Fotis13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Στις 1/1/2020 στις 12:46 ΜΜ, yannis27gr είπε Θα πέσει κλάμα το τετράμηνο Μαιου-Αυγούστου Aυτο ξαναπες το ,εγω θα αρχισω απο τελη Μαρτιου φετος . 1
mp123 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 φορές την εβδομάδα. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2020 από mp123
yannis27gr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Τέλη Μαρτίου; Και μέχρι τέλη Αυγούστου φαντάζομαι, οπότε ένα γεμάτο πεντάμηνο; Πίκρα.
Magic_Nature Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 11 ώρες πριν, mp123 είπε Εβδομαδιαίο split πρόγραμμα η' καθε μερα full body ? Εγώ κανω καθε μερα full body ( 2 -3 ασκήσεις για στήθος,πλάτη,ώμους,δικεφαλους,τρικεφαλους,και απο ενα σετ 5×12 για κοιλιακους ,ποδια..Εσείς που είστε γνώστες τι εινσι καλυτερο ? Μήπως αντι για full καθε μερα να παω σε split αλλα με 2 μέρη του σώματος καθε μερα ετσι ώστε να βγάζω 2 φορές την εβδομάδα ολες τις ασκήσεις του split αντι για μια ; Μην πηγαινεις καθε μέρα γυμναστηριο. Εκτος και αν κάνεις με 5κιλους αλτήρες και 20-30 κιλά στο πάγκο.
GothicCrusader Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, mp123 είπε 6 φορές την εβδομάδα. 6 φορές κάνεις full body? 🤔 Μόνος σου το σχεδίασες ή στο πρότεινε κάποιος;
mp123 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 45 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Μην πηγαινεις καθε μέρα γυμναστηριο. Εκτος και αν κάνεις με 5κιλους αλτήρες και 20-30 κιλά στο πάγκο. 7 κιλά αλτηρες και 30 πάγκο κάνω.δεν θέλω να πιεζομε ούτε θέλω κάτι παραπάνω.δεν εχω θεμα κιλών.1.68 ειμαι 65 κιλά.απλος για μια σωστή γράμμωση πάω τιποτα παραπανω. 7 μήνες τώρα βλέπω διαφορά επάνω μου. Τελικα καθε μερα full body η split ? Υ.γ στην δουλεια οταν ειμαι εχω πολυ χρόνο τα απογεύματα.. Από το να καθομε πάω γυμναστήριο.ετσι για περάσει η ώρα.το ίδιο όταν είμαι σπίτι. 3
OneWaySystem Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 38 λεπτά πριν, mp123 είπε 7 κιλά αλτηρες και 30 πάγκο κάνω.δεν θέλω να πιεζομε ούτε θέλω κάτι παραπάνω.δεν εχω θεμα κιλών.1.68 ειμαι 65 κιλά.απλος για μια σωστή γράμμωση πάω τιποτα παραπανω. 7 μήνες τώρα βλέπω διαφορά επάνω μου. Τελικα καθε μερα full body η split ? Υ.γ στην δουλεια οταν ειμαι εχω πολυ χρόνο τα απογεύματα.. Από το να καθομε πάω γυμναστήριο.ετσι για περάσει η ώρα.το ίδιο όταν είμαι σπίτι. Δευτ/Πεμπτη Στήθος ώμοι τραπ. Τρ/Παρασκευη πλάτη χέρια Τεταρτη/Σαβ. πόδια κοιλιακοί / ραχιαίοι καθημερινά Για το 6ημερο που πας είναι λουκούμι , λουκούμι δώσε και σε αυτόν που σε έβαλε να κανεις καθε μερα ποδια πλατη στήθος τα παντα ολα ! Ντιντι μπορούμε να πηγαίνουμε και 6 μέρες αρκεί από τις μυικές ομάδες που γυμνάζουμε να περνάνε 48 ώρες μεχρι την επόμενη φορά που θα τις ξαναγυμνασουμε .. 4 1
Fotis13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, yannis27gr είπε Τέλη Μαρτίου; Και μέχρι τέλη Αυγούστου φαντάζομαι, οπότε ένα γεμάτο πεντάμηνο; Πίκρα. Μεχρι μεσα Σεπτεμβριου ,πικρα δεν λες τιποτα... 2
OneWaySystem Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 47 λεπτά πριν, JcD είπε 2.60 το κιλό το κοτόπουλο! 😁 Απ ευθείας από τσερνομπιλ? 😂
Magic_Nature Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, mp123 είπε 7 κιλά αλτηρες και 30 πάγκο κάνω.δεν θέλω να πιεζομε ούτε θέλω κάτι παραπάνω.δεν εχω θεμα κιλών.1.68 ειμαι 65 κιλά.απλος για μια σωστή γράμμωση πάω τιποτα παραπανω. 7 μήνες τώρα βλέπω διαφορά επάνω μου. Τελικα καθε μερα full body η split ? Υ.γ στην δουλεια οταν ειμαι εχω πολυ χρόνο τα απογεύματα.. Από το να καθομε πάω γυμναστήριο.ετσι για περάσει η ώρα.το ίδιο όταν είμαι σπίτι. Με τοσα λιγα κιλά βλέπεις γράμμωση και αποτελεσμα; να το κάνουμε και εμεις αμα ειναι να μη παιδευομαστε με τις τενοντιτιδες που φουντωνουν οταν ανεβαινουμε κιλα. Εμενα παιδιά δεν με βολευει το 6 φορές την εβδομάδα γυμναστηριο. Εκτος του οτι έχω την αιτια μου στο δεξι χέρι (επικονδυλιτιδα) απο παλιά , κανω πολυαρθρικες ασκησεις οποτε πιάνουν ολο το σώμα. Κάνω 2 φορές την εβδομάδα (καμια φορά και 1 την εβδομάδα) για να κανω πιο δυνατες προπονησεις και να προλαβαινω να ξεκουραστω. Η διατροφη ειναι καθημερινα πάντως υπερθερμιδικη. Θα ανεβασω φωτογραφια. Ειμαι ικανοποιημένος. Αλλα δυστυχως πρέπει να σταματησω λιγο καιρο λογω χεριού και δεν θέλω. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2020 από Magic_Nature
4saken Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, OneWaySystem είπε Ρε DD και 5κιλα άμα λάχει, δεν είσαι ο μόνος που δεν ζορίζεται στο γυμναστήριο... Και κάτι σχετικό με το Full body, φρέσκο φρέσκο.. https://www.youtube.com/watch?v=eTxO5ZMxcsc&t=10s 1
Magic_Nature Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1. Πιεσεις πάγκου 2. Στρατιωτικες πιέσεις 3. Άρσεις θανάτου 4. Κωπηλατική με μπάρα για πλάτη 5. Μονοζυγος Pull ups / Chin ups Κάνε αυτες τις 5 ασκησεις στο οριο των δυνατοτητων σου πχ εισαι στο πάγκο στα 80 κιλά και παιζεις στα 75 την Δευτερα, βάλε 10κιλα δισκο γυρω απο τη μέση στο μονοζυγο , παιξε με deadlifts μέχρι να ιδρώσεις ολοκληρος. Και μετά ελα να μου πεις αμα θα μπορέσεις να ξαναπάς μέχρι τη Παρασκευή στο γυμναστηριο. Τωρα αυτα που βάζουνε εκτασεις τρικεφάλων και αυτοσυγκέντρωση για δικεφαλους και το χρονο σου θα χάσεις και δεν θα κουραστεις απλα θα πηγαινεις καθε μερα χωρις κάποιο αποτέλεσμα. Ειλικρινα θα με βολευε να κάνεις δουλεια με 5κιλους αλτηρες γιατι δεν θα ανησυχουσα μηπως χάσω αυτα που κέρδισα εδω και κάποιους μηνες στοχευμενης προπονησης και οχι οτι να ναι στα γυμναστηρια , λογω αποχης ενος διαστηματος επειδη το χέρι θέλω να το φτιάξω. Θα με βολευε αλλα κάτι μου λεει πως δεν ειναι έτσι. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2020 από Magic_Nature
4saken Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Εσύ τις κάνεις στο όριο των δυνατοτήτων σου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις