Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, theoritikos είπε

Δεν έχω custom firmware..

Ευτυχώς που δεν το έβγαλα από την ζελατίνα. Θα το επιστρέψω στο public

Δε θα παίξεις το frozen wilds λόγω save; Πόσο % μέσα εισαι; Το expansion είναι ΑΛΛΗ φάση.. Μη το πας πίσω.

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsakonass είπε

Δε θα παίξεις το frozen wilds λόγω save; Πόσο % μέσα εισαι; Το expansion είναι ΑΛΛΗ φάση.. Μη το πας πίσω.

Το έχω τερματίσει το base παιχνίδι εδώ και πολύ καιρό.Το save file είναι κοντά στις 75 ώρες , με το σύνολο των unlockables 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, theoritikos είπε

Το έχω τερματίσει το base παιχνίδι εδώ και πολύ καιρό.Το save file είναι κοντά στις 75 ώρες , με το σύνολο των unlockables 

Με μικρή επιφύλαξη μιας και δεν έχω συνδεθεί ποτέ στο psn, αν αγοράσεις από εκεί το frozen wilds συνεχίζεις κανονικά από όπου το αφησες.

Εγώ έγραψα 191 ώρες και το απεγκατεστησα για να μη το σιχαθω.

Δημοσ.

Σε Αμερικη μερια αν δεν κανω λαθος οι τιμες κιολας ειναι χωρις ΦΠΑ,αρα δεν ειναι τελικες οι τιμες που συχνα βλεπουμε.

Δημοσ.

Καλησπερα και συγνωμη αν εχει ερωτηθει ξανα στο παρελθον..
Επειδη δεν εχω ιδεα απο κονσολες θα ηθελα να ρωτησω το εξης: Οι psn live cards που πουλαει το Plasio πχ, μπορουν να ενεργοποιηθουν σε οποιαδηποτε Ευρωπαικη χωρα ή μονο στην Ελλαδα?
Ευχαριστω!

Δημοσ.

εγώ πάντως που πήρα από Αγγλία, δεν δούλευε στο Ελληνικό PSN. δε ξέρω τι παίζει ακριβώς, νόμιζα οτι η Ευρώπη ηταν κάτω από το ίδιο σύστημα αλλά μάλλον έχουν κάποιους περιορισμούς. αλλα ξαναλέω, δε ξέρω πως ακριβώς έχει στηθει το συστημα τους.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, sistah είπε

Καλησπερα και συγνωμη αν εχει ερωτηθει ξανα στο παρελθον..
Επειδη δεν εχω ιδεα απο κονσολες θα ηθελα να ρωτησω το εξης: Οι psn live cards που πουλαει το Plasio πχ, μπορουν να ενεργοποιηθουν σε οποιαδηποτε Ευρωπαικη χωρα ή μονο στην Ελλαδα?
Ευχαριστω!

Αν παρεις απο Ελλαδα δουλευει μονο σε ελληνικο λογαριασμο. Αν παρεις απο Αγγλια σε αγγλικο κτλπ.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπερα. Είχα για πολλά χρόνια Xbox και έχω συνηθίσει και με βολεύει το χειριστήριο εκείνο. 

τωρα θέλω να αγοράσω το καινούριο COD modern warfare, αλλά με το DualShock δεν θα την παλέψω.

υπαρχει κάποιος τροπος μέχρι η χειριστήριο τρίτου  κατασκευαστή  μεχρι 50 ευρώ με την διάταξη του Xbox για το ps4 η έστω τρόπος να συνδέσω το κοντρολερ του Xbox one χωρίς lag ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, ababapanos είπε

Καλησπερα. Είχα για πολλά χρόνια Xbox και έχω συνηθίσει και με βολεύει το χειριστήριο εκείνο. 

τωρα θέλω να αγοράσω το καινούριο COD modern warfare, αλλά με το DualShock δεν θα την παλέψω.

υπαρχει κάποιος τροπος μέχρι η χειριστήριο τρίτου  κατασκευαστή  μεχρι 50 ευρώ με την διάταξη του Xbox για το ps4 η έστω τρόπος να συνδέσω το κοντρολερ του Xbox one χωρίς lag ;

Hori Onyx για το μπατζετ που διαθετεις, δες καποιο βιντεακι να το δεις. Εχει κ αλλα και μερικα custom αλλα πανε στα 120+

Επεξ/σία από najinblue3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...