Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26 minutes ago, logistoulis said:

σήμερα ξαναέφτασε στη cd media το ταλαίπωρο το switch μου.. θα δοκιμαστεί, ελπίζω να διαπιστώσουν αυτή τη φορά το πρόβλημα χωρίς να έχουμε άλλα παρατράγουδα..

εγώ αύριο βέβαια εκτός αθηνών.. βλέπουμε αν στο ενδιάμεσο που θα είμαι πίσω πριν ξαναφύγω στις 8 θα είναι πίσω 

19 μέρες και σήμερα χωρίς switch.. 

Εν τω μεταξύ ίσως το έχεις γράψει και δεν το διάβασα αλλά γιατί δεν το πέρασαν ως DOA? 

Αφού είδαν στο μαγαζί πως δεν δουλεύει. 

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, ison είπε

Θετικο αλλα ειναι μακρια ακομα απο xbox live/game pass + ps plus ...βεβαια αλλη τιμολογηση κιολας ...

Να κανω ελαφρα Hijack το θεμα...αν εχει καποιος καμια θηκη που δεν χρησιμοποει ας στειλει ενα μνμ 

Επισης για "καλη θηκη" παμε satisfye?

satisfye δε στελνει ελλαδα -ακυρο, τωρα ειδα οτι προσθεσαν την Ελλαδα (ισως επιασε τοπο το χεσιμο που φαγανε) αν και με τσουχτερα μεταφορικα

για μενα, παρε skull & co grip+case απο το σαιτ τους με free delivery (ερχεται απο κινα) η τη goplay grip+case απο γερμανικο amazon

Επεξ/σία από duende
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, Malthador είπε

Starlink για κάτι στραγάλια για όποιον ενδιαφέρεται.

μιας και δεν το ξέρω το παιχνίδι αξίζει ?

+ είσαι σίγουρος ότι στέλνει Ελλάδα ?

Επεξ/σία από lysopaine
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, NickTG είπε

Εν τω μεταξύ ίσως το έχεις γράψει και δεν το διάβασα αλλά γιατί δεν το πέρασαν ως DOA? 

Αφού είδαν στο μαγαζί πως δεν δουλεύει. 

πήγα και χθες και μου ξεκαθάρισαν ότι επειδή η Nintendo δεν κάνει doa, δεν κάνουν και αυτοί χωρίς το οκ από την αντιπροσωπεία 

μόνο αν πλήρωνα τη δική τους ασφάλεια θα μου άλλαζαν (μάλλον, δεν το έχω διαπιστώσει) άμεσα ώστε να φορτωθούν εκείνοι το ενδεχόμενο κόστος να τους μείνει μια μεταχείρα συσκευή , τώρα δεν πρόκειται να κάνουν κάτι τέτοιο,  μόνο ο,τι πει το επίσημο service 

με λίγα λόγια όπως θα έλεγε κι ένας φίλος μας tough luck 

τελοσπάντων εγώ πήρα και τη cd media και τους ζήτησα πώς άσχετα με την επικοινωνία που έχουν αυτοί με το μαγαζί θα ήθελα κι εγώ να ξέρω τι γίνεται στο ενδιάμεσο γιατί και να γυρίσει πίσω ή μέχρι να γίνει αυτό δεν θα έχω άμεση ενημέρωση, φαντάζομαι δεν είμαι και το κέντρο του κόσμου και απόλυτα δεκτό..

το μόνο που δέχτηκε να κάνει ο τεχνικός είναι να με πάρει αν δε μπορεί να αναπαράγει το πρόβλημα, μου είπε ότι αν δε με πάρει σημαίνει πώς το βρήκαν και ο,τι είναι θα αλλαχτεί

και επίσης υποσχέθηκε πιο ενταντικό έλεγχο από την προηγούμενη φορά, γιατί πού και πού μπορεί να δώσει σήμα για λίγα λεπτά 

το μόνο βέβαιο για εμένα πάντως είναι ότι δεν θα ξαναπάρω κάτι από αυτούς, όχι ότι θα είχε κάποια διαφορά αν το έπαιρνα από κάποιον ανταγωνιστή, αλλά θα δοκίμαζα και αλλού την τύχη μου αφού ξέρω ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν πρόκειται να κάνουν το κάτι παραπάνω όταν βλέπουν ότι ο πελάτης τους ταλαιπωρείται, είναι απλά ενδιάμεσοι και καλά κάνουν αφού έτσι έχουν επιλέξει να δουλέψουν και για να υπάρξει πιο σωστή εξυπηρέτηση και όχι απλά παράταση της εγγύησης πρέπει να πληρώσω εξτρά 

από την άλλη σου δένει και τα χέρια η αντιπροσωπεία το καταλαβαίνω, αλλά αν είναι έτσι μην έχεις τα προϊόντα τους στο μαγαζί σου πίεσέ τους κι εσύ με τον τρόπο σου για πιο γρήγορες διαδικασίες σε προφανή ζητήματα έστω, το θέμα είναι και τι σε ενδιαφέρει στην τελική το κέρδος του μεσάζοντα ή να μπορείς να εξυπηρετήσεις αποτελεσμάτικά τον κόσμο σου ή να βγάλεις μεγάλο κέρδος από τις ασφάλειες μιας και οι κονσόλες από όσο ξέρω έχουν μηδαμινό κέρδος  και οι ασφάλειες είναι σχεδιασμένες ώστε να έχουν ένα καλό κέρδος 

και παρόλο που ξέρεις ότι δεν είμαι και πολύ υπέρ αγορών από εξωτερικό και προτιμώ να στηρίξω την ελληνική επιχείρηση ή έστω αυτή που δραστηριοποιείται εδώ, ώρες ώρες αναρωτιέμαι γιατί βασανίζομαι 

1 ώρα πριν, sxt2016 είπε

Σημερα ειμαι ηδη στις 14 ημέρες και κανενα νέο..

Πως μπορω να βρω αριθμο αποστολης; Γιατι στο email που μου εχει στειλει το base.com δν υπαρχει track number...

Επικοινώνησε με royal mail ή να το κάνουν αυτοί που στο έστειλαν; Εμένα ο δικός μου που ήταν ο αποστολέας αυτό έκανε και βρήκε που είναι το πακέτο

Μου έδωσε αριθμό παραλαβής και το πήραμε γιατί ειδοποιητηριο δεν είχε αφήσει κάνεις πουθενά και σε 20 μέρες θα γυρνούσε πίσω

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, TasosPk είπε

καλησπερα

η αμερικανικη συνδρομη nso μπορει να ενεργοποιηθει και εδω?

Ναι. Εγώ έχω αυτή την στιγμή ενεργοποιημένη του Humble Bundle.

• Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, TasosPk said:

καλησπερα

η αμερικανικη συνδρομη nso μπορει να ενεργοποιηθει και εδω?

Θεωρώ πως ναι. Για καλό και για κακό θα έβαζα US region στο account πριν την ενεργοποίηση. Στο family plan που έχουμε βάλει πάντως, το έκανα από South Africa.

Ενημέρωσέ μας αν το κάνεις για να ξέρουμε.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Malthador είπε

Θεωρώ πως ναι. Για καλό και για κακό θα έβαζα US region στο account πριν την ενεργοποίηση. Στο family plan που έχουμε βάλει πάντως, το έκανα από South Africa.

Οταν δω τι θα κάνω θα ενημερωσω.

τωρα εμαθα για το family pack,καλη φαση αλλα αντε τωρα να βρεις αλλους 7 😛

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Malthador είπε

Το έχω κάνει ήδη λέμε! Αγορά από το Humble Bundle, που είναι μόνο για US, και ενεργοποίηση σε Ευρωπαϊκό account. Επίσης το ίδιο έχω κάνει και για παιχνίδια.

• Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, TasosPk είπε

Οταν δω τι θα κάνω θα ενημερωσω.

τωρα εμαθα για το family pack,καλη φαση αλλα αντε τωρα να βρεις αλλους 7 😛

Μπορω να ειμαι ενας απο αυτους αν θες.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, primeragt είπε

Μπορω να ειμαι ενας απο αυτους αν θες.

Γιατι να μήν θέλω.

2/8

δηλώστε συμμετοχές!! :P

Δημοσ.

Τελειώνοντας το mario & rabbids το οποίο μου έσπασε τα νεύρα προς το τέλος, έχω κολλήσει με το Mario odyssey

Αναμένονται πολλές ώρες καψίματος για το 100% , θυμισε n64 (δεν έχω παίξει τα galaxy)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4 minutes ago, TasosPk said:

Γιατι να μήν θέλω.

2/8

δηλώστε συμμετοχές!! :P

4/8

Επεξ/σία από Snolly
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...