Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το τελευταίο σοβαρό strategy δεν ήταν το Rise of Nations πριν από 15 χρόνια;

Κάποτε ήταν και το βασικό είδος παιχνιδιού μου κάποτε στην εφηβεία. Το Civilization πιάνεται ως στρατηγικής με γύρους; Τότε μόνο αυτό ίσως να έπαιζα τώρα. Μπορεί να είμαι κολλημένος πάσο.

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Choutas είπε

Το τελευταίο σοβαρό strategy δεν ήταν το Rise of Nations πριν από 15 χρόνια;

Κάποτε ήταν και το βασικό είδος παιχνιδιού μου κάποτε στην εφηβεία. Το Civilization πιάνεται ως στρατηγικής με γύρους; Τότε μόνο αυτό ίσως να έπαιζα τώρα. Μπορεί να είμαι κολλημένος πάσο.

Το Civ είναι το κατεξοχήν strategy, όχι real time όμως. Turn based.
Από το 2 και μετά, ότι έχει βγει, μαζί με τα expansion, τα έχω κάψει. Πλέον τις 20ετίας... Life well spent! 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτι μέρες έμειναν και το hype αναβαίνει κατακόρυφα με τέτοια tweet :) 

...Major Surprises!

Επεξ/σία από Sir_Teraflop
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sir_Teraflop είπε

Κάτι μέρες έμειναν και το hype αναβαίνει κατακόρυφα με τέτοια tweet :) 

...Major Surprises!

Εύχομαι να επιβεβαιωθεί ο παίκτης.. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

Θεωρώ φυσικά δεδομένο ότι ξέρεις ποιος είναι ο παίχτης :D 

Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, έχεις κάνει λάθος ωστοσο. 😂 Δεν παει το μυαλό μου ποιος ειναι, ουτε και ειμαι και ο πλέον φανατικός ακόλουθος του YouTube.. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kostiger είπε

Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, έχεις κάνει λάθος ωστοσο. 😂 Δεν παει το μυαλό μου ποιος ειναι, ουτε και ειμαι και ο πλέον φανατικός ακόλουθος του YouTube.. 

Α όχι - είναι verified insider στο era περί πωλήσεων, τον οποίον κάπως τον διώξανε (του στυλ τον ξενέρωσαν και δεν ασχολούμαι πλέον) και έχει αρκετές διασυνδέσεις με τον χώρο φυσικά.

100% legit πηγή στο παρελθόν τουλάχιστον. Δεν θα έβαζα ποτέ ένα random pastebin/tweeter στο νήμα. :) 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Sir_Teraflop είπε

Α όχι - είναι verified insider στο era περί πωλήσεων, τον οποίον κάπως τον διώξανε (του στυλ τον ξενέρωσαν και δεν ασχολούμαι πλέον) και έχει αρκετές διασυνδέσεις με τον χώρο φυσικά.

100% legit πηγή στο παρελθόν τουλάχιστον. Δεν θα έβαζα ποτέ ένα random pastebin/tweeter στο νήμα. :) 

Καμια αμφιβολια περι του τελευταίου.

Αν διατηρήσει το απόλυτο λοιπον, θα πρόκειται για σπουδαίο briefing χωρις αμφιβολια. Άντε να δούμε τι θα συζητουμε σε ακριβως μια εβδομάδα. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostiger είπε

Καμια αμφιβολια περι του τελευταίου.

Αν διατηρήσει το απόλυτο λοιπον, θα πρόκειται για σπουδαίο briefing χωρις αμφιβολια. Άντε να δούμε τι θα συζητουμε σε ακριβως μια εβδομάδα. 

Έχω και πολλά ρεζουμέ περί τεχνολογίας που διαβάζω τώρα τελευταία περί PS5/XBX2, αλλά μια εβδομάδα έμεινε, θα περιμένω. Σπέκουλα φυσικά αλλά δεν πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο, αυτήν την χρονική στιγμή.

Ενδιαφέρουσες προσεγγίσεις όμως none the less που λέμε. 

Αν δούμε όμως κάποιο νέο Xbox SKU να ανακοινώνεται για το 2019 ας μην απορήσουμε....

Και ας είναι το Lockheart.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Teraflop, ευκολα κανεις ετησουλα στην ΜΣ, σε βλεπω λουκούμι στο business development κομμάτι, ίσως και στο strategy. Δεν ειρωνεύομαι!

Εγώ διατηρώ μια άλφα σχεση με το σπενσερ, 1-2 μειλ το τρίμηνο στα οποια μου απαντάει (ελπίζω αυτος και οχι κανας ειδικευόμενος!!!), καθως μελλοντικά στοχευω επαγγελματικά στην ΜΣ στο χβοχ ντιβιζιον. Ειναι σχεδόν ανύπαρκτο στα εμιρατα και η ΜΣ γκαλφ κανει οτι μπορεί αλλα..

Τρελαίνομαι μονο και μονο που φαντάζομαι πως θα μπορω να συνδυαζω το χομπυ μου με στρατηγική ανάπτυξη (αυτος ειναι ο τομέας μου) και ρισκ ασσεσμεντς και τετοια. 

Στα δικά μας, εχω γενεθλια 11 Ιουνίου, ετσι και γ@μησει ο Σπενσερ σε αυτη την Ε3 θα ειναι το καλυτερο δώρο εβερ. Προσπαθώ να αποφύγω ολα τα σποιλερς αλλα ένας βλαξ φιλος μου, μου σποιλεριασε την συνέχεια παιχνιδιού απο το πρώτο χβοχ ...με τα διποδα. Τεσπα, 6 μερες του γκοου.

Επεξ/σία από hexenlord
  • Thanks 1
Δημοσ.

Έγω χαίρομαι που έχουμε στο insomnia.gr τον sir_teraflop. Είναι ίσως η μοναδική αστείρευτη πηγή  πληροφοριών σε ότι αφορά τον Xbox department και βασική πηγή μεταξύ άλλων στα υπόλοιπα θέματα/νήματα. 200G από μένα για τον ζήλο σου.

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.

Παιδιά τις τελευταίες ημέρες, λογικά λόγω αυξημένης θερμοκρασίας περιβάλλοντος, ακούγεται το Xbox One X ενώ το S που είχα δε θυμάμαι να το είχα ακούσει ποτέ.

Είναι φυσιολογικό αυτό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Ren_of_Heavens είπε

Έγω χαίρομαι που έχουμε στο insomnia.gr τον sir_teraflop. Είναι ίσως η μοναδική αστείρευτη πηγή  πληροφοριών σε ότι αφορά τον Xbox department και βασική πηγή μεταξύ άλλων στα υπόλοιπα θέματα/νήματα. 200G από μένα για τον ζήλο σου.

Το σωστο να λεγεται. Και το κυριοτερο ειναι πως περα απο τις αστειρευτες γνωσεις του, ειναι και ακομπλεξαριστος-ευγενεστατος και..

Spoiler

οχι σφιχτοκωλης.

Επεξ/σία από kostiger
  • Like 2
  • Thanks 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, kostiger είπε

Το σωστο να λεγεται. Και το κυριοτερο ειναι πως περα απο τις αστειρευτες γνωσεις του, ειναι και ακομπλεξαριστος-ευγενεστατος και..

Απόκρυψη περιεχομένων

οχι σφιχτοκωλης.

Και πολύ καλό παιδί.Τον αγαπαμε!Είναι το banner μας.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Cygnus είπε

Παιδιά τις τελευταίες ημέρες, λογικά λόγω αυξημένης θερμοκρασίας περιβάλλοντος, ακούγεται το Xbox One X ενώ το S που είχα δε θυμάμαι να το είχα ακούσει ποτέ.

Είναι φυσιολογικό αυτό;

Ναι και εμένα εχθές που το ζόρισα ακούστηκε για λίγο. 

Είχα ξεχάσει ότι είχε ανεμιστήρα. 😅

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...