Προς το περιεχόμενο

Forza Horizon 4 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας . δεν έχω antivirus γιατί προσέχω που μπαίνω και το pc το έχω για gaming. 

έχω το τελευταίο update win10 , την εφαρμογή xbox beta , τελευταίους drivers αφού μου το είχε ζητήσει το forza 4 στην αρχή και έκανα ignore αλλά μετά τους πέρασα τους καινούργιους μηπώς αλλάξει το κρασάρισμα...τα specs φαίνονται στην υπογραφή μου.

τώρα πια δεν σε ρωτάει σε ποιο σκληρό να εγκαταστήσεις το παιχνίδι αφού την επιλέγεις στα settings της εφαρμογής xbox beta. 

θα δοκιμάσω αυτά που μου είπες D.Luffy  και θα ξανακατεβάσω το παιχνίδι αυτή την φορά χωρίς διακοπές.(το απεγκατέστησα από την ζοχάδα μου)

όταν παλιότερα είχα αγοράσει το gears of war 4 τα ίδια μου είχε κάνει επειδή το κατέβαζα με διακοπές.όταν το άφησα μια μέρα και κατέβηκε , δούλεψε.

και πάλι ευχαριστώ όλα τα παιδιά που απάντησαν και ενδιαφέρθηκαν στις απορίες μου

θα επανέλθω για ότι νεότερο

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Dragonitelvl100 είπε

το παιχνιδι υποστηριζει καποιο φθηνο χειρηστηριο ή να παρω ενα για xbox one και να μ μεινει ;

Αυτο ειναι αδυνατον να το απαντησουμε ετσι γενικα και αοριστα.

Σιγουρα σαν Windows 10 store παιχνιδι θα υποστηριζει 100% τα xbox 360 και xbox one controllers και απο εκει και μετα λογικα δεν θα εχει θεμα με τα νεωτερα μοντελα απο γνωστες 3ες εταιρειες οπως Logitech(F310/F710)και Speedlink.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

@Dragonitelvl100 Χίλιες φορές του One S παρά ένα φθηνό. Είναι λίγο ακριβό, ναι, αλλά μια φορά θα τα δώσεις και τέλος. Καμία σχέση σε ποιότητα με τα άλλα. Ίσως και του PS4 να είναι εφάμιλλο αλλά δεν το έχω δοκιμάσει..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηρα απο το you την εκδοδη π εχει κ καλωδιο 48 ε με μεταφορικα. Εκανα και subscribe στο xbox pass. Νμζ ειναι τρελο vfm

Επεξ/σία από Dragonitelvl100
Δημοσ.
Στις 14/6/2019 στις 11:29 ΜΜ, enable_your_mind είπε

Το οτι δεν εχεις καν εγκατεστημενο antivirus με ξεπερναει πραγματικα σε windows....

Μην σε ξεπερνάει. Πολύς κόσμος δεν έχει av.  Αν ξέρεις τι βάζεις και που μπαίνεις δεν είναι απαραίτητο.  Ιδιαίτερα κάποια αντιβιοτικά προγράμματα επιβραδυνουν το σύστημα σου σαν να έχεις ιούς! 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχω av σχεδόν 10 χρόνια. Δεν έχω κολλήσει ποτέ ιό. Αν ξέρεις που μπαίνεις και όταν εγκαθιστάς προγράμματα να μην σπαμάρεις το next αλλά να κοιτάς τι λέει για να μην εγκαθιστά ένα σωρό χαζομάρες (μπάρες, security scan και άλλες τέτοιες αηδίες) είσαι τζετ. Καλημέρα!

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...