d_gkal Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Τελικά αξίζουν τα lego και fortune island. Λίγο ασχολήθηκα με το καθένα και δεν έκλαψα τα ευρώ που έδωσα 1 1
AntonisKo Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 6 ώρες πριν, d_gkal είπε Τελικά αξίζουν τα lego και fortune island. Λίγο ασχολήθηκα με το καθένα και δεν έκλαψα τα ευρώ που έδωσα Είναι τελείως ανεξάρτητα από το βασικό game? Δεν τα έχω ανοίξει ακόμα, περιμένω να ψιλοτελειωσω με τα βασικά του main game.
d_gkal Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Απ' όσο ξέρω μόνα τους δε παίζουν. Χρειάζεται και το αρχικό παιχνίδι. Είναι expansions. Ξεκίνησα πρώτα να ασχολούμαι με το νησί. Μικρό φαίνεται. Λογικά σε μια δυο ημέρες θα τελειώσω ότι έχει να κάνει με αγώνες.
Despotas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Πήρα την Ultimate edition με την προσφορά πρόσφατα. Στην αρχή δούλευε κανονικά. Εδώ και 2 ημέρες συνεχώς κρασάρει στο logo screen. Είναι πολύ σύνηθες απ΄ ότι βλέπω και άνοιξα ticket όπου μου είπαν πως το γνωρίζουν και κοιτάνε να το διορθώσουν..(Crash Hang Type: Activation) https://forums.forzamotorsport.net/turn10_postst158718p14_FH4-closing-on-startup---load-screen--see-Forza-Support-site-article.aspx?g=posts&t=158718&p=14&= https://support.forzamotorsport.net/hc/en-us/articles/360001991068-FH4-Known-Issues Δοκίμασα αρκετές λύσεις αλλά τίποτα μέχρι τώρα.. Τραγικό που δεν μπορούν να το φτιάξουν εδώ και πόσο καιρό. 1
MitsosDaBest13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Βγήκε τελικά το Update 23, με 2 εβδομάδες καθυστέρηση λόγω προβλημάτων. Ευτυχώς δεν έδωσαν τίποτα καινούριο στις 2 χαμένες σεζόν, ακόμα και την παλιά Supra του 80% την έχω ήδη. Την είχαν δώσει πριν λίγο καιρό.
d_gkal Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Πρέπει να φτάσω 80% τον χειμώνα να πάρω το trueno. Θα έπρεπε να μας έδιναν τα "χαμένα" οχήματα δωρεάν. Δε πειράζει.
Metaksas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Νομίζω η υπομονή μ εξαντλήθηκε με αυτό το παιχνίδι, δεν λέω πολύ καλό διασκεδαστικό, αλλά με τόσα προβλήματα μετάνιωσα τα λεφτά π έδωσα για ultimate, εκτός το ότι θέλει 1002 πατέντες για να ξεκινήσει, σήμερα μετά το update μ βγάζει invalid profile και χάθηκε όλο μου το progress. Εκανα τικετ αλλά μέχρι να μου απαντήσουν και αν το φτιάξουν, καλυχνυχτα!!
MitsosDaBest13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Metaksas είπε Νομίζω η υπομονή μ εξαντλήθηκε με αυτό το παιχνίδι, δεν λέω πολύ καλό διασκεδαστικό, αλλά με τόσα προβλήματα μετάνιωσα τα λεφτά π έδωσα για ultimate, εκτός το ότι θέλει 1002 πατέντες για να ξεκινήσει, σήμερα μετά το update μ βγάζει invalid profile και χάθηκε όλο μου το progress. Εκανα τικετ αλλά μέχρι να μου απαντήσουν και αν το φτιάξουν, καλυχνυχτα!! Έχεις δοκιμάσει να το σβήσεις και να το κατεβάσεις όλο (μαζί με το Ultimate) από την αρχή; Αν έχεις γρήγορο ίντερνετ, μην το σκέφτεσαι... 'Εχω το Ultimate εδώ και κάνα χρόνο περίπου (παλιότερα έπαιζα για μήνες με το Xbox Pass) και δεν είχα ποτέ τέτοια προβλήματα. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2020 από MitsosDaBest13
Metaksas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Το update είχε το θέμα τωρα και χάθηκε το progress, το έχω κάνει reinstall 3 φορες στα προηγούμενα προβληματα
Despotas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Απαράδεκτο να μην λειτουργεί έτσι ξαφνικά ενώ πριν δούλευε. Σιγά μη κάνω και format για να δουλέψει ένα παιχνίδι με το σαπιό-store τους που δε μπορείς να κάνεις ούτε backup και πρέπει να κατεβάζεις πάλι 90GB.. Δε ξέρω τι πίνουν εκεί στην MS αλλά όλο μπάχαλο η κατάσταση σε κάθε update (πχ πάλι πολλά θέματα με την 2004 έκδοση των Win10).
d_gkal Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Στην κονσολα πάντως δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα. (Απλή αναφορά κάνω)
vaggos88 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, Metaksas είπε Νομίζω η υπομονή μ εξαντλήθηκε με αυτό το παιχνίδι, δεν λέω πολύ καλό διασκεδαστικό, αλλά με τόσα προβλήματα μετάνιωσα τα λεφτά π έδωσα για ultimate, εκτός το ότι θέλει 1002 πατέντες για να ξεκινήσει, σήμερα μετά το update μ βγάζει invalid profile και χάθηκε όλο μου το progress. Εκανα τικετ αλλά μέχρι να μου απαντήσουν και αν το φτιάξουν, καλυχνυχτα!! το progress κλαφτο. θα σου κάνουν δώρο spins και 100m credits.
Mene Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Εγώ πάλι εκτός από το θέμα με το ipv6 που είχα πει παλιότερα, στο PC δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα άλλο πρόβλημα. (Δεν έχω την ultimate αν λέγατε συγκεκριμένα γι αυτή).
Metaksas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 22 ώρες πριν, vaggos88 είπε το progress κλαφτο. θα σου κάνουν δώρο spins και 100m credits. 100m και πολυ παραπάνω είχα έτσι και αλλιώς με όλα αγορασμενα, αν ισχύει μιλάμε η απόλυτη ξεφτυλα, θα ρίξω μαύρο στο 5αρι όταν βγει με τόσο χάλια support και ας είναι παιχνιδαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα