Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

28 χρόνια μετά (2025) - IMDb

Α πα πα. Τζάμπα ο ντόρος για το sequel. Οι δημιουργοί είχαν περίσσεια λεφτά και κάναν την πλάκα τους. Καμία σχέση με την(τις) προηγούμενες. Αλλοπρόσαλλη, ασύνδετη, ανούσια. Καμία στιγμή έντασης και αγωνίας. Μόνο ωραίες εικόνες. Σα να κάνανε επίδειξη οπτικών εφέ που και αυτά δεν ήταν τίποτα ιδιαίτερο. Τελικά τα iphone δεν κάνουν για να γυρίζεις ταινίες. Για τους πρωταγωνιστές δεν υπάρχει κάτι να πεις γιατί δεν υπάρχει σενάριο να παίξουν.  

Καλύτερα δείτε αυτή   11:14 (2003) - IMDb.  που και σενάριο έχει και έξυπνη είναι και χιούμορ έχει και κοστίζει 55εκατ. λιγότερο.

@zafiriws_99 Η λέξη κλειδί είναι low budget ταινία. Δεν το πρόσεξες. Και το νοηματάκι της το έχει και την εντασούλα της την έχει. 

Επεξ/σία από profile
  • Like 1
  • Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα βλέπω (ξανά) μετά από τουλάχιστον 15 χρόνια το '28 μέρες μετά'. Τι να πει κανείς για την σκηνοθεσία και το πόσο ταινιάρα είναι. Κρίμα που δυστυχώς η εικόνα δεν είναι τόσο καθαρή λόγω των καμερών που χρησιμοποιήθηκαν. Διαβάζω αυτά που λέτε και φοβάμαι πως θα φάω τρελή ξενέρα στο 28 years. Και το 2ο μέρος μου άρεσε θυμάμαι.

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.

Το 28 years αν δεν κάνω λάθος το πάνε για τριλογία. Αν είναι και μάπα, το βλέπει κάποιος μια και καλή ΕΦΟΣΟΝ ολοκληρωθεί αυτή τριλογία.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα 3 έχουν βγει ήδη: 28 Days Later (2002), 28 Weeks Later (2007), και 28 Years Later (2025).

Εκτός αν εννοείς ότι πάνε για τριλογιά το τελευταίο.

Επεξ/σία από katergaris79
Δημοσ.
10 minutes ago, katergaris79 said:

Μα 3 έχουν βγει ήδη: 28 Days Later (2002), 28 Weeks Later (2007), και 28 Years Later (2025).

Εκτός αν εννοείς ότι πάνε για τριλογιά το τελευταίο.

αυτο εννοει

παντως το 28 χρονια αν και κουραζει λιγο στο τελος ηταν αρκετα φρεσκια ταινια

• Like 2
Δημοσ.

28 years later (2025)

Αν και ολοι εδω μεσα την κραζουν και λενε οτι προκειται για με γαλη πατατα...εγω βλεπω σχετικα 

υψυλη βαθμολογια το Imdb . Δεν πιστευω οτι ο Ντανυ Μποιλ εχει κανει τοσο κακη ταινια

τελος παντων θα την δω το βραδυ και θα επανελθω

Δημοσ.

MATERIALISTS 2025

Παραλίγο να κοιμηθώ! Σενάριο άνευρο και προβλέψιμο που δεν μπόρεσε να το ανεβάσει η σχετικά καλή σκηνοθεσία. Μοντάζ για κλάματα, καλή η μουσική επένδυση. Η Ντακότα σε πολλές σκηνές ήταν εντελώς αδιάφορη σε κάποιες άλλες καλή. Ο Πασκάλ μέτριος. 5 στα 10 από μένα. Σύσταση: Προσπεράστε την, ούτε για γκόμενες σε εμμηνόπαυση. 

• Like 1
Δημοσ.
11 hours ago, zafiriws_99 said:

28 years later (2025)

Αν και ολοι εδω μεσα την κραζουν και λενε οτι προκειται για με γαλη πατατα...εγω βλεπω σχετικα 

υψυλη βαθμολογια το Imdb . Δεν πιστευω οτι ο Ντανυ Μποιλ εχει κανει τοσο κακη ταινια

ΣΚΟΥΠΙΔΙ απλά

Ήθελα να'ξερα δε ντρέπονται να βγάζουν τέτοιες ταινίες 28 χρόνια μετά την πρώτη που τα έσπασε;

Δηλαδή το είδαν και είπαν "τί ταινιάρα σας γύρισα ρε χωριάτες!!"

Μόνο ξύλο τους αξίζει...

Δημοσ.
11 ώρες πριν, zafiriws_99 είπε

28 years later (2025)

Προσωπικά την βρήκα εξαιρετική ταινία, είχα πολύ καιρό να περάσω ωραία σε σινεμά.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Πήγα και γω χθες σινεμα, δε θα έλεγα πως απογοητεύτηκα, αλλά σίγουρα δεν ήταν σαν τις προηγούμενες.
είχε λιγότερη δράση, και εναλλάγές νομίζω. είχε περισσότερο δράμα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 01/08/2025 at 09:17, diplo said:

ΣΚΟΥΠΙΔΙ απλά

Ήθελα να'ξερα δε ντρέπονται να βγάζουν τέτοιες ταινίες 28 χρόνια μετά την πρώτη που τα έσπασε;

Δηλαδή το είδαν και είπαν "τί ταινιάρα σας γύρισα ρε χωριάτες!!"

Μόνο ξύλο τους αξίζει...

υπερβολικο σχολιο και εκτος πραγματικοτητας...κλασσικος Ελληναρας που κραζει πισω απο ενα πληκτρολογιο

On 24/06/2025 at 11:14, fitsoulas2024 said:

Τα περασμενα Χριστουγεννα ειχα κατεβασει το Χερετικ, που ειχε συζητηθει εδω. Απο τα πρωτα λεπτα φανηκε ποσο κακο/αδιαφορο/ενοχλητικο ειναι, και το εβαλα στη ναφθαλινη. Προχτες το παρακολουθησα ολο και πραγματι, ομολογω οτι δε μου αρεσε καθολου. Τρια προσωπα παιζουν βασικα επι διωρο σε ενα κλειστοφοβικο ντεκορ. Ο -γερασμενος πλεον- Χιου Γκραντ και δυο κορασιδες. Ανουσιοι βαρετοι διαλογοι, σε κοντινα πλανα. Περιεργως στο imdb πιανει 7. Απο τις χειροτερες που εχω δει ποτέ σε αυτο το επιπεδο παραγωγης.

images.jpg

Ταινιαρα...δεν σ'αρεσε μαλλον γιατι δεν εισαι σινεφιλ

Επεξ/σία από zafiriws_99
  • Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, zafiriws_99 είπε

υπερβολικο σχολιο και εκτος πραγματικοτητας...κλασσικος Ελληναρας που κραζει πισω απο ενα πληκτρολογιο

Έχεις δίκιο, θα έπρεπε να κατέβω στη διαδήλωση...

Ξέρεις φαντάζομαι ότι ταινίες κριτικάρουμε εδώ έτσι; 

Για μένα η ταινία είναι σκουπίδι, εσένα σου άρεσε, .τόσο απλά.

Τα περί κλασσικού ελληναρα νομίζω το μήνυμα σου είναι τρανό παράδειγμα.

πάμε παρακάτω

• Like 2
Δημοσ.

Δε σε ειπε ελληναρα για τη κριση σου, αλλα για το τροπο που τοποθετηθηκες. Απλα επειδη δε μπορεσε να το περασει με ευχερεια, εγινε ο ιδιος ελληναρας.......

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν πειράζει που και που να έχουμε και καμιά επιβεβαίωση ότι είμαστε σε Ελληνικό σάιτ 🤪

image.jpeg.20e7195066182904bf54081333b07e1d.jpeg

Shane (Άρπαγες της γης) (1953) - IMDb

Αρκετά καλό γουέστερν, αλλά μάλλον απευθύνεται σε παλαιότερους, μιας και ο αργός ρυθμός του θα κουράσει τους νεώτερους. Λίγα και ουσιαστικά μπαμ μπουμ, λίγη αγωνία όπου αυτή έχει να προσφέρει κάτι, αλλά και αναμενόμενη εξέλιξη σε πολλά σημεία, είναι απλά για κλασική ταινία που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια. Προτείνεται για βραδιές που απλά θέλετε να αράξετε και να ξεκουραστείτε και εσείς και ο εγκέφαλός σας. 

7/10

Επεξ/σία από john_dr
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...