Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά είμαι του single player πια αλλά δεν μπορώ να πω στα νιάτα μου πέρασα από αρκετά online games lineage2,league of legends κλπ τώρα κάνα ΦΙΦΑ και το battlefield 1 να περάσει η ώρα...θεωρώ και με τα 2 κάτι χάνεις κάτι παίρνεις για μένα το καλύτερο είναι η μέση λύση!!!!

Υγ:την ανατριχιλα που ένοιωσα όταν τερμάτισα τα 3 dark souls η παλιότερα στο ps1 τα resident evil, Syphon filter ήταν άλλη φάση....

Δημοσ.

Κανένας το έπαιξε το Blair Witch θέλω κάτι να ασχοληθώ μέχρι το Gears 5.

Αυτό ή LA Noire που δεν το έπαιξα και ποτέ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Choutas είπε

Κανένας το έπαιξε το Blair Witch θέλω κάτι να ασχοληθώ μέχρι το Gears 5.

Αυτό ή LA Noire που δεν το έπαιξα και ποτέ.

Ανάλογα τι θέλεις έχω παίξει λίγο και τα δύο το blair witch είναι ποιο horror το la noir είναι λιγάκι ποιο χαλαρό λίγο που έπαιξα. 

Δημοσ.

Παίζει κάνεις Black Desert Online ;Μπήκα να το δοκιμάσω έχω κάψει τον εγκέφαλο. 

Καμία πρόταση μετά από witcher 3 ac Odyssey και metro exodus;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν πάρω τρίμηνη Gold από cdkeys, θα μου ανανεώσει το ultimate που είχα, ή μόνο το Gold? 

Το cdkeys έχει μόνο gold και gamepass προσφορές. Ultimate δεν έχει. 

Λάθος : βρήκα αυτό 

https://www.cdkeys.com/xbox-live/games/3-month-xbox-game-pass-ultimate-xbox-one-pc

Επεξ/σία από tolstoy
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, tolstoy είπε

Αν πάρω τρίμηνη Gold από cdkeys, θα μου ανανεώσει το ultimate που είχα, ή μόνο το Gold? 

Το cdkeys έχει μόνο gold και gamepass προσφορές. Ultimate δεν έχει. 

Λάθος : βρήκα αυτό 

https://www.cdkeys.com/xbox-live/games/3-month-xbox-game-pass-ultimate-xbox-one-pc

Γέροντα Τολστόι , μπορώ να βάλω τον κωδικό ενώ έχω ήδη ενεργό Ultimate pass , ή πρέπει να λήξει και μετά να τον βάλω (τον κωδικό ε) . Ευχαριστώ.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, bas.lambri είπε

Γέροντα Τολστόι , μπορώ να βάλω τον κωδικό ενώ έχω ήδη ενεργό Ultimate pass , ή πρέπει να λήξει και μετά να τον βάλω (τον κωδικό ε) . Ευχαριστώ.

Εννοείται. Γιατί το λες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως το ρίσκο που πήρανε και δεν έδειξαν gameplay από το campaign νωρίτερα, τους βγήκε σε καλό κατά τα φαινόμενα... 

Επεξ/σία από Scorpio_21
  • Like 2
Δημοσ.

Παίδες μια ερώτηση.Εχω gamepass ultimate και παίζω στο pc.Αν δώσω την κονσόλα με τον λογαριασμό μου σε έναν φίλο,θα μπορεί να παίζει τα παιχνίδια του gamepass στην κονσόλα ενώ παίζω και εγώ στο pc;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...