gregdel Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 ... που εκτέλεσα πριν λίγο?... έχω δει μερικά από αυτά στο σπίτι μέσα. Εύχομαι μόνο να μην είναι κατσαριδάκια... Το μέγεθός του είναι περίπου 2mm. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δεν το βλέπω από το πλάι αλλά μοιάζει με ψύλλο πάντως 3
papoys1 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Δεν το βλέπω από το πλάι αλλά μοιάζει με ψύλλο πάντως Μάλλον.
phanispal Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 7 ώρες πριν, gregdel είπε Εύχομαι μόνο να μην είναι κατσαριδάκια... Τώρα θα εύχεσαι να ήταν κατσαριδάκια. 10
gregdel Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Που να πάρει... και έχουμε κάτι σκυλιά στον πάνω όροφο και δίπλα... Το μόνο καλό είναι ότι δεν έχουμε οικογενειακώς ακόμα τσιμπήματα απο ψύλλους.
gregdel Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, Thulogur είπε μηπως εννοεις 2cm ; όχι... χιλιοστά εννοώ... το έβγαλα με τον μεγεθυντικο του κινητού...
Thulogur Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) εντυπωσιακο.. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2018 από Thulogur 1
DrLo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, gregdel είπε ... που εκτέλεσα πριν λίγο?... Με μια κουμπουριά? Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2018 από DrLo 1
paylidis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Ψεκασμό εντός και εκτός οπωσδήποτε προτού σας φάνε. Δεν είναι έτσι αθώος ο ψύλλος
gregdel Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, paylidis είπε Ψεκασμό εντός και εκτός οπωσδήποτε προτού σας φάνε. Δεν είναι έτσι αθώος ο ψύλλος Ναι που να πάρει το ξέρω... είναι και ξενιστής για αρρώστιες... ... και μας πέτυχε στις πανελλαδικές θα κάνω ενα γενικό ψάξιμο στο σπίτι... θα ψεκάσω στα σκοτεινά... και αν βρω άλλους θα φέρω μάλλον συνεργείο...
Comic maniak Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Εγω στην θεση σου θα ειχα βαλει aerozol μεχρι και στα ματια μου😂😂 4 ώρες πριν, phanispal είπε Τώρα θα εύχεσαι να ήταν κατσαριδάκια. Σωστος😁
gregdel Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, Comic maniak είπε Εγω στην θεση σου θα ειχα βαλει aerozol μεχρι και στα ματια μου😂😂 Είναι μεγάλούτσικο το σπίτι που να πάρει... θα ψάξω γενικά αλλά δεν ξέρω που μπορεί να είναι κρυμμένα... ελπίζω να ήταν κανα ξεμοναχιασμένο από τα σκυλιά του πάνω ορόφου...
Comic maniak Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, gregdel είπε Είναι μεγάλούτσικο το σπίτι που να πάρει... θα ψάξω γενικά αλλά δεν ξέρω που μπορεί να είναι κρυμμένα... ελπίζω να ήταν κανα ξεμοναχιασμένο από τα σκυλιά του πάνω ορόφου... Καλη επιτυχια στην εξολοθρευση φιλε μου😁.
cabdik Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, phanispal είπε Τώρα θα εύχεσαι να ήταν κατσαριδάκια. αυτο ειναι αληθεια...!! πιο ευκολα πλεον, ξεμπερδευεις με τις κατσαριδες, παρα με τους ψυλλους.. !! αμεσα ψεκασμο και μαλιστα θελει επαναληψη σε μερικες μερες. αν θες να ψεκασεις μονος σου μεσα στο σπιτι, πηγαινε σε γεωργικο καταστημα ή σε απολυμαντικη και ζητα συνδυασμο φαρμακων για ψυλλους. μην εφησυχαστεις με ενα Fendona, ICON, Dobol, k-othrine, κλπ., δεν θα κανεις τπτ..!! ειναι μεγαλος μπελας....!! Υπαρχουν και καποια σκευασματα σε μορφη καπνογονου-αεριου. με αυτα ομως πρεπει να λειψεις απο το σπιτι για καποιες ωρες.....!!! και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να κανεις και με τα ζωα κατι..!! να τα ψεκασεις, να τους δωσεις την καψουλα,....... κατι.....!! Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2018 από cabdik 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα