Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, Fortistis είπε

- "χωράφι μου είναι, θα σκάψω όπως γουστάρω" = "ας χαλάσουν τα διπλανά χωράφια λόγω νερών, μετακινήσεων όγκων γης και των δυνάμεων που μπορεί να δημιουργηθούν από την νέα μορφή του εδάφους". 

Άσχετο παράδειγμα δεν προκαλείς σε κανέναν ζημιά νοικιάζοντας το σπίτι σου σε όποιον θέλεις για όσες μέρες θέλεις με όποια τιμή θέλεις

Κάνεις οικονομική ζημιά στο κέρδος των ξενοδοχείων αλλά ένα καλύτερο παράδειγμα στην ζημιά που κάνεις στα ξενοδοχεία ειναι πχ το να μειώνεις τον τζίρο των goody's με το τυροπιτάδικο που άνοιξες... ειναι θέμα ανταγωνισμού παροχών τιμών και προτίμησης του κόσμου ας νικήσει ο καλύτερος. 

- "σπίτια μου είναι, θα τα βάλω σε ό,τι τιμή θέλω για ενοικίαση/πούλημα" = "επειδή έχω δύναμη στα κτηματομεσιτικά, θα χειραγωγήσω τις τιμές της αγοράς και ας κόψουν το κεφάλι τους όσοι δεν μπορούν να ακολουθήσουν και ζημιωθούν". 

Και αυτό άσχετο με την περίπτωση μας μιας και την δύναμη με τα κτηματομεσιτικά κτλ την έχουν τα ξενοδοχεία 

Αλλά κατα τα άλλα ναι τι πιο δίκαιο αν προσφέρεις καλύτερη υπηρεσία ή καλύτερες τιμές να πετύχεις και αυτός που δεν μπορεί να σε ανταγωνιστεί να αποτύχει... δηλαδή με το ζόρι να γίνεις χειρότερος για να μπορούν να σε φτάσουν οι άλλοι; αν αυτό δεν ειναι παράλογο τότε δεν ξέρω τι ειναι. 

- "επιχείρησή μου είναι, θα πληρώνω όσο θέλω τους εργαζόμενους" = εδώ δεν νομίζω ότι χρειάζεται εξήγηση

Μα οι εργαζόμενοι δεν ειναι δικοί σου... η επιχείρηση ειναι δική σου... άλλο το ένα άλλο το άλλο... φυσικά και θα πληρώσεις τους εργαζόμενους όσα έχετε συμφωνήσει και όχι όσα θέλεις δεν ειναι κτήμα σου/ σκλάβοι σου οι εργαζόμενοι.. οπότε πάλι άσχετο με το θέμα. 

- "δικό μου είναι το διαμέρισμα στον πρώτο, θα του βάλω φωτιά"

Πάλι άσχετο.. δικό σου ειναι το διαμέρισμα.. δεν ειναι δική σου η πολυκατοικία και οι γύρο χώροι καθώς και οι άνθρωποι που μένουν εκει... δεν γίνεται να κάψεις το διαμέρισμα σου χωρίς να κάψεις και τους υπόλοιπους..

Αν έχεις όμως μια μονοκατοικία σε ένα οικόπεδο δικό σου στο βουνό (για να μην παει καπνός σε γείτονες κτλ και τους δηλητηριάσεις γιατί είπαμε δικό σου το σπίτι αλλά οι γείτονες δεν ειναι δικοί σου! ) τότε ναι μπορείς να το βάλεις φωτιά όποτε θες... 

Ο Ρώσος για παράδειγμα που αγόρασε το νησί του Ωνάση βάζει φωτιά όποτε θέλει και λογαριασμό δεν δίνει σε κανένα. 

ή ο Μάγκας ο Μάκης που αγοράζει ολόκληρο το μαγαζί μόνο και μόνο για να το γκρεμίσει μετά!!

Καταλήξαμε απο "Μάκηδες" στην Ελλάδα να μας κάνουν τα γερμανάκια γιουσουφάκηδες!!! Ριχ'το Ηλία!!! Ριχ'το!!!!!!!!!!!!! Ρίχ'το γιατί μας βλέπω να μας παίρνουν φαλάγγι οι Τούρκοι :P 

Επεξ/σία από TopicStrarter
  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 hours ago, TopicStrarter said:

Ναι γιατί ως γνωστόν πρέπει να καταπολεμούμε την επιχειρηματικότητα και να μειώνουμε τον ανταγωνισμό δημιουργώντας φράγματα και επιβάλλοντας κλειστές κάστες. 

Έτσι μόνο θα πάει μπροστά μια χώρα με πραγματική ανεργία κοντά στο 40% ή και παραπάνω... 

Και επειδή η έννοια "σπίτι μου είναι ότι θέλω το κάνω άμα θέλω το γκρεμίζω" ειναι υπερεκτιμημένη ελευθερία που δεν την χρειαζόμαστε σαν πολίτες ενός ελεύθερου κράτους γιαυτό κουμάντο στο σπίτι μας θα κάνουν τα συμφέροντα άλλων. 

Ούτε εγώ έχω ξενοδοχείο ή νοικιάζω airbnb μάλιστα όπως έγραψα πιο πριν εγώ είμαι "θύμα" της διαδικασίας αυτής αλλά δεν μπορώ παρά να αναγνωρίσω το δικαίωμα στο να κάνει κάποιος ότι θέλει με την ιδιοκτησία του... δικό του ειναι το σπίτι. 

δεν κατάλαβες κάτι, δεν σου απαγόρεψε κανείς οτι δεν μπορείς να το ενοικιάσεις για πάνω από 60-90 μέρες. μπορείς να το κάνεις αλλά θα  τους αντιμετωπίσουν σαν επιχείρηση και καλά θα κάνουν.

Δεν μπορούμε να έχουμε και τον σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη.

Εμ σου αρέσει να έχεις μονο 15% φορολογια ως airbnb εμ θες να εχεις και χωρίς περιορίσμούς εκμετάλευση. 

Αν θες να το εκμεταλλεύεσαι ολο τον χρόνο, ανοιξε βιβλια, πλήρωνε εφκα, πληρωνε εφορία , πλήρωνε προκαταβολές και οτι άλλες υποχρεώσεις υπάρχουν όπως κάνουν και οι ανάλογες επιχειρήσεις.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, jakegate7 είπε

δεν κατάλαβες κάτι, δεν σου απαγόρεψε κανείς οτι δεν μπορείς να το ενοικιάσεις για πάνω από 60-90 μέρες. μπορείς να το κάνεις αλλά θα  τους αντιμετωπίσουν σαν επιχείρηση και καλά θα κάνουν.

Δεν μπορούμε να έχουμε και τον σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη.

Εμ σου αρέσει να έχεις μονο 15% φορολογια ως airbnb εμ θες να εχεις και χωρίς περιορίσμούς εκμετάλευση. 

Αν θες να το εκμεταλλεύεσαι ολο τον χρόνο, ανοιξε βιβλια, πλήρωνε εφκα, πληρωνε εφορία , πλήρωνε προκαταβολές και οτι άλλες υποχρεώσεις υπάρχουν όπως κάνουν και οι ανάλογες επιχειρήσεις.

ναι δεν το είχα καταλάβει και γιαυτό ρώτησα... το να φορολογείται για το εισόδημα του ειναι θεμιτό. Αλλά ΕΦΚΑ γιατί να πληρώσει;  Δεν έχεις υπαλλήλους κτλ για να χρειάζεται να τους ασφαλίσεις. 

Δημοσ.

Και αυτοί που το νοικιάζουν με το χρόνο το εκμεταλλεύονται όλο το χρόνο. Να τους ζητήσουμε να ανοίξουν βιβλία και να πληρώσουν ΕΦΚΑ; ;)

• Like 3
Δημοσ.
52 minutes ago, TopicStrarter said:

ναι δεν το είχα καταλάβει και γιαυτό ρώτησα... το να φορολογείται για το εισόδημα του ειναι θεμιτό. Αλλά ΕΦΚΑ γιατί να πληρώσει;  Δεν έχεις υπαλλήλους κτλ για να χρειάζεται να τους ασφαλίσεις. 

εφκα πληρώνουν (και) οι ελευθεροι επαγγελματίες ανεξάρτητα αν εχουν υπαλλήλους ή οχι.

47 minutes ago, vasilk said:

Και αυτοί που το νοικιάζουν με το χρόνο το εκμεταλλεύονται όλο το χρόνο. Να τους ζητήσουμε να ανοίξουν βιβλία και να πληρώσουν ΕΦΚΑ; ;)

προφανώς δεν είναι το ίδιο ;)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, jakegate7 είπε

Δηλαδή;

Έχω ένα επιπλωμένο διαμέρισμα και το νοικιάζω με το χρόνο. Για τα έσοδα μου πληρώνω 15% φόρο.

Έχω το ίδιο επιπλωμένο διαμέρισμα και το νοικιάζω και με το μήνα, με την εβδομάδα ή με την μέρα. Για τα έσοδα μου πληρώνω 15% φόρο.

Ποια η διαφορά;

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, jakegate7 είπε

εφκα πληρώνουν (και) οι ελευθεροι επαγγελματίες ανεξάρτητα αν εχουν υπαλλήλους ή οχι.

Ναι γιατί επαγγέλλονται κάτι.. εδώ νοικιάζεις κάτι δεν επαγγέλλεσαι.. η ασφάλεια πάει σε κάποιον εργαζόμενο με σκοπό να του παρέχει ιατροφαρμακευτική κάληψη και σύνταξη ...ως ελεύθερος επαγγελματίας εσύ είσαι ο εργαζόμενος...  

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vasilk είπε

Δηλαδή;

Έχω ένα επιπλωμένο διαμέρισμα και το νοικιάζω με το χρόνο. Για τα έσοδα μου πληρώνω 15% φόρο.

Έχω το ίδιο επιπλωμένο διαμέρισμα και το νοικιάζω και με το μήνα, με την εβδομάδα ή με την μέρα. Για τα έσοδα μου πληρώνω 15% φόρο.

Ποια η διαφορά;

Η διαφορά είναι προφανής, στη μία περίπτωση είσαι εκμισθωτής ενώ στην άλλη ξενοδόχος(ίσως υπάρχει και πιο κατάλληλη λέξη, αλλά δε μου έρχεται αυτή τη στιγμή στο μυαλό).

Και φυσικά εφόσον είσαι ξενοδόχος θα πρέπει να αντιμετωπιστείς ανάλογα, να φορολογηθείς κατάλληλα(26% από το πρώτο ευρώ, τέλος επιτηδεύματος, ασφάλιση κτλ), να εφοδιαστείς με πιστοποιητικό από ΕΟΤ και ένα κάρο ακόμα που δεν τα γνωρίζω, αλλιώς κάνεις αθέμιτο ανταγωνισμό στους υπόλοιπους ξενοδόχους.

Για αυτό λοιπόν το λόγο φτιάχτηκε η επίμαχη νομοθεσία, έβαλε ξεκάθαρα όρια ώστε να μπορεί να γίνεται διαχωρισμός ανάμεσα στους εκμισθωτές και στους ξενοδόχους.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, TopicStrarter είπε

Άσχετο παράδειγμα δεν προκαλείς σε κανέναν ζημιά νοικιάζοντας το σπίτι σου σε όποιον θέλεις για όσες μέρες θέλεις με όποια τιμή θέλεις

Κάνεις οικονομική ζημιά στο κέρδος των ξενοδοχείων αλλά ένα καλύτερο παράδειγμα στην ζημιά που κάνεις στα ξενοδοχεία ειναι πχ το να μειώνεις τον τζίρο των goody's με το τυροπιτάδικο που άνοιξες... ειναι θέμα ανταγωνισμού παροχών τιμών και προτίμησης του κόσμου ας νικήσει ο καλύτερος. 

Και αυτό άσχετο με την περίπτωση μας μιας και την δύναμη με τα κτηματομεσιτικά κτλ την έχουν τα ξενοδοχεία 

Αλλά κατα τα άλλα ναι τι πιο δίκαιο αν προσφέρεις καλύτερη υπηρεσία ή καλύτερες τιμές να πετύχεις και αυτός που δεν μπορεί να σε ανταγωνιστεί να αποτύχει... δηλαδή με το ζόρι να γίνεις χειρότερος για να μπορούν να σε φτάσουν οι άλλοι; αν αυτό δεν ειναι παράλογο τότε δεν ξέρω τι ειναι. 

Μα οι εργαζόμενοι δεν ειναι δικοί σου... η επιχείρηση ειναι δική σου... άλλο το ένα άλλο το άλλο... φυσικά και θα πληρώσεις τους εργαζόμενους όσα έχετε συμφωνήσει και όχι όσα θέλεις δεν ειναι κτήμα σου/ σκλάβοι σου οι εργαζόμενοι.. οπότε πάλι άσχετο με το θέμα. 

Πάλι άσχετο.. δικό σου ειναι το διαμέρισμα.. δεν ειναι δική σου η πολυκατοικία και οι γύρο χώροι καθώς και οι άνθρωποι που μένουν εκει... δεν γίνεται να κάψεις το διαμέρισμα σου χωρίς να κάψεις και τους υπόλοιπους..

Αν έχεις όμως μια μονοκατοικία σε ένα οικόπεδο δικό σου στο βουνό (για να μην παει καπνός σε γείτονες κτλ και τους δηλητηριάσεις γιατί είπαμε δικό σου το σπίτι αλλά οι γείτονες δεν ειναι δικοί σου! ) τότε ναι μπορείς να το βάλεις φωτιά όποτε θες... 

Ο Ρώσος για παράδειγμα που αγόρασε το νησί του Ωνάση βάζει φωτιά όποτε θέλει και λογαριασμό δεν δίνει σε κανένα. 

ή ο Μάγκας ο Μάκης που αγοράζει ολόκληρο το μαγαζί μόνο και μόνο για να το γκρεμίσει μετά!!

Καταλήξαμε απο "Μάκηδες" στην Ελλάδα να μας κάνουν τα γερμανάκια γιουσουφάκηδες!!! Ριχ'το Ηλία!!! Ριχ'το!!!!!!!!!!!!! Ρίχ'το γιατί μας βλέπω να μας παίρνουν φαλάγγι οι Τούρκοι :P 

Ωραία τα λες, αλλά όταν γράφεις "άσχετο παράδειγμα, δεν προκαλείς σε κανέναν ζημιά", ελπίζω να συμφωνούμε οτι δεν έχει αποδείξει κάτι, δεν έχεις φέρει στο τραπέζι επιχειρήματα για τίποτα και απλά φέρνεις την άποψη σου σαν ΓΕΓΟΝΟΣ. Καλό θα ήταν να την αποδείξεις ή έστω υποστηρίξεις με επιχειρήματα. 
Πράγμα το οποίο μπορεί να γίνει για τον αντίλογο στην προκειμένη περίπτωση.
Υπάρχουν τομείς που έχουν επιρρεαστεί αρνητικά απο την ανεξέλεγκτη χρήση του airbnb. Αν θεωρείς οτι δεν υπάρχουν, μπορείς να μου ζητήσεις να σου αναφέρω ορισμένους.

Η λογική που εκφράζεις, το "δικό μου είναι ότι θέλω το κάνω" όσο άτρωτη και να σου φαίνεται στα παραδείγματα που ανέφερες, δεν μπορεί να εφαρμοστεί παντού. 
Καπνίζεις? αν όχι φαντάζομαι δεν θα είχες θέμα να έρθω εγώ να ανάψω την πουράκλα μου ακριβώς δίπλα σου και στα παιδιά σου, και να σε πάρω απο πίσω μάλιστα. Αν έχεις κάποια ένσταση θα σου πω απλά "δικά μου τα πλεμόνια, ότι θέλω κάνω". Και εσύ τότε προφανώς θα επικαλεστείς κάτι σαν "ο αέρας όμως δεν είναι δικός σου" και εκείνη ακριβως θα είναι η στιγμή που θα γίνει σαφές οτι τα πράγματα δεν ειναι τόσο απλά.
Αν δεν καπνίζεις και ξεκίνησες ήδη να γράφεις "άσχετο το παράδειγμα", μπορείς απλά να αντικαταστήσεις το κάπνισμα στο παραπάνω παράδειγμα με κάποια άλλη "ενόχληση" την οποία έσυ θεωρείς παράλογη, άδικη, παράνομη, εξωφρενική, κλπκλπ επειδή θα επιρρεάζει κάποιον κοινωνικό ή ιδεολογικό κύκλο στον οποίο ανήκεις εσύ.

Όλοι έχουν δικαίωμα να κάνουν ότι θέλουν προφανώς με την ιδιοκτησία τους. Το αν επιρρεάζουν αρνητικά όμως ή αν κάνουν ζημιά σε άλλους, δεν είναι θέμα το οποίο θα κριθεί απο τους ίδιους. Είναι θέμα το οποίο θα κριθεί απο την εκάστοτε κοινωνία.

Δημοσ.

Αυτό με τη φορολογία που λέτε δεν γίνεται να το αποφύγεις; Που ξέρει το κράτος πότε μπάζεις και πότε βγάζεις τον καθένα σπίτι σου; Ή του το καρφώνει η Airbnb;

Δημοσ.

Και για να το πάμε και πιο μακρυά υπάρχουν δεκάδες ακόμη παράμετροι τις οποίες έλαβαν υπόψιν για τη θέσπιση των ορίων αυτού του είδους της ενοικίασης. Για αρχή μιλάμε για τουριστικό προϊόν, άσχετα αν προσφέρεται από ιδιώτη και εν γνώσει του τουρίστα. Η διαμονή μετράει καταλυτικά στην γενικότερη εμπειρία ενός τουρίστα και σίγουρα δεν μπορείς να περιορίσεις τους κακούς εκμισθωτές χωρίς να περιορίσεις το σύνολο. Και μεγάλα ξενοδοχεία προσφέρουν ενίοτε κακές υπηρεσίες αλλά εκεί πρώτον παίζουν με τη φήμη τους ( άρα την πελατεία τους) και δεύτερον το κράτος ξέρει με ποιον έχει να κάνει. Υπάρχει ένα ΑΦΜ που το συνοδεύει και θεωρητικά μπορεί να τον τσακίσει. Προσωπικά θεωρώ αυτή την παράμετρο τη σημαντικότερη, μιας και ο τουρισμός έχει αναδειχθεί σε κύριο αιμοδότη της οικονομίας. Επομένως, για να υπάρχει μια συγκράτηση του φαινομένου, ορίζονται κάποια κριτήρια.

Μία άλλη παράμετρος είναι το μαύρο χρήμα. Άντε ψάξε να βρεις ποιος τα παίρνει μαύρα (έστω σε ποσοστό διανυκτερεύσεων), ποιος έχει προσλάβει "μαύρη" καθαρίστρια, ποιος πουλάει νερό και αλκοόλ και άλλα τέτοια. Και τα ξενοδοχεία μπορεί να δουλεύουν μαύρα αλλά εκεί και πάλι έχεις να κάνεις με ένα ΑΦΜ, όποια μέρα θέλεις πηγαίνεις, είναι ανοικτό και το ελέγχεις. Το ίδιο και στο προσωπικό. 

Από εκεί και πέρα, για να απαντήσω και εγώ στο αρχικό ερώτημα, πιστεύω ότι σε τουριστικό μέρος αξίζει να το κάνεις για τις 90 ημέρες του καλοκαιριού. Σε άλλη περίπτωση, δεν θα το έκανα. Δεν γουστάρω να πάρω το ρίσκο να βρω το σπιτι μια μέρα ρημαγμένο, κάτι να λείπει ή να μου έρθει η ΔΕΗ 600,00.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Η διαφορά είναι προφανής, στη μία περίπτωση είσαι εκμισθωτής ενώ στην άλλη ξενοδόχος(ίσως υπάρχει και πιο κατάλληλη λέξη, αλλά δε μου έρχεται αυτή τη στιγμή στο μυαλό).

Και φυσικά εφόσον είσαι ξενοδόχος θα πρέπει να αντιμετωπιστείς ανάλογα, να φορολογηθείς κατάλληλα(26% από το πρώτο ευρώ, τέλος επιτηδεύματος, ασφάλιση κτλ), να εφοδιαστείς με πιστοποιητικό από ΕΟΤ και ένα κάρο ακόμα που δεν τα γνωρίζω, αλλιώς κάνεις αθέμιτο ανταγωνισμό στους υπόλοιπους ξενοδόχους.

Για αυτό λοιπόν το λόγο φτιάχτηκε η επίμαχη νομοθεσία, έβαλε ξεκάθαρα όρια ώστε να μπορεί να γίνεται διαχωρισμός ανάμεσα στους εκμισθωτές και στους ξενοδόχους.

Η διαφορά ειναι προφανής... μια λέξη αλλάζεις.. η ουσία είναι η ίδια... Δίνεις το σπίτι σου κάπου επι πληρωμή όπως κάνεις στον φοιτητή ή στον οικογενειάρχη. 

Μόνο σε εμένα φαίνεται παράλογο το να πρέπει να κάνεις "ένα κάρο @@ριές" για να μπορείς να ελεύθερα να διαθέσεις την ιδιοκτησία σου με αυτόν τον απλό τρόπο; 

Είναι παράλογο δηλαδή να κάνουν το επιχειρείν απλό και εύκολο και να φορολογούμε απλά το εισόδημα; 

Έχουμε καπιταλισμό;

Γιατί εμένα μου φαίνεται έχουμε Καπιταλισμό, Χούντα και Κομουνισμό... Χούντα στην νοοτροπία, Κομουνισμό στην γραφειοκρατεία και Καπιταλισμό μόνο στο όνομα... μετά τι έχουν τα έρημα και ψοφάνε... 

Θα ήθελα να ήξερα (μιας και ειναι ξενόφερτο το airbnb) εκει που το βγάλανε (ΗΠΑ υποθέτω αν και βαριέμαι να ψάξω) περνάνε την ίδια γραφειοκρατεία και τις ένα κάρο @@ριες αυτοί που διαθέτουν τα σπίτια τους μέσω της υπηρεσίας αυτής;;

Αυτή η χώρα ειναι ανώτερη ή κατώτερη απο εμάς οικονομικά; Είναι βλάκες και εμείς ξέρουμε καλύτερα ; 

• Like 1
Δημοσ.

θα πέσεις απο τα σύννεφα αλλά υπάρχουν πολεις στο εξωτερικό έχουν τεράστια προβλήματα λόγω της ανεξέλεγκτης χρήσης του airbnb.

βάζουν περιορισμούς για να προστατέψουν τον χαρακτήρα της πόλης και τους κατοίκους της.

έγραψες προηγουμένως

μπορείς να το κάνεις ΚΑΝΕΝΑΣ δεν στο απαγορεύει, μπορείς να το νοικιάζεις όσο θες όποτε θες και για οσες θες. Αρκεί φυσικά να έχετε τις ίδιες υποχρεώσεις με έναν ξενοδοχο , αλλιώς θα ήταν άδικο. δεν ξέρω πόσο πιο απλά να το γράψω. το παράδειγμα που αναφέρεις είναι ψιλο-άκυρο γιατί συγκρίνεις δυο επιχειρήσεις που ισχύουν οι ίδιοι κανόνες.

Δημοσ.

Ο νόμος δε λέει ότι μέχρι 90 μέρες και μετά τέλος. Λέει ότι αν είσαι πάνω από 90 μέρες είσαι επαγγελματίας και πρέπει να αντιμετωπιστείς σαν επαγγελματίας (έναρξη, άλλη φορολογία, εισφορές, εοτ, κλπ)

Το ίδιο ισχύει και με τον τίτλο κτίσης που καλύπτει περιστασιακά εργαζόμενους μέχρις τις 5000(?) ευρώ. Δε σου λέει μετά απαγορεύεται να δουλεύεις, σου λέει μετά είσαι επαγγελματίας και θα τη φας ανάλογα.

Όπως είπαν και οι προηγούμενοι είναι θέμα δικαιοσύνης προς τους υπόλοιπους.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, TopicStrarter είπε

Η διαφορά ειναι προφανής... μια λέξη αλλάζεις.. η ουσία είναι η ίδια... Δίνεις το σπίτι σου κάπου επι πληρωμή όπως κάνεις στον φοιτητή ή στον οικογενειάρχη. 

Αμ δεν είναι ίδια η ουσία...

Στη μια περίπτωση εκμισθώνεις το ακίνητο σου, δηλαδή τα ντουβάρια, άντε σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις παρέχεις και μερικά έπιπλα.

Στην άλλη περίπτωση φιλοξενείς(με το αζημίωτο φυσικά) στο ακίνητο σου, παρέχοντας κυριολεκτικά τα πάντα όπως ακριβώς τα παρέχουν και τα ξενοδοχεία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...