skiabox Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Είμαι ο μόνος που του φαίνεται το φλερτ πυρηνική φυσική τουλάχιστον; Όταν βγαίνω σε club αισθάνομαι το απόλυτο αγγούρι που έχει πιεί το αμίλητο νερό. Υπάρχει τρόπος να το αλλάξω αυτό; Ευχαριστώ! 1
stial Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, skiabox είπε Είμαι ο μόνος που του φαίνεται το φλερτ πυρηνική φυσική τουλάχιστον; Όταν βγαίνω σε club αισθάνομαι το απόλυτο αγγούρι που έχει πιεί το αμίλητο νερό. Υπάρχει τρόπος να το αλλάξω αυτό; Ευχαριστώ! Υπάρχουν 2 λύσεις. Ή θα πιείς 3-4 ποτάκια ώστε να μην σε πολυνοιάζει τι λες και να ρολλάρει η κουβέντα φυσιολογικά, αλλά χωρίς να είσαι και πίτα ταυτόχρονα... Ή θα παίξεις παράσταση με αναπόφευκτο small talk της πού***ας. Να σημειωθεί οτί το χαρακτηρίζω έτσι γιατί θεωρώ ότι είναι τουλάχιστον αστείο η πρώτη γνωριμία με έναν άνθρωπο που δεν έχεις ξαναδεί ποτέ να ξεκινάει με τα κλασσικά "Καλησπέρα είμαι ο τάδε - Γειά σου τάδε με τι ασχολείσαι στην ζωή σου?" Δεν είναι πυρηνική φυσική αλλά σίγουρα σηκώνει πολλές προσεγγίσεις το ζήτημα, αν σκεφτείς ότι υπάρχουν και κανάλια στο youtube επί του θέματος ή ακόμα και σχολές που μαθαίνεις τα perks για να παίζεις μπαλίτσα. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2018 από stial
overpower Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 @skiabox Μηπως δεν το εχεις γενικα με τα club? Δοκιμασε κανα μπαρακι, και τωρα καλοκαιρι κερασε και κανα κοκτειλ
Zengar Zombolt Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, mp123 είπε Δοκιμασε κατι τετοιο. Είναι αυτό που λέμε "Χτύπησα γκόμενα" :p Για μένα απλά όταν πας να μιλήσεις σε μια κοπέλα να πας πάντα με το σκεπτικό ότι δεν θα γίνει τίποτα...... όποτε δεν θα έχεις στο μυαλό σου " τι θα γίνει αν με απορρίψει " . Άρχισε να μιλάς στο χαλαρό σαν να μίλαγες σε μια φίλη σου. Κεράσματα κτλ είμαι κατά.... έχουν αλλάξει οι εποχές.... δεν αξίζει ο χρόνος/παρέα της περισσότερο από τον δικό σου τώρα αν θες εσύ να κεράσεις άμα απολαμβάνεις την παρέα τις go for it.... Και να έχεις πάντα στο μυαλό σου ότι εσύ είσαι το "έπαθλο" και όχι αυτή και αν δεν κάτσει αυτή χάνει..... 3
papoys1 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Απλά ξεκίνα και πες της ότι έχει τα πιο ωραία μάτια που έχεις δει και ας είναι χάλια. Μόνο που εκείνη τη στιγμή μην την κοιτάς στο στήθος.
mclein Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 4 ώρες πριν, skiabox είπε Είμαι ο μόνος που του φαίνεται το φλερτ πυρηνική φυσική τουλάχιστον; Όταν βγαίνω σε club αισθάνομαι το απόλυτο αγγούρι που έχει πιεί το αμίλητο νερό. Υπάρχει τρόπος να το αλλάξω αυτό; Ευχαριστώ! αμα εισαι στη Λαρισα και νομιζεις οτι πρεπει να φλερταρεις, κατι λαθος κανεις 1
randomcat Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 4 ώρες πριν, skiabox είπε Όταν βγαίνω σε club αισθάνομαι το απόλυτο αγγούρι που έχει πιεί το αμίλητο νερό. Για ποιον λόγο να πας σε club; Είναι το χειρότερο μέρος για να μιλήσεις σε άνθρωπο. Επίσης, το χειρότερο μέρος για να απολαύσεις ένα ποτό και μουσική. 8 1
Thulogur Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) ξεκινα ετσι @skiabox Και για να σου απαντήσω σοβαρά: αν το φλερτ που κάνεις, δεν πιανει, τοτε δεν φλερτάρεις τις γυναίκες που σου ταιριάζουν. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2018 από Thulogur 1
phanispal Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 4 ώρες πριν, stial είπε γιατί θεωρώ ότι είναι τουλάχιστον αστείο η πρώτη γνωριμία με έναν άνθρωπο που δεν έχεις ξαναδεί ποτέ να ξεκινάει με τα κλασσικά "Καλησπέρα είμαι ο τάδε Μέχρι εδώ που παρέθεσα πάντως δε βλέπω κάτι αστείο. Δηλαδή η μόνη πετυχημένη επιλογή που έχεις είναι να πεις εξυπναδίστικη ατάκα με την πρώτη;
mylo Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) εδώ είσαι Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2018 από mylo
Ola150 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Άσε τους άλλους, σε έχω σίγουρη λύση. Θα πάρεις ένα παγάκι στα χέρια, θα πας μπροστά της και θα το πετάξεις με δύναμη κάτω. Με το που σπάσει θα πεις "Και τώρα που έσπασε ο πάγος, τάδε, χάρηκα." Αν χαμογελάσει, τρελή θα είναι, θα σου κάτσει 😂 Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2018 από Ola150
vagos789 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Ξεκινα μιλωντας σε γυναικες χωρις να εχεις στο μυαλο σου οτι και καλα θελεις να γινει κατι και θα κανεις καποια...ανηθικη προταση στο τελος της συζητησης Αυτο ειναι πιο ευκολο να γινει σε χωρους οπου αισθανεσαι πιο ανετα εσυ, ας ειναι και δημοσια ουρητηρια (που λεει ο λογος) ή η λαίκη της γειτονιας Οσο περισσοτερο τους μιλας τοσο περισσοτερο θα αποκτας αυτοπεποιθηση και εμπειρια Θα διαπιστωσεις τι αρεσει και τι τους κανει να φευγουν τρεχοντας,αλλα σε καθε περιπτωση δεν αρεσουν σε ολες τις γυναικες τα ιδια πραγματα,αλλες θελουν πολυλογα,αλλες μουγκο,παντως ολες θελουν καποιον να τις κανει να αισθανονται το επικεντρο της προσοχης
Προτεινόμενες αναρτήσεις