Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Hacking [PS4]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλα νεα αυτα,αλλα ακομα ειναι εντελως ασταθες και το 7.02,ποσο μαλλον το 7.55.

Ο MrMario εχει βγαλει κανα οδηγο για το 7.02;

Δοκιμασα κανα δυο host sites,αλλα ψαχνω μηπως παιζει τιποτα καλυτερο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, StamTheMan είπε

Καλα νεα αυτα,αλλα ακομα ειναι εντελως ασταθες και το 7.02,ποσο μαλλον το 7.55.

Ο MrMario εχει βγαλει κανα οδηγο για το 7.02;

Δοκιμασα κανα δυο host sites,αλλα ψαχνω μηπως παιζει τιποτα καλυτερο.

Όχι δεν έχει βγάλει κάτι αλλά κοίτα και σε κανένα άλλο youtuber ή στο github για host servers αλλά δεν νομίζω να δεις διαφορά.

Στις 15/3/2021 στις 9:43 ΜΜ, Arikado είπε

Και σε εμένα το ίδιο κάνεις κλειδαριά σε όλα τα games, λογικά ίσως πρέπει να περιμένουμε λιιιιιιγο ακόμα. Αλλά δεν νομίζω να θέλει και παρά πολύ καιρό.

Για τα παιχνίδια που έγραψα ποιο πάνω δεν τρέχει τα κατεβασμένα του ps store ούτε τα κανονικά pkg γιατί και αυτά έχουν κάποια προστασία,θέλει να κατεβάσεις τα fake pkg τα οποία είναι σπασμένα,κατέβασα το nfs heat και τρέχει κομπλέ,υπάρχουν τέτοια site με παιχνίδια και τα κατεβάζεις σε torrent και τα περνάς και μέσω ftp ή σε εξωτερικό σκληρό δίσκο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε 7.55 όλα δουλεύουν κομπλέ δλδ δεν εμφανίζει τα games σαν κλειδωμένα. Απ' ότι έχω διαβάσει έφτιαξαν και το mira για 7.50/7.51. το πρόβλημα είναι πως θέλει πάρα πολλά  tries για να πιάσει το χακ. Σχεδόν 10% επιτυχία , διαβάζω πως σε πολλούς βέβαια τρέχει με την τρίτη τέταρτη φορά, αλλά πιστεύω πως είναι ακόμα θέμα ας πούμε τύχης.

Μακάρι να γίνει πιο stable σύντομα παρόλαυτα.

Επεξ/σία από Arikado
Δημοσ.
Στις 15/3/2021 στις 7:36 ΜΜ, extasy είπε

Από χτες είναι επίσημο. Αλλά όσο υπάρχουν backport σε 5.05 δε νομίζω να αξίζει να γίνει update.

Αυτό πως γίνεται ;   Εχω 7.02 . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εσείς που έχετε 5.05 έχετε 100% success rate κάθε φορά που κάνετε jailbreak?

Γιατί στο 6.72 και 7.02 ποτέ δεν είχα 100%.

στο esp που χρησιμοποιώ, επειδή ακριβώς είναι offline jailbreak, δεν καλυτερεύει με την πάροδο του χρόνου όπως θα γινόταν σε ένα online jailbreak. Από τον Αύγουστο που έκανα την μέθοδο με το esp, δεν είδα να βγήκε update για το esp για να το αναβαθμίσω και λέω μήπως τελικά γυρίσω σε online jailbreak που ίσως έχουν στρώσει περισσότερο τα πράγματα. 

Κυκλοφορησε και νέο βίντεο ο modded warfare

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.
6 ώρες πριν, prefuse είπε

Εσείς που έχετε 5.05 έχετε 100% success rate κάθε φορά που κάνετε jailbreak?

Γιατί στο 6.72 και 7.02 ποτέ δεν είχα 100%.

στο esp που χρησιμοποιώ, επειδή ακριβώς είναι offline jailbreak, δεν καλυτερεύει με την πάροδο του χρόνου όπως θα γινόταν σε ένα online jailbreak. Από τον Αύγουστο που έκανα την μέθοδο με το esp, δεν είδα να βγήκε update για το esp για να το αναβαθμίσω και λέω μήπως τελικά γυρίσω σε online jailbreak που ίσως έχουν στρώσει περισσότερο τα πράγματα. 

Κυκλοφορησε και νέο βίντεο ο modded warfare

100% success!!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, pier88 είπε

100% success!!!!

Μωρέ μπράβο!!!!

Απλα αυτό με τα backport με χαλάει και αφού δεν έχει διαφορά στην σταθερότητα 7.02, 7.50, 7.51 θα πάω στην 7.51 για να παίξω ghost of tsushima. Εχώ το δισκάκι τόσο καιρό και κάθεται..

Μακάρι να βγω λάθος, αλλά η ευκολία, τύπου ps3 net server που πετάς όλα τα παιχνίδια  στον σέρβερ και τρέχουν μέσα από webmanmod δεν θα δούμε στο ps4.

Και οι εγκαταστάσεις κάνουν πολύ ώρα..

First world problem's

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.

H 5.05 σε μένα με pwhoar σε ps4pro με 2tb intrnl/4extrnal δεν έχει 100 και βασικά δεν νομίζω πρακτικά να υπάρχει 100 σε κανενα xploit, θα έλεγα ότι έχω γύρω στο 90-95% και προφανώς το 5.05 είναι το πιο stable, μετά έρχεται το 6.72 και τέλος το 7.02. Το 7.51 ακόμα είναι πολύ ασταθές δεν συμβουλεύω κανέναν να αναβαθμίσει εκτός εάν ήδη βρίσκεται σε αυτό.

Επίσης σε 5.05 pwhoar έχει δυνατότητα spoof σε 8+ οπότε μπορείς να δουλέψεις και κάποια που χρειάζονται 7.55+ και δουλεύουν προς στιγμήν ΜΟΝΟ με αυτό τον τρόπο και στην 5.05, πχ crash4, little nightmares2 κλπ.

Με 5.05 και diy backports (υπάρχουν και έτοιμα παντως) μέχρι στιγμής ghosts of ts+ tlou2 παίζουν κανονικότατα με τα updates τους.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εγώ είμαι με 5.05 και Pwhoar v.1.4. Το TLOU2 όλα καλά μς έτοιμο backport. Δε μου τρέχει όμως μς backport το 2K21 της duplex. Ζητάει update. Ο opoisso λέει θέλει hen spoof 7.5x ή golden Hen. Με το Pwhoar δε γίνεται;

Επεξ/σία από takisdemi
Δημοσ.

Τα περισσοτερα νεα games εκτος απο BP patch θελουν και firmware spoof οχι μονο για να δουλεψουν αλλα και να εγκατασταθουν. Σε Pwhoar v.1.4 εχεις τη δυνατοτητα για χειροκινητη ρυθμιση spoof και βαζεις οτι νουμερο θελεις, ειναι στις ρυθμισεις στην δευτερη καρτελα αν θυμαμαι καλα. Υπαρχει και payload με autospoof οπως το gold HEN αλλα δεν ειναι σαν του Pwhoar v.1.4 οπως και κανενα αλλο κατα τη γνωμη μου, οποτε ειτε μενεις με το υπαρχων και κανεις manual spoof, ειτε λιγο πιο πολυπλοκα οπως εκανα εγω, αλλαζεις με selfhost (μετατρεποντας το αρχικο) μονο το hen214.bin με ενα που εχει δωσει ο leeful με autospoof του συγκεκριμενου hen αν θελεις να μεινεις στο υπαρχων payload , αλλιως cachaρεις αλλο payload οπως αυτο που προανεφερα. Παντως ΟΛΑ σχεδον τα 7.55+ θελουν spoof σε 8++

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, vamvakoulas είπε

Τα περισσοτερα νεα games εκτος απο BP patch θελουν και firmware spoof οχι μονο για να δουλεψουν αλλα και να εγκατασταθουν. Σε Pwhoar v.1.4 εχεις τη δυνατοτητα για χειροκινητη ρυθμιση spoof και βαζεις οτι νουμερο θελεις, ειναι στις ρυθμισεις στην δευτερη καρτελα αν θυμαμαι καλα. Υπαρχει και payload με autospoof οπως το gold HEN αλλα δεν ειναι σαν του Pwhoar v.1.4 οπως και κανενα αλλο κατα τη γνωμη μου, οποτε ειτε μενεις με το υπαρχων και κανεις manual spoof, ειτε λιγο πιο πολυπλοκα οπως εκανα εγω, αλλαζεις με selfhost (μετατρεποντας το αρχικο) μονο το hen214.bin με ενα που εχει δωσει ο leeful με autospoof του συγκεκριμενου hen αν θελεις να μεινεις στο υπαρχων payload , αλλιως cachaρεις αλλο payload οπως αυτο που προανεφερα. Παντως ΟΛΑ σχεδον τα 7.55+ θελουν spoof σε 8++

Βάζω στo Pwhoer v1.4 χειροκίνητα τo spoof, αλλά μετα αν βγω και να πατήσω το Ηen με γυρνάει στο 7.02. Εκτός αν πατήσω πρωτα το Hen και μετα βάζω το spoof πχ7.55 αλλά δε παίζει πάλι το παιχνίδι. Μου λέει δε βρίσκει το.αρχειο update. Δε ξέρω αν παίζει ρόλο που εγκατάσταση έκανα πριν βάλω το spoof.

Το τελευταίο που λες με αλλαγή hen214.bin δε το ξέρω, δε το κατάλαβα. Εσύ γιατί έβαλες του leeful, είχες θέμα με το pwhoer v.1.4;

Λοιπον έκανα ότι είπες επανεγκατάσταση και παίζει, σωστός! Απλως θέλει κάθε φορά να βάζω χειροκίνητα το spoof. Αν μπορέσεις να εξηγήσεις λίγο για το autospoof πως γίνεται

Επεξ/σία από takisdemi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, vamvakoulas είπε

1) το ghost of tushima και tlos 2 κυκλοφορούν με ελληνικους υποτιλους και παιζουν κανονικά οι ελλ. υποτιτλοι σε jailbreak ps4;

2) τα παραπάνω games, για κονσόλα jailbreak 7.55 χρειάζονται και spoof;

3) Σκέφτομαι να αναβαθμίσω απο 7.02 σε 7.55.. αλλα αν η διαδικασία για τα νεα παιχνίδια ειναι ίδια  (ειτε 6,72, 7.02 ειτε 7.55) και δεν ειναι πιο απλή στην 7.55, μηπως να παραμείνω στην 6.72/7.02;

4) με 6.72 και με άνοιγμα του ps4 μετα απο rest mode, στο System Software εχω 7.51 αντί για 6.72 που εχει κανονικα αρα γινεται spoof αυτοματα με το rest mode. το ghost of tushima εγκατασταθηκε μαζι με το update κανονικά αλλα βγαζει "δεν ειναι δυνατή η έναρξη της εφαρμογής CE-40740-5"  πως αλλιως κανω spoof σε μεγαλύτερο firmware ειτε απο 6.72 είτε απο 7.02?

Βοηθάει πολύ το rest mode καθως κρατάει το jailbreak και δεν χρειάζεται να το κάνουμε κάθε φορά που ανοιγουμε το ps4. δεν ξερω βέβαια αν ειναι καλό για την μακροζωία του ps4 και ποσο ρεύμα καταναλώνει σε rest mode. παντως λέω να το έχω μονίμα σε rest mode τις περιόδους που παίζουμε ενα παιχνίδι.

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.
1 ώρα πριν, hippoaki είπε

η ερώτηση μου μπορεί να είναι χαζή το ξέρω έχω στο ps4 έκδοση 8.03 υπάρχει τρόπος να κάνω downgrade σε 7.55???

Όχι δεν υπάρχει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...