Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fotis13 είπε

Υπαρχει εντονη φημολογια για remaster  mass effect 2  εχει ακουσει κανεις κατι?

Επισημα δεν υπαρχει κατι, μονο ενα tweet απο Bioware που ειναι γενικα tease για mass effect, οχι συγκεκριμενα το 2. Παντως μακαρι να γινει, το ME2 ειναι απο τα αγαπημενα μου games, οσο κι αν δε μ αρεσει η συνηθισμενη τακτικη πλεον να μας χτυπουν στη νοσταλγια.

• Like 3
Δημοσ.

εχει κατανατησει αηδια αυτο με τα remaster...Αντι να φτιαξουν το Anthem που ειναι μεσα στα προβληματα(αν και το core game ειναι πολυ fun), μας πετανε τα ιδια και τα ιδια

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, najinblue3 είπε

εχει κατανατησει αηδια αυτο με τα remaster...Αντι να φτιαξουν το Anthem που ειναι μεσα στα προβληματα(αν και το core game ειναι πολυ fun), μας πετανε τα ιδια και τα ιδια

Κοιτα εχουν νοημα τα remaster για μια υπολογισιμη  μεριδα κοινου που για διαφορετικους λογους δεν εχουν παιξει ενα δημοφιλες game οπως αυτο .Εγω ας πουμε δεν   το εχω παξει το ME2 και η μονη εμπειρια που εχω απο την σειρα ειναι το 3 που μου αρεσε πολυ.

Επομενως μολις βγει remaster to  2  σιγουρα θα το αγορασω γιατι στην παρουσα μορφη ο τεχνικος τομεας του ειναι ξεπερασμενος και δεν το αγγιζω .

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fotis13 είπε

Κοιτα εχουν νοημα τα remaster για μια υπολογισιμη  μεριδα κοινου που για διαφορετικους λογους δεν εχουν παιξει ενα δημοφιλες game οπως αυτο .Εγω ας πουμε δεν   το εχω παξει το ME2 και η μονη εμπειρια που εχω απο την σειρα ειναι το 3 που μου αρεσε πολυ.

Επομενως μολις βγει remaster to  2  σιγουρα θα το αγορασω γιατι στην παρουσα μορφη ο τεχνικος τομεας του ειναι ξεπερασμενος και δεν το αγγιζω .

Ετσι οπως το λες δε μπορω να πω κατι😛

Αλλα ειναι αμαρτια να βγαζουν παιχνιδια και να τα παρατανε στο ελεος, και να πιανονται με πολυ παλιοτερα αντι να φτιαχνουν τα καινουργια που ειναι γεματα προβληματα..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Ετσι οπως το λες δε μπορω να πω κατι😛

Αλλα ειναι αμαρτια να βγαζουν παιχνιδια και να τα παρατανε στο ελεος, και να πιανονται με πολυ παλιοτερα αντι να φτιαχνουν τα καινουργια που ειναι γεματα προβληματα..

Ευτυχως βγαινουν ακομα αριστουργηματα απο developers που αγαπουν και αγαπιουνται απο το fanbase τους, βλεπε πχ Sekiro 

Δημοσ.

Παιδιά ήθελα να πάρω ps plus αλλά βλέπω παντου που λένε ότι τη βρίσκουν πιο φτηνή όταν τη παιρνουν.. Άρα να περιμένω καμια έκπτωση η βρισκω κάπου συγκεκριμένα φτηνότερα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ειναι να βγει mass Effect remastered,τοτε εχει νοημα να βγει ολοκληρη η τριλογια,οχι μονο ενα παιχνιδι.

25 λεπτά πριν, georgkar94 είπε

Άρα να περιμένω καμια έκπτωση η βρισκω κάπου συγκεκριμένα φτηνότερα;

Αν μπορεις να περιμενεις μεχρι το Πασχα,περιμενε.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
20 ώρες πριν, markoliaz είπε

ρε παιδια που πηγε το τοπικ του ps5 να μαθουμε κανα νεο?

Το έφαγε η μαρμάγκα.. 

14 ώρες πριν, Fotis13 είπε

To teaser trailer   του Godfall που προοριζεται για  ps5 μονο σε μενα εκανε κακη εντυπωση?

Όχι φίλε. Ο δε σεημ χιερ..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχει εντονη φημολογια για την τιμη στην Ευρωπη στα 449    gia to PS5   και για remaster  Demon Souls  μεταξυ αλλων     sto launch.

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 2
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, kostiger είπε

Το έφαγε η μαρμάγκα.. 

Όχι φίλε. Ο δε σεημ χιερ..

ο dev βγηκε στο twitter και ειπε οτι ειναι παλιο trailer απο το 19 για σκοπους presentation παντως

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Φέρτε demons souls μακαρι 

Αυτο περιμενω και εγω διακαως !Δεν εχω παιξει το πρωτοτυπο .Day one ξερο μαζι με το PS5  θα ειναι .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...