vagos789 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 5 λεπτά πριν, PSYHAS είπε Και καπως ετσι, τελειωνει και το αφηγημα της πονεμενης ιστοριας του ασφαλιστικου, που τοσα χρονια δεν μπορεσαν να το λυσουν και πλεον εχει βρεθει το φαρμακο: θα τα πληρωσουμε ολα εμεις. Καληνυχτα.. Παντα ολα εμεις τα πληρωνουμε,ο Αι Βασιλης δεν καλυπτει τα ασφαλιστικα ταμεια. 9 λεπτά πριν, PSYHAS είπε γιατι να πληρωνουμε για δήθεν δωρεαν δημοσια ασφαλιση. Και μην μου πειτε για να εχουν περιθαλψη και οι οικονομικα αδυναμοι, αναξιοπαθουντες και ολες οι ευαλωτες κοινωνικες ομαδες, γιατι αυτο ειναι ευθυνη της πολιτειας και οχι υποχρεωση του καθε ασφαλισμενου. Ξανα: Δεν υπαρχει Αι Βασιλης.Οπως αλλωστε το εθετε η Θατσερ: Δεν υπάρχει δημόσιο χρήμα υπάρχει μόνο το χρήμα των φορολογουμένων Πρεπει το κρατος να ισορροπησει εισφορες και παροχες,δεν υπαρχουν μαγικες λυσεις
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Γιατρος μου ειπε οτι οσοι οικγενειακοι γιατροι δινουν λιγοτερα παραπεμπτικα για αλλες ειδικοτητες θα εχουν καποιο bonus στον μισθο τους . Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2018 από Γιάννης Platano
gas7777 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Το τι είναι επείγον κρίνετε μετά την εξέταση. Σήμερα πήγαν στο παίδων μωρό με 40 πυρετό 3η μέρα, εμετούς και κοκκινίλες. Εν τέλη ήταν μια απλή ίωση. Εσείς θα περιμένατε; Η έλλειψη προσωπικού είναι το πρόβλημα.
vagos789 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 58 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Γιατρος μου ειπε οτι οσοι οικγενειακοι γιατροι δινουν λιγοτερα παραπεμπτικα για αλλες ειδικοτητες θα εχουν καποιο bonus στον μισθο τους . Το ελληνικο κρατος λογω νοοτροπιας και αφραγκίας δουλευει με το μαστιγιο και οχι με το καροτο,αρα ειναι χλωμο να συμβει αυτο. Δεν εξεταζω καν την ηθικη διασταση του θεματος,οτι δηλαδη ενας γιατρος θα ρισκαρει να πεθανει ενας ασθενης για να παρει bonus
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, vagos789 είπε Το ελληνικο κρατος λογω νοοτροπιας και αφραγκίας δουλευει με το μαστιγιο και οχι με το καροτο,αρα ειναι χλωμο να συμβει αυτο. Δεν εξεταζω καν την ηθικη διασταση του θεματος,οτι δηλαδη ενας γιατρος θα ρισκαρει να πεθανει ενας ασθενης για να παρει bonus Δεν μιλησα για ρισκο θανατου για να μην παρεξηγιομαστε . Ξερουμε καλα οτι καποια παραπεμπτικα που δινουν απλοχερα οι μεχρι τωρα γιατροι ισως και απο συμφερον δεν χρειαζινται .
doctorkostis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 1 hour ago, Γιάννης Platano said: Δεν μιλησα για ρισκο θανατου για να μην παρεξηγιομαστε . Ξερουμε καλα οτι καποια παραπεμπτικα που δινουν απλοχερα οι μεχρι τωρα γιατροι ισως και απο συμφερον δεν χρειαζινται . Ότι πρέπει για ελληνικές συμπεριφορές "έκδοση παραπεμπτικου 10€". Και ποιος νοιάζεται για τα bonus. Πρωτοβάθμια υγεία στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Παλιότερα, το ρόλο αυτό είχαν οι ιδιώτες γιατροί, με πολύ καλά αποτελέσματα όσον αφορά το επίπεδο υγείας, αφού ο ασφαλισμένος είχε δικαίωμα συχνών επισκέψεων με ελάχιστο ή και καθόλου κόστος. Το κακό είναι ότι αυτός ο τρόπος κόστιζε υπερβολικά αφού δεν υπήρχε κανένας έλεγχος, έγραφε ο καθένας ότι ήθελε. Το φοβερά οργανωμένο ελληνικό κράτος αποφάσισε ότι δεν πήγαινε άλλο να πληρώνει εκατοντάδες χιλιάρικα κάθε μήνα στους ιδιώτες και αποφάσισε να βάλει μαχαίρι, χωρίς όμως να υπάρχει εναλλακτική λύση πρωτοβάθμιας φροντίδας. Άρα ο ασφαλισμένος, ή πληρώνει μετρητά από την τσέπη του, ή μπλέκεται σε ένα δαιδαλώδες σύστημα να ψάχνει να βρει γιατρό που να μπορεί να τον αναλάβει αλλά και να έχει και ελεύθερα ραντεβού. Χάος. 6 2
patrickdrd Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Ασφαλισμένοι ΕΟΠΥΥ πληρώνουν γιατρούς από την τσέπη τους
infini Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δηλαδή ένας ηλικιωμένος που χρειάζεται νευρολόγο ή καρδιολόγο για επίσκεψη ή να του γράψει φάρμακα, θα πρέπει πρώτα να να περάσει από παθολόγο ή γενικό γιατρό;
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, infini είπε Δηλαδή ένας ηλικιωμένος που χρειάζεται νευρολόγο ή καρδιολόγο για επίσκεψη ή να του γράψει φάρμακα, θα πρέπει πρώτα να να περάσει από παθολόγο ή γενικό γιατρό; Απο 1/1/2019 ναι .
Muchacho Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Επειδή δεν έχω διαβάσει τι ακριβώς αλλαγές γίνονται,οι παροπλισμένοι ιδιώτες γιατροί που ήταν μετρ στην συνταγογράφηση φαρμάκων,διαγνωστικών εξετάσεων και γνωματεύσεων(για πάσης φύσεως χρήση...) θα μπορούν να συνεχίσουν με πάθος το έργο τους ή τζάμπα επένδυσαν στους εκτυπωτές? Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2018 από Muchacho
xgol Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Τα περισσοτερα φαρμακα θα τα γράφουν οι οικογενειακοι γιατροί. Τα αντιυπερτασικα δε χρειαζεται να τα γραψει ο καρδιολογος. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 5 λεπτά πριν, xgol είπε Τα περισσοτερα φαρμακα θα τα γράφουν οι οικογενειακοι γιατροί. Τα αντιυπερτασικα δε χρειαζεται να τα γραψει ο καρδιολογος. Ουτε αυτα για σακχαρο και χολιστερινη θελουν ειδικο γιατρο . 8 λεπτά πριν, Muchacho είπε Επειδή δεν έχω διαβάσει τι ακριβώς αλλαγές γίνονται,οι παροπλισμένοι ιδιώτες γιατροί που ήταν μετρ στην συνταγογράφηση φαρμάκων,διαγνωστικών εξετάσεων και γνωματεύσεων(για πάσης φύσεως χρήση...) θα μπορούν να συνεχίσουν με πάθος το έργο τους ή τζάμπα επένδυσαν στους εκτυπωτές? Ναι αλλα οχι δωρεαν ...Εμενα μου εγραψε 3μηνη συνταγη με κοστος 10 ευρω ο πρωην συμβεβλημενος με ΕΟΠΠΥ.
defacer Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 On 03/08/2018 at 12:04, PSYHAS said: Και μην μου πειτε για να εχουν περιθαλψη και οι οικονομικα αδυναμοι, αναξιοπαθουντες και ολες οι ευαλωτες κοινωνικες ομαδες, γιατι αυτο ειναι ευθυνη της πολιτειας και οχι υποχρεωση του καθε ασφαλισμενου. Ατάκα για Όσκαρ. Ντρέπομαι να ρωτήσω ποιά ακριβώς είναι η "πολιτεία" και πού μπορεί να βρίσκει λεφτά για να καλύψει τις ευθύνες της γιατί θα το χαλάσω.
gas7777 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 5 λεπτά πριν, defacer είπε Ατάκα για Όσκαρ. Ντρέπομαι να ρωτήσω ποιά ακριβώς είναι η "πολιτεία" και πού μπορεί να βρίσκει λεφτά για να καλύψει τις ευθύνες της γιατί θα το χαλάσω. Στα υποβρύχια που γέρνουν; 😛
PSYHAS Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Οποιος καταλαβε,καταλαβε. Δεν θα καθησουμε τωρα να αναλυσουμε ολα τα στραβα της ελληνικης πολιτειας. Και δυστυχως ειναι πολλα. Αλλα επειδη βλεπω οτι παρερμηνευτηκα,να ξεκαθαρισω λιγο κατι. Δεν εγραψα οτι δεν πρεπει να πληρωνω τους φορους μου,την ασφαλιση μου και ολες τις συμβατικες υποχρεωσεις ως πολιτη. Λεω οτι για να διατηρηθει ενα ολοκληρο οικοδομημα,και στην συγκεκριμενη περιπτωση αυτο της δημοσιας υγειας,με ξεσκιζει οικονομικα εμενα ως απλο εργαζομενο,ενω μια χαρα μπονους κι απολαβες συνεχιζουν να παιρνουν μανατζερ,διοικητες,golden boys,μεσαζοντες,κτλ. Αυτα τα υφακια κι οι ειρωνιες για ατακες για οσκαρ,στα φιλαρακια σας. Τελος απο μενα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα