unforgiven Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 16 ώρες πριν, Mikaela 200 είπε Γεια σας . Θα ηθελα καποια προταση βιβλιου οπως αναφερω με ρεαλιστικες λυσεις και αποτελεσματικο. Ευχαριστω 😊 Άσε τα βιβλία και τις θαυματουργές μεθόδους. Δες κάποιον επαγγελματία ψυχικής υγείας, ψυχολόγο ή ψυχίατρο, σε κάποιο κέτρο Ψυχικής Υγιεινής (http://www.ekepsye.gr/web/guest/athens). Είναι δωρεάν και κάνουν πολύ καλή δουλειά. 3
Mikaela 200 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 5 ώρες πριν, idomeneas7 είπε Αυτό σε κοινωνικό επίπεδο? Επαγγελματικά - προσωπικά είσαι οκ? Δεν θα το λεγα ...
Toxo <3 lover Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Feeling good: The new mood therapy. Ο τίτλος τους στα αγγλικά διαφέρει αρκετά με ελληνικά, έχουν βάλει στον τίτλο τη λέξη κατάθλιψη που μπορεί να σε αποτρέψει σκεπτόμενος/η "μα δεν έχω κατάθλιψη", αλλά αν γενικά μπορείς να δουλέψεις με τον εαυτό σου χωρίς βοήθεια ψυχοθεραπευτή, έχει όλα τα εργαλεία να βοηθηθείς ώστε να δεις την άλλη όψη του νομίσματος σε κάθε περίπτωση. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2018 από Toxo <3 lover wrong title 1
mclein Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 αν χρησιμοποιεις facebook, insta κλπ - διεκοψε τα. http://www.karotaki.gr/viewitem.php?productid=68 1
antbyron Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 39 λεπτά πριν, mclein είπε αν χρησιμοποιεις facebook, insta κλπ - διεκοψε τα. http://www.karotaki.gr/viewitem.php?productid=68 Τι σχέση έχουν με το θέμα αυτά; Εξήγησε λίγο τι θες να πεις. 1
idomeneas7 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, Mikaela 200 είπε Δεν θα το λεγα ... 'Εχεις φίλο, φίλη, αδέρφια ή κάποιον που να ταιριάζετε?
xgol Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Εχετε κατανοησει πως τα ψυχικα νοσηματα χριζουν διαγνωσης απο Ψυχιατρο? Ο οποιος θα κάνει και τις καταλληλες παραπομπες? Η θα λεμε παλι τα ιδια?
efkar Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 7 ώρες πριν, unforgiven είπε Άσε τα βιβλία και τις θαυματουργές μεθόδους. Δες κάποιον επαγγελματία ψυχικής υγείας, ψυχολόγο ή ψυχίατρο, σε κάποιο κέτρο Ψυχικής Υγιεινής (http://www.ekepsye.gr/web/guest/athens). Είναι δωρεάν και κάνουν πολύ καλή δουλειά. Βασικά αυτό, καλύτερα ό,τι σε απασχολεί να σε καθοδηγήσει κάποιος ειδικός. Θα γλιτώσεις πολύ χρόνο απο ψάξιμο, ε και αμα το έχεις με το διάβασμα θα βρεις και βιβλία στην πορεία. Ρώτα τηλεφωνικώς και στον ΟΚΑΝΑ γιατί αι εκεί νομίζω προσφέρουν δωρεάν μερικές συνεδρίες συμβουλευτικής
kokoviosR Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Καλησπερα φίλε μου, Δεν εχω να σου προτεινω κατι συγκεκριμενο για αυτοπεποιθηση (Τα περισοτερα βιβλια αυτοβελτιωσης πρεπει να εχουν και ενα κεφαλαιο αφιερωμενο σε αυτην, αλλα εσυ ψαχνεις ειδικα αυτο το κομματι)αλλα νομιζω η διαδικασια ειναι καπως ετσι.... Googlarάρεις βιβλία για αυτοπεποιθηση και διαβάζεις κριτικές ή αν υπάρχει η δυνατότητα διαβάζεις και ένα κομμάτι του βιβλίου. Θα καταλήξεις σε 2-3 βιβλία που πιθανόν θα βλέπουν το θέμα από λίγο διαφορετικές μεριές. Ξεκινάς με ένα και συνεχίζεις με τα υπόλοιπα... https://www.public.gr/product/books/greek-books/family-home/self-improvement-body-and-spirit/aytopepoithisi/prod642056pp/ Τούτο εδώ το βρήκα τυχαία ,αλλά βλέπω καλές κριτικές και ίσως είναι μια καλή αρχή... 1
Irene.j Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Εγω θα σου προτεινα να πας σε ενα μεγαλο βιβλιοπωλειο και να αφιερωσεις χρονο ξεφυλλιζοντας και διαβαζοντας αποσπασματικα διαφορα βιβλια. Ετσι νομιζω θα βρεις καλυτερα εκεινο,που εκφραζει εσενα σαν περιεχομενο αλλα και σαν γραφη. 1
unforgiven Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Όσα βιβλία αυτοβελτίωσης έχω χαζέψει, το μόνο που βελτιώνουν είναι τα οικονομικά του συγγραφέα. Θυμίζουν λίγο "καράτε δι αλληλογραφίας"
Dudadidos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Γεια, Θα σου προτεινα να διαβασεις τα 'Ορια ζωής', το χω διαβασει και ειναι πολυ καλο, νομιζω δε οτι ταιριαζει στην περιπτωση. 1
markoliaz Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) η καρδια σου εχει μεσα ολες τις λυσεις σου, ολες τις απαντησεις, ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ...<3 Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2018 από markoliaz 1
ikaruga24 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Βιβλία τέτοιου τύπου δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν να βοηθήσουν αλλά αυτό που σίγουρα ξέρω είναι ότι δεν θα δεις καμία απολύτως βελτίωση αν δεν βάλεις και πράξη μαζί. Η εμπειρία είναι αυτή που σου δώσει την αυτοπεποίθηση. Ναι θα τα κάνεις σκατά πολλές φορές όμως είναι προτιμότερο και εν τέλη καλύτερο να προσπαθείς να επαναφέρεις κάτι που έκανες σκατά ή να αποκτήσεις ευελιξία να διορθώνεις επί τόπου το όποιο λάθος από το απλά να κάθεσαι και να διαβάζεις περί αυτοβοήθειας. Δεν χρειάζεται να ξεκινήσεις κάποιο διάβασμα, έχει διάφορες διαλέξεις και μαθήματα ακόμα και στο youtube για να αρχίσεις να προσανατολίζεσαι κάπως γιατί τώρα είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις ιδέα καν από που να αρχίσεις. Ολα αυτά δεδομένου ότι δεν υπάρχει κάποιο ψυχικό νόσημα και είναι καθαρά θέμα απειρίας και δειλίας. Επίσης και η ηλικία παίζει ρόλο. Αλλο να είσαι 20 και φοιτητής και άλλο 30 μέσα στην αγορά εργασίας. 1 1
Mikaela 200 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Ευχαριστω παρα πολυ ολους σας παιδια ειλικρινα ! Λοιπον ειμαι 20/εχω ενα θεμα με τις σπουδες δεν θελω να επεκταθω . Καποιοι φιλοι ειοαν να απευθυνθω σε ψυχολογο , λοιπον εχω κανει συνεδρειες με ψυχολογο στο παρελθον για καποιους μηνες αλοα διεκοψα χαζομαρα μου. Ειμαι λιγο διστακτικη πλεον γιατι απο ηλιθιοτητα παλι δικη μου ξεκινησα και εκανε μερικες συνεδρειες οπου αυτος ο αυτος ο ανθρωπος με εκανε χειροτερα εχω αποκομισει οτι χειροτερο αληθεια . Χαζομαρα που δεν συνεχισα στον προηγουμενο ειδικο πλεον δισταζω να απευθυνθω σε καποιον ψυχολογο επαθα και δυστυχως εμαθα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα