Diskimpex Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 59 λεπτά πριν, haris_216 είπε Εδώ είσαι Χρόνια ο "Λευτέρης" στη Νέα Σμύρνη .Τα σουβλάκια είναι πάντα με αλάδωτη πίτα, κρέας, κρεμμύδι, ντομάτα, αλατοπίπερο. Σως διαφόρων ειδών, πατάτες, κλπ απλά δεν παίζουν. Σίγουρα δεν είναι το μεγαλύτερο σουβλάκι, αφού για να το τουμπανιάσεις συνήθως βοηθάνε οι πατάτες . Παλιά "έπαιζε" στην Ομήρου αλλά τελευταία έχει μεταφερθεί στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης. Από τη μετεγκατάσταση δεν έχω περάσει. Ελπίζω να μην άλλαξε και άρχισε το πατατικό. Δυστυχως εχει ριξει την ποιοτητα .Ισως να βγουν τα εξοδα του μεγαλυτερου ενοικιου.Και λογω ανταγωνισμου με διπλα που ειναι επισης χρονια.Βλεπεις και αλλο προσωπικο.Εκτος αν το πηραν αλλοι με την παλια φιρμα. 1
randomcat Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Thulogur είπε πλατεια βαθης επαιρνα με 1ευρω, για τσεκαρε το αν ισχυει ακομα. επισης στην αχαρνων υπαρχει(ελπιζω ακομα) το περσεπολις αν ηταν να δωσεις τοσα οσα εδωσες, μπορουσες να πας στο φαλαφελας που εχει τα παντα μεσα. 9 ώρες πριν, AkisAnthraX είπε Καλημέρα, στην πλατεία Βάθης μπορείς να βρεις αραβική πίτα με φαλάφελ με 3 ή 4 ρεβυθοκεφτέδες 2-3 σάλτσες 2-3 λαχανικά με 1,5 ευρώ. Επίσης αραβική πίτα με μαριναρισμένο κοτόπουλο σε μέγεθος σχεδόν όσο δυο σουβλάκια στα 2 ευρώ. Αν τα φας εκεί σου δίνουν πιπεριές τουρσιά δωρεάν. Έχω φάει πολλές φορές και το στομάχι μου δεν διαμαρτυρήθηκε ποτέ. Όσο για το κρέας το θεωρώ μακράν την υψηλότερη βιολογικής αξίας τροφή που δεν μπορεί να αντικατασταθεί από υποκατάστατα. Αν θέλει κάποιος να αποφύγει τις ορμόνες και τα αντιβιοτικά που περιέχουν τα συμβατικά και τα επεξεργασμένα κρέατα ας ψωνίζει από έμπιστο κτηνοτρόφο σε χωριό ή ας επιλέγει βιολογικό κρέας που είναι όμως ακριβότερο. 8 ώρες πριν, l337 είπε @randomcat Το ερώτημα σου έχει ήδη απαντηθεί από AkisAnthrax και Thulogur. Στην πλ. Βάθης θα βρεις κανονικό φάλαφελ (και όχι "κάτι σαν") και σε νορμάλ τιμή. Θα το τσεκάρω. Η τιμή είναι αρκετά σωστή, έτσι όπως το περιέγραψε ο AkisAnthrax. 8 ώρες πριν, le vent nous porterAAAA είπε [...] Χμμ. 5/10 από εμένα. 8 ώρες πριν, phanispal είπε Όταν τρως (κυριολεκτικά και μεταφορικά) αυτά που σου υποδεικνύουν άλλοι μέσω διαφημίσεων, μέσων (αντι)κοινωνικής δικτύωσης, YouTube, αυτά παθαίνεις. Είχαμε και στο χωριό μας φαλάφελ. Θα μου πεις, επειδή δεν είχαμε, να μη φάμε ποτέ; Όχι, αλλά θα 'πρεπε να μπορούμε να διακρίνουμε πότε κάτι είναι hyped φόλα. Ξαφνικά είναι in να τρως φαλάφελ, παγωτό στο Σερμπετόσπιτο πώς το λένε (γελάει ο κόσμος), στην καντίνα του αλλουνού στη λαχαναγορά (άλλη σαπίλα εκεί). Προσωπικά, θέλω να μπορώ να τρώω και κάτι διαφορετικό και να είναι και vegetarian όταν είμαι έξω. Είτε επειδή δεν θα θέλω να φάω σουβλάκι, πίτσα, ζυμαρικά, μπέργκερ ή κάποιο από τα συνηθισμένα street food, είτε επειδή θέλω να αποφύγω το κρέας από έξω, είτε επειδή θέλω να προσέξω τη διατροφή μου. Δεν με απασχολεί αν θα είναι φαλάφελ ή σάντουιτς με ρεβυθοκεφτέ ή της μόδας, αρκεί να είναι vegetarian και νόστιμο π.χ. ας είναι σάντουιτς με ντοματοκεφτέ. Δυστυχώς, ανεξαρτήτως κεφτέ νομίζω ότι παραμένει το φαινόμενο του να χρεώνουν ένα απλό φαγητό με φτηνά υλικά περισσότερο από κάποιο άλλο με κρέας. Πόσο μάλλον αν είναι μοδάτος ο κεφτές! 8 ώρες πριν, billdanos είπε Το να πας στο Γκάζι για να φας φαλάφελ, είναι σα να πας στο Μεγάλη Βρετανια για να φας ...παϊδάκια! Φαλάφελ παραδοσιακό, νόστιμο και σε normal τιμή, θα βρείτε μόνο σε μικρά παραδοσιακά μαγαζιά που συνήθως φτιάχνουν μόνο αυτά. True. Αλλά βρέθηκα εκεί και έπεσα θύμα της πείνας μου. 😞 7 ώρες πριν, billdanos είπε Πάντως αφού το καταστρέψαμε το θέμα, να συμπληρώσω κι εγώ: ΘΑΝΑΤΟΣ στα τυλιχτά με πατάτες μέσα που δεν μπορούν να κλείσουν και που είναι μισό κιλό το ένα και πρέπει να βουτήξεις όλο το κεφάλι σου μέσα για το φας! BTW αν έχει εντοπίσει κανείς μαγαζί που να τα κάνει όπως παλιά μικρά και λαχταριστά (να χωράει στο στόμα και με 4-5 δαγκωνιές να το έχεις φάει), να με ενημερώσει. Δεν με νοιάζει το κόστος, πλερώνω όσο όσο! 😛 Ακούω καλά λόγια για το Hoocut στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, το δοκίμασε κανείς? 1) Σουβλάκια ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ στην οδό Ομήρου 66, Νέα Σμύρνη. Ήταν από τη δεκαετία του 50 εκεί, και νομίζω ότι εδώ και ένα χρόνο έχει μετακομίσει στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. (Καθώς το έγραφα είδα ότι στο πρότεινε και άλλος. ) 2) Ψητοπωλείο ο ΘΕΜΗΣ, Αρκαδίου 4, Αγ. Ανάργυροι. 6 ώρες πριν, le vent nous porterAAAA είπε πάντως αυτη η οφτοπικ κατρακύλα του τοπικ είναι εν μερει και απάντηση στους βετζεριανικους προβληματισμούς του νηματοθετη σκεφτείτε, ποιες οι πιθανοτητες τοπικ με θεμα το σουβλάκι θα γεμιζε με ποστ που αφορούν το φαλαφελ; Έχεις ένα καλό point. Μήπως να πω αντίο στην περιστασιακή vegetarian διατροφή; Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2018 από randomcat
Βασίλης_29 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 13 ώρες πριν, le vent nous porterAAAA είπε 1. Καλα του τα λες. Δεν θεωρώ οτι ειναι τρολοθεμα και εν πασει περιπτωσει αν το θεωρούσα και επρεπε τοσο πολυ να απαντησω κατι και οχι να προσπεράσω το τοπικ, θα έγραφα ένα γλυκοπικρο "ήμουν και εγω εδω" και τελεία, τα δραματα δεν τα καταλαβαινω λες και τρώει χώρο απο το σερβερ σου ή σε παραπλανησε ο τιτλος. 2. Τα φαλαφελ είναι πανάκριβα επειδή διαγουμε την εποχή του γυναικοκεντρικου καπιταλισμού. Τι θα πει αυτο μικρε μου: οι γυναικες αφού αλλοιωθηκαν απο την προσπάθεια να αφομοιωσουν και τα αρνητικά των αντρών, κουνανε την παγκόσμια οικονομία. Οι άντρες ακολουθουνε σαν σκυλάκια. Οι γκέι συμμετέχουν σε σκοτεινά κέντρα εξουσίας (είτε σιωνιστων είτε τοξοβολιστων). Συνεχώς επικρατουν νέες αθλιες μοδες, τα τηγανητά ντόνατς, τα τατου, τα παγωμένα γιαούρτια, το ινσταγκραμ, οι γιουτιουμπερς που αντιδρούν σε αλλους γιουτιουμπερς, τα άσπρα σπορτεξ, το μαύρο κολλητό κολαν, οι άνεργοι (εκτος διαφημιστικης καριέρας) διάσημοι, το φαλαφελ, τα suv κλπ Οι άντρες γενικώς μπορει να εχουνε γινει αγουστοι στην μουσικη, ποζεραδες, αναιδεστατοι, μουνοδουλοι και με τριχοφυΐα ταλιμπαν αλλα διατηρουνε μια αίσθηση πρακτικοτητας: Αν ενα ιντερνετ καφε πχ διπλασιασει τιμή χωρίς έξτρα παροχές, θα το εγκαταλείψουν και θα πάνε αλλου να αποχαυνωθουνε. Αν ενα νυχαδικο διπλασιασει ξαφνικά τιμη, σύντομα η Σάρα και η Μάρα θα πυκνωσουν τις επισκέψεις τους για να ανεβάσουν στορυ στο ινσταγκραμ. Τωρα δες τα τηγανητά ντόνατς παλι: Η μόδα ηρθε, φούσκωσε, παραφούσκωσε, παρέδωσε ζεστό μετρητο απελπισμενων αλλα παντα πιθηκιζοντων μικρών μαγαζατορων στο κεντρικό φραντσαϊζ και φυσικά έσκασε γιατι ηταν μονο χάιπ οχι ουσιαστική καινοτομία. Το πιθηκοκοινο που αφορούσε αρσενικά, αραιωσε φυσικά αλλα μεριδα κοιλαραδων συνέχισε να τα στηρίζει έστω πιο αραιά, αφού πραγματι πήγαινε εκει για να χλαπακιασει, οχι επειδή εβλεπε ουρά. Το ιδιο και οι φιλιπινεζοι πελάτες που αναζητούσαν οντως ενα πολυ φτηνό γεύμα. Οι γκομενες ομως εξαφανίστηκαν όπως παντα εξαφανίζονται : Εν μια νυκτι. Θα βρίσκεις λοιπόν παντα πιο φτηνους ρεβυθοκεφτεδες στο Μεταξουργείο επειδή κανένα αξιοπρεπές ταγκ δεν μπορει να συμβεί εκει, τύπε. Και αν κρινει κανείς απο την αγαπημένη σου προσφώνηση, ειναι περίεργο που δεν το σκέφτηκες το μερος εξαρχής. Τωρα, στις γενικοτερες διατροφικές σου ανησυχίες, να σου πω οτι ακομα και αν έβρισκες πιο φτηνά και ευκολα τους ρεβυθοκεφτεδες, παλι δεν άξιζε να διαγράψεις δια παντός τα κεφτεδακια της γιαγιάς με βουτα στην κοκκινη σάλτσα και χωριάτικη δίπλα. Έστω και αν το "κεφτεδακια της γιαγιάς" είναι το ονομα ρακομελαδικου στο Γκάζι που πήρε το ματι σου σε στορυ της Σάρας Μαρας στο ινστα με τα άσπρα σπορτεξ. Εννοώ, ακούγεται λιγοτερο τραγικό Μαν, απο το να σε έπεισε ένας κράχτης. Χελοου. 2018 εχουμε. Δεν θα επρεπε να υπάρχουν κράχτες. Θα έπρεπε να έχουν εξαφανιστεί πολυ πριν το παγωμένο γιαούρτι και λιγο μετα απο το Myspace και να παρουνε και αυτα τα καταραμένα άσπρα γιουνισεξ σπορτεξ μαζι. υ.γ. ήμουν και εγω εδώ Ναι ρε Mr Proper, μόνο στο insomnia θα μπορούσα να διαβάσω post που θα εμπλέκει ομοφυλόφιλους, φεμινισμό και οικονομικά, σιωνισμό, μαγειρική, φαγητά και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 11 ώρες πριν, phanispal είπε Τουλάχιστον για σουβλάκια που έχω άποψη, όντως όλα τείνουν να γίνουν το ίδιο άνοστα και αδιάφορα. Παρόλ' αυτά οι περισσότεροι τα απολαμβάνουν. Μάλλον είναι στο μυαλό, ότι επειδή έχουν τόση λαχτάρα να φάνε σουβλάκι τους φαίνεται και ωραίο, όσο μούφα κι αν είναι. Συμφωνώ, εδώ κέντρο Αθήνας θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που έχω βρει 1-2 σχετικά καλά μαγαζιά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 1 hour ago, Βασίλης_29 said: Mr Proper
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 ???? με βριζετε, να κανω καθρεφτακι, δεν το πιασα
TriLoBiTe Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) O Bασίλης πήγε να κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη αλλά δεν.. Ναι, εν τέλη μπορείς να θεωρήσεις ότι σε βρίζει :ρ Ντάξει, μη φανταστείς κάτι βαρύ, εξάλλου ο Πρόπερ είχε πει 2-3 καλά οπότε μην άγχεσαι Λεβανουπορτερά. Πολλά νιξ μπορεί να σου προσάψει κανείς από τον Αύγουστο και μετά που σε παρακολουθώ στενά (τότε τοποθετώ χρονικά την πρώτη σου παρουσίσ στη σύγχρονη ινσομνιακή ιστορία) αλλά του Μr Proper όχι Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2018 από TriLoBiTe 1
logistoulis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Στις 12/7/2018 στις 12:29 ΠΜ, randomcat είπε γιατί είναι πιο ακριβό το φαλάφελ από το σουβλάκι αφού δεν έχει κρέας;;;;;;;;;;;;; γιατί ο δηθενισμός πληρώνεται
villasg Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Στις 12/7/2018 στις 12:29 ΠΜ, randomcat είπε γιατί είναι πιο ακριβό το φαλάφελ από το σουβλάκι αφού δεν έχει κρέας;;;;;;;;;;;;; Γιατι το γουρουνι εχει 3€ το κιλο και τα ρεβυθια 6€ το κιλο ........
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 55 minutes ago, patrickdrd said: δεν νομιζω, 2 ευρω στην αθηνα 5,40 το κιλό έχουν τα 3Α.
villasg Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, patrickdrd είπε δεν νομιζω, 2 ευρω στην αθηνα Που πες μου και μενα ? ? ? που τα τσακιζω ? ? ? Ελληνικα ? ? Εκτος και εαν λες για το γουρουνι που μπορεις να βρεις και σεε αυτη την τιμη Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2018 από villasg
phanispal Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπορεί να εννοεί σε αγορές τύπου Ευριπίδου, χύμα δηλαδή. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2018 από phanispal
Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 12/7/2018 στις 3:15 ΜΜ, παπι είπε Προβδομαδα εφαγα ενα πιτογυρο στο καλοψημενο και με χρεωσε 2.4€. Είχα φάει πριν 2-3 χρόνια, θυμάμαι μέτρια/αδιάφορα σουβλάκια και χάλια πατάτες. Στις 12/7/2018 στις 5:25 ΜΜ, haris_216 είπε Εδώ είσαι Χρόνια ο "Λευτέρης" στη Νέα Σμύρνη .Τα σουβλάκια είναι πάντα με αλάδωτη πίτα, κρέας, κρεμμύδι, ντομάτα, αλατοπίπερο. Σως διαφόρων ειδών, πατάτες, κλπ απλά δεν παίζουν. Σίγουρα δεν είναι το μεγαλύτερο σουβλάκι, αφού για να το τουμπανιάσεις συνήθως βοηθάνε οι πατάτες . Παλιά "έπαιζε" στην Ομήρου αλλά τελευταία έχει μεταφερθεί στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης. Από τη μετεγκατάσταση δεν έχω περάσει. Ελπίζω να μην άλλαξε και άρχισε το πατατικό. Μένουν συγγενείς μου στην περιοχή και θυμόμουν το παλαιό μαγαζί του Λευτέρη, είχα φάει κάποιες φορές. Πάντως όσες φορές τους έχω ανοίξει κουβέντα για σουβλάκια και τι παίζει με Λευτέρη, μου έχουν πει οτι τα σουβλάκια του (καλαμάκια) είναι πολύ μικρά και γενικά πολύ μέτριο, δεν αξίζει να το προτιμήσεις για κάτι... Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2018 από Βασίλης_29
haris_216 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 46 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Είχα φάει πριν 2-3 χρόνια, θυμάμαι μέτρια/αδιάφορα σουβλάκια και χάλια πατάτες. Μένουν συγγενείς μου στην περιοχή και θυμόμουν το παλαιό μαγαζί του Λευτέρη, είχα φάει κάποιες φορές. Πάντως όσες φορές τους έχω ανοίξει κουβέντα για σουβλάκια και τι παίζει με Λευτέρη, μου έχουν πει οτι τα σουβλάκια του (καλαμάκια) είναι πολύ μικρά και γενικά πολύ μέτριο, δεν αξίζει να το προτιμήσεις για κάτι... Ο billdanos όμως ζήτησε κάτι μικρό κι έχει τη διάθεση να τα "σκάσει" (δεν μιλάμε δηλαδή για vfm). Άρα ο "Λευτέρης" είναι μέσα στα θέλω του Αυτό που χαλάει τον περισσότερο κόσμο στον "Λευτέρη" νομίζω ότι είναι το μέγεθος. Έχουμε συνηθίσει σε γκουμούτσες (κι εγώ μέσα) και όταν είναι κάτι μικρότερο χαλιόμαστε χωρίς να καταλαβαίνουμε αν φταίει το μέγεθος ή η γεύση. Για όποιον θέλει vfm πετάγεται λίγο πιο χαμηλά (προς σύνορα με Π.Φάληρο) και τσιμπάει από το "γύρο γύρω όλοι" τυλιχτό ικανοποιητικού μεγέθους με καλή γεύση στο 1,50 ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα