Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Αγοραζει κανεις απο κλειδαδικα?

Θελω να κανω μερικες ερωτησεις...

Εγώ μόνο για το xbox pc 

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Lecter D είπε

Μα αλλαξα και θυρα ..... εκτος αν ειναι η θυρα του ps4 . θα δω απο κυριακη τι θα κανω , απλα ειπα να δω αν κανεις εχει συναντησει το ιδιο πραγμα .

Ναι, δεν το διατύπωσα σωστά. Την θύρα του ps4 εννοώ. Στην περίπτωση που δεν είναι η θύρα τότε ίσως είναι ένα τσιπάκι υπεύθυνο για το hdmi αλλά συνήθως σε αυτή την περίπτωση δεν έχει καθόλου εικόνα αλλά ούτε και ήχο.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Ναι, δεν το διατύπωσα σωστά. Την θύρα του ps4 εννοώ. Στην περίπτωση που δεν είναι η θύρα τότε ίσως είναι ένα τσιπάκι υπεύθυνο για το hdmi αλλά συνήθως σε αυτή την περίπτωση δεν έχει καθόλου εικόνα αλλά ούτε και ήχο.

Οποτε παω για εγγυηση .... βεβαια στο safe mode δειχνει τις επιλογες κανονικα , οποτε αν ειχε θεμα η θυρα δεν θα εδειχνει τιποτα φανταζομαι .

Δημοσ.

βρε παιδια μπορει να ακουστει χαζο αλλα θελω να ρωτησω κατι,εχω αγορασει το playstation το pro

το προβλημα μου ειναι οτι οταν παιζω ενα παιχνιδι μπορω να βγω στο αρχικο μενου του παιχνιδιου αλλα δε μπορω να βγω στο αρχικο μενου του playstation ξερετε εκει που ειναι το store κτλ.

ως εκ τουτου αναγκαζομαι να σβηνω την κονσολα καθε φορα,κανω κατι λαθος....την βοηθεια σας...

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, czarjuly είπε

βρε παιδια μπορει να ακουστει χαζο αλλα θελω να ρωτησω κατι,εχω αγορασει το playstation το pro

το προβλημα μου ειναι οτι οταν παιζω ενα παιχνιδι μπορω να βγω στο αρχικο μενου του παιχνιδιου αλλα δε μπορω να βγω στο αρχικο μενου του playstation ξερετε εκει που ειναι το store κτλ.

ως εκ τουτου αναγκαζομαι να σβηνω την κονσολα καθε φορα,κανω κατι λαθος....την βοηθεια σας...

πατας το κεντρικο κουμπι στο χειρηστιριο αυτο με το σημα 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lecter D είπε

Οποτε παω για εγγυηση .... βεβαια στο safe mode δειχνει τις επιλογες κανονικα , οποτε αν ειχε θεμα η θυρα δεν θα εδειχνει τιποτα φανταζομαι .

Τι PS4 έχεις το απλό ή το pro?

Μήπως άλλαξες την τηλεόραση πρόσφατα και υπάρχει θέμα με την ανάλυση ?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Αγοραζει κανεις απο κλειδαδικα?

Θελω να κανω μερικες ερωτησεις...

μακρια εκτος αν θες να φας console-ban

• Sad 1
Δημοσ.

Καλα δε ξερω εγω τι λεω και ξερεις εσυ. Ενα απλο search στο ps4 reddit θα σε διαφωτισει, και ασε με εμενα να λεω τα δικα μου. 

Δημοσ.

Ενω στο Ινσομνια δε μπορει να το κανει ο καθενας αυτο...Τεσπα αν θες αγοραζε απο κλειδαδικα δε θα σε σταματησω ουτε εγω ουτε κανεις. Εσυ κανεις κουμαντο στα χρηματα σου. Ας το ληξουμε εδω γτ δεν θελω παλι αντιπαραθεσεις

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, DimosMcLaren είπε

Τι PS4 έχεις το απλό ή το pro?

Μήπως άλλαξες την τηλεόραση πρόσφατα και υπάρχει θέμα με την ανάλυση ?

Το προ, με 4κ tv αλλά σταθερά από τότε που το πήρα. Δεν είναι κάτι νέο 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Lecter D είπε

Το προ, με 4κ tv αλλά σταθερά από τότε που το πήρα. Δεν είναι κάτι νέο 

Δοκίμασε να αλλάξεις την ανάλυση να δεις αν δουλεύει σε 1080. Υπάρχουν οδηγοί στο YouTube πώς να κατεβάσεις την ανάλυση από το safe mode να δεις μήπως και μπορέσεις να πάρεις backup πριν το πας για επισκευή. 

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 23/11/2018 στις 9:27 ΠΜ, logistoulis είπε

Καλημέρα έχω ps4 slim 500 gb, δεν παίζω αρκετά άλλα έχω αρχίσει να νοικιάζω- αγοράζω παιχνίδια. Το θέμα μ είναι τ εξής, συμφέρει να βάλω 1tera σκληρό δίσκο κ αν ναι ssd; θα μπουταρει πιο γρήγορα; κ αν ναι είναι εύκολη διαδικασία να αλλάξω μόνος μ τον μαμισιο σκληρό με τον καινούργιο χωρίς να χάσω data;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Alastor192 είπε

Πολυ δυνατα sales στο psn store απο χθες,τσεκαρετε

Τσιμπησα το Bloodborne GOY! Ενα horizon μενει και κλεισαμε για διακοπες Χριστουγεννων!

@najinblue3 @Paragontas-x Παιδια εγω απλα αποψεις ηθελα...οχι να φαγωθουμε.Ο καθενας εχει την γνωμη - εμπειρια του...Εξ αρχης ειχα προβλημα μιας και μου φανηκε πολυ πιο δυσκολο να ψωνισω για το PS4 σε σχεση με το PC που ψωνιζω αρκετα...Μετα ειδα οτι τα "φτηνα" ειναι ουσιαστικα accounts και οι κωδικοι των παιχνιδιων εχουν πανω κατω ιδια τιμη με κουτατα...Για αυτο ηθελα να ρωτησω εδω τι παιζει με τα accounts. Αλλα αφου εστω και 1 στο εκατομμυριο να υπαρχει θεμα τοτε δεν προχαραω ακομα και αν αυτη η ελαχιστη πιθανοτητα ειναι ενα ψεμα απο καποιον ασχετο στο reddit...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...