Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lysopaine είπε

επιτέλους τελείωσα το botw ευχαριστώ για τις συμβουλές σας, χρησιμοποίησα τους ανέμους για να φτάσω γρήγορα μιας κ το parry κλπ δεν ήταν στα δυνατά μου σημεία τώρα λέω να πιάσω το xenoblade 2 κ έχω μια απορία αξίζει να παίξω το 2 πρώτα ή το prequel ?

To prequel με περιμένει ακόμα καθώς έπαθα burnout με το κανονικό 2 και είπα να κάνω ένα στοπ με το Fire Emblem πριν ασχοληθώ μαζί του. Θεωρώ ότι καλύτερα να παίξεις το κανονικό 2 πρώτα όμως για να έχεις μυστήριο στο τι γίνεται καθώς η ιστορία του 2 είναι μαεστρική όπως σε κάθε Xeno παιχνίδι και δεν λέει να την χαλάσεις με απομυθοποίηση ηρώων και καταστάσεων. Εχε υπόψη ότι το κανονικό 2 είναι πάνω από 80 ώρες παιχνίδι ενώ το prequel είναι στα μισά. 

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, lysopaine είπε

επιτέλους τελείωσα το botw ευχαριστώ για τις συμβουλές σας, χρησιμοποίησα τους ανέμους για να φτάσω γρήγορα μιας κ το parry κλπ δεν ήταν στα δυνατά μου σημεία τώρα λέω να πιάσω το xenoblade 2 κ έχω μια απορία αξίζει να παίξω το 2 πρώτα ή το prequel ?

Να ξαναπιασεις το botw γιατί δεν φτάνει απλά να το τερματίσεις. Πήγαινε από την πίσω πλευρά του κάστρου, έχει υπόγειο λιμάνι. Μπες από εκεί.

Επίσης στα μπουντρούμια θα βρεις μια έκπληξη.

Αν ήταν να τερματιζαμε απλά τα παιχνίδια της Νιντυ, όλοι θα λέγαμε πόσο ρηχα και παιδικά είναι. Όμως δεν ισχύει.

Κατέβασε το breath companion  από το play store, θα σε βοηθήσει σε ότι έχεις αφήσει πίσω.

Επίσης έκανες όλα τα shrines? Όλα τα sub-quests; Εχτισες την έξτρα πόλη; Βρήκες σπαθί και ασπίδα; Είμαι βέβαιος πως όχι.

Δεν σου λέω να βρεις όλα τα κοροκ αλλά τουλάχιστον ένα σεβαστό κομμάτι τους. Θα εκπλαγεις τι βάθος έχει ο αχανής χάρτης.

Υγ: Πάρε και τα dlc έχει αρκετό έξτρα υλικό. Το botw δεν είναι ένα παιχνίδι που το αφήνεις πριν τις 120-150 ώρες.

Επεξ/σία από Vagosman
  • Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Vagosman είπε

Να ξαναπιασεις το botw γιατί δεν φτάνει απλά να το τερματίσεις. Πήγαινε από την πίσω πλευρά του κάστρου, έχει υπόγειο λιμάνι. Μπες από εκεί.

Επίσης στα μπουντρούμια θα βρεις μια έκπληξη.

Αν ήταν να τερματιζαμε απλά τα παιχνίδια της Νιντυ, όλοι θα λέγαμε πόσο ρηχα και παιδικά είναι. Όμως δεν ισχύει.

Κατέβασε το breath companion  από το play store, θα σε βοηθήσει σε ότι έχεις αφήσει πίσω.

Επίσης έκανες όλα τα shrines? Όλα τα sub-quests; Εχτισες την έξτρα πόλη; Βρήκες σπαθί και ασπίδα; Είμαι βέβαιος πως όχι.

Δεν σου λέω να βρεις όλα τα κοροκ αλλά τουλάχιστον ένα σεβαστό κομμάτι τους. Θα εκπλαγεις τη βάθος έχει ο αχανής χάρτης.

Υγ: Πάρε και τα dlc έχει αρκετό έξτρα υλικό. Το botw δεν είναι ένα παιχνίδι που το αφήνεις πριν τις 120-150 ώρες.

έκανα περίπου τα μισά κ δεν άντεξα να κάνω τα υπόλοιπα, τα side μια από τα ίδια , για σπίτι ήξερα όχι για πόλη , το σπίτι τουλάχιστον το πήρα αλλά δεν το αναβάθμισα γιατί δεν είχα λεφτά κ τέλος το σπαθί το πήρα αλλά όχι την ασπίδα. εν ολίγοις έκανα τα μισά. Τα κοροκ δεν τα κυνήγησα μιας κ δεν με ενδιέφερε 

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 hours ago, logistoulis said:

δεν έχουν και τόση σχέση το ένα με το άλλο (δεν έχω παίξει ακόμα το bayonetta 2, θα μου το κάνω όμως κάποια στιγμή δώρο)'

το αντίπαλο δέος του bayonetta είναι το devil may cry 

το nier automata είναι τόσο ιδιαίτερο σαν παιχνίδι που είναι κάτι μόνο του και ξεχωριστό στο σύμπαν των video games 

το άλλο απλά ανήκει σε ένα αρκετά διασκεδαστικό είδος, αλλά υπάρχουν  κι άλλα σαν κι αυτό

δεν θα κρίνω με ποιο θα διασκεδάσεις περισσότερο, εγώ προσωπικά με bayonetta, αλλά το nier είναι κάτι που καλό είναι να το παίξεις αν σου αρέσουν τα video games, δίνει άλλο νόημα στο μέσο

επίσης ένας από τους λόγους που δεν βρίσκω τόσο διασκεδαστικό το nier σε σχέση με bayonetta είναι ότι είναι απλοϊκό από άποψη gameplay (μιλάμε κυρίως για το σύστημα μάχης), από την άλλη δεν υπάρχει και λόγος να είναι κάτι άλλο

Γενικά υπήρχε η αντίληψη ότι το genre πήγε ένα βήμα παραπάνω με το Nier: Automata και πολλοί έλεγαν ότι ξεπέρασε τα Bayonetta (ακόμα και σε αυτό το forum είχε ειπωθεί κάτι αντίστοιχο), πράγμα που δεν ισχύει. Αν θα μπορούσα να συγκρίνω με κάτι τα δύο Bayonetta είναι το DmC 3 και μόνο, αλλά και πάλι υπολείπεται αρκετά.

Μην παρεξηγηθώ, το Nier: Automata είναι πανέμορφο, αν έρθει στο NSw θα το τιμήσω άνετα και δεύτερη φορά, αλλά είναι ξεκάθαρα story-based game που αφήνει σε δευτεροτρίτη μοίρα το gameplay.

τα bayonetta/dmc ή metal gear rising (και αυτό αγαπημένο) χωρίς αυτό το βαθός που έχουν στο gameplay δεν θα είχαν και ιδιαίτερο λόγο ύπαρξης 

Γενικά είμαι της άποψης ότι games παίζουμε για το gameplay/immersion, ταινίες και σειρές βλέπουμε για την υποκριτική και διαβάζουμε βιβλία αν θέλουμε σενάριο. Τα games χωρίς gameplay (ή με πολύ basic gameplay) με ξενίζουν λίγο. Οποιουδήποτε genre.

παρόλα αυτά υπάρχουν κάποια παιχνίδια όπως το Nier, που ωραία γραφικά δεν έχει, ωραίο gameplay δεν έχει, όλοι είναι τελείως προβληματικοί , παρόλα αυτά καταφέρνει να σου δημιουργήσει συναισθήματα που δεν σου δημιουργεί κανένα άλλο 

Ναι, ήταν ωραία κατάθλιψη το Nier: Automata, πολύ μοναξιά. Μου θύμησε το SotC σε αυτό το κομμάτι.

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 1
Δημοσ.

Port update για το Torchlight 2. Εφαγα κάνα 4ωρο παίζοντας και μέχρι τώρα το port είναι απλά εξαιρετικό. UI, απόδοση, επίδοση είναι κομμένα και ραμμένα για το μηχάνημα. Εξαιρετικός ήχος όπως και στην PC έκδοση και καταπληκτική δουλειά στο HD rumble που είναι επιπέδου Enter the gungeon και το feedback που παίρνεις από την έτσι και αλλιώς ζουμερή μάχη. Κατά την άποψη μου το Torchlight 2 διαθέτει την καλύτερη μάχη και αίσθηση μάχης από όλα τα μεγάλα και δυνατά action-RPG-dungeon crawlers και με το HD rumble γίνεται ακόμα καλύτερη. Καλύτερη σίγουρα από το Diablo 3 το οποίο και αυτό είχε καλό HD rumble όμως το TL2 το πάει ακόμα παραπέρα. Από ότι καταλαβαίνω το παιχνίδι τρέχει σε native 720p σε portable mode (που είναι και η μόνη έκδοση που παίζω) και με σταθερά 60FPS με στιγμιαία drops όπως και στην PC έκδοση όταν γίνεται κάνα τρομακτικό massive mass body explosion. 

Για τα του παιχνιδιού του ίδιου δεν έχω να πω κάτι. Είναι μέσα στα καλύτερα του είδους και το καλύτερο που υπάρχει στο μηχάνημα ντροπιάζοντας το Diablo 3 σε όλα τα σημεία που έχουν ουσία ενώ το Titan Quest παρόλο που είναι καλό και είναι καλό port ως παιχνίδι είναι ξεπερασμένο και πεζό. Οποιος λοιπόν το σκέφτεται να σπεύσει τώρα που έχει γύρω στα 16 ευρώ στο e-shop.  

• Like 3
Δημοσ.
8 ώρες πριν, lysopaine είπε

έκανα περίπου τα μισά κ δεν άντεξα να κάνω τα υπόλοιπα, τα side μια από τα ίδια , για σπίτι ήξερα όχι για πόλη , το σπίτι τουλάχιστον το πήρα αλλά δεν το αναβάθμισα γιατί δεν είχα λεφτά κ τέλος το σπαθί το πήρα αλλά όχι την ασπίδα. εν ολίγοις έκανα τα μισά. Τα κοροκ δεν τα κυνήγησα μιας κ δεν με ενδιέφερε 

Τα κοροκ είναι τελείως άρρωστα, εγώ τα θέλω μεν για τις αναβαθμίσεις αλλά όσα τύχει να παρατηρήσω αν κάτσω να ψάχνω ένα ένα το παιχνίδι θα φτάσει 500 ώρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Malthador είπε

Γενικά υπήρχε η αντίληψη ότι το genre πήγε ένα βήμα παραπάνω με το Nier: Automata και πολλοί έλεγαν ότι ξεπέρασε τα Bayonetta (ακόμα και σε αυτό το forum είχε ειπωθεί κάτι αντίστοιχο), πράγμα που δεν ισχύει. Αν θα μπορούσα να συγκρίνω με κάτι τα δύο Bayonetta είναι το DmC 3 και μόνο, αλλά και πάλι υπολείπεται αρκετά.

το genre του ξύλου αλά dmc σε καμιά περίπτωση δεν πήγε μπροστά με το nier

το ότι το nier πήγε βήματα πιο μπροστα βάζοντας τη platinum να δώσει τα φώτα της στη μάχη ναι, αλλά όπως είπαμε και συμφωνήσαμε άλλο το ένα άλλο το άλλο 

επειδή όμως στην ουσία πρόκειται για rpg ακόμα και αυτή η μάχη που έχει είναι όσο πιο action γίνεται , δεν θα ήταν λογικό να είναι όσο action είναι το bayonetta 

μάλιστα επειδή έχουμε δει τι μπορεί να κάνει αυτή η εταιρεία δεν είναι ότι δε μπορούσε να είναι πολύ πιο action, απλά δεν "επρεπε" να είναι 

σκέψου ότι ανταγωνιστικά παιχνίδια του nier από άποψη gameplay είναι τα Kingdom hearts, ff xv ή το ff vii remake που θα βγει.. σε σχέση με αυτά έχει νόημα η όποια συγκριση

το bayonetta αν καιείναι από την ίδια εταιρεία  δεν έχει σχέση, φυσικά και η εμπειρία και οι καλές δουλειές γενικά  της platinum δίνουν ένα σαφώς καλύτερο αποτέλεσμα από το χάλι της μάχης που είχε το ffxv ας πούμε και άντε πες σε αυτό το είδος είχες κάμποσες "καινοτομίες", αλλά μέχρι εκεί 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
6 ώρες πριν, ikaruga24 είπε

Port update για το Torchlight 2. Εφαγα κάνα 4ωρο παίζοντας και μέχρι τώρα το port είναι απλά εξαιρετικό. UI, απόδοση, επίδοση είναι κομμένα και ραμμένα για το μηχάνημα. Εξαιρετικός ήχος όπως και στην PC έκδοση και καταπληκτική δουλειά στο HD rumble που είναι επιπέδου Enter the gungeon και το feedback που παίρνεις από την έτσι και αλλιώς ζουμερή μάχη. Κατά την άποψη μου το Torchlight 2 διαθέτει την καλύτερη μάχη και αίσθηση μάχης από όλα τα μεγάλα και δυνατά action-RPG-dungeon crawlers και με το HD rumble γίνεται ακόμα καλύτερη. Καλύτερη σίγουρα από το Diablo 3 το οποίο και αυτό είχε καλό HD rumble όμως το TL2 το πάει ακόμα παραπέρα. Από ότι καταλαβαίνω το παιχνίδι τρέχει σε native 720p σε portable mode (που είναι και η μόνη έκδοση που παίζω) και με σταθερά 60FPS με στιγμιαία drops όπως και στην PC έκδοση όταν γίνεται κάνα τρομακτικό massive mass body explosion. 

Για τα του παιχνιδιού του ίδιου δεν έχω να πω κάτι. Είναι μέσα στα καλύτερα του είδους και το καλύτερο που υπάρχει στο μηχάνημα ντροπιάζοντας το Diablo 3 σε όλα τα σημεία που έχουν ουσία ενώ το Titan Quest παρόλο που είναι καλό και είναι καλό port ως παιχνίδι είναι ξεπερασμένο και πεζό. Οποιος λοιπόν το σκέφτεται να σπεύσει τώρα που έχει γύρω στα 16 ευρώ στο e-shop.  

Ειναι πολυ καλο παιχνιδι oντως αλλα δεν εχει βαθος να ασχοληθεις πολυ. Στο steam ασχοληθηκα 300ωρες περιπου ελεω addons(Synergies, essentials κτλπ). Με αυτα το παιχνιδι γινεται εντελως διαφορετικο, μακαρι να μπορουσαμε να τα κανουμε import 

• Moderators
Δημοσ.
8 hours ago, parlapipas25 said:

Τι παίζει με το νέο Πόκεμον και πέφτει κράξιμο;Δεν θα έχει τα παλιά Πόκεμον όπως charizard κλπ δεν έχω καταλάβει.

Έχει κάποια. Δεν τα βρίσκεις όλα. Απλά έχουν κάνει αδικαιολόγητες παραχωρήσεις κατά τη γνώμη μου, πχ πρόσβαση στα boxes και εκτός Center.

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Ειναι πολυ καλο παιχνιδι oντως αλλα δεν εχει βαθος να ασχοληθεις πολυ. Στο steam ασχοληθηκα 300ωρες περιπου ελεω addons(Synergies, essentials κτλπ). Με αυτα το παιχνιδι γινεται εντελως διαφορετικο, μακαρι να μπορουσαμε να τα κανουμε import 

Είναι πιο απλά στημένο όσο αφορά το character building, ισχύει. Από την άλλη όμως είναι κατά πολύ καλύτερο σε world design και adventuring. Το steam save import θα ήταν πράγματι πολύ καλή ιδέα έστω και αν μπει μετά. 

Δημοσ.

Έχετε να προτείνετε κάποιο παιχνίδι για couch co op? Ψάχνω για κάποια που να είναι κατά προτίμηση στην ίδια οθόνη (όπως το unravel 2) που να χει κάποιο campaign mode (δηλαδή όχι mario cart ή super smash bros)!

Για την ώρα έχουν περάσει τα unravel 2, diablo 3, οπότε feel free να προτείνετε κάποιο άλλο!

Δημοσ.
9 ώρες πριν, parlapipas25 είπε

Τι παίζει με το νέο Πόκεμον και πέφτει κράξιμο;Δεν θα έχει τα παλιά Πόκεμον όπως charizard κλπ δεν έχω καταλάβει.

Ο Charizard πάντα θα υπάρχει, μη λέμε και ότι θέλουμε. 😛

Λοιπόν έκοψαν κάπου 600 (ας πούμε) pokemon, δεν υπάρχουν καν στον κώδικα οπότε δεν μπορείς κάπως να τα βρεις/φέρεις. Με τα leaks και τους dataminers βλέπουμε ότι υπάρχουν συνολικά 435 pokemon και 1-2 IDs απ' ότι φαίνεται για μελλοντικά legendaries/dlc.

Κόψανε κάμποσα attacks (κάποια τα οποία μάλιστα ήταν χρήσιμα στο competitive) και όταν τύχει να φέρεις pokemon με αυτό το attack σου βγάζει μήνυμα ότι το attack δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και πρέπει να ξεχαστεί, δεν θα μπορείς να το μάθεις ξανά.

Και κάμποσα άλλα προβλήματα τα οποία αν θέλετε βάζω ένα link από το reddit που τα έχουν μαζέψει όλα. 😛

Το κυριότερο πρόβλημα όμως είναι ότι...να το θέσω κόσμια...είπαν ψέματα, όλα ξεκίνησαν με το λεγόμενο dexit (την μείωση των pokemon δηλαδή). Βγήκαν που λες οι dev (νομίζω Masuda και Omori) και είπαν ότι το έκαναν ώστε να συγκεντρωούν στην ποιότητα και στα γραφικά και ότι έφτιαξαν τα models από την αρχή. Τελικά βλέπεις ότι αυτό δεν ισχύει, τα models είναι ίδια (σχεδόν) με τα παιχνίδια από το 3ds (έχουν σχεδόν ίδια πολύγωνα) και τελικά υπάρχουν και θέματα στο environment (*cough*berrie trees pop out*cough*legendary moonwalk 180 degrees to leave*cough).

Σίγουρα αν έπαιζα τα παιχνίδια θα μου άρεσαν ως ένα σημείο αλλά δεν παύει να φαίνεται κακό για παιχνίδι 2019 στο switch.

Έχω links με gifs/tweeter posts αν θέλετε να ποστάρω τίποτα.

• Sad 1
  • Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, Grim Ripper said:

Έχω links με gifs/tweeter posts αν θέλετε να ποστάρω τίποτα.

Για δώσε τίποτα, για εγκυκλοπαιδικούς λόγους περισσότερο, δεν παίζω pokemon.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, thanasis00 είπε

Έχετε να προτείνετε κάποιο παιχνίδι για couch co op? Ψάχνω για κάποια που να είναι κατά προτίμηση στην ίδια οθόνη (όπως το unravel 2) που να χει κάποιο campaign mode (δηλαδή όχι mario cart ή super smash bros)!

Για την ώρα έχουν περάσει τα unravel 2, diablo 3, οπότε feel free να προτείνετε κάποιο άλλο!

Όλη η συλλογή του Trine φαίνεται καλή περίπτωση. Είχα αγοράσει το 1, το οποίο δυστυχώς δεν παίζει coop με ένα joycon ο κάθε παίκτης, θέλει 2 joycon ή controller σε κάθε παίκτη. Από την άλλη είδα πίσω από το physical version του Trine 4 ότι υποστηρίζει να παίζεις με ένα joycon. Περιμένω να μπει μισθός Δεκεμβρίου για να πάρω το bundle με όλα τα Trine. 🥳

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...