Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 23/3/2023 στις 5:50 ΜΜ, yoannzisis είπε

Υπάρχουν άτομα που να θέλουν να μοιραστούμε έξοδα για σημειώσεις φροντιστηρίου για τον επόμενο διαγωνισμό; Είδα ότι ο Κολλίντζας έχει πακέτα εξ αποστάσεως...

εγω στον μπονια εχω βρει και εχω ακουσει οτι εχει καλα ποσοστα επιτυχιας..τα λεφτα βεβαια πολλα, αν θες μπορουμε να το δουμε για να μοιραστουμε τα εξοδα μισα-μισα

περα απο την εθνικη σχολη δημοσιας διοικησης υπαρχει καποιος αλλος γραπτος  διαγωνισμος για μονιμες θεσεις στο δημοσιο;;

Με προβληματιζει το γεγονος οτι εχει δυο σταδια ο διαγωνισμος, οποτε οι παγιδες θα ειναι πολλες, και το πρωτο σταδιο να περασεις μπορεις ναρκοπεδια στο δευτερο και τα λεφτα που ζητανε τα φροντιστηρια ειναι πολλα..

Απο σημειωσεις εχετε τιποτα;

• Απαντ. 202
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω τελειώσει Πολιτική Επιστήμη και Ιστορία στο Πάντειο και ξέρω άριστα Αγγλικά και πολύ καλά Γαλλικά. Αξίζει τον κόπο να προσπαθήσω για τις εξετάσεις Δεκεμβρίου? (και ναι ενδιαφέρομαι καθαρά μόνο για τα λεφτά. Τα ατσάλινα νεύρα τα έχω)

Δημοσ.
Στις 23/2/2025 στις 7:48 ΜΜ, eleni89 είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω τελειώσει Πολιτική Επιστήμη και Ιστορία στο Πάντειο και ξέρω άριστα Αγγλικά και πολύ καλά Γαλλικά. Αξίζει τον κόπο να προσπαθήσω για τις εξετάσεις Δεκεμβρίου? (και ναι ενδιαφέρομαι καθαρά μόνο για τα λεφτά. Τα ατσάλινα νεύρα τα έχω)

Τι εννοείς όταν λες "αξίζει τον κόπο να το προσπαθήσω";

• Like 1
Δημοσ.
Στις 23/2/2025 στις 7:48 ΜΜ, eleni89 είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Μάλλον εννοείς τις χρηματικές απολαβές.

Δες αυτόν τον πίνακα:

https://www.aftodioikisi.gr/dimosio/dimosio-aytoi-tha-einai-oi-neoi-misthoi-to-2025-pinakes/

Λάβε υπόψη σου ότι:

Οι επιτυχόντες στον διαγωνισμό της ΕΣΔΔΑ θεωρούνται άμεσα, δημόσιοι υπάλληλοι και κατά το χρονικό διάστημα της φοίτησής τους, πληρώνονται ως τέτοιοι (ΜΚ 1).
Αφού αποφοιτήσουν διορίζονται μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι (χωρίς ν΄ απαιτείται να διανύσουν τα 2 έτη της δοκιμαστικής υπηρεσίας για να μονιμοποιηθούν), με εισαγωγικό ΜΚ 6, δηλαδή με το μισθολογικό κλιμάκιο που ένας υπάλληλος κατηγορίας ΠΕ που διορίστηκε μέσω ενός διαγωνισμού του ΑΣΕΠ, θα πρέπει να διανύσει 10 χρόνια υπηρεσίας για να το φτάσει.
Στην περίπτωση αυτών που αποφοίτησαν από την σχολή με άριστα, αναγνωρίζεται ένα (1) επιπλέον έτος για την μισθολογική τους εξέλιξη που αφαιρείται από τον απαιτούμενο χρόνο ανέλιξής τους στο επομενο ΜΚ. Φτάνουν δηλαδή στο ΜΚ 7 μετά από έναν μόνο χρόνο από τον διορισμό τους.

• Like 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα κι από μένα. Έχει βγει η προκύρηξη για τον 31ο, παλιά είχα ξαναγράψει στο ποστ οτι με ενδιαφέρει αλλά τελικά δεν ασχολήθηκα, διάβαζα στο χαλαρό την ύλη για ΟΛΚ και τώρα ξεκινάω τα οικονομικά αλλά βλέπω οτι ο χρόνος είναι λίγος. Θα πάω αναγνωριστικά να δω τι παίζει, και να προετοιμαστώ πιο εντατικά για τον επόμενο. Αν έχει δώσει κάποιος στον προηγούμενο θα μπορούσα να έχω κάποιες πληροφορίες για τη διαδικασία? πχ πόση ώρα κρατάει η εξέταση, αν επιτρέπεται να έχουμε μαζί σημειώσεις ή κώδικες, ποτε γίνονται τα προφορικά? 

Πάντως αν και δεν είχα καμία επαφή με νομικά και δημοσιονομικά το διάβασμα μέχρι τώρα μου φάνηκε ευχάριστο κι ενδιαφέρον, ειδικά το δίκαιο που φοβόμουν ότι θα το βαρεθώ. Δεν γράφτηκα φροντιστήριο, δανείστηκα καποια  πανεπιστημιακά συγγράμματα και κατεβασα κάποια άλλα που είναι δωρεάν.

*Αν δίνει και κάποιος άλλος τώρα ας στείλει πμ, δεν έχω κανέναν στο περιβάλλον μου που να δίνει για να συζητάμε επ' αυτού, ενημέρωσα δικούς μου ανθρώπους ειδικά απόφοιτους σχετικών σχολών που κάνουν δουλειές άσχετες αλλά δεν έχουν διάθεση να μπουν σε διαδικασίες διαβάσματος και εξετάσεων.

Επεξ/σία από velociraptoras
Δημοσ.
Στις 16/3/2025 στις 9:45 ΠΜ, velociraptoras είπε

Καλημέρα κι από μένα. Έχει βγει η προκύρηξη για τον 31ο, παλιά είχα ξαναγράψει στο ποστ οτι με ενδιαφέρει αλλά τελικά δεν ασχολήθηκα, διάβαζα στο χαλαρό την ύλη για ΟΛΚ και τώρα ξεκινάω τα οικονομικά αλλά βλέπω οτι ο χρόνος είναι λίγος. Θα πάω αναγνωριστικά να δω τι παίζει, και να προετοιμαστώ πιο εντατικά για τον επόμενο. Αν έχει δώσει κάποιος στον προηγούμενο θα μπορούσα να έχω κάποιες πληροφορίες για τη διαδικασία? πχ πόση ώρα κρατάει η εξέταση, αν επιτρέπεται να έχουμε μαζί σημειώσεις ή κώδικες, ποτε γίνονται τα προφορικά? 

Πάντως αν και δεν είχα καμία επαφή με νομικά και δημοσιονομικά το διάβασμα μέχρι τώρα μου φάνηκε ευχάριστο κι ενδιαφέρον, ειδικά το δίκαιο που φοβόμουν ότι θα το βαρεθώ. Δεν γράφτηκα φροντιστήριο, δανείστηκα καποια  πανεπιστημιακά συγγράμματα και κατεβασα κάποια άλλα που είναι δωρεάν.

*Αν δίνει και κάποιος άλλος τώρα ας στείλει πμ, δεν έχω κανέναν στο περιβάλλον μου που να δίνει για να συζητάμε επ' αυτού, ενημέρωσα δικούς μου ανθρώπους ειδικά απόφοιτους σχετικών σχολών που κάνουν δουλειές άσχετες αλλά δεν έχουν διάθεση να μπουν σε διαδικασίες διαβάσματος και εξετάσεων.

Νομίζω ότι εδώ θα μπορέσεις να βρεις αυτά που θέλεις.

https://esdda2.freeforums.net/thread/176/31-2024?page=148

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...