darkmatinee Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 16 λεπτά πριν, gim21 είπε Ρε φιλε τι 600 ευρω εισαι καλημενος με αυτα τα λεφτα για 8 οπου δεν ειναι ποτε 8 τι πραγμα ειναι αυτο ειστε και οι περισοτεροι μορφωμενοι νεοι με πτυχια .γιατι σκυβετε τοσο πολυ κεφαλι δεν μπορω να καταλαβω για την προυπηρεσια δεν ειναι απαντηση ουτε υπαρχει κριση ειναι .ιδεα δεν εχετε ποσα βγαζουν αυτοι που σας δινουν 600.διεκδικηστε το διακαιωμα του αμηβομαι για την εξιδικευμενη εργασια που προσφερω και μην γινεσται πακιστανοι.που περνουν και περισοτερα Κοίτα να δεις πόσο εύκολο είναι, γιατί δεν το κάνουν όλοι;;;; 2
orck Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 37 λεπτά πριν, gim21 είπε Ρε φιλε τι 600 ευρω εισαι καλημενος με αυτα τα λεφτα για 8 οπου δεν ειναι ποτε 8 τι πραγμα ειναι αυτο ειστε και οι περισοτεροι μορφωμενοι νεοι με πτυχια .γιατι σκυβετε τοσο πολυ κεφαλι δεν μπορω να καταλαβω για την προυπηρεσια δεν ειναι απαντηση ουτε υπαρχει κριση ειναι .ιδεα δεν εχετε ποσα βγαζουν αυτοι που σας δινουν 600.διεκδικηστε το διακαιωμα του αμηβομαι για την εξιδικευμενη εργασια που προσφερω και μην γινεσται πακιστανοι.που περνουν και περισοτερα Χαλαρα παιρνουν περισσοτερα. Καλα κανουν και οι ιδιοκτητες, εφοσον βρισκουν κοροιδα που δεν ρωτανε καν τον μισθο τους τι θα τους δωσουν; Βασικο και πολυ ειναι 1
gim21 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Μολις τελειωση ο εκαστοτε εργοδοτης σχετικα με την δουλεια θελω ενα it να ξερει και απο linux database mysql να ειναι και γραφιστας και web desingner της παναγιας τα ματια .πατας ενα ευγενικο stop και του λες του βλακα ναι ωραια ποσα δινεις ε.....
darkmatinee Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, orck είπε Χαλαρα παιρνουν περισσοτερα. Καλα κανουν και οι ιδιοκτητες, εφοσον βρισκουν κοροιδα που δεν ρωτανε καν τον μισθο τους τι θα τους δωσουν; Βασικο και πολυ ειναι 43 λεπτά πριν, gim21 είπε Μολις τελειωση ο εκαστοτε εργοδοτης σχετικα με την δουλεια θελω ενα it να ξερει και απο linux database mysql να ειναι και γραφιστας και web desingner της παναγιας τα ματια .πατας ενα ευγενικο stop και του λες του βλακα ναι ωραια ποσα δινεις ε..... Αυτό το κούνημα του δαχτύλου πόσο κουράζει όμως...
polaki Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, gim21 είπε Μολις τελειωση ο εκαστοτε εργοδοτης σχετικα με την δουλεια θελω ενα it να ξερει και απο linux database mysql να ειναι και γραφιστας και web desingner της παναγιας τα ματια .πατας ενα ευγενικο stop και του λες του βλακα ναι ωραια ποσα δινεις ε..... Ο καθένας είναι ελεύθερος να ζητάει ότι θέλει. Και επίσης ο καθένας είναι ελεύθερος να παίρνει ότι θέλει. Ούτε εσύ μπορείς να πεις κάποιον βλάκα επειδή "ζητάει πολλά", ούτε μπορείς σε κάποιον που ψάχνει δουλειά και οι λογαριασμοί τρέχουν να του πεις είσαι βλάκας που δέχτηκες γιατί "έπρεπε να ζητήσεις περισσότερα". Ο καθένας κρίνει με βάση τις ανάγκες του. Αν αυτός λοιπόν ζητάει "της Παναγιας τα μάτια" που λες, και βρεθεί κάποιος και δεχτεί να τα κάνει όλα αυτά, δεν ξέρω αν μπορώ να τον θεωρήσω βλάκα όπως λες, σίγουρα πάντως δεν θα εργαστώ εγώ για εκείνον και θα ψάξω κάτι καλύτερο. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2018 από polaki 1
YourTrueLegend Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 2 hours ago, gim21 said: Ρε φιλε τι 600 ευρω εισαι καλημενος με αυτα τα λεφτα για 8 οπου δεν ειναι ποτε 8 τι πραγμα ειναι αυτο ειστε και οι περισοτεροι μορφωμενοι νεοι με πτυχια .γιατι σκυβετε τοσο πολυ κεφαλι δεν μπορω να καταλαβω για την προυπηρεσια δεν ειναι απαντηση ουτε υπαρχει κριση ειναι .ιδεα δεν εχετε ποσα βγαζουν αυτοι που σας δινουν 600.διεκδικηστε το διακαιωμα του αμηβομαι για την εξιδικευμενη εργασια που προσφερω και μην γινεσται πακιστανοι.που περνουν και περισοτερα Δεν βλεπω το λογο ο Πακιστανος να παιρνει λιγοτερα απο εναν Ελληνα που γραφει χειροτερα ελληνικα απο τον συμπαθη Ασιατη ενω το μονο που ξερει ειναι να γκρινιαζει...
JimxxZe Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Εμένα μου την έχει δώσει απίστευτα που σκέφτομαι ότι θα ρίχνω τόση τρελή δουλεία για 500ε. Ισοπέδωση δηλαδή, δουλειά developer 500ε που ακούστηκε ρε γμτ! Εταιρεία με μακροχρόνια πορεία και μεγάλο όνομα λέει μετά ο άλλος. Αντε ρε ηλίθιε μου το παίζεις και διευθυντής. Βιάστηκα πολύ να πω ναι σε όλα. Χειρότερος και απ'τον Τσίπρα. Λέω να κάνω μια πιο λεπτομερή συζήτηση αύριο που θα παω 1η μέρα. Καλύτερα να κάνω προτζεκτάκια μόνος ή με φίλους / καθηγητές στη σχολή αν είναι για προυπηρεσία, παρά να είμαι χαμάλης ενός δήθεν CEO για 500ε. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2018 από JimxxZe 1
antbyron Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, divo είπε Εχεις την εντυπωση οτι αυτοι που σημερα παιρνουν χοντρα λεφτα αρχισαν και με παχουλους μοισθους; Οταν θα βγεις στην αγορα και θα γνωριστεις και θα σε μαθουν τοτε να πεις αυτα που λες. Εκτος αν ηδη εχεις βγει καποια χρονια στην αγορα και σε ξερουν και χ εταιρειες.... Σωστό αυτό που λες, αλλά όχι και 500 για κάποιον που έχει σπουδάσει και έχει κάποια ειδικότητα.
phanispal Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Την υπόθεση όμως στο post σου μπορείς να την αντιληφθείς, έτσι δεν είναι;
zenwalk23 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, gim21 είπε Μολις τελειωση ο εκαστοτε εργοδοτης σχετικα με την δουλεια θελω ενα it να ξερει και απο linux database mysql να ειναι και γραφιστας και web desingner της παναγιας τα ματια .πατας ενα ευγενικο stop και του λες του βλακα ναι ωραια ποσα δινεις ε..... Προφανως αυτο δε γινεται σε συνεντευξη για πρωτη δουλεια, ετσι;Εμενα οι συνεντευξεις πανε συνηθως καπως ετσι: -Με τι εχεις ασχοληθει -Αυτο κι εκεινο -Α μαλιστα, εμεις δουλευουμε κυριως με το αλλο -Το εχω δει λιγο αλλα.. -Δεν ειναι τιποτα, θα το δεις εδω...το αλλο το εχεις δει; -Λιγο απο μονος μου... -Δεν ειναι τιποτα, απλο ειναι, θα μαθεις... Τι μισθο να ζητησεις σε αυτην την περιπτωση;
orck Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 31 λεπτά πριν, divo είπε Καντε γνωριμιες αποκτειστε αναγνώριση και τότε θα εχετε και αυτα που θελετε. Αλλιως και μετα απο 10 χρόνια θα εισαστε στα 600 που δεν ειναι ο βασικος και θα ξανασυζητάμε το ιδιο. Ολη η ουσια ειναι εδω, εαν θες να ανεβεις η να αναγνωριστεις αυτο θα γινει ΜΟΝΟ με τις γνωριμιες με τους ανωτερους ιεραρχικα. Ξερω ιστοριες που προισταμενος γινοταν οποιος ηταν συντοπιτης του προηγουμενου προισταμενου. Ξερω περιπτωσεις οπου τωρα που πηρε πρωταθλημα η ΑΕΚ παρα πολλοι γιναν φανατικοι ΑΕΚτζηδες για να συζητανε σε παρειστικο κλιμα με τον προισταμενο τα νεα για την ομαδα τους. Ετσι πας μπροστα. Οσοι νομιζετε οτι διαβαζοντας θα υπαρξει αναγνωριση συνεχιστε το διαβασμα... 2
Speculoos Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, divo είπε Το θεμα για μενα δεν ειναι ποσα θα παρεις οταν θα μπεις στη δουλεια αλλα ποσα θα παιρνεις σε ενα χρονο και τι θεση αρα και χρημα θα παιρνεις σε 2 ή 3. Οπως λέει και ο παλιός χρυσός κανόνας, αν θες να έχεις μεγάλο δεύτερο μισθό στη δουλειά, κανόνισε να έχεις όσο δυνατόν μεγαλύτερο μισθό όταν θα πρωτομπείς. Κανείς δεν πρόκειται να σου πει "Μιχαλάκη κάνεις φοβερή δουλειά αγόρι μου, γιατί σε έχω στη δούλεψη μου με 500 ευρώ, πάρε 1000". Πέρα από τη συνολική υποτίμηση με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη δουλειά σου, το χαρακτήρα σου και τη ζωή σου, είναι καθαρά ψυχρή λογιστική στα πλαίσια της επαγγελματικής σχέσης που έχεις με τον εργοδότη σου. 11 λεπτά πριν, zenwalk23 είπε Προφανως αυτο δε γινεται σε συνεντευξη για πρωτη δουλεια, ετσι;Εμενα οι συνεντευξεις πανε συνηθως καπως ετσι: -Με τι εχεις ασχοληθει -Αυτο κι εκεινο -Α μαλιστα, εμεις δουλευουμε κυριως με το αλλο -Το εχω δει λιγο αλλα.. -Δεν ειναι τιποτα, θα το δεις εδω...το αλλο το εχεις δει; -Λιγο απο μονος μου... -Δεν ειναι τιποτα, απλο ειναι, θα μαθεις... Τι μισθο να ζητησεις σε αυτην την περιπτωση; Είτε είναι η πρώτη είτε η τελευταία συνέντευξη, το κλειδί δεν είναι να πουλήσεις αυτά που ξέρεις αλλά να πουλήσεις ένα συνολικό πακέτο, δεν πρόκειται να τα ξέρεις όλα, το θέμα είναι πώς ελίσσεσαι και χειρίζεσαι τις ερωτήσεις της συνέντευξης. Αυτό βέβαια είναι εύκολο στη θεωρία, στην πράξη κερδίζεται με την εμπειρία, και ένα μεγάλο κομμάτι της εμπειρίας στο εργασιακό κομμάτι δυστυχώς έρχεται μαθαίνοντας από τις απορρίψεις και τα λάθη του παρελθόντος. 1
JimxxZe Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, divo είπε Το θεμα για μενα δεν ειναι ποσα θα παρεις οταν θα μπεις στη δουλεια αλλα ποσα θα παιρνεις σε ενα χρονο και τι θεση αρα και χρημα θα παιρνεις σε 2 ή 3. Καντε γνωριμιες αποκτειστε αναγνώριση και τότε θα εχετε και αυτα που θελετε. Αλλιως και μετα απο 10 χρόνια θα εισαστε στα 600 που δεν ειναι ο βασικος και θα ξανασυζητάμε το ιδιο. Συμφωνώ σε αυτά που γράφεις. Ωστόσο, θεωρώ τα 500ε για junior web developer θέση με ευθύνες Senior (από σχεδιασμό μέχρι ανάπτυξη full stack Apps) εκμετάλλευση και κοροιδία. Δεν ψάχνω 900 εκατοστάρικα για πρώτη δουλειά, 600 - 700ε θεωρώ μια καλή πρώτη βάση για έναν άνθρωπο ειδικευμένο με BSc & MSc, που ξεκινάει σε αυτόν τον τομέα, για τα τωρινά δεδομένα της χώρας. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2018 από JimxxZe
zenwalk23 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 BSc & MSc ειναι στο αντικειμενο που βρηκες δουλεια;Τα 500 ειναι παρα πολυ λιγα...
JimxxZe Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, divo είπε Ας πουμε οτι συμφωνω. Στη συνεντευξη που εδωσες τι προοπτικες σου εδωσε σε μισθο και θεση οταν τον ρωτησες? Πως χειρίστηκες το θεμα της μισθοδοσιας; Τη ρουφιανια αγαπησαν πολλοι το ρουφιανο κανεις... Το ιδιο και το γλυφτη!! Μπροστα πας με δουλεια γνωριμιες και αναγνωρηση. Αν περιμενεις ν πας με γλυψιμο, θα μείνεις με τη γλωσα εξω... Ξεκίνησε σχολιάζοντας την οικονομική κρίση γενικότερα, πως έχει επηρεάσει τον κλάδο (επειδή εστιάζει σε εφαρμογές σε συγκεκριμένους κλάδους) και ότι τα χρήματα για αυτή τη θέση είναι λίγο πάνω από το βασικό, που μελλοντικά μπορεί να αυξηθεί. Ωστόσο τόνισε, ότι αργότερα επειδή αυτοί δεν θα μπορούν να μου προσφέρουν περισσότερες απολαβές θα θελήσω κάποια στιγμή να φύγω μόνος μου. Όπως ακριβώς και αυτός που φεύγει τώρα και τον αντικαθιστώ εγω. Η φάση δηλαδή είναι, θέλω κυρίως νέους χωρίς προυπηρεσία για 500ε να μου βγάζουν τη δουλειά ώστε να τους παρέχω προυπηρεσία και μετά αφού δε θα τους δίνω εγώ αύξηση θα σηκώνονται και να φεύγουν μόνοι τους. Μιλάμε για επιχειρηματίες όχι αστεία!! 5 λεπτά πριν, zenwalk23 είπε BSc & MSc ειναι στο αντικειμενο που βρηκες δουλεια;Τα 500 ειναι παρα πολυ λιγα... Έχει μια συγκεκριμένη εξειδίκευση η θέση και τα skills μου είναι 100% πάνω σε αυτή. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2018 από JimxxZe 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις