panossar95 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 4 ώρες πριν, Lanike71 είπε Ξεκινάς πολύ ωραία, χρησιμοποιείς και κόμμα και στο τέλος βάζεις ένα ωραιότατο "?". Οπότε, για ποιά ποσοστά να μιλήσουμε; Το όλο ζήτημα που θίγω, είναι επειδή έχει να κάνει με δουλειά και κάποιον εργοδότη. Στη γκόμενά σου μπορείς να γράφεις όπως θες, όταν πρόκειται για δουλειά όμως, όχι. Έχεις δει έγγραφο από τη δουλειά του και κρίνεις? Έπειδη γράφει έτσι στο ινσομνια, δε σημαίνει ότι γράφει το ίδιο στη δουλειά του. Που και να το κάνει, δε σημαίνει ότι οι περισσότεροι νέοι γράφουν έτσι. Μη με βάλεις να σου στείλω screenshots, από 45+ που έχω στο fb και βγάλουν αίμα τα μάτια σου... Άστο.. Όσο για το ερωτηματικό, είναι δικό μου κόλλημα από τότε που χρησιμοποιώ το ίντερνετ. Δε γουστάρω το ελληνικό ερωτηματικό, πολύ φλωρικο.
YourTrueLegend Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, panossar95 said: Έπειδη γράφει έτσι στο ινσομνια, δε σημαίνει ότι γράφει το ίδιο στη δουλειά του. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2018 από YourTrueLegend 1
Zerg13 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Σας εγραψε ποσο θα επρεπε να παιρνω, και του απαντατε εσυ ξερεις...ε τι να πω για μερικους που υποτιθεται βοηθανε. ΤS. Συμφωνησες καταρχην σε καποιο ποσο; Ποια ημερομηνια ληγει το προφορικο συμβολαιο σου; Αν ξεκινησες απο της 11/7 και τελειωσεις 30/9 καλα σου δινουν 1000. Αλλιως τα 1200 που σου ειπαν. Σε εχουν πιασει κοροϊδο γενικα. -Πολλες ωρες,- σπαστο ωραριο, -βλεπω και υπερωριες απληρωτες, -και σε εχουν δηλωμενο ή σε πληρωνουν μαυρα; Τα 430 που ειπαν ειναι καθαρα με ενσημα, οχι μαυρα οπως μαλλον δινουν σε σενα. βασικα απο θεμα χρηματων σε εκμεταλευονται οπως και πολλους αλλους, το θεμα ειναι αν αξιζεις κατι καλυτερο βαση αποδοσης και αν εισαι ετοιμος να φυγεις. εκανες μια κακη διαπραγματευση, τι μπορεις να τους πεις τωρα αραγε;...τιποτα. Αυτος ο μισος μηνας που δουλεψες, θα σε φανε και εδω. Απαιτησε να πληρωθεις στο τελος του μηνα και οσα πραγματικα πρεπει με αυτα που συμφωνησατε, παρε ενα computeraki. Αν σου εχουν σπασει τα νευρα και δεν εχεις απολυτη αναγκη τα χρηματα, μολις πληρωθεις φυγε συν ολα τα αλλα βλεπω μια θολη συμφωνια που ουτε εσυ ξερεις ακριβως. Επισης σου απαντησαν «και πολλα σου ειναι» που το εκλαμβανω περισσοτερο σαν προσβολη για την ποιοτητα της εργασιας σου. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2018 από Zerg13
mkp Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Τι συμφωνία έκανες στην αρχή όταν πήγες να πιάσεις δουλιά? είχατε συμφωνήσει για περισσότερα από 1000 το τρίμηνο?
HliasXristou2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Μπήκα μετά από 6 χρόνια στο insomnia και ομολογώ ότι αυτό ήταν το support από το forum? Απέκτησα τα χρήματα που ήθελα και έφτασα σε ένα πολύ καλό επίπεδο στον επαγγελματικό τομέα. Όσο για την ορθογραφία ήταν λόγο βιασύνη, έντονου άγχος και έλλειψης χρημάτων. Αναρωτιέμαι που είστε οι περισσότεροι τώρα το 2024. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2024 από HliasXristou2018 1
Give-me-a-hit Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, HliasXristou2018 είπε Μπήκα μετά από 6 χρόνια στο insomnia και ομολογώ ότι αυτό ήταν το support από το forum? Απέκτησα τα χρήματα που ήθελα και έφτασα σε ένα πολύ καλό επίπεδο στον επαγγελματικό τομέα. Όσο για την ορθογραφία ήταν λόγο βιασύνη, έντονου άγχος και έλλειψης χρημάτων. Αναρωτιέμαι που είστε οι περισσότεροι τώρα το 2024. τελικα τι μισθο παιρνεις φιλε? 1
cpc464 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2024 Στις 26/7/2018 στις 7:11 ΜΜ, HliasXristou2018 είπε Εδώ μου λένε ότι για 3 μήνες καλοκαιριού είναι 1000 ευρώ και πολλά μου είναι!! Σου έχουν κάνει κανονική πρόσληψη η σε έχουν μαύρο?, εάν σε έχουν παράνομο παίρνεις τα χρήματα και φεύγεις να βρεις κάτι άλλο, δες εάν υπάρχει καμία σοβαρή εταιρεία να ψάχνει προσωπικό η ψάξε για μαθητεία ΔΥΠΑ.
Nabuko Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2024 10 ώρες πριν, HliasXristou2018 είπε Όσο για την ορθογραφία ήταν λόγω βιασύνης, έντονου άγχους και έλλειψης χρημάτων. Η έλλειψη χρημάτων τι ρόλο παίζει στην ορθογραφία? 1
vamvakoolas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2024 δεν ειχε φραγκα να παει στο Κολλεγιο. Στα ταπεινα δημοσια σχολεια μαλλον μαθαινουν πλεξιμο, γυμναστικη και ζωγραφικη 3
makiss8 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2024 καλα πηγε αυτο, υποθετω εχεις δικο σου γραφειο και σπιτι με πισινα ?
HliasXristou2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Η έλλειψη χρημάτων τι ρόλο παίζει στην ορθογραφία? Ότι όταν δεν υπάρχουν χρήματα , μπαίνει το στρες για το πώς θα μπορώ να συνεχίσω στην ζωή μου. Εφόσον δεν κατάλαβες ποτέ το πρόβλημα μου , μπορώ να βγάλω ένα συμπέρασμα ότι δεν έχεις δυσκολευτεί ιδιαίτερα στην ζωή σου, αλλιώς θα καταλάβαινες και θα έδειχνες κατανόηση. 55 λεπτά πριν, makiss8 είπε καλα πηγε αυτο, υποθετω εχεις δικο σου γραφειο και σπιτι με πισινα ? Όχι αλλά έχω οικονομική ανεξαρτησία. 2 1
Give-me-a-hit Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, HliasXristou2018 είπε Ότι όταν δεν υπάρχουν χρήματα , μπαίνει το στρες για το πώς θα μπορώ να συνεχίσω στην ζωή μου. Εφόσον δεν κατάλαβες ποτέ το πρόβλημα μου , μπορώ να βγάλω ένα συμπέρασμα ότι δεν έχεις δυσκολευτεί ιδιαίτερα στην ζωή σου, αλλιώς θα καταλάβαινες και θα έδειχνες κατανόηση. Όχι αλλά έχω οικονομική ανεξαρτησία. γραψε μισθο...και αν ειναι μαυρα ή οχι 1
HliasXristou2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2024 Δεν θα σου αναφέρω το πόσο που παίρνω ούτε άμα είναι μαύρα η όχι. Το ποστ που εκανα το 2018 ήταν ξεκάθαρα γιατί χρειαζόμουν βοήθεια από κάπου. Επίσης ρώτησα κάτι πολύ απλό αν είναι πολλά η λίγα τα λεφτά και το μόνο που πήρα από μια ερώτηση ήταν να με φάτε στα σχόλια, ή αν η ορθογραφία μου ήταν σωστή η λάθος λες και ήταν όλο ανορθόγραφο το κείμενο. Αν έχετε να πείτε κάτι καλό κάντε το τα υπόλοιπα είναι χολέρα από την ψυχή σας.
XronisR Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2024 Και μπήκες μετά από 6 χρονια,στα 24 σου δηλαδή τώρα,με την μοναδικη πρόθεση να μας την "πεις";;;
Apokios Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2024 Μετά από 6 χρόνια..μάλλον από μεσιτικό έπιασες δουλειά σε νεκροταφείο 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα