Προς το περιεχόμενο

CONTROL [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από τα πρώτα δευτερόλεπτα είμαι σίγουρος ότι θα το γουστάρω τρελά μιας και θεωρώ έπος το Alan Wake και οτιδήποτε φέρνει σε Twin Peaks και γενικότερα σε αισθητική Λιντς άντε και X-Files. Από την άλλη παιχνίδι που δεν έχει F5 manual save μου ανεβάζει λίγο την πίεση.

• Like 2
  • Απαντ. 540
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, liakinen είπε

Από τα πρώτα δευτερόλεπτα είμαι σίγουρος ότι θα το γουστάρω τρελά μιας και θεωρώ έπος το Alan Wake και οτιδήποτε φέρνει σε Twin Peaks και γενικότερα σε αισθητική Λιντς άντε και X-Files. Από την άλλη παιχνίδι που δεν έχει F5 manual save μου ανεβάζει λίγο την πίεση.

Προσωπικά μου άρεσε περισσότερο από όλα τα games της Remedy από story μεριάς αλλα και gameplay. Την Jess βρήκα ξύλινη και αδιάφορη μονο και τα DLC επίσης ψιλό αδιάφορα. Have fun bud! :)

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
  • 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το τελειωσα

Γενικα δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε, δυστυχως. Πολυ ψαξε βρες, ολα χυμα στο κυμα, χαρτουρες παντου, φου και φου σου πεταω και καμποσους εχθρους, παρε και κατι upgrades, expeditions, side quests που πεταγονται σε ανυποπτο χρονο και σου φτιαξαμε παιχνιδι.

Αρκετα βαρετο, περα του main story δεν μου εδινε την ορεξη να κανω τπτ αλλο. 80% στο παιχνιδι εισαι σε φαση, που παω τωρα.. και ενας χαρτης χειροτερος και απ του Jedi fallen order

Ελπιζω στο Control 2 να κανουν σημαντικες αλλαγες

• Like 4
  • Sad 1
Δημοσ.

Ε και 'γω τα βαριέμαι αυτά σε τέτοια παιχνίδια, εδώ θες action/fun και μια καλή ιστορία που την βλέπεις μπροστά σου όμως, όχι διαβάζοντας σημειώματα..Αν θέλω να διαβάσω θα παίξω Witcher 3. Γι' αυτό και θεωρώ το Quantum Break καλύτερο.

• Like 5
  • 11 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν μπει χεράκι από το modding community ούτε τα βασικά δεν δίνουν όπως σωστο HDR. 

Σε αυτή την περίπτωση το χεράκι το έβαλε developer της Remedy  που έκανε join την ομάδα αφού βγήκε το Control. 

https://community.pcgamingwiki.com/files/file/2581-control-hdrultrawidedlssrt-patch/

YΓ. To mod περιλαμβάνει και άλλα texture fixes, έχουν βάλει DLAA, καλύτερο DLSS, ενισχυμένο RT etc.

Επεξ/σία από Alex21121988
  • Like 4
  • 3 μήνες μετά...
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχε παίξει και τερματίσει το control standard edition στο gamepass σε xbox.

Πρόσφατα αγόρασα την έκδοση ultimate για να δω καλύτερα γραφικά (πάλι σε xbox) και τις επιπλέον αποστολές.

Βλέπω όμως ότι η πορεία του παιχνιδιού δεν είναι αποθηκευμένη στο και με βάζει να το παίξω από την αρχή. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό.  Αντιθέτως στο ghost recon το αγόρασα και συνέχισα από εκεί που είχα τελειώσει.

Τι μπορώ να κάνω;

Επεξ/σία από The_Judas
  • 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Νεο πολυ μεγαλο patch με πολλες νεες προσθηκες. Ηρθε η ωρα να το πιασουμε και αυτο την ultimate εκδοση παντα και μονο για το σωστο ultrawide support και το fov συν το καλυτερο ray tracing αξιζει ακομα και για οποιον το εχει παιξει ηδη μια φορα. 

Spoiler

CONTROL March 2025 Patch Release Notes

OUTFITS
The following outfits are now available to all players. The outfits can be accessed and equipped from the Control Point in the Central Executive Sector area.

• Astral Dive Suit (formerly a pre-order exclusive)
• Tactical Response Gear (formerly a pre-order exclusive)
• Urban Response Gear (formerly a pre-order exclusive)

MISSIONS
All players will receive the mission Dr. Yoshimi Tokui’s Guided Imagery Experience, featuring voiceover by Hideo Kojima. The mission is playable when you pick up the Dr Tokui Tapes collectible in the Extrasensory Lab of the Research Sector. (This mission was previously exclusive to the PlayStation 4 Digital Deluxe version of Control.)

GRAPHICS
• Added HDR support
• Added new Ultra ray tracing preset, which gets you more rays per pixel and higher temporal stability
• Added ultrawide monitor support for up to 48:9 monitors
• Added an FOV scaling setting for the gameplay camera
• Updated SDR to 10bit (from 8bit), which reduces visible color banding
• Improved graphics adapter detection at startup, with automatic selection between DX11 and DX12
• Implemented screen aspect ratio fixes for ultrawide monitors
• Your current monitor resolution can now reliably be selected from the screen resolution and rendering resolution menus
• Added rendering resolution support beyond 4K
• Implemented texture streaming fixes
• Ray tracing bug fixes

DLSS SUPPORT
• Added DLSS support for arbitrary resolutions
• Added DLAA support
• Updated DLSS to DLSS 3.7, with higher temporal stability
• Film grain added back to DLSS SR
• Fixed shadow resolution when DLSS is enabled
• Added resolution dependent mip map bias for DLSS. This enhances texture quality, for example when applying the DLSS Performance setting.

GENERAL
• Updated the audio on cinematics and end credits to remove unintended channel mixing. You will no longer hear anything that isn’t intended to be heard. (It wasn’t the Hiss, it was us. Sorry.)
• Several bug and crash fixes

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ηρθε η ωρα να το πιασουμε

Καλοπαιχνιδο, από τα καλύτερα παιχνίδια. Μην το rushαρεις, κάνε τα side που είναι ωραία side και τσέκαρε τα dlc περίπου πότε πρέπει να τα κάνεις γτ είναι θεωρητικά πριν το endgame 

Ένα σημείο με λαβύρινθο και μουσικαρες είναι απλά τέλειο 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Καλοπαιχνιδο, από τα καλύτερα παιχνίδια. Μην το rushαρεις, κάνε τα side που είναι ωραία side και τσέκαρε τα dlc περίπου πότε πρέπει να τα κάνεις γτ είναι θεωρητικά πριν το endgame 

Ένα σημείο με λαβύρινθο και μουσικαρες είναι απλά τέλειο 

Ειμαι completionist οποτε οταν το πιασω θα το παω για 100% περα απο τιποτα αν εχει perma death κτλ η αν χασω κανα missable που βλεπω οτι δεν εχει οποτε θα παιχτει οπως πρεπει ξεψαχνιζοντας και κανοντας τα παντα. Δεν ξερω αν ειναι συνετο να πιασω πρωτο το πρωτο alan wake επειτα το control + τα 2 DLC το ενα λενε οτι κανει συνδεση με το συμπαν του alan wake και μετα alan wake 2 αν και οποτε μπει στο steam. Δεν αφηνω τιποτα οπως και να εχει σε οτι παιχνιδι ξεκιναω ενα απο τα κακα να θες να κανεις τα παντα αλλα εχει και τα θετικα μιας και κανεις owned το παιχνιδι στο τελος γνωριζοντας τα παντα το rush απλα να φευγει ποτε δεν μου αρεσε σε τιποτα. 

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Arkin είπε

κτλ η αν χασω κανα missable που βλεπω οτι δεν εχει

Οχι, δεν έχει πολλά collectibles, και αν θυμάμαι καλά, λίγο πολύ πας παντού όποτε θες. Και στα μέρη που δεν ξαναπάς, δεν έχει εκεί κάτι από τρόπαια. Εγώ λίγο πολύ είχα κάνει τα περισσότερα όσο έπαιζα. Λίγα πράγματα θέλει να ασχοληθείς για platinum. 

Και εγώ το Alan wake το έπιασα μετά. Δεν νομίζω ότι επηρεάζει τόσο, μιας έχει πολύ λίγες αναφορές το ένα στο άλλο. Ναι οκ το dlc είναι σχετικό, αλλά οκ.

Όπως και να έχει, και το AW είναι παιχνιδαρα, απλά το control έχει πιο πολύ δράση 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...