Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκεί που κάθεσαι στο μπαλκόνι...και διαβάζεις..πίνεις καφέ σκάει μύτη το drone του κάθε κάγκουρα.

Ζουζουνίζει και σε φωτογραφίζει ή σε βιντεοσκοπει...

Στην παραλία τα ίδια. Ειδικά αν πας σε μαγαζί..όλο και κάποιος βλαμμένος θα πιλοτάρει..

Πως το αντιμετωπίσετε;

Αν πετάξω πέτρα και κατεδαφίσω...θα έχω συνέπειες;

Με έναν εκνευριστοκό..που ανεβοκατέβαινε, πλησίαζε - απομσκρυνόταν κλπ σκέφτηκα να του πετάζω μια κουβέρτα.

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υποτίθεται πως θα έμπαινε νομοθεσία για τα drone , όπου θα έδινες τα στοιχεία σου διαφορετικά θεωρούσουν παράνομος ...

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, theoritikos είπε

Υποτίθεται πως θα έμπαινε νομοθεσία για τα drone , όπου θα έδινες τα στοιχεία σου διαφορετικά θεωρούσουν παράνομος ...

Στην Κίνα απαγορεύεται να πετάς drone. Όποτε σιγά σιγά θα μπει και εδώ νομοθεσία.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Εδώ λογικά θα μπει τεκμήριο ή ΕΝΦΙΑ για τα drones 😄

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Στην Κίνα απαγορεύεται να πετάς drone. Όποτε σιγά σιγά θα μπει και εδώ νομοθεσία.

Δεν ισχύει. Υπάρχουν regulations, ναι. Αλλά δεν απαγορεύεται να "πετάς drone" όπως γράφεις.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, Fortistis είπε

Δεν ισχύει. Υπάρχουν regulations, ναι. Αλλά δεν απαγορεύεται να "πετάς drone" όπως γράφεις.

Σε βίντεο στο YouTube το ειδα, δεν μένω εκεί. Στις μεγάλες πόλεις απαγορεύεται.

Θα βάλω λινκ αν κάτσω pc.

update

Κυρίως αυτο που ηθελα να πω είναι, έχουν μπει εκεί κανόνες και απαγορεύσεις. Κάποια στιγμή θα έρθουν και εδώ.

Επεξ/σία από Sheogorath
Δημοσ.

κάλα που μένεις και βλέπεις συνεχεία drones? εγώ χωρίς πλάκα παίζει να μην έχω δει ποτέ μου drone να πετάει.

Δημοσ.

Εαν ερχοταν πολυ κοντα στην αυλη μου θα το γεμιζα πετρες μεχρι να το ριξω και οταν ερχοταν το @ρχιδι να το μαζεψει θα τον γεμιζα και αυτον χαστουκια.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί κάποιοι έχετε τόσο μίσος με καποιον που στην ουσία δεν τραβάει εσάς αλλά παίρνει (και αν παίρνει δηλαδή) γενικά πλάνα; 

Όσον αφορά την νομοθεσία αν το ρίξεις και είναι πιστοποιημενος χειριστής με σχέδιο πτήσης κλπ τότε είσαι εσύ ο παράνομος. Τώρα εάν δεν είναι φαντάζομαι έχετε παρανομησει και οι 2 αν το πετάει πάνω από κόσμο και σε απόσταση πάνω από 50 μέτρων από αυτόν. 

• Like 2
  • Thanks 1
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...