Γιαούρτι Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 τελικά μπορούμε να συνδέσουμε τη revolut στο paypal? είχα συνδεδεμένη την παλιά η οποία έληξε. Παρέλαβα την καινούργια αλλά δε τη δέχεται τον ήπιαμε;
NikosKallithea Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε τελικά μπορούμε να συνδέσουμε τη revolut στο paypal? είχα συνδεδεμένη την παλιά η οποία έληξε. Παρέλαβα την καινούργια αλλά δε τη δέχεται τον ήπιαμε; Μια χαρα συνδέεται
Γιαούρτι Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Μια χαρα συνδέεται Εντάξει, είμαι καμένος. Έβαζα λάθος ημερομηνία. Μάλλον πρέπει να πάω για ύπνο Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από Γιαούρτι
esertas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Στις 17/1/2019 στις 8:35 ΜΜ, Jason13 είπε σε γνωστο εβγαλε χρεωση κανονικα. Και σε μένα ότι και να έκανα μου χρεώνει 6 ευρώ για έκδοση φυσικής κάρτας.
yilliy Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Εμένα η REV γιατί δε μου χρέωσε καθόλου προμήθεια τον Ιούλιο που έκανα ανάληψη 194,3 + 76,14 = € 270,44 σε συνάλλαγμα στο εξωτερικό; Ακόμη αναρωτιέμαι...
atrias Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 18 ώρες πριν, qert είπε Γίνεται να έχουμε Apple Pay με την revolut? είχα δοκιμάσει να βάλω στην apple για πληρωμές κάρτα από άλλη online όμοια υπηρεσία και δε τη δέχτηκε γιατί ήθελε να είναι από τη χώρα στην οποία έχεις δηλώσει στο apple account σου
soleman Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Στις 16/1/2019 στις 4:17 ΜΜ, molot12 είπε Μετρητά; Cash; κατηγορηματικά ΟΧΙ , ούτε σε Ελλάδα ούτε σε Αγγλία, συμφωνώ και επαυξάνω με τον προλαλήσαντα ============================================================================================================================== Να ρωτήσω και εγω κάτι, έχει λάβει κανείς στον Αγγλικό του λογαριασμό (local) σε στερλίνες GBP χρήματα (στερλίνες) απο άλλη Τράπεζα; Ανακάλυψα οτι μου έχουν ξεμείνει δύο χαρτονομίσματα των 10 pounds απο παλαιότερο ταξίδι και βλέπω οτι τα έχουν αντικαταστήσει με νέα πλαστικά (και τα πεντόλιρα ) και πλέον δεν τα δέχονται παρά μόνο για αλλαγή με νέα στην Τράπεζα της Αγγλίας https://www.bankofengland.co.uk/banknotes/exchanging-old-banknotes Οπότε λέω να τα στείλω ταχυδρομικά με τα ανάλογα έντυπα και να μου πιστώσουν το τρομερό ποσό των 20 pounds στον αγγλικό λογαριασμό της Revolut. Λέτε να πετύχει ; Τα πας σε μια Τράπεζα της Ελλάδος και παίρνεις Ευρώ
Billator Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Παιδιά έχετε πρόβλημα στην σύνδεση στο app της revolut ή στην χρήση της κάρτας; Μου βγάζει σφάλμα η πληρωμή με την κάρτα και σε προσπάθεια να αυξήσω το μηνιαίο όριο βγάζει error. Έκανα log out για να ξανασυνδεθω μπας και άλλα τώρα δεν μπορώ ούτε να συνδεθώ στον λογαριασμό.
minotavros Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 29 λεπτά πριν, Billator είπε Παιδιά έχετε πρόβλημα στην σύνδεση στο app της revolut ή στην χρήση της κάρτας; Μου βγάζει σφάλμα η πληρωμή με την κάρτα και σε προσπάθεια να αυξήσω το μηνιαίο όριο βγάζει error. Έκανα log out για να ξανασυνδεθω μπας και άλλα τώρα δεν μπορώ ούτε να συνδεθώ στον λογαριασμό. Όχι, πριν μερικές ώρες αγόρασα κανονικά από aliexpres
Billator Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Οκ έπεσε τελείως το σύστημα τους. Α ρε revolut.
Liverpool89 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα ειχα καιρο να μπω στην εφαρμογή της revolut και μου ζητησε αριθμο κινητου για επιβεβαίωση. Εγραψα τον αριθμο μου, αλλα μου έβγαλε σφαλμα. Εσβησα την εφαρμογή, την ξανακατεβασα τα ιδια. Να μιλήσω με την εξυπηρέτηση;
asdfnikos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε Καλησπέρα ειχα καιρο να μπω στην εφαρμογή της revolut και μου ζητησε αριθμο κινητου για επιβεβαίωση. Εγραψα τον αριθμο μου, αλλα μου έβγαλε σφαλμα. Εσβησα την εφαρμογή, την ξανακατεβασα τα ιδια. Να μιλήσω με την εξυπηρέτηση; έχει πρόβλημα αυτή την στιγμή το app και δεν δουλεύει σχεδόν τίποτα αν και έκανα πληρωμή πριν κανα 3ωρο και με κολλουσε η εφαρμογη. 1
Liverpool89 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Αρα περιμενω να δω τι θα γινει. Ευχαριστώ
psyco1312 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Καλησπερα παιδια, εχει κανει κανεις αναληψη απο τα ATM που εχει στο tube του Λονδινου που εχουν επιλογη λιρες/ευρω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα