Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορειτε σας παρακαλω να μου (ξανα) προτεινετε  couch 2p παιχνιδια? Μονο το knack 2 εχω βρει, και το rayman... ξερετε αλλα? (Προφανως φιφα κλπ εξαιρούνται)

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, panosno1com είπε

Μπορειτε σας παρακαλω να μου (ξανα) προτεινετε  couch 2p παιχνιδια? Μονο το knack 2 εχω βρει, και το rayman... ξερετε αλλα? (Προφανως φιφα κλπ εξαιρούνται)

Τι ειδος ψαχνεις? δες εδω μια αναλυτικη λιστα 

• Like 1
Δημοσ.

Ερωτηση που εχει ξανα ειπωθει αλλα πραγματικα μπορει καποιος να μου πει για ποιο λογο δεν βγαζουν επιλογη για motion aiming με το γυροσκοπιο στα παιχνιδια του ps4???Aδιανοητο πραγματικα.

• Moderators
Δημοσ.
39 minutes ago, dekulinkgr said:

Ερωτηση που εχει ξανα ειπωθει αλλα πραγματικα μπορει καποιος να μου πει για ποιο λογο δεν βγαζουν επιλογη για motion aiming με το γυροσκοπιο στα παιχνιδια του ps4???Aδιανοητο πραγματικα.

Βαριούνται το extra development time. 

• Like 1
Δημοσ.

Να προσθεσω και το splatoon.

Παντως ειναι κριμα θα μπορουσαν ανετα να το ειχαν βαλει στο god of war,horizon zero dawn,uncharted κτλπ.

Παντως τωρα παιζω το uncharted 4,πρωτο uncharted που παιζω,και ειναι πραγματικα σαν blockbuster ταινια δρασης.Gameplay wise  παντως υστερει αλλα σαν συνολικα εμπειρια ειναι αρκετα ωραιο μεχρι στιγμης.

Δημοσ.

Ρε παίδες με την τελευταία ενημέρωση δεν παίζουν τα game αν δεν τα κάνεις τα απαραίτητα update, πριν είχε την επιλογή να ξεκινάει κάποιο παιχνίδι χωρίς updates . Έτσι κάνει και σε σας?

Δημοσ.

Χακ σε τέτοιο firmware δεν θα δεις ποτέ. Ίσως όταν σταματήσει να δίνει update η Σόνυ να δωθεί το 5.55 hack που έχουν στο συρτάρι μέχρι εκεί. Κάνεις update να παίζεις καινούργιους τίτλους αν θες την γνώμη μου.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο το private exploit 5,55 ειναι σα το μονοκερο ουτε σε ρωσικα σιτε δεν υπαρχει επιβεβαιωμενη υπαρξη :P Και εγω στο 7.00 ειμαι γιατι βαρεθηκα και εκανα μεταφορα στο pro για το death stranding .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά μια βοήθεια για όποιον γνωρίζει παρακαλώ. Στο ps4 μου βγάζει σφάλμα μη αναγνωρίσιμου δίσκου ,έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο ;

(Δεν ξέρω αν είναι στην κατάλληλη ενότητα,αν δεν είναι να μεταφερθεί)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...