Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω το φωναζω συνεχεια.Μη στελνεται την κονσολα για σερβις για τον ανεμιστηρα.Εκτος απο τον ηχο που συνηθιζεται,δεν εχει καποιο αλλο προβλημα.Και τσαμπα ταλαιπωρια τρωτε, και το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει.

• Like 3
Δημοσ.

1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε

Εγω το φωναζω συνεχεια.Μη στελνεται την κονσολα για σερβις για τον ανεμιστηρα.Εκτος απο τον ηχο που συνηθιζεται,δεν εχει καποιο αλλο προβλημα.Και τσαμπα ταλαιπωρια τρωτε, και το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει.

Τα One τα μόνα προβλήματα που βγάζουν και έχω δει προσωπικά είναι με τον σκληρό δίσκο. Κανένα άλλο πρόβλημα είναι σκυλιά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, mikele13- είπε

Να έχεις 50αρα γραμμή και να κατεβάζει με τα μισά,σε αντίθεση με τον αντίπαλο που κατεβάζει σταθερά όσο έχεις...

Έχω και τις δύο κονσόλες, μην παρεξηγηθω.

Σταθερά εννοείς για το Xbox? Το είχα ξαναπεί αλλά αυτό που εχω παρατηρήσει με το Xbox μου είναι οτι κατεβάζει και με χαμηλότερη και συνεχώς μεταβαλλόμενη ταχύτητα (με μεγάλες διακυμάνσεις) σε σχέση με το Steam στο PC που πάει καρφί και τέρμα, στο ίδιο ρούτερ, ενσύρματα και τα 2.

49 λεπτά πριν, JohnHacked είπε

Τα One τα μόνα προβλήματα που βγάζουν και έχω δει προσωπικά είναι με τον σκληρό δίσκο. Κανένα άλλο πρόβλημα είναι σκυλιά.

Πρόβλημα με τον δίσκο εννοείς γενικό ή ανάλογα τον δίσκο που έχει η κονσόλα? Είδα διάφορα teardowns της κονσόλας και σε άλλα έχει μέσα Seagate (συνήθως) και σε άλλα Toshiba.

Επεξ/σία από bad_freddy
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, bad_freddy είπε

Σταθερά εννοείς για το Xbox? Το είχα ξαναπεί αλλά αυτό που εχω παρατηρήσει με το Xbox μου είναι οτι κατεβάζει και με χαμηλότερη και συνεχώς μεταβαλλόμενη ταχύτητα (με μεγάλες διακυμάνσεις) σε σχέση με το Steam στο PC, στο ίδιο ρούτερ, ενσύρματα και τα 2.

Πρόβλημα με τον δίσκο εννοείς γενικό ή ανάλογα τον δίσκο που έχει η κονσόλα? Είδα διάφορα teardowns της κονσόλας και σε άλλα έχει μέσα Seagate (συνήθως) και σε άλλα Toshiba.

Σε Seagate εχει τυχει περισσότερες φορές. Σκέψου Laser αλλάξαμε προχθές για πρώτη φορά σε One...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, JohnHacked είπε

Σε Seagate εχει τυχει περισσότερες φορές. Σκέψου Laser αλλάξαμε προχθές για πρώτη φορά σε One...

Υπάρχει τρόπος να δούμε τι δίσκο έχει η κονσόλα μας χωρίς άνοιγμα? Με κάνα serial στο κουτί ξέρω γω ή κάποιο app ή κάτι άλλο?

Δημοσ.

Όντως πιο σπαστικό και ηλίθιο μενού δεν υπάρχει από το xbox. Επίσης επέλεξα να μην μου πετάει banner για τα achievements και πάλι μου πετάει... ότι πιο άχρηστο!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, JohnHacked είπε

Σε φατ η σλιμ μοντέλο; Στα φατ η αλλαγή λέιζερ έχει μεγαλη διαδικασία.

Δημοσ.

Από την προσφορά της Black Friday έχετε παραλάβει όλοι;

Γιατι εγώ στο site της ups βλέπω διάφορες μλκ ότι εγώ ακυρώνω την παραλαβή κλπ...

θα ανεβάσω screenshot σε λίγο...

Δημοσ.

Οντως? Το δικο μου φαντασου δεν το παρελαβα καν εγω ο ιδιος γιατι ημουν στη δουλεια και ειπα στον τυπο της ups οταν με πηρε τηλ να χτυπησει το ταδε κουδουνι για να παραλαβουν αλλοι.
Και με την ενημερωση απο το site κανενα προβλημα.

Καποιος που να μην το βολευει το χειριστηριο οπως και μενα??? Μου φαινονται σκληρα τα κουμπια και οι μοχλοι. Στο forza παλευεται η κατασταση αλλα σε fps, halo και ειδικα battlefield καληνυχτα..... Τοσα χρονια με dualshock....

Δημοσ.
1 ώρα πριν, deadp είπε

Γιατι εγώ στο site της ups βλέπω διάφορες μλκ ότι εγώ ακυρώνω την παραλαβή κλπ...

Στα λίγα λεπτά που ήταν ενεργοποιημένο το cancel της παραγγελίας το είχα πατήσει και παρά όλα αυτά παρέλαβα κανονικά.

Δημοσ.

Καλησπέρα 

Έχω πρόβλημα σε  Χ με το μικρόφωνο 

Το μηχάνημα είναι ενός έτους όπως και ο δεύτερος controler αγόρασα Headset του μικρου πριν από ένα ΜΉΝΑ και ενώ στη αρχή το μικρόφωνο δούλευε κανονικά ξαφνικά σταμάτησε 

Τα δοκίμασα στο Pc και στο τηλέφωνο και δουλεύει κανονικά 

Επίσης δοκίμασα και ακουστικά τηλεφώνου και αυτά τα ίδια ήχος Οκ φωνή τίποτα 

Μήπως πρέπει να πειράξω τίποτα στις ρυθμίσεις 

Ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, deadp είπε

Σε ποια περιοχή φαίνεται οτι βρίσκεται? Ελπίζω να μην είσαι απο αυτούς που απο βιασύνη η απροσεξία έβαλαν την σωστή διεύθυνση αλλά χώρα Γερμανία...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, kpapageo1 είπε

Μπορώ να συνδέσω το controller στην κονσόλα με καλώδιο ώστε να μην χρειάζομαι τις μπαταρίες;

Παρε εναν φορτιστη με 2 ή 4 μπαταριες  μεσα και εισαι οκ .. Εγω πηρα τον συγκεκριμενο https://www.germanos.gr/product/toshiba-fortistis-mpatarion-2-epanafortizomenes-mpataries-aa-1950mah-bp-2/20384870/?fname=&fvalue= και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Αργοτερα παιρνεις αλλες 2 μπαταριες αν δεν προλαβαινεις. 

* ο συγκεκριμενος φορτιστης εχει 4 υποδοχες για τις μπαταριες .. οχι 2 οπως στην φωτογραφια. Υπαρχει και με 4 μπαταριες αλλα δεν αξιζει τοσο  https://www.germanos.gr/product/fortistis-toshiba-4aa1950mah-pre-charged/20315267/?fname=&fvalue=

Επεξ/σία από Tasosp22
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...