katerinag8111 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα , είμαι ασφαλισμένη σε μια από τις μεγάλες εταιρείες από τα 15 μου κ είμαι αισίως 40 τώρα πια. Μιλάμε ότι τους έχω δώσει πολλά λεφτά και δόξα τον θεό τους έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα. Το θέμα μου είναι ότι εγώ υποφέρω 20 χρόνια από ημικρανίες κ εδώ κ 2 χρόνια έχω ξεκινήσει μποτοξ στο κεφάλι με νευρολόγο , το φάρμακο μου το παρέχει ο εοπυυ κ μέχρι πρότινος το έκανα στο ιατρείο του γιατρού μου κ πλήρωνα μόνο αυτόν. Ο εοπυυ από 1/1/2018 άλλαξε την διαδικασία κ για να συνεχίσει να παρέχει το φάρμακο (300 εύρω κόστος ) απαιτεί η έγχυση του φαρμάκου να γίνεται σε νοσοκομείο με ημερήσια νοσηλεία, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι έκτος από τον γιατρό πρέπει να πληρώνω κ το νοσοκομείο . Έτσι κ εγώ απευθύνθηκα στον ασφάλιστη μου ο οποίος μου είπε ότι μου το καλύπτει 100% το συμβόλαιο μου. Πάω κ εγώ το κάνω κ φυσικά τώρα η ασφαλιστική μου λέει ότι δεν με αποζημιώνει με την δικαιολογία ότι δεν αποδεικνύεται από τις εξετάσεις ότι πάσχω από ημικρανία κ ότι δεν φαίνεται στο βιβλιάριο μου ότι παίρνω κ προληπτική θεραπεία. Για να μην σας κουράζω, η ημικρανία δεν είναι πάθηση που φαίνεται σε καμιά εξέταση, είναι συμπτωματική επίσης για να καταλάβετε τι απατεώνες είναι εδώ κ πολλά χρόνια κάνεις δεν γράφει στο βιβλιάριο φάρμακα , είναι ηλεκτρονική η συνταγογράφηση μέσω αμκα. Εννοείτε ότι δεν πρόκειται να τους αφήσω έτσι γιατί εγώ αυτό πρέπει να το κάνω ανα 4 μήνες μέχρι να βγει κάποια άλλη θεραπεία καλύτερη από το μποτοξ. Τους έστειλα φυσικά ένα κατεβατό με παράπονα έκαναν 40 μέρες να μου απαντήσουν , οπού η απάντηση τους ήταν ουσιαστικά να μου ζητήσουν ξανά γνωμάτευση από τον γιατρό κ γενικά όλα όσα είχαν ζητήσει από την αρχή. Προφανώς κ περιμέναν ότι θα τα παρατούσα αλλά δεν υπάρχει περίπτωση . Άλλη μια φορά μου το είχαν κάνει αυτό όταν ήμουν 22 χρόνων κ έκανα εισαγωγή με ΄άτυπο΄΄πονο κ δεν μου δικαιολογούσαν 1500 εύρω. Τους πήγα δικαστικά κ κέρδισα από τον ίδιο τους τον γιατρό . Γιατί η ιατρική αποδεικνύεται με βιβλιογραφία . 1 1
Diskimpex Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Αν τους πηγες δικαστικα θα ειδες σχετικα .Μονιμοι πελατες οι ασφαλιστικες 2
txcellas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Πριν 18 χρόνια όταν ήσουν 22 δεν είχαμε ακόμα ευρώ... καλη επιλογή σε φόρουμ τεχνολογίας το πρώτο ποστ που κανεις να είναι τέτοιο! Welcome..
pluss Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το νόημα του θέματος. Επομένως, καλό θα ήταν να μας πεις ποιο πρόγραμμα έχεις, καθώς και το όνομα της ασφαλιστικής (λες πως έχεις το δίκιο με το μέρος σου, άρα δεν έχεις να φοβηθείς κάτι), προκειμένου να μπορέσουμε να συζητήσουμε και να πούμε κάτι πιο ουσιαστικό και συγκεκριμένο, πέρα από τις κλασικές γενικεύσεις που ακούγονται σε τέτοιες περιπτώσεις και είναι του στιλ "όλες οι ασφαλιστικές μόνο να τα παίρνουν ξέρουν". Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2018 από pluss 1
agamoi-thytai Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, katerinag8111 είπε Καλησπέρα , είμαι ασφαλισμένη σε μια από τις μεγάλες εταιρείες από τα 15 μου κ είμαι αισίως 40 τώρα πια. Μιλάμε ότι τους έχω δώσει πολλά λεφτά και δόξα τον θεό τους έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα. Το θέμα μου είναι ότι εγώ υποφέρω 20 χρόνια από ημικρανίες κ εδώ κ 2 χρόνια έχω ξεκινήσει μποτοξ στο κεφάλι με νευρολόγο , το φάρμακο μου το παρέχει ο εοπυυ κ μέχρι πρότινος το έκανα στο ιατρείο του γιατρού μου κ πλήρωνα μόνο αυτόν. Ο εοπυυ από 1/1/2018 άλλαξε την διαδικασία κ για να συνεχίσει να παρέχει το φάρμακο (300 εύρω κόστος ) απαιτεί η έγχυση του φαρμάκου να γίνεται σε νοσοκομείο με ημερήσια νοσηλεία, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι έκτος από τον γιατρό πρέπει να πληρώνω κ το νοσοκομείο . Έτσι κ εγώ απευθύνθηκα στον ασφάλιστη μου ο οποίος μου είπε ότι μου το καλύπτει 100% το συμβόλαιο μου. Πάω κ εγώ το κάνω κ φυσικά τώρα η ασφαλιστική μου λέει ότι δεν με αποζημιώνει με την δικαιολογία ότι δεν αποδεικνύεται από τις εξετάσεις ότι πάσχω από ημικρανία κ ότι δεν φαίνεται στο βιβλιάριο μου ότι παίρνω κ προληπτική θεραπεία. Για να μην σας κουράζω, η ημικρανία δεν είναι πάθηση που φαίνεται σε καμιά εξέταση, είναι συμπτωματική επίσης για να καταλάβετε τι απατεώνες είναι εδώ κ πολλά χρόνια κάνεις δεν γράφει στο βιβλιάριο φάρμακα , είναι ηλεκτρονική η συνταγογράφηση μέσω αμκα. Εννοείτε ότι δεν πρόκειται να τους αφήσω έτσι γιατί εγώ αυτό πρέπει να το κάνω ανα 4 μήνες μέχρι να βγει κάποια άλλη θεραπεία καλύτερη από το μποτοξ. Τους έστειλα φυσικά ένα κατεβατό με παράπονα έκαναν 40 μέρες να μου απαντήσουν , οπού η απάντηση τους ήταν ουσιαστικά να μου ζητήσουν ξανά γνωμάτευση από τον γιατρό κ γενικά όλα όσα είχαν ζητήσει από την αρχή. Προφανώς κ περιμέναν ότι θα τα παρατούσα αλλά δεν υπάρχει περίπτωση . Άλλη μια φορά μου το είχαν κάνει αυτό όταν ήμουν 22 χρόνων κ έκανα εισαγωγή με ΄άτυπο΄΄πονο κ δεν μου δικαιολογούσαν 1500 εύρω. Τους πήγα δικαστικά κ κέρδισα από τον ίδιο τους τον γιατρό . Γιατί η ιατρική αποδεικνύεται με βιβλιογραφία . Υπάρχει κάποια υπηρεσία που αν κάνεις εγγραφή βλέπεις όλο το ιστορικό σου τι παροχές και είδος έχεις πάρει. Μόλις κάνεις εγγραφή πρέπει ένας γιατρός να στο ενεργοποιήσει. Δεν θυμάμαι το link αλλα έχει σχέση με ΕΟΠΥΥ πάντως. Τυπωσε το και δώσε το στα γατάκια να μάθουν μπαλίτσα. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2018 από agamoi-thytai 1
marmagia Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Ποια ασφαλιστική ασφαλίζει ανήλικο με συμβόλαιο που συνεχίζει μετά την ενηλικίωση του; Συνήθως τα συμβόλαια ισχύουν ως τα 18 η ως τα 2 π2 αν σπουδάζει κάποιος και μετά πρέπει να γίνει νέο. Εχω στο μυαλό μου μια ασφαλιστική που το ξεκινάει τώρα αλλά μου κάνει εντύπωση ποια το εφαρμόζει τόσα χρόνια
Βασίλης_29 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 35 λεπτά πριν, marmagia είπε Ποια ασφαλιστική ασφαλίζει ανήλικο με συμβόλαιο που συνεχίζει μετά την ενηλικίωση του; Συνήθως τα συμβόλαια ισχύουν ως τα 18 η ως τα 2 π2 αν σπουδάζει κάποιος και μετά πρέπει να γίνει νέο. Εχω στο μυαλό μου μια ασφαλιστική που το ξεκινάει τώρα αλλά μου κάνει εντύπωση ποια το εφαρμόζει τόσα χρόνια Δε νομίζω. Είχα συμβόλαιο από τα 16 και τώρα πάω 31. 1
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Μια μετατροπή συνήθιζαν να κάνουν οι ασφαλιστικές απ΄ όσο γνωρίζω, δεν γίνεται ακύρωση και επανέκδοση.
Fotia Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Ανάλογα τους όρους που υπάρχουν.Σε επανέκδοση αλλάζουν και τις χρεώσεις και τις παροχές με ότι ισχύει σήμερα .
katerinag8111 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Στις 19/6/2018 στις 3:39 ΜΜ, txcellas είπε Πριν 18 χρόνια όταν ήσουν 22 δεν είχαμε ακόμα ευρώ... καλη επιλογή σε φόρουμ τεχνολογίας το πρώτο ποστ που κανεις να είναι τέτοιο! Welcome.. Στις 20/6/2018 στις 1:14 ΠΜ, marmagia είπε Ποια ασφαλιστική ασφαλίζει ανήλικο με συμβόλαιο που συνεχίζει μετά την ενηλικίωση του; Συνήθως τα συμβόλαια ισχύουν ως τα 18 η ως τα 2 π2 αν σπουδάζει κάποιος και μετά πρέπει να γίνει νέο. Εχω στο μυαλό μου μια ασφαλιστική που το ξεκινάει τώρα αλλά μου κάνει εντύπωση ποια το εφαρμόζει τόσα χρόνια όλες οι ασφαλιστικές ασφαλίζουν ανήλικο , εδώ μωρά ασφαλίζουν. την ασφάλεια την κάνουν οι γονείς , εγώ ήμουν στο όνομα του Πάτερα μου κ ακόμα έτσι εμφανίζεται με άμεσο ασφαλισμένο έμενα . Στον Αστέρα ήταν τότε που τώρα είναι Εθνική . Το θέμα έληξε κ με κάλυψαν για τις επόμενες 4 θεραπείες δηλαδη για 1,5 χρόνο κ θα επανεξεταστεί τότε με την λογική ότι μπορεί κ να μου έχει περάσει . Μου έδωσαν κ τα λεφτά της θεραπείας που είχα ήδη κάνει . Φυσικά αυτό έγινε με συνεχόμενα emails στα κεντρικά τους κ με άπειρες βεβαιώσεις ξανά κ ξανά από τον γιατρό μου , μέχρι κ βιβλιογραφίες του ζητούσαν για να αποδείξει ότι η ημικρανία είναι πάθηση που δεν αποδεικνύεται με εξετάσεις !!!
idomeneas7 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Για αρχή είναι λάθος δικό σου που δεν έκανες αναγγελία εισαγωγής. Από τη στιγμή που είναι κάτι προγραμματισμένο, είσαι υποχρεωμένη να πάρεις τηλέφωνο την Εθνική και να πεις πότε που και γιατί θα νοσηλευτείς. Με αυτόν τον τρόπο γίνεται η προέγκριση και σε ενημερώνουν αν κάτι δεν καλύπτεται. Εσύ πήγες μόνη σου, πλήρωσες και ζητάς απολογιστική για ένα θέμα υγείας που δεν τους είχες ενημερώσει καν όλα αυτά τα χρόνια. Το οποίο δεν ξέρουμε καν αν καλύπτεται από το συμβόλαιό σου. Δεν μπορώ να ξέρω αν έχουν δίκιο ή άδικο που δεν αποζημιώνουν αμέσως, εσύ πάντως σίγουρα δεν έκανες σωστά την διαδικασία. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2018 από idomeneas7 1
katerinag8111 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Στις 19/6/2018 στις 3:39 ΜΜ, txcellas είπε Πριν 18 χρόνια όταν ήσουν 22 δεν είχαμε ακόμα ευρώ... καλη επιλογή σε φόρουμ τεχνολογίας το πρώτο ποστ που κανεις να είναι τέτοιο! Welcome.. χοντρικά είπα το 22 δεν κάθισα να μετρήσω αν βγαίνει 2001 που ήρθε το εύρω. επίσης το ΄΄μπλα μπλα ΄΄είναι για όλα τα θέματα μάλλον δεν πρόσεξες καλά πριν μου την πεις ! 3 λεπτά πριν, idomeneas7 είπε Για αρχή είναι λάθος δικό σου που δεν έκανες αναγγελία εισαγωγής. Από τη στιγμή που είναι κάτι προγραμματισμένο, είσαι υποχρεωμένη να πάρεις τηλέφωνο την Εθνική και να πεις πότε που και γιατί θα νοσηλευτείς. Με αυτόν τον τρόπο γίνεται η προέγκριση και σε ενημερώνουν αν κάτι δεν καλύπτεται. Εσύ πήγες μόνη σου, πλήρωσες και ζητάς απολογιστική για ένα θέμα υγείας που δεν τους είχες ενημερώσει καν όλα αυτά τα χρόνια. Το οποίο δεν ξέρουμε καν αν καλύπτεται από το συμβόλαιό σου. Δεν μπορώ να ξέρω αν έχουν δίκιο ή άδικο που δεν αποζημιώνουν αμέσως, εσύ πάντως σίγουρα δεν έκανες σωστά την διαδικασία. Φυσικά κ πρώτα ήρθα σε επικοινωνία μαζί τους έκανα αίτηση στο γραφείο της ασφάλειας που βρίσκεται μέσα στην κλινική , περίμενα την απάντηση της προ έγκρισης 10 ήμερες η οποία έλεγε ότι θα πρέπει πρώτα να γίνει κ μετά θα το επανεξετάσουν , έκαναν τις τιμές τις ασφαλιστικής , δεν πλήρωσα την κλινική για 3 μήνες αλλά ντράπηκα κάποια στιγμή γιατί με έπαιρναν τηλέφωνο συνεχεία κ για αυτό τους πλήρωσα . Κ εννοείται ότι δεν απαιτούσα κάτι που δεν ήξερα ότι το έχει το συμβόλαιο μου , ήμουν ήδη ενημερωμένη από τον ασφάλιστη μου ότι το παρέχει. Στην μητέρα μου για να καταλάβεις για τον ίδιο λόγο η απάντηση της προ έγκρισης ήταν ΄΄δεν το καλύπτει το συμβόλαιο ΄΄γιατί όντως δεν το κάλυπτε !!!
Ntinaras Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Στις 19/6/2018 στις 3:39 ΜΜ, txcellas είπε Πριν 18 χρόνια όταν ήσουν 22 δεν είχαμε ακόμα ευρώ... καλη επιλογή σε φόρουμ τεχνολογίας το πρώτο ποστ που κανεις να είναι τέτοιο! Welcome.. Εχεις δικιο, επρεπε να το ποσταρει στις μανουλες του fb 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα