Προς το περιεχόμενο

Αποτελέσματα ΑΣΕΠ - Βοήθεια από έμπειρους στο θέμα


sfakattack

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας, 

Μόλις βγήκαν τα αποτέλεσματα της 15Κ/2017 για την οποία είχα κάνει αίτηση. Δεν είμαι στους επιτυχόντες. Είδα πως για τη θέση για την οποία είχα κάνει αίτηση, υπάρχει επιτυχούσα με 400 λιγότερα μόρια, χωρίς να εμπίπτει σε ειδικές κατηγορίες κτλ. 

Με τα πολλά, είδα πως στους πίνακες κατάταξης οι επιτυχόντες βρίσκονται στον κύριο πίνακα της κατηγορίας ΠΕ ενώ εγώ βρίσκομαι στον επικουρικό πίνακα. Δεν γνωρίζω ποια είναι η διαφορά, αλλά αναρωτιέμαι αν ξέρει κάποιος που έχει εμπειρία από ΑΣΕΠ, αν υπάρχει κάποιος λόγο που το όνομά μου βρίσκεται στον επικουρικό αντί για τον κύριο πίνακα, και αν αυτό παίζει ρόλο για την μη επιλογή μου.

Ξέρω ότι πολλοί θα με παραπεμψουν στο ΑΣΕΠ αλλά η όποια ένσταση μπορεί να γίνει σε 10 μέρες. Οπότε ζητώ τη γνώμη μόνο όσον έχουν την εμπειρία και τη διάθεση να βοηθήσουν. 

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η κάθε προκήρυξη γράφει αναλυτικά τα προσόντα..οι περισσότερες αν όχι όλες οι προκηρύξεις του ΑΣΕΠ έχουν Κύριες Κατηγορίες και Επικουρικούς και η διαφορά είναι στα απαιτούμενα προσόντα , εσύ μπορεί να έχεις παραπάνω μόρια αλλά το πτυχίο σου να μην είναι στο πίνακα με τα Κύρια προσόντα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...