Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Dudadidos είπε Καλησπέρα, γύρισα από Λονδίνο πριν 1 μήνα και ψάχνω δουλειά στην Ελλάδα γιατί δεν μ άρεσε καθόλου η εκεί δουλειά μου. Το μόνο που μπορώ να σε βοηθησω είναι να σου πω ότι και γω έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα , δηλ δεν βρισκω δουλειά με καλό παν/κό πτυχίο. Και θα συμφωνήσω με κάποιον παραπάνω που λέει να κάνεις αιτήσεις σε πολυεθνικές εδώ, σίγουρα θα μετρήσουν την προυπηρεσία στο UK. Από κει και πέρα, σ αυτή τη χώρα όλοι δίνουν συμβουλές, αλλά καλύτερα αντί να παίρνεις τοις μετρητοίς τον κάθε π@π@ρα - και εμού συμπεριλαμβανομένου - άκου τις διάφορες απόψεις αλλά at the end of the day κανε ό,τι σε φωτίσει ο Θεός και ό,τι νομίζεις εσύ καλύτερο. καταρχας...καλη επιτυχια. δεν ξερω ποσο εκατσες λονδινο, ποσο αντεξες μαλλον...αλλα εχει αλλαξει πολυ. εγω ημουν εκει 10χρονια. τα τελευταια 2 χρονια αλλαξε αρκετα, ισως και λογο μπρεξιτ. αν εισαι αθηνα ισως θαναι πιο ευκολο να βρεις κατι.
cpc464 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, DrLo είπε Δεν έχει νόημα να πληρώνεις και ουσιαστικα να παρακαλάς κάποιον για να παραιτηθεί για να προσλάβεις άλλον, έτσι δεν είναι? Οταν όμως είναι 2 χρόνια απο την σύνταξη, έχει νόημα, γιατί τον πληρώνεις χρυσό ενώ μπορείς να πάρεις μικρότερο σε ηλικία με ίδια προσόντα.
DrLo Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, cpc464 είπε Οταν όμως είναι 2 χρόνια απο την σύνταξη, έχει νόημα, γιατί τον πληρώνεις χρυσό ενώ μπορείς να πάρεις μικρότερο σε ηλικία με ίδια προσόντα. Ναι έχεις δίκιο.
Dudadidos Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, xoriatisa είπε καταρχας...καλη επιτυχια. δεν ξερω ποσο εκατσες λονδινο, ποσο αντεξες μαλλον...αλλα εχει αλλαξει πολυ. εγω ημουν εκει 10χρονια. τα τελευταια 2 χρονια αλλαξε αρκετα, ισως και λογο μπρεξιτ. αν εισαι αθηνα ισως θαναι πιο ευκολο να βρεις κατι. ευχαριστώ... 9 μηνες άντεξα, καλά το λες... Αλλά δεν ξέρω πως ήταν πριν, προφανώς θα ήταν καλύτερα. Και γω από Θεσσαλονίκη είμαι, η πολη μας είναι νεκρή δυστυχώς, μόνο τα μικέλ χτυπάν υπερωρίες (!) Επεξ/σία 30 Απριλίου 2018 από Dudadidos
Que sera sera Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Να θυμίσω ότι η Βρετανία έχει 4.5% ανεργία.
stiflerakos Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Εγω θα σου προτεινα να δεις αν μπορεις να μπεις καπως στον τομεα της ναυτιλιας που εξακολουθει να ανθιζει. careernet.gr κοιταξε
koulkos Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Καλησπέρα και καλή δύναμη για αρχή. Με αμιγώς λογιστική δουλειά έχεις ασχοληθεί καθόλου; Με μισθοδοσία ή ευρωπαϊκά προγράμματα;
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, koulkos είπε Καλησπέρα και καλή δύναμη για αρχή. Με αμιγώς λογιστική δουλειά έχεις ασχοληθεί καθόλου; Με μισθοδοσία ή ευρωπαϊκά προγράμματα; οχι, αλλα ειχα εξαποστασεως απτο καποδιστριακο κατι μαθηματα μισθοδοσιας και λογιστικης. ειχε και εχει αρκετες θεσεις με μισθοδοσια εδω θεσνικη. ειχα στειλει σε ολες. αλλα νομιζω το θεμα ειναι οτι το πρωτο μου πτυχιο δεν ειναι θετικων επιστημων. πιστευω ειναι ενας απτους λογους που δεν βρισκω εδω δουλεια
polaki Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 43 λεπτά πριν, stiflerakos είπε Εγω θα σου προτεινα να δεις αν μπορεις να μπεις καπως στον τομεα της ναυτιλιας που εξακολουθει να ανθιζει. careernet.gr κοιταξε Διδάσκω Ναυτιλιακά σε ΙΕΚ και γνωρίζω σχετικά τον χώρο. Θέλει πάρα πολύ δυνατό βύσμα, είναι αρκετά κλειστό κύκλωμα. Η δική μου πρόταση είναι τα Ξενοδοχειακά, στα οποία επίσης διδάσκω κάποια μαθήματα και είναι 10 φορές πιο εύκολο να βρει κάποιος εργασία, ειδικά αν μιλάμε για σεζόν, η οποία ουσιαστικά πληρώνει μαζί με τα tips σα να δούλευες φουλ 12μηνο.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, polaki είπε Διδάσκω Ναυτιλιακά σε ΙΕΚ και γνωρίζω σχετικά τον χώρο. Θέλει πάρα πολύ δυνατό βύσμα, είναι αρκετά κλειστό κύκλωμα. Η δική μου πρόταση είναι τα Ξενοδοχειακά, στα οποία επίσης διδάσκω κάποια μαθήματα και είναι 10 φορές πιο εύκολο να βρει κάποιος εργασία, ειδικά αν μιλάμε για σεζόν, η οποία ουσιαστικά πληρώνει μαζί με τα tips σα να δούλευες φουλ 12μηνο. ειμαι 1,53 δεν θα με παρει κανεις σε ξενοδοχειο
Βασίλης_29 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Μήπως εννοεί για θέση ρεσεψιονίστ; Φυσικά και δεν παίζει ρόλο το ύψος, υπάρχουν ένα σωρό θέσεις που μπορείς να έχεις μέσα στο ξενοδοχείο.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 εννοουσα για θεσεις σερβις και γενικα θεσεις που εχεις πολυ επαφη με το κοινο. θελουν πιο εντονες παρουσιες. ειπα στον εαυτο μου λοιπον και στη δουλεια οτι θα επιστρεψω, και ολη νυχτα δεν κοιμηθηκα. δεν εχω ξαναδει τοσους εφιαλτες μαζεμενους και δεν εχω ξαναπανικοβληθει τοσο. μαλλοντο υποσυνειδητο μου δεν θελει να φυγω
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Lelouch είπε Σε πήραν πίσω στη δουλειά στην Αγγλία; ειχα αμισθη αδεια ολο αυτον τον καιρο, και μουχαν δωσει ντεντλαιν ως αρχες μαιου να απαντησω. νιωθω απαισια και μονο που σκεφτομαι οτι πρεπει να ξαναπαω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα