Skywalker333 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 22 λεπτά πριν, jerry banana είπε το τελευταιο που προτείνεις είναι σωστό βήμα,αλλά ανά ανάλογα με το σύστσημα του καθενός και τις γνώσεις δεν είναι και το ασφαλέστερο. προφανως μιλάμε να το κλείσει πριν παιξει το παιχνιδι, απλα για να δει αν ειναι αυτο που χτυπαει. οχι να το κλείσει γενικα
jerry banana Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, Skywalker333 είπε προφανως μιλάμε να το κλείσει πριν παιξει το παιχνιδι, απλα για να δει αν ειναι αυτο που χτυπαει. οχι να το κλείσει γενικα γιαυτο το είπα φιλε μερικοί πχ δεν ξέρουν πως να το κλείνουν ή μπορεί να το αφήσουν κλειστό κλπ.
Metaksas Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, Angalan είπε Συγνώμη το παιχνίδι είναι το Forza horizon 4 Λέω ότι κρασάρει το Forza ή όταν ανοίγει ή λίγα δευτερόλεπτα μετα που μπαίνει.. Ξέρει κανείς πως να μην κρασάρει;;;; Λοιπόν άκουσε με μιας και είχα και έχω το ίσιο πρόβλημα με το upgrade της ultimate. Υπάρχει πρόβλημα με κάποιο από τα services σου. Γράψε και πατα msconfig στην αναζήτηση και κλείσε τα όλα εκτός από της Microsoft στην εκκίνηση, κάνε ρεσταρτ και άνοιξε το 3 4 φορές και θα ξεκινήσει. Αυτό που θα σ πάρει πολύ ώρα είναι να βρεις ποιο φταίει και κάνει conflict, συνήθως είναι του ηχου αν το ψάξεις σε κάποιο φορουμ εξωτερικού. Έτσι παίζει σε εμένα πάντως και είναι γνωστό πρόβλημα. 1
Angalan Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 18 ώρες πριν, Metaksas είπε Λοιπόν άκουσε με μιας και είχα και έχω το ίσιο πρόβλημα με το upgrade της ultimate. Υπάρχει πρόβλημα με κάποιο από τα services σου. Γράψε και πατα msconfig στην αναζήτηση και κλείσε τα όλα εκτός από της Microsoft στην εκκίνηση, κάνε ρεσταρτ και άνοιξε το 3 4 φορές και θα ξεκινήσει. Αυτό που θα σ πάρει πολύ ώρα είναι να βρεις ποιο φταίει και κάνει conflict, συνήθως είναι του ηχου αν το ψάξεις σε κάποιο φορουμ εξωτερικού. Έτσι παίζει σε εμένα πάντως και είναι γνωστό πρόβλημα. Τι εννοείς να τα κλείσω όλα εκτός από το Microsoft στην εκκίνηση;;;; Τι είναι το conflict;;;;; Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια μέχρι τώρα..
Metaksas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 5 ώρες πριν, Angalan είπε Τι εννοείς να τα κλείσω όλα εκτός από το Microsoft στην εκκίνηση;;;; Τι είναι το conflict;;;;; Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια μέχρι τώρα.. Κλείσε όλες τις υπηρεσίες εκτός της Microsoft , έχει καρτέλα που λέει υπηρεσίες, αν έχεις αγγλικά windows services. Εκεί θα δεις ένα κουτάκι κάτω αριστερά που λέει αποκρύψη όλων των υπηρεσιών Microsoft και κλικάρε το αύρα που θα μείνουν τα απενεργοποιείς, μετά στην διπλανή καρτέλα που λέει εκκίνηση στοιχείων Ότο έχει να κάνει με λογισμικό logitech, razer , η Corsair απενεργοποίησε τα. Κάνε restart και άνοιξε το forza 2 3 φορές και θα δουλέψει, και μετά τα ξανανοίγεισ αυτά π έκλεισες, στην ουσία κάνε το όταν είναι να παίξεις μέχρι να βρεθεί κάποιο patch.
Angalan Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, Metaksas είπε Κλείσε όλες τις υπηρεσίες εκτός της Microsoft , έχει καρτέλα που λέει υπηρεσίες, αν έχεις αγγλικά windows services. Εκεί θα δεις ένα κουτάκι κάτω αριστερά που λέει αποκρύψη όλων των υπηρεσιών Microsoft και κλικάρε το αύρα που θα μείνουν τα απενεργοποιείς, μετά στην διπλανή καρτέλα που λέει εκκίνηση στοιχείων Ότο έχει να κάνει με λογισμικό logitech, razer , η Corsair απενεργοποίησε τα. Κάνε restart και άνοιξε το forza 2 3 φορές και θα δουλέψει, και μετά τα ξανανοίγεισ αυτά π έκλεισες, στην ουσία κάνε το όταν είναι να παίξεις μέχρι να βρεθεί κάποιο patch. Τελικά τα κατάφερα και το έκανα ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια .... Αν θες να μπαίνουμε μαζί στήλε μου προσωπικό μήνυμα .. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2020 από Angalan
d_gkal Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Τι φάση με το σημερινό update; Δεν δίνει αυτοκίνητα; (Είμαι εκτός και θα το δω το βράδυ)
MitsosDaBest13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, d_gkal είπε Τι φάση με το σημερινό update; Δεν δίνει αυτοκίνητα; (Είμαι εκτός και θα το δω το βράδυ) Ακούγεται πως υπάρχει πρόβλημα με το Update 23.
d_gkal Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 4 hours ago, MitsosDaBest13 said: Ακούγεται πως υπάρχει πρόβλημα με το Update 23. Εμείς τι κάνουμε όμως; Συνεχίζουμε κανονικά και θα μπούνε τα αυτοκίνητα ως έπαθλα στην πορεία ή όλος ο μήνας θα βγει με cr και wheelspins;;; Έκανα τα or stunts, μόλις κερδίσαμε στα games, το weekly έφυγε άμεσα. 49% προς το παρών.
MitsosDaBest13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, d_gkal είπε Εμείς τι κάνουμε όμως; Συνεχίζουμε κανονικά και θα μπούνε τα αυτοκίνητα ως έπαθλα στην πορεία ή όλος ο μήνας θα βγει με cr και wheelspins;;; Έκανα τα or stunts, μόλις κερδίσαμε στα games, το weekly έφυγε άμεσα. 49% προς το παρών. Με το που άνοιξα το Game, μου έβγαλε ειδοποίηση ότι όντως έχει πρόβλημα το Update 23. Δεν ξέρω τι ισχύει με το progress, εγώ έπαιξα αυτό με τη Veyron και τα 3 stunts. Τα υπόλοιπα τ' αφήνω προσωρινά...
d_gkal Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Αν δε δώσει αυτοκίνητα αυτό το μήνα θα είναι τρελή ξενερα πάντως
mclein² Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 8 ώρες πριν, d_gkal είπε Αν δε δώσει αυτοκίνητα αυτό το μήνα θα είναι τρελή ξενερα πάντως σιγα τις σαπιοβαρκες που δινει...κουραστηκαμε να τα εχουμε 15 φορες το καθενα..
d_gkal Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Φήμες λένε ότι θα έδινε 4-5 Toyota. Γενικά θέλω να αποκτήσω όσα υπάρχουν. Οπότε με "χάλασε" ο τρέχων μήνας...
Metaksas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Γενικά δεν τους πάει καλά τελευταία μετά το κράξιμο π φάγανε παντού στα social με τα 200 spins, που τα πήρε το 1/3 αντί να τ δώσουν δίκαια και στους υπόλοιπους, τώρα αυτό! προσωπικα δεν με χαλάει θα κάτσω να ασχοληθώ με το “time travel” για παλιότερα σπάνια αυτοκίνητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα