Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, θα ηθελα τη βοήθεια σας, εχω δυστυχώς θέμα με τις κατσαρίδες στο σπίτι μου, εχω φέρει απολυμαντική πάνω απο 5-6 φορες, για ένα μήνα ειναι ολα οκ και μετα αρχίζουμε πάλι να βλέπουμε περίπου 2 τη βδομάδα. Έχουμε βάλει τζελ, έχουμε ψεκάσει με καοθριν, κάναμε και μια απολύμανση με καπνό για να εισχωρήσει υποτίθεται παντού αλλα τίποτα. Το πιο πιθανό ειναι να έχουν γεννήσει μέσα στις γυψοσανίδες. Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε; Πέρα απο μπουρλότο ή μετακόμιση; 

Τις βρίσκουμε ολες ψηλά στα ντουλάπια της κουζινας, είτε ψόφιες ειτε πεφτουν κάτω και πεθαίνουν μετα. Έχουμε στοκαρει σκασιματα κλπ που είχαν, αλλα δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατι συνεχίζουν...

το σπίτι ειναι πεντακάθαρο, στον 3ο όροφο. Να σημειώσω οτι ο προηγούμενος ενοικιαστής το είχε σε άθλια κατάσταση, οποτε υποθέτουμε οτι θα εχει γεμίσει αυγά...

πως καταλαβαίνουμε που εχει φωλιά; Ο νεαρός που μας κάνει απολύμανση μας είπε οτι δεν κάνουν φωλιά με την έννοια οτι θα δούμε κουκούλι ή κατι άλλο, αλλα οτι θα δούμε δυο κατσαρίδες ενωμένες. 🤮

•  
Επεξ/σία από Emma31
  • Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Goliath Gel..

Αν και πανάκριβο αν πάρεις τέτοιο και βάζεις τακτικά είμαι σίγουρος οτι σταδιακά θα εξοντωθούν πλήρως.

Αν είναι πολυκατοικία βέβαια θα χρειαστεί ολόκληρη γιατί αλλιώς θα καθαρίσει το διαμέρισμα σου αλλά θα σου έρχονται απο αλλού. 

• Like 4
Δημοσ.

Καλησπέρα, σ’ ευχαριστω για την απάντηση..! Εχει ήδη μπει νομιζω, ειναι το καφέ τζελ σωστά δεν θυμάμαι; Στην πολυκατοικία δεν εχει κάποιος άλλος θέμα, και ευτυχώς γίνεται συχνά απολύμανση.. 

Δημοσ.

https://www.agrofitiki.com/index.php/online-store/ygeionomika-proionta/goliath-gel-0,05-rb-35gr-detail

Αυτό εδώ..

Πρέπει να υπάρχει συνέχεια τοποθετημένο στο σπίτι ώστε και μια κατσαρίδα να εμφανιστεί να το φάει και να μην πολλαπλασιαστούν.

Αγόρασε το και βάζε μόνη σου και ξαναβάζε όποτε το τρώνε.

Δημοσ.

Θα πας να παρεις ειτε απο φαρμακειο ειτε απο καποιο μαγαζι με χημικα κ γενικοτερα φυτοφαρμακα κλπ κλπ το ποιο δυνατο απο αυτα που βγαζει η bayer. Ειναι σε μορφη συριγκας και θα γεμισεις το σπιτι ακριβως οπως αναγραφει στις οδηγιες (γκριντ 1μΧ1μ μια επειροελαχιστη κουκιδα) και θα κανεις 2 μερες υπομονη. Αν εχεις τρελο προβλημα ισως χρειαστεις κ σκουπα για να τις μεζεψεις (σε συνεργειο φιλου πριν χρονια τις μαζευαμε με φτυαρι να φανταστεις). Το μονο ειδος που δεν πιανει ειναι τις μεγαλες κοκκινες (γνωστες σαν Αμρικανες).

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, johnbond είπε

https://www.agrofitiki.com/index.php/online-store/ygeionomika-proionta/goliath-gel-0,05-rb-35gr-detail

Αυτό εδώ..

Πρέπει να υπάρχει συνέχεια τοποθετημένο στο σπίτι ώστε και μια κατσαρίδα να εμφανιστεί να το φάει και να μην πολλαπλασιαστούν.

Αγόρασε το και βάζε μόνη σου και ξαναβάζε όποτε το τρώνε.

Εχει βάλει αυτός της απολυμαντικης, σε κάποια σημεία παρατηρήσαμε οτι είχε όντως φαγωθεί..αλλα τώρα τελευταία ειναι απείραχτα. Θα φερω οπωσδήποτε και άλλη εταιρία να πάρω κι άλλη γνώμη..

4 λεπτά πριν, primeragt είπε

Θα πας να παρεις ειτε απο φαρμακειο ειτε απο καποιο μαγαζι με χημικα κ γενικοτερα φυτοφαρμακα κλπ κλπ το ποιο δυνατο απο αυτα που βγαζει η bayer. Ειναι σε μορφη συριγκας και θα γεμισεις το σπιτι ακριβως οπως αναγραφει στις οδηγιες (γκριντ 1μΧ1μ μια επειροελαχιστη κουκιδα) και θα κανεις 2 μερες υπομονη. Αν εχεις τρελο προβλημα ισως χρειαστεις κ σκουπα για να τις μεζεψεις (σε συνεργειο φιλου πριν χρονια τις μαζευαμε με φτυαρι να φανταστεις). Το μονο ειδος που δεν πιανει ειναι τις μεγαλες κοκκινες (γνωστες σαν Αμρικανες).

Αυτο ακούγεται σούπερ δραστικό, αλλα απ οτι εχω δει σε φωτο μάλλον αυτο το είδος έχουμε, ειναι μεγάλες καφέ όχι πολυ σκούρες ομως. Δεν τις πιάνει καθόλου αυτες; :( 

Δημοσ.

Αυτο που ειχαμε δοκιμασει εμεις δεν τις ανεφερε καθολου, αυτα που ειδα στο λινκ (αν πας στα κατσαριδοκτονα εχει κ bayer) πιο πανω απο το φιλο πλεον τις αναφερουν αλλα δεν θυμαμε αν ειναι το ιδιο ακριβως ή αποτελεουν καποια εξελιξη αυτου που ειχαμε δοκιμασει εμεις που πλεον τις πιανει και αυτες.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, primeragt είπε

Αυτο που ειχαμε δοκιμασει εμεις δεν τις ανεφερε καθολου, αυτα που ειδα στο λινκ (αν πας στα κατσαριδοκτονα εχει κ bayer) πιο πανω απο το φιλο πλεον τις αναφερουν αλλα δεν θυμαμε αν ειναι το ιδιο ακριβως ή αποτελεουν καποια εξελιξη αυτου που ειχαμε δοκιμασει εμεις που πλεον τις πιανει και αυτες.

Οκ σ’ευχαριστω! Θα το ψάξω, δεν χάνω τίποτα να το δοκιμάσω! 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε

Πόσο χρονών είναι το διαμέρισμα και πόσα χρόνια εχει να γίνει ανακαίνιση

Καλησπέρα..! Ειναι 14 ετών, μερική ανακαίνιση εγινε προ διετίας, λιγο πριν το νοικιάσουμε εμείς, διότι ο προηγούμενος ενοικιαστής το είχε σχεδόν καταστρέψει. 

Ο ιδιοκτήτης μας εχει πει οτι υποτίθεται έκανε και ο ίδιος μια απολύμανση με εταιρία, και οτι ξήλωσε και τα ντουλάπια της κουζινας για να καθαρίσει κλπ και απο πίσω τους. 

1 λεπτό πριν, Thulogur είπε

Emma, ξεχασες να ποστάρεις εδω...

Καλησπέρα..! Δεν το είδα αυτο, πάω τώρα, δεν εχω ξαναγράψει ποτε σε φόρουμ και ζορίζομαι λιγο να βρω άκρη. Σ ευχαριστω!! 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Emma31 είπε

Καλησπέρα..! Δεν το είδα αυτο, πάω τώρα, δεν εχω ξαναγράψει ποτε σε φόρουμ και ζορίζομαι λιγο να βρω άκρη. Σ ευχαριστω!! 

Μα τον Τουτατη, δεν υπάρχει ελπιδα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Αν υπάρχει εστία μέσα στο σπίτι τα εντομοκτόνα και τα δηλητήρια δεν κάνουν τίποτα.

Εστια εννοείτε «φωλιά» ή αυγά κλπ; 

13 λεπτά πριν, Thulogur είπε

Α τόσο καλά. Να μην κάνω τον κόπο να φέρω άλλη απολυμαντικη δηλαδή, να ψάχνω για σπίτι;... 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Thulogur είπε

Emma, ξεχασες να ποστάρεις εδω...

24 λεπτά πριν, Emma31 είπε

21 λεπτά πριν, Thulogur είπε

Χαχαχα δεν υπαρχει!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...