le vent nous porterAAAA Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, randomcat είπε Τύπε δεν γράφω για πρώτη φορά και το ξέρεις ότι δεν είναι τρολλοθέμα. Ας δεν σου είναι χρήσιμο πήγαινε διάβασε κάτι άλλο. 1. Καλα του τα λες. Δεν θεωρώ οτι ειναι τρολοθεμα και εν πασει περιπτωσει αν το θεωρούσα και επρεπε τοσο πολυ να απαντησω κατι και οχι να προσπεράσω το τοπικ, θα έγραφα ένα γλυκοπικρο "ήμουν και εγω εδω" και τελεία, τα δραματα δεν τα καταλαβαινω λες και τρώει χώρο απο το σερβερ σου ή σε παραπλανησε ο τιτλος. 2. Τα φαλαφελ είναι πανάκριβα επειδή διαγουμε την εποχή του γυναικοκεντρικου καπιταλισμού. Τι θα πει αυτο μικρε μου: οι γυναικες αφού αλλοιωθηκαν απο την προσπάθεια να αφομοιωσουν και τα αρνητικά των αντρών, κουνανε την παγκόσμια οικονομία. Οι άντρες ακολουθουνε σαν σκυλάκια. Οι γκέι συμμετέχουν σε σκοτεινά κέντρα εξουσίας (είτε σιωνιστων είτε τοξοβολιστων). Συνεχώς επικρατουν νέες αθλιες μοδες, τα τηγανητά ντόνατς, τα τατου, τα παγωμένα γιαούρτια, το ινσταγκραμ, οι γιουτιουμπερς που αντιδρούν σε αλλους γιουτιουμπερς, τα άσπρα σπορτεξ, το μαύρο κολλητό κολαν, οι άνεργοι (εκτος διαφημιστικης καριέρας) διάσημοι, το φαλαφελ, τα suv κλπ Οι άντρες γενικώς μπορει να εχουνε γινει αγουστοι στην μουσικη, ποζεραδες, αναιδεστατοι, μουνοδουλοι και με τριχοφυΐα ταλιμπαν αλλα διατηρουνε μια αίσθηση πρακτικοτητας: Αν ενα ιντερνετ καφε πχ διπλασιασει τιμή χωρίς έξτρα παροχές, θα το εγκαταλείψουν και θα πάνε αλλου να αποχαυνωθουνε. Αν ενα νυχαδικο διπλασιασει ξαφνικά τιμη, σύντομα η Σάρα και η Μάρα θα πυκνωσουν τις επισκέψεις τους για να ανεβάσουν στορυ στο ινσταγκραμ. Τωρα δες τα τηγανητά ντόνατς παλι: Η μόδα ηρθε, φούσκωσε, παραφούσκωσε, παρέδωσε ζεστό μετρητο απελπισμενων αλλα παντα πιθηκιζοντων μικρών μαγαζατορων στο κεντρικό φραντσαϊζ και φυσικά έσκασε γιατι ηταν μονο χάιπ οχι ουσιαστική καινοτομία. Το πιθηκοκοινο που αφορούσε αρσενικά, αραιωσε φυσικά αλλα μεριδα κοιλαραδων συνέχισε να τα στηρίζει έστω πιο αραιά, αφού πραγματι πήγαινε εκει για να χλαπακιασει, οχι επειδή εβλεπε ουρά. Το ιδιο και οι φιλιπινεζοι πελάτες που αναζητούσαν οντως ενα πολυ φτηνό γεύμα. Οι γκομενες ομως εξαφανίστηκαν όπως παντα εξαφανίζονται : Εν μια νυκτι. Θα βρίσκεις λοιπόν παντα πιο φτηνους ρεβυθοκεφτεδες στο Μεταξουργείο επειδή κανένα αξιοπρεπές ταγκ δεν μπορει να συμβεί εκει, τύπε. Και αν κρινει κανείς απο την αγαπημένη σου προσφώνηση, ειναι περίεργο που δεν το σκέφτηκες το μερος εξαρχής. Τωρα, στις γενικοτερες διατροφικές σου ανησυχίες, να σου πω οτι ακομα και αν έβρισκες πιο φτηνά και ευκολα τους ρεβυθοκεφτεδες, παλι δεν άξιζε να διαγράψεις δια παντός τα κεφτεδακια της γιαγιάς με βουτα στην κοκκινη σάλτσα και χωριάτικη δίπλα. Έστω και αν το "κεφτεδακια της γιαγιάς" είναι το ονομα ρακομελαδικου στο Γκάζι που πήρε το ματι σου σε στορυ της Σάρας Μαρας στο ινστα με τα άσπρα σπορτεξ. Εννοώ, ακούγεται λιγοτερο τραγικό Μαν, απο το να σε έπεισε ένας κράχτης. Χελοου. 2018 εχουμε. Δεν θα επρεπε να υπάρχουν κράχτες. Θα έπρεπε να έχουν εξαφανιστεί πολυ πριν το παγωμένο γιαούρτι και λιγο μετα απο το Myspace και να παρουνε και αυτα τα καταραμένα άσπρα γιουνισεξ σπορτεξ μαζι. υ.γ. ήμουν και εγω εδώ Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2018 από le vent nous porterAAAA 4 3
phanispal Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Όταν τρως (κυριολεκτικά και μεταφορικά) αυτά που σου υποδεικνύουν άλλοι μέσω διαφημίσεων, μέσων (αντι)κοινωνικής δικτύωσης, YouTube, αυτά παθαίνεις. Είχαμε και στο χωριό μας φαλάφελ. Θα μου πεις, επειδή δεν είχαμε, να μη φάμε ποτέ; Όχι, αλλά θα 'πρεπε να μπορούμε να διακρίνουμε πότε κάτι είναι hyped φόλα. Ξαφνικά είναι in να τρως φαλάφελ, παγωτό στο Σερμπετόσπιτο πώς το λένε (γελάει ο κόσμος), στην καντίνα του αλλουνού στη λαχαναγορά (άλλη σαπίλα εκεί). 1
patrickdrd Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 ελα μωρε, μας δουλευουν, 3 ευρω (το λιγοτερο) για μερικα... ρεβυθια; και συγκριτικα να μην το παρεις ειναι too much, ρε δεν πα να μαμηθουνε, ουτε εχω φαει ποτε και να μην φαω χ3στηκα, ποιο φαλαφελ και μλκιες κατσαρες; και δεν χτυπαω μια ρεβυθαδα σουπερ σπεσιαλ αμα θελω να φαω ρεβυθια; και θα χορτασω και λιγοτερα θα πληρωσω 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Το να πας στο Γκάζι για να φας φαλάφελ, είναι σα να πας στο Μεγάλη Βρετανια για να φας ...παϊδάκια! Φαλάφελ παραδοσιακό, νόστιμο και σε normal τιμή, θα βρείτε μόνο σε μικρά παραδοσιακά μαγαζιά που συνήθως φτιάχνουν μόνο αυτά. 4
mp123 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δυο πιτογυρα απο ολα και μια παγωμενη μπυρα ολα μαζι στα 5.50 ευρω και εφαγες σαν ανθρωπος.. 1
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, mp123 είπε Δυο πιτογυρα απο ολα και μια παγωμενη μπυρα ολα μαζι στα 5.50 ευρω και εφαγες σαν ανθρωπος.. μια βραδια, ψώνισα απο μουρατο σουβλατζιδ έρεε συγγνωμη ψητοπωλείο θελω να πω, επί της Αιολου, με ταμία ξανθό βιζιτοειδες με κολλητό φόρεμα και τατου και χρεωναν ΕΞΤΡΑ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ Ακομα ανοιχτο ειναι, δεν έπιασαν οι κατάρες υγ αν θέλουμε να βαφτισουμε τίμιο το ποστ σου, βάλε και καπου την λεξούλα Χοληστερίνη μεσα Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2018 από le vent nous porterAAAA
l337 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Ζω για τη στιγμή που το σουβλάκι θα πωλείται όπως παλιά ΧΩΡΙΣ πατάτες :p 3
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 ζω για την στιγμη που θα οαραγγελνεις το δικό σου όπως θες και δεν στραβομουτσουνιαζεις στην θεα της πατάτας του διπλανού λες και είδες ρεθυβοκεφτε ναπουμε 2
l337 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Ζω για τη στιγμή που θα πάμε όλοι διακοπές (αν πάμε..) μπας και χαλαρώσουμε :) 1
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 ζω για την στιγμη που θα πετυχω τον παππου στο λιντλ της γειτονιάς μου
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 21 minutes ago, mp123 said: Δυο πιτογυρα απο ολα και μια παγωμενη μπυρα ολα μαζι στα 5.50 ευρω και εφαγες σαν ανθρωπος.. Γάτες είχε εκεί γύρω ή ...μπα? 😛
lambroszekis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Λιοσίων 5, προσωπική μου επιλογή όπως ανέφερε συμφορουμιτης παραπάνω. 1,2€ το φαλαφελ 1,5€ αν το θες σπέσιαλ με πατάτες δηλαδή. 1
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 ρε Μαν χαλαρός ειμαι. Να μου πεις να φτιάξουμε την πιτα όπως παλια τραγανή και ούτε φουλ αλάδωτη ούτε με λάδι μηχανής ή το κρέας καθαρό με ξύγκι ανα τρία κομμάτια, να το δεχτώ τις πατάτες τι νοημα εχει να τις βγάλουν απο το μενού; θα σου χαλουσαν την γεύση ααααν τις έπαιρνες; 2 λεπτά πριν, billdanos είπε Γάτες είχε εκεί γύρω ή ...μπα? 😛 μπορει να ναι σαλονικιός και να εννοεί με καλαμακι, ας μην βιαζόμαστε να κατακρινουμε
palasd Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 24 λεπτά πριν, mp123 είπε Δυο πιτογυρα απο ολα και μια παγωμενη μπυρα ολα μαζι στα 5.50 ευρω και εφαγες σαν ανθρωπος.. Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός γιατί πίτα γύρο 1,50 Ε έχω πολλά χρόνια να δω 21 λεπτά πριν, l337 είπε Ζω για τη στιγμή που το σουβλάκι θα πωλείται όπως παλιά ΧΩΡΙΣ πατάτες :p Μια κουβέντα θα πω ΙΕΡΟΣΥΛΟΣ
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 5 λεπτά πριν, palasd είπε Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός γιατί πίτα γύρο 1,50 Ε έχω πολλά χρόνια να δω Μια κουβέντα θα πω ΙΕΡΟΣΥΛΟΣ δεν ειναι αυτός υπερβολικός, εσύ αγοραζεις υπερβολικά πολυ την μπυρα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα