Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα αγαπημένα μου ακουστικά είναι της apple τα κλασικα earpods με το καλώδιο. Όμως ο ιδρώτας είτε χαλάει το δεξί ακουστικό για άγνωστο λόγο και μετά όπως κυλάει στο καλώδιο χαλάει τα κουμπιά της έντασης και κάνει αυξομειώσεις στην ένταση ή αλλάζει συνέχεια κομμάτι ή ξεκινά το σιρι.. κτλ κτλ.. μπορώ να κάνω κάτι για να τα προστατέψω; Ή υπάρχουν κάποια ακουστικά που να αντέχουν πραγματικά αυτές τις συνθήκες και να μη χαλάνε; Γιατί άλλα ακουστικά που έχω δοκιμάσει δεν μου άρεσε η εφαρμογή στο αυτί ήταν χοντροκομμένα και με πόναγαν τα αυτιά μου. Τα ασύρματα της apple αντέχουν τον ιδρώτα;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Μια απ' τα ίδια.Με τον ιδρώτα που ρίχνω ,έχω χαλάσει πολλαααα ακουστικά.Υπαρχει λύση;Πήρα πρόσφατα της blitz και χάλασαν και αυτά με τη σειρά τους.

• Moderators
Δημοσ.

https://www.sony.com/electronics/walkman/nwz-w273-nwz-w274s

Τα βάζεις και πισίνα, με ειδικα earbads που είναι κλειστά μπροστά για να μην περνάει νερό/ιδρώτας στο ηχείο. 

Το σχόλιο ότι κάτι είναι καλό επειδή το χρησιμοποιει κάποιος αθλητής είναι απλά αστείο 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Το σχόλιο ότι κάτι είναι καλό επειδή το χρησιμοποιει κάποιος αθλητής είναι απλά αστείο 

Αν είχαν χορηγό τον Μπουρνάζο, μέχρι και με 12ποντες γόβες θα έτρεχαν. 

Επειδή τα ακουστικά συνέχεια τα χάνω, τα χαλάω, κόβονται κτλ κατέληξα σε αυτού του τύπου:

c38398eb348a611a8ef57ff2e2fcf2f2?fmt=pjpeg&wid=1014&hei=396&bgcolor=F1F5F9&bgc=F1F5F9

Πιάνουν άψογα, δεν ενοχλούν γιατί και στο αυτί να μην έχουν σφηνώσει, δεν πέφτουν. Είναι και αδιάβοχα.
Ποιότητα ήχου, οκ. Δεν ψάχνω και high end ήχο στο τρέξιμο.

Τα είχα πάρει από το Media Markt κανένα 15ρι...

Δημοσ.

Εγω παντως αγοραζω οτι in ear samsung βρισκω σε specials απο το eshop και ξενοιαζω.

Με 10 ευρω συνηθως ειμαι καλυμενος για πολυ καιρο,μεχρι να χαλασουν για τον οποιοδηποτε λογο.

Το καλυτερο που ειχα ηταν  ενα ζευγαρι in ear που ηταν αποσπωμενη η ακρη απο το υπολοιπο καλωδιο,η οποια ηταν αρκετα κοντη ωστε να μην εχει βαρος.
Τα εβαζα στο ipod shuffle που εχει το μανταλακι,το εβαζα στο γιακα και δεν κουνιοταν τιποτα.

Δοκιμασα γνησια apple,δε μου καθοντουσαν στο αυτι ουτε μεσα στο κρανος,υποθετω βεβαια οτι ειναι αναλογα το αυτι..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.amazon.de/gp/product/B0736SCQ4X/ref=oh_aui_detailpage_o05_s00?ie=UTF8&psc=1

Εγώ έχω αυτά και είμαι αρκετά ευχαριστημένος

Τα διάλεξα επειδή έχω χαλάσει και γω άπειρα ζευγάρια, 5 χρόνια εγγύηση έχουν

Επεξ/σία από Pa0ki
  • Moderators
Δημοσ.

Να προσθέσω οτι αυτα τα σονι που ποσταρα πριν ειναι Mp3 οχι μονο ακουστικά, δηλαδη δεν χρειαζεσαι κινητο η καποια αλλη συσκευη με τη μνουσικη σου

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
On 27/06/2018 at 18:30, talibanakos said:

Δοκιμασα γνησια apple,δε μου καθοντουσαν στο αυτι ουτε μεσα στο κρανος,υποθετω βεβαια οτι ειναι αναλογα το αυτι..

ολα τα in ear γενικως υπαρχει περιπτωση να μην καθονται στο αυτι αναλογως τα αυτια που εχει ο καθενας.για αυτο και βαζουν διαφορα μεγεθη pads μεσα αλλα και παλι σε μερικους δεν καθονται με τιποτα.παθων και εγω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...