόν μονορούφι! Είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα καθώς η προσπάθεια είναι εμείς ως θεατές να δούμε τον εαυτό μας, την dark πλευρά μας. Πιθανώς βέβαια αυτό να μην αρέσει σε κάποιους .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 9 λεπτά πριν, chessplayer-alexis είπε Φαντάζομαι κατ' αρχήν ότι μιλάμε για το dark mirror Μου το είχε προτείνει ο γιος και αρχικά ήμουν επιφυλακτικός. Είδα 3-4 επεισόδια σχεδόν μονορούφι! Είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα καθώς η προσπάθεια είναι εμείς ως θεατές να δούμε τον εαυτό μας, την dark πλευρά μας. Πιθανώς βέβαια αυτό να μην αρέσει σε κάποιους .... Όχι το σκέτο Dark Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Οχι αναφερομαστε στην γερμανικη σειρα Dark tou netflix. Συμφωνω και εγω οτι η σειρα ειναι εξαιρετικη και ξεχωριζει ειδικα φετος που η πλειοψηφια των σειρων ειναι επιεικως μετριες. Ειδα ενα μιση επεισοδιο απο το rain......τιποτα το ιδιαιτερο προς το παρον Επεξ/σία 4 Μαΐου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 59 λεπτά πριν, Captain Falafel είπε Οχι αναφερομαστε στην γερμανικη σειρα Dark tou netflix. Συμφωνω και εγω οτι η σειρα ειναι εξαιρετικη και ξεχωριζει ειδικα φετος που η πλειοψηφια των σειρων ειναι επιεικως μετριες. Ειδα ενα μιση επεισοδιο απο το rain......τιποτα το ιδιαιτερο προς το παρον Οκ, πάσο... δεν έχω δει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Πολυ μετριότητα εχει πέσει πάντως τελευταια απο το Netflix στις σειρές του. Καλά για τις ταινίες δε το συζητώ καν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Θα ασχοληθεί κανείς με τον τίτλο του τοπικ ή θέλετε να αρχίσετε από την αρχή? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Είδε κάποιος τουλάχιστον μέχρι τη μέση ; Αξίζει ; ή hype για το τίποτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Visually ειναι τρομερο, αλλα το 1ο επεισοδιο ειναι παρα πολυ κακο, ειδα και το 2ο που βελτιωνεται αισθητα. Παντως περιμενα πολλα περισσοτερα, και απογοητευτικα πραγματικα @7nisiotis θα ελεγα να περιμενεις καποιος να το τελειωσει και να σου πει, δε νομιζω να αξιζει με τα οσα εχω δει μεχρι τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 14 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Visually ειναι τρομερο, αλλα το 1ο επεισοδιο ειναι παρα πολυ κακο, ειδα και το 2ο που βελτιωνεται αισθητα. Παντως περιμενα πολλα περισσοτερα, και απογοητευτικα πραγματικα @7nisiotis θα ελεγα να περιμενεις καποιος να το τελειωσει και να σου πει, δε νομιζω να αξιζει με τα οσα εχω δει μεχρι τωρα Στο πρώτο trailer φαίνεται καλή περίπτωση, το δεύτερο μμιιεεχ γι αυτό περιμένω κάποιος να γράψει κάτι καλό. Ατμόσφαιρα κτίζει ή μπλα μπλα μεσα σε ένα καταφύγιο είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 14 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Στο πρώτο trailer φαίνεται καλή περίπτωση, το δεύτερο μμιιεεχ γι αυτό περιμένω κάποιος να γράψει κάτι καλό. Ατμόσφαιρα κτίζει ή μπλα μπλα μεσα σε ένα καταφύγιο είναι; Ναι απο το 2ο κυριως, αλλα δεν ειδα αλλα ακομα, θα συνεχισω σημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Είδα τα τρία πρώτα. Μέτρια. Τίποτε ιδιαίτερο. Δικαιολογία για να μην πλύνεις τα πιάτα ή να μην κάνεις κάποια αγγαρεία. Ή καλύτερα είναι σειρά να την βλέπεις παράλληλα με κάτι άλλο. Δεν σε κερδίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα