sphinxgr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 7 ώρες πριν, skiabox είπε Είμαι ο μόνος που του φαίνεται το φλερτ πυρηνική φυσική τουλάχιστον; Όταν βγαίνω σε club αισθάνομαι το απόλυτο αγγούρι που έχει πιεί το αμίλητο νερό. Υπάρχει τρόπος να το αλλάξω αυτό; Ευχαριστώ! Και ποιος σου είπε ότι όλοι οι άνθρωποι είναι για φλερτ σε κλάμπ? Το κλαμπ είναι ιδιαίτερος χώρος και απαιτεί ιδιαίτερες δεξιότητες, δεν σημαίνει πως τις έχουν όλοι.
h0kus Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Το φλερτ δεν είναι τρόπος, how-to ή έχει οδηγίες χρήσης. Το ότι μερικοί είναι πιο ομιλητικοί από άλλους δεν τους κάνει καλύτερους στο φλερτ. Μπορεί να είναι ένα απλό χαμόγελο ή ένα κοινό που έχετε (πχ να φοράει μία μπλούζα που σου θυμίζει κάτι, να έχετε ξαναειδωθεί σε ένα άσχετο μέρος όπως στην ουρά περιμένοντας κάτι ή ακόμη να άκουσες κάτι για ένα θέμα που συμμερίζεσαι την ίδια άποψη). Δεν συμβαίνει απαραίτητα στο club ή σε μαγαζιά διασκέδασης, μπορείς να φλερτάρεις παντού και πάντα. Και όχι δεν εννοώ να το βάλεις στόχο. Εννοώ απλά πράγματα όπως να αφήσεις μία γυναίκα να προηγηθεί ανοίγοντας την πόρτα, να ανοίξεις την πόρτα του ασανσέρ πριν φύγει ώστε να το προλάβει, να χαμογελάσεις στην κοπέλα που σου έβαλε τον καφέ σου, να πεις κάτι αυθόρμητα αστείο για ένα συμβάν που είδατε και οι δύο live. Εσύ αγχώνεσαι γιατί αναγκάζεις τον εαυτό σου να φλερτάρει αναζητώντας λύσεις και τρόπους. Δεν λειτουργεί με αυτό τον τρόπο. Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι και καλύτερα ξέχασέ το. Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι (υποπτεύομαι αρκετά μικρός) αλλά είναι κάτι που θα έρθει από μόνο του. Μπορεί ήδη να φλερτάρεις αλλά να μην το εκλαμβάνεις ως φλερτ. Χαλάρωσε, κουβέντιασε, τόλμησε. 5
phanispal Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Επειδή το κυριότερο πρόβλημα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το άγχος, το οποίο συνήθως σε οδηγεί να υποδυθείς κάτι που δεν είσαι, είναι καλύτερο να μην παρεκκλίνεις όσο μπορείς από τον πραγματικό σου εαυτό. 6
Μακιαβέλλι Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Απλά να είσαι ανοιχτός με τον κόσμο. Μην είσαι σκυθρωπός και αυστηρός, αν θεωρείς ότι είσαι σαν αγγούρι μαλλον το κλαμπ δεν σου ταιριάζει. Κοινωνικοποιησου μέσα από κάποια ομαδική δραστηριότητα που σε ενδιαφέρει. Θα κάνεις κάτι που σου αρέσει, θα το διευρύνεις, θα έχεις περισσότερα θέματα προς συζήτηση και περισσότερες πιθανότητες να βρεις κάτι που σου ταιριάζει καθώς θα έχετε τουλάχιστον ένα κοινό. 1
*nenya* Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) ^ Η καλύτερη αγγελία που έχει μπει ποτέ στο φόρουμ. Να τα λέμε αυτά! ps: ΔΕΝ υπάρχουν ιδανικές ατάκες πεσίματος, ΔΕΝ περιμένουμε ν'ακούσουμε κάποια συγκεκριμένη ατάκα και να πούμε 'Αααα το μανάρι στο club μου είπε την ατάκα που πάντα ονειρευόμουν! Ανοίγω τα πόδια μου ASAP!' Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2018 από *nenya* 1
dchatz Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Βρίσκω το θέμα πολύ σοβαρό και εξηγούμαι: Στην Ελλάδα έχουν δημιουργηθεί στην πάροδο των ετών διάφορα ταμπού που αφορούν την έκφραση της σεξουαλικότητας και της προσέλκυσης συντρόφου. τα ταμπού των τελευταίων χρόνων είναι ότι "ο άντρας που θα μιλήσει είναι πέφτουλας" και ότι "η γυναίκα που θα μιλήσει είναι εύκολη". Αποτέλεσμα της παραπάνω κατάστασης είναι στα μπαρ να υπαρχουν τραπέζια με άντρες από δω και γυναίκες από 'κει, να μην υπάρχει καμμια μεταξύ τους επικοινωνία και όλοι ταυτόχρονα να περιγράφουν ότι οι σχέσεις έχουν πρόβλημα και ότι δεν βρίσκεται ο κατάλληλος σύντροφος. Εγώ θα έλεγα να ξεκινήσεις με ένα, "θα ήθελες να σε κεράσω ενα ποτό", "θα ήθελες να μιλήσουμε", ξέρω θα αντιμετωπίσεις ίσως χλευασμό, ξυνά μούτρα, διάφορα τέτοια, αλλά κάποιος πρέπει να σπάσει τα ταμπού επιτέλους. 2
vagos789 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Το κερασμα ποτου δεν ειναι λιγο ξεπερασμενο; Δεν ξερω,ρωταω 3
dchatz Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, vagos789 είπε Το κερασμα ποτου δεν ειναι λιγο ξεπερασμενο; Δεν ξερω,ρωταω εχεις κάτι πιο φρέσκο;
phanispal Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Ξεπερασμένο δεν ξέρω αν είναι, χαζομάρα είναι πάντως κατά τη γνώμη μου. 8
l337 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, skiabox είπε Είμαι ο μόνος που του φαίνεται το φλερτ πυρηνική φυσική τουλάχιστον; Όταν βγαίνω σε club αισθάνομαι το απόλυτο αγγούρι που έχει πιεί το αμίλητο νερό. Υπάρχει τρόπος να το αλλάξω αυτό; Ευχαριστώ! Να λες (ή να δείχνεις) αυτό που σου βγαίνει χωρίς να χρειάζεται να ρωτάς από εδώ και από εκεί. Ο σκοπός είναι να είσαι εσύ και όχι αυτός που θα σου πούνε εδώ μέσα ή κάτι διαφορετικό από εσένα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξενέρα από το να δείχνεις κάτι το οποίο δεν είσαι (και φαίνεται) ή δείχνεις ότι πιέζεσαι σε αυτό που κάνεις. Σε καμία περίπτωση μην ξεκινήσεις κουβέντα με ηλίθια ατάκα (και ατάκα γενικότερα) καθώς και με πρόταση του στυλ "Καλησπέρα, είμαι ο <τάδε>" γιατί θα γελάει μαζί σου. Βασικά δεν χρειάζεται να της πεις τίποτα και άσε το σώμα σου να μιλήσει, αρκεί να μην κάθεσαι σα ρομπότ. Εάν δεν νιώθεις οικεία, χαλάρωσε και σκέψου ότι απέναντι σου υπάρχει κάποια την οποία θέλεις να φλερτάρεις και άρα την σέβεσαι (hint: είναι επιλογή σου, άρα σέβεσαι και την επιλογή σου) και λειτούργησε χαλαρά και όπως σου βγαίνει. Δεν μιλάω για περιπτώσεις όπου θέλεις να την πέσεις σε κάποια και να υπάρξει αμέσως μετά σεξ διότι εκεί το πας αλλιώς και είναι ακόμη πιο εύκολο. Αλλά φαντάζομαι δεν εννοείς αυτό. Spoiler ΥΓ: Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση (αν πιάσετε κουβέντα στην αρχή) μην φέρεις την κουβέντα στους ΔΥ, στον κρατισμό, στους σφραγιδοπατητές και στον Τζήμερο (ή οτιδήποτε σχετικό) γιατί θα φας δούλεμα (και δικαιολογημένα). ΥΓ: Να μην κεράσεις ποτο παρά μόνο εάν εσύ το νιώθεις 100%. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2018 από l337 2
dchatz Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 δεν είναι ο τρόπος που έχει σημασία αλλά να μάθουν οι άνθρωποι ότι προσεγγίζουν και προσεγγίζονται. Τι σημασία έχει πως, αν ο άλλος θέλει να προσεγγισθεί χωρίς ταμπού και κόμπλεξ όπως να προσεγγισθεί θα ανταποκριθεί. (φυσικά υπάρχουν όρια ευγένειας έτσι;)
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Πέσιμο σε μπαρ σημαίνει ότι πρέπει να είσαι έτοιμος για ποσοστό αποτυχίας 95%. Αν είσαι εμφανίσιμος πέφτει το ποσοστό ανάλογα με το πόσο ωραίος είσαι. Αν πας στο μπαρ και σε καρφώνουν οι μισές γυναίκες τότε τα πράγματα απλοποιούνται. Αν όχι τότε πρέπει να γίνεις κουραστικός και επίμονος, κάτι που δεν μπορούν να το επιτύχουν πολλοί. Δεν υπάρχει κάποιος οδηγός για το φλερτ. Ο καθένας χρησιμοποιεί τα όπλα που έχει για να εντυπωσιάσει. Το να είσαι ο εαυτός σου δεν ξέρω αν πιάνει. Αν πας για πέσιμο λέγοντας την αλήθεια, ότι είσαι ένας ακόμη μέτριος όπως όλοι οι υπόλοιποι δεν είναι και ότι καλύτερο. Καλώς ή κακώς πρέπει κάπως αν προωθήσεις τον εαυτό σου με κάποιες υπερβολές. Σε γενικές γραμμές προσπαθείς να πιάσεις κουβέντα με οποιονδήποτε τρόπο προκύψει. Δεν χρειάζεται και τίποτα εντυπωσιακές ατάκες, γιατί αν δεν το κατέχεις το αντικείμενο θα ρεζιλευτείς. Καλύτερα να γίνεις πιο απλός και άμεσος (αλλά όχι και κάφρος). Αυτά αν μιλάμε για Ελλάδα. Για Σουηδία που μου έχουν πει κάποιες κοπέλες (Ελληνίδες), λόγω της υπερβολικής απελευθέρωσης πλέον φοβούνται οι άντρες να την πέσουν γιατί και οι νόμοι είναι πολύ αυστηροί. Ως αποτέλεσμα έχει χαθεί ο "ρομαντισμός" και τους την πέφτουν άμεσα οι Σουηδέζες ή μέσω tinder με ατάκες του στυλ έλα σπίτι μου για σεξ 😛 Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2018 από Επισκέπτης
palawiaris Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Εγώ θα πρότεινα να δοκιμάσει να γίνει πορνοστάρ. Έτσι θα ξεπεράσει τις φοβίες του μια και καλή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις