Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Hacking [PS4]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 minutes ago, StamTheMan said:

Το  CFW ειναι αλλο πραμα.
JB εχει.

Η διαδικασία λέγεται jailbreak.

Το GoldHEN είναι άλλο και επίσημα λέγεται Homebrew Enabler.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, baspav είπε

Η διαδικασία λέγεται jailbreak.

Το GoldHEN είναι άλλο και επίσημα λέγεται Homebrew Enabler.

Το cfw ειναι το μονιμο.

Το προσωρινο ειναι το jailbreak.

Δημοσ.

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά πριν προχωρήσω στις μεθόδους jb. Τί χάνω/κερδίζω με JB ? Το κάθε jb με κάθε άλλο jb τι διαφέρει ως προς την συμβατότητα παιχνιδιών και γενικότερα πραγμάτων που μπορείς να κάνεις ? Π.χ. Το jb σε 11.00 υποστηρίζει όλα τα τελευταία παιχνίδια + Android Emulator ενώ το jb του 9.03 δεν υποστηρίζει όλα τα παιχνίδια. Εκτός και εάν δεν ισχύει αυτό σα λογική αλλά τα jb είναι ίδια μεταξύ τους ως προς την υποστήριξη πραγμάτων που μου λ μπορείς να κάνεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 minutes ago, John-n78 said:

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά πριν προχωρήσω στις μεθόδους jb. Τί χάνω/κερδίζω με JB ? Το κάθε jb με κάθε άλλο jb τι διαφέρει ως προς την συμβατότητα παιχνιδιών και γενικότερα πραγμάτων που μπορείς να κάνεις ? Π.χ. Το jb σε 11.00 υποστηρίζει όλα τα τελευταία παιχνίδια + Android Emulator ενώ το jb του 9.03 δεν υποστηρίζει όλα τα παιχνίδια. Εκτός και εάν δεν ισχύει αυτό σα λογική αλλά τα jb είναι ίδια μεταξύ τους ως προς την υποστήριξη πραγμάτων που μου λ μπορείς να κάνεις.

Το κυριότερο που αλλάζει είναι ο τρόπος που στέλνεις το exploit για να γίνει το jailbreak. Browser, Blu-ray disk, Lua game, ethernet, ps2 game. Το "πρόβλημα" είναι ότι όταν κλείσει το PS4 πρέπει να κάνεις πάλι τη διαδικασία του jailbreak.

Με την ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε ότι άλλο είναι το jailbreak άλλο το cfw. To GoldenHEN μπορεί να μην είναι καθαρά cfw αλλά έχει cfw level access.

Τι μπορείς να κάνεις; Short answer να εγκαταστήσεις PKG homebrew applications, PKG games backups, emulators, Linux, mods.

Επεξ/σία από baspav
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, baspav είπε

Το κυριότερο που αλλάζει είναι ο τρόπος που στέλνεις το exploit για να γίνει το jailbreak. Browser, Blu-ray disk, Lua game, ethernet, ps2 game. Το "πρόβλημα" είναι ότι όταν κλείσει το PS4 πρέπει να κάνεις πάλι τη διαδικασία του jailbreak.

Με την ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε ότι άλλο είναι το jailbreak άλλο το cfw. To GoldenHEN μπορεί να μην είναι καθαρά cfw αλλά έχει cfw level access.

Τι μπορείς να κάνεις; Short answer να εγκαταστήσεις PKG homebrew applications, PKG games backups, emulators, Linux, mods.

Ωραία. Αυτά που μπορείς να κάνεις (εγκατάσταση PKG homebrew applications, PKG games backups, emulators, Linux, mods.), μπορείς να τα κάνεις με κάθε jb (είτε από 9.00, είτε από 9.03, είτε 11.00 κλπ...) και ανεξαρτήτου μέθοδου jb (GoldenHEN, blu-ray disk κλπ...) ? Και ποιά η διαφορά του jb με του cfw ? Ότι ενώ κάνουν και υποστηρίζουν τα ίδια, το cfw είναι μόνιμο αυτή είναι η μόνη διαφορά τους ? Ρωτάω διότι μην ξεκινήσω να κάνω JB για 9.03 όπου είμαι τώρα και διαπιστώσω στην πορεία ότι εάν είχα πάει για 11.00 CFW θα είχα μεγαλύτερη υποστήριξη σε παιχνίδια ή θα υποστήριζα online multiplayer ή θα υποστήριζε περισσότερα emulators, linux mod κλπ... ή θα υπήρχε σταθερότητα στο JB χωρίς να χρειάζεται να μπαινοβγάζω π.χ. στικάκι σε κάθε restart του PS4 για να ισχύει το JB ? Εκτός και εάν όλα τα jb/cfw είναι τελικά ίδια μεταξύ τους και δεν πρέπει να με ανησυχεί για το μέλλον το τί ακριβώς jb/cfw να βάλω αλλά το πώς θα κάνω επιτυχώς ένα οποιοδήποτε από αυτά.

Επεξ/σία από John-n78
Δημοσ.
14 minutes ago, John-n78 said:

Ωραία. Αυτά που μπορείς να κάνεις (εγκατάσταση PKG homebrew applications, PKG games backups, emulators, Linux, mods.), μπορείς να τα κάνεις με κάθε jb (είτε από 9.00, είτε από 9.03, είτε 11.00 κλπ...) και ανεξαρτήτου μέθοδου jb (GoldenHEN, blu-ray disk κλπ...) ? Και ποιά η διαφορά του jb με του cfw ? Ότι ενώ κάνουν και υποστηρίζουν τα ίδια, το cfw είναι μόνιμο αυτή είναι η μόνη διαφορά τους ? Ρωτάω διότι μην ξεκινήσω να κάνω JB για 9.03 όπου είμαι τώρα και διαπιστώσω στην πορεία ότι εάν είχα πάει για 11.00 CFW θα είχα μεγαλύτερη υποστήριξη σε παιχνίδια ή θα υποστήριζα online multiplayer ή θα υποστήριζε περισσότερα emulators, linux mod κλπ... ή θα υπήρχε σταθερότητα στο JB χωρίς να χρειάζεται να μπαινοβγάζω π.χ. στικάκι σε κάθε restart του PS4 για να ισχύει το JB ? Εκτός και εάν όλα τα jb/cfw είναι τελικά ίδια μεταξύ τους και δεν πρέπει να με ανησυχεί για το μέλλον το τί ακριβώς jb/cfw να βάλω αλλά το πώς θα κάνω επιτυχώς ένα οποιοδήποτε από αυτά.

Ίσως εδώ σου λυθούν κάποιες απορίες:

Το online το ξεχνάς στο jailbreak.

Μόνιμο δεν είναι κανένα jailbreak.

Συνήθως και να θέλουν νεότερο firmware κάποια games με το jailbreak μπορείς να το αποφύγεις αυτό.

Για μένα το ποιο εύκολο και γρήγορο και μικρότερο έξοδο είναι το Lapse exploit με το Blu-ray disk (11 έως 12.02).

Δημοσ.
2 ώρες πριν, baspav είπε

Για μένα το ποιο εύκολο και γρήγορο και μικρότερο έξοδο είναι το Lapse exploit με το Blu-ray disk

Μικροτερο εξοδο ειναι το φλασακι.
Εκτος αν με το "για μενα" εννοεις οτι εχεις bluray recorder και κενα δισκακια.

3 ώρες πριν, baspav είπε

Συνήθως και να θέλουν νεότερο firmware κάποια games με το jailbreak μπορείς να το αποφύγεις αυτό.

Απο οταν δουλεψα 9.00 δεν εχω βρει παιχνιδι που να μην το παιζει.

Δημοσ.
1 hour ago, StamTheMan said:

Μικροτερο εξοδο ειναι το φλασακι.
Εκτος αν με το "για μενα" εννοεις οτι εχεις bluray recorder και κενα δισκακια.

Απο οταν δουλεψα 9.00 δεν εχω βρει παιχνιδι που να μην το παιζει.

3 PS4, δικό μου και συγγενών τα πήγα 12.02 και τα τεχουμε με το δισκάκι. 

Recorder έχω αρκετά, δισκάκια δεν έχω αλλά άσχετο αυτό. Εδώ δε διαφημίζουμε, δεν υπάρχει ανάγκη άλλωστε, βοηθάμε με συμβουλές και εμπειρίες.

Αν το exploit που στέλνεις εσύ στην 9 σου παίρνει λιγότερο από 10-15 δευτερόλεπτα σε κάθε reboot, να το εξετάσουμε. 

Με το Lapse στο δισκάκι τόσο κάνει και μάλιστα στη τελευταία έκδοση κλείνει το app και πετάει και το δισκάκι αυτόματα έξω. Μόνο στη θήκη δε στο βάζει.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, baspav είπε

3 PS4, δικό μου και συγγενών τα πήγα 12.02 και τα τεχουμε με το δισκάκι. 

Recorder έχω αρκετά, δισκάκια δεν έχω αλλά άσχετο αυτό. Εδώ δε διαφημίζουμε, δεν υπάρχει ανάγκη άλλωστε, βοηθάμε με συμβουλές και εμπειρίες.

Αν το exploit που στέλνεις εσύ στην 9 σου παίρνει λιγότερο από 10-15 δευτερόλεπτα σε κάθε reboot, να το εξετάσουμε. 

Με το Lapse στο δισκάκι τόσο κάνει και μάλιστα στη τελευταία έκδοση κλείνει το app και πετάει και το δισκάκι αυτόματα έξω. Μόνο στη θήκη δε στο βάζει.

Δλδ απλά βάζεις το BR στο drive πας από το μενού στο δισκάκι και τρέχεις το exploit?Λιγότερη μανουρα από το stick αν είναι έτσι.Το κακο είναι ότι χάρισα ένα br writer σε φίλο γιατί σκέφτηκα τότε τι να το κάνω πλέον...Θα κοιτάξω πουθενά στο Ali μπας και το πουλάνε.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, baspav είπε

Δε μου παιρνει λιγοτερο,αλλα εγω σχολιασα το εξοδο,νομιζω ηταν ξεκαθαρο.

Μακαρι να ειναι οντως τοσο καλο και θα το υιοθετησω και εγω.
Το θεμα μου ειναι οτι επειδη εγω κανω refurbish και τα πουλαω,ποσο θα αντεξει το δισκακι στα χερια του καθε κανιβαλου και του παιδιου του και ποσο γρηγορα θα ερθει να γκρινιαξει οτι δεν του δουλευει.

Δυστυχως ειχα bluray drive για λαπτοπ και το βαλαμε σε κατι Γερμανους που θελαν να δουν παλιες ταινιες σε BR στο λαπτοπ τους.

Δημοσ.
1 hour ago, kajwbtfe said:

Δλδ απλά βάζεις το BR στο drive πας από το μενού στο δισκάκι και τρέχεις το exploit?Λιγότερη μανουρα από το stick αν είναι έτσι.Το κακο είναι ότι χάρισα ένα br writer σε φίλο γιατί σκέφτηκα τότε τι να το κάνω πλέον...Θα κοιτάξω πουθενά στο Ali μπας και το πουλάνε.

Ναι. Μετά το αρχικό πανεύκολο σετάρισμα αν ξέρεις, βάζεις το δισκάκι κάθε φορά και τέλος. USB θα χρειαστεί μόνο αν θες να αναβαθμίσεις το GoldHEN και για μία φορά. Μετά πάλι μόνο το δισκάκι.

5 minutes ago, StamTheMan said:

Δε μου παιρνει λιγοτερο,αλλα εγω σχολιασα το εξοδο,νομιζω ηταν ξεκαθαρο.

Μακαρι να ειναι οντως τοσο καλο και θα το υιοθετησω και εγω.
Το θεμα μου ειναι οτι επειδη εγω κανω refurbish και τα πουλαω,ποσο θα αντεξει το δισκακι στα χερια του καθε κανιβαλου και του παιδιου του και ποσο γρηγορα θα ερθει να γκρινιαξει οτι δεν του δουλευει..

Νομιζω υπερβάλεις λίγο 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, baspav είπε

Νομιζω υπερβάλεις λίγο 

Καθολου,δυστυχως. 
Δε νιωθουν καθολου και το δισκακι ειναι ενα μεσο που αν δεν ειναι απο πανω ο πατερας να κανει τη διαδικασια και μετα να το φυλαξει σε θηκη,θα βγει αχρηστο πολυ συντομα.Φλασακι παντου θα βρουμε,δισκακι BR ομως χωρις το αντιγραφικο αντε να το βρεις.
Οι πιο πολλοι που τα παιρνουν,τα παιρνουν για τα παιδια τους.
Τα πιο προσφατα ηταν  3 που εκαναν update και ορκιζοντουσαν οτι δεν εκαναν,κανα δυο εχασαν το φλασακι,αλλος το εφερε πισω επειδη δε δουλευε καθολου ( ειχαν ριξει μπουνια ή τους επεσε και ακουγα το δισκο να κανει "τακ τακ τακ" )  και ορκιζοταν και αυτος οτι δεν του εγινε κατι τετοιο ( ασχετο που το παιδι ζουσε σε 2 σπιτια και το επαιρνε στην τσαντα 2 φορες τη βδομαδα )  και διαφορα αλλα.

Κανιβαλοι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 minutes ago, StamTheMan said:

Καθολου,δυστυχως. 
Δε νιωθουν καθολου και το δισκακι ειναι ενα μεσο που αν δεν ειναι απο πανω ο πατερας να κανει τη διαδικασια και μετα να το φυλαξει σε θηκη,θα βγει αχρηστο πολυ συντομα.Φλασακι παντου θα βρουμε,δισκακι BR ομως χωρις το αντιγραφικο αντε να το βρεις.
Οι πιο πολλοι που τα παιρνουν,τα παιρνουν για τα παιδια τους.
Τα πιο προσφατα ηταν  3 που εκαναν update και ορκιζοντουσαν οτι δεν εκαναν,κανα δυο εχασαν το φλασακι,αλλος το εφερε πισω επειδη δε δουλευε καθολου ( ειχαν ριξει μπουνια ή τους επεσε και ακουγα το δισκο να κανει "τακ τακ τακ" )  και ορκιζοταν και αυτος οτι δεν του εγινε κατι τετοιο ( ασχετο που το παιδι ζουσε σε 2 σπιτια και το επαιρνε στην τσαντα 2 φορες τη βδομαδα )  και διαφορα αλλα.

Κανιβαλοι.

πως κανουν update αφου αν κανεις σωστή δουλειά και ακολουθήσεις κατα γράμμα τον οδηγό του modded warfare κλειδώνει τα updates και δεν μπορεί να κάνεις update μέχρι να τρέξεις το αντίστοιχο exploit που ξανα ενεργοποιεί τα updates? τουλάχιστον έτσι θυμάμαι να ειναι γιατι εχω χρόνια να ασχοληθώ.

γιατί δεν δίνεις 2 δισκάκια; ενα ο μικρός μέχρι να το χαλάσει... και ενα ο μπαμπάς κρυμμένο.

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.

Οπότε απ' ότι καταλαβαίνω όποια jb μέθοδο και εάν ακολουθήσω θα έχω ακριβώς τα ίδια προνόμια αλλά θα ω πρέπει να δω μόνο πιο είναι πιο σταθερό και θέλει κάθε φορά το λιγότερο χρόνο για να κάνεις jb σε κάθε restart διότι δεν είναι μόνιμο ?

Δημοσ.

Ναι, κανένα jb ΔΕΝ είναι μόνιμο. Μετά από restart ή "power off/power on" πρέπει να κάνεις τη διαδικασία.

Το δισκάκι διαρκεί 10-15 δευτερόλεπτα και μπορεί να έχει αποτυχία 1-2 στις 10. Απλά κάνεις restart και το ξανατρέχεις. Δεν έγινε κάτι.

Αν είσαι 11-12.02 θεωρώ τη καλύτερη λύση. Αν δεν είσαι ή μένεις εκεί (πότε θα βγει και αν βγει μόνιμο δε ξέρει κανείς) ή αναβαθμίζεις (offline πάντα) σε 12 για να παίξεις με το BD-J Lapse.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...