Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατευθείαν στο ψητό. Έκανα αίτηση εργασίας στην αλυσίδα σούπερ μάρκετ "Προμηθευτική" και με ενημέρωσαν πως η πρόσληψή μου εγκρίθηκε. Έχει κανείς εμπειρία από το εν λόγω κατάστημα, ή έστω από οποιαδήποτε άλλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ;

Δεν έχω ιδέα για το τι μπορεί να συναντήσω κι έχω αγχωθεί αρκετά. Ένας παράγοντας που συνέβαλε σε αυτό είναι πως στη συνέντευξη συνάντησα μια ψυχρότητα που δεν είχα ξανασυναντήσει σε οποιαδήποτε άλλη, αλλά δεν είχα περάσει ποτέ αυτή τη διαδικασία για σούπερ μάρκετ.

Κάτι για το οποίο νιώθω εντελώς ηλίθιος είναι πως άφησα το θέμα του μισθού και του ωραρίου να μείνει αναπάντητο.

Επεξ/σία από ExarchosPAOK
  • Like 1
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άμα  κάνεις σωστά την δουλειά σου χωρίς να δίνεις δικαιώματα θα είσαι κομπλέ....
Απλά να θυμάσαι ότι γενικά δεν σε βλέπουν και τόσο σαν άνθρωπο στα περισσότερα Supermarket ( μην πω στις περισσότερες χαμηλών προσόντων  δουλείες)  
Και ότι πραγματικά σε αλλάζουν για πλάκα με νέο εργαζόμενο καθώς έχουν ένα βουνό από βιογραφικά 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από μισθό όλοι αυτοί με τα s/m πληρώνουν τα βασικά ανάλογα με τις ώρες που θα εργάζεσαι. Δεν γίνεται συμφωνία εκεί  καλά έκανες και δε ρώτησες απλά ρώτησε ώρες που θα δουλεύεις και τι πόστο αν και προμηθευτική συνήθως δεν υπάρχουν σταθερές θέσεις όπως π.χ. Σκλαβενίτη.Κάνεις τα πάντα και όπου υπάρχει ανάγκη.

Απλά πήγαινε με κέφι ότι και να είναι για να περάσεις καλά και αν μελλοντικά βρεις κάτι καλύτερο βλέπεις.

Βέβαια το καλοκαίρι  στις περισσότερες δουλειές είναι πονηροί μήνες πρόσληψης.Πολλές εταιρείες προσλαμβάνουν υπαλλήλους επειδή έχουν ελλείψεις λόγω αδειών με 4μηνες π.χ. συμβάσεις και δεν τις ανανεώνουν μόλις επιστρέψουν οι μόνιμοι.Μακάρι να μην  είσαι σε αυτό το πλάνο.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, phanispal είπε

Απ' όσο ξέρω έχει εξαγοραστεί απ' το Μασούτη, με ό,τι μπορεί αυτό να συνεπάγεται.

Σωστός. Αυτό μπήκα να γράψω. Δεν έχω ακούσει κακά λόγια πάντως από δυο γνωστούς που εργάζονται στο Μασουτη. 

• Like 2
Δημοσ.

Καλύτερα είναι από ΑΒ,που τους υπάλληλους τους έχουν περάσει για σκλάβους.
Για αυτό δεν ψωνίζω από εκεί γιατι η συμπεριφορά των διευθηντων κ,α είναι απαίσια.

• Like 5
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, παιδιά. Την Τετάρτη θα έχω τα δικαιολογητικά και θα ξέρω πότε ξεκινάω. Πήγα και μίλησα και μου φάνηκαν πολύ ζεστοί οι υπεύθυνοι του υποκαταστήματος. Θα δείξει! :)

Δημοσ.

Καλή αρχή να έχεις! Ο Μασούτης είναι από τους καλύτερους μεγάλους εργοδότες στην Ελλάδα. Από γνωστό μου ξέρω ότι ο μισθός είναι πολύ λίγο πάνω από τον βασικό.

Έστω και σαν συμβολισμός είναι καλό αυτό, ελπίζω να ισχύει και στην προμηθευτική.

Και πάλι καλή αρχή.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 23/7/2018 στις 6:20 ΠΜ, papoys1 είπε

Από μισθό όλοι αυτοί με τα s/m πληρώνουν τα βασικά ανάλογα με τις ώρες που θα εργάζεσαι. Δεν γίνεται συμφωνία εκεί  καλά έκανες και δε ρώτησες

Θα ρωτήσεις τι μισθό θα πάρεις και μάλιστα θα επιχειρήσεις και τη διαπραγμάτεση. Το ότι 99,9% θα δώσουν βασικό μισθό χωρίς διαπραγματευση, δε σημαίνει ότι θα παραιτηθείς εκ των προτέρων από τη νορμάλ διαδικασία. Δηλαδή είναι μπάχαλο η αγορά εργασίας, μην το βοηθάμε κι εμείς με τετελεσμένα...

• Thanks 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Ison_ είπε

Θα ρωτήσεις τι μισθό θα πάρεις και μάλιστα θα επιχειρήσεις και τη διαπραγμάτεση. Το ότι 99,9% θα δώσουν βασικό μισθό χωρίς διαπραγματευση, δε σημαίνει ότι θα παραιτηθείς εκ των προτέρων από τη νορμάλ διαδικασία. Δηλαδή είναι μπάχαλο η αγορά εργασίας, μην το βοηθάμε κι εμείς με τετελεσμένα...

Τι διαπραγμάτευση να κάνει ρε συ; Ούτε θα μπουν στη διαδικασία να απαντήσουν... καλή η διαπραγμάτευση αλλά δεν κάνει για όλες τις θέσεις δυστυχώς...ας πάει με αυτά που δίνουν αν συμφωνεί και αν δει ότι τον έχουν τόσο ανάγκη και τον παίρνει να κάνει διαπραγμάτευση ας την κάνει.

• Like 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, mylo είπε

330 το 4ωρο δίνει ο μασουτης 

Καθαρα ή μικτα; 4ωρο 5μερο ή 6μερο;

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, tsioulak είπε

Καθαρα ή μικτα; 4ωρο 5μερο ή 6μερο;

Καθαρά 5μερο. Παίζουν και υπερωρίες που άλλοτε πληρώνονται και άλλοτε δίνονται ρεπό 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...