Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι επεκτασεις εγγυησεων εχουν καποιους ορους για το τι καλυπτουν και τι οχι.

Μπαλακι με την εταιρεια δεν μπορει να σε κανει καποιος γιατι μετα τον πρωτο χρονο,το καθε μαγαζι/πωλητης αναλαμβανει αυτος το τι θα παθει η κονσολα.

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
11 ώρες πριν, stormrain είπε

+ 1 κι απο μενα για το Soul Calibur και το DOA που αναφερθηκε. Το πρωτο εχει κατι χαοτικες επιλογες, αλλα ειναι SC, απο τους καλυτερους τιτλους κατα τη γνωμη μου, ενω το δευτερο ειναι πιο πολυ στην Tekken φιλοσοφια.

Απο τη λιστα του λινκ που εδωσε ο Fulgore μην παρεις το Guilty Gear, ειναι τρομερο το ποσο σαπιο (κατα τη γνωμη μου ε) ειναι αυτο το παιχνιδι πραγματικα. Το Street Fighter ειναι συμπαθητικο αλλα εχει πολλους locked χαρακτηρες που πρεπει να πληρωσεις για να τους ξεκλειδωσεις.

Επισης μην παρεις Marvel Vs Capcom,  εκτος αν εισαι πορωμενος με καποια απο τις δυο εταιρειες. Πατατα  ολκης.

Εγω θα παρω οπου να ναι το King of Fighters, πρεπει να ναι αρκετα καλο. 

Οπ storm  δεν σε ειχα για  gamer εσενα χαχχα .

• Moderators
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Οπ storm  δεν σε ειχα για  gamer εσενα χαχχα .

Μπααα δεν είμαι ιδιαίτερα, για κατι beat em up τίτλους πηρα το ps4 (βλ. Soul Calibur VI) και τωρα σκονιζεται κάτω από την TV :lol:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, stormrain είπε

Μπααα δεν είμαι ιδιαίτερα, για κατι beat em up τίτλους πηρα το ps4 (βλ. Soul Calibur VI) και τωρα σκονιζεται κάτω από την TV :lol:

Mπαινεις στην κατηγορια  των gamer  και ετσι,δεν την γλιτωνεις !

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Στην θεωρια εαν και το ps5 εχει BC,θα το εφαρμοσουν(?)και σε αυτο.

Ειναι σιγουρο εφοσον λεει το παραπανω 

Gamers should never be forced to purchase the same game twice or pay for upgrades

Βεβαια θα παιχτει στο pc για ολο του το μεγαλειο 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Ειναι σιγουρο εφοσον λεει το παραπανω 

Gamers should never be forced to purchase the same game twice or pay for upgrades

Βεβαια θα παιχτει στο pc για ολο του το μεγαλειο 

Αυτό είναι του XBox που διαβάζεις. Για την Sony δεν είναι τίποτα σίγουρο. Επίσης με την τρέχουσα γενιά PC, στην κονσόλα θα είναι σαφώς καλύτερο ()για συγκεκριμένους τεχνικούς λόγους που έχω βαρεθεί να γράφω).

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, non-serviam είπε

Αυτό είναι του XBox που διαβάζεις. Για την Sony δεν είναι τίποτα σίγουρο. Επίσης με την τρέχουσα γενιά PC, στην κονσόλα θα είναι σαφώς καλύτερο ()για συγκεκριμένους τεχνικούς λόγους που έχω βαρεθεί να γράφω).

Gamers λεει , δεν λεει xbox gamers :P Αν ηταν αλλη εταιρια να πω οκ αλλα για την cd project μιλαμε ειναι 99% σιγουρο οτι θα ισχυει και για το Ps5 . ( Eκτος αν ειναι αντιθετη η sony , υπαρχει και αυτο το ενδεχομενο )

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ήθελα σας παρακαλώ βοήθεια σχετικά με αγορά usb hub για PS4 slim. Εχω external hdd 2.5" χωρίς ρεύμα, psvr και επειδη θα έχω και ακουστικά, το χρειάζομαι.

Κάποια πρόταση που να δουλεύει σίγουρα? Διαβάζω διάφορα οπότε κάθε βοήθεια αποδεκτή.

ευχαριστώ

Επεξ/σία από skskre
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Gamers λεει , δεν λεει xbox gamers :P Αν ηταν αλλη εταιρια να πω οκ αλλα για την cd project μιλαμε ειναι 99% σιγουρο οτι θα ισχυει και για το Ps5 . ( Eκτος αν ειναι αντιθετη η sony , υπαρχει και αυτο το ενδεχομενο )

Ισχύει. Αγαπάμε CDPR απλά. ❤️

Δημοσ.

Οι αλλοι επικυρωσαν τα χαρακτηριστικα του Xbox (το οποιο ειναι πανισχυρο )  ,με το ps5  τι θα γινει Sony ? 

Bρυκολακιασαμε να περιμενουμε :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...