ProponitisTouKanape Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, nightwalker1990 είπε παίδες να ρωτήσω, επειδή πρόκειται να φτιάξω λογαριασμό λόγο ότι θα φύγω αγγλία τον επόμενο μήνα. η κάρτα πόσες μέρες κάνει να έρθει?? Επίσης στο registration στα στοιχεία την διεύθυνση την έχετε με λατινικά η ελληνικά?? Περίπου μια βδομάδα με δέκα μέρες, κυρίως γιατί τα ΕΛΤΑ έχουν αραιώσει τις επισκέψεις ταχυδρόμων. Τώρα αυτό για τη διεύθυνση που έγραψες, ξαναδιάβασε το και νομίζω θα καταλάβεις τη σωστή απάντηση
_chris_ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Με αφορμή το θέμα με την πιστωτική και την ανάληψη που διάβασα στο μπλα μπλα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος το έχει δοκιμάσει. Αν κάνω top up με πιστωτική της Eurobank, η τράπεζα το θεωρεί ανάληψη χρημάτων; Εχει σημασία αυτό διότι έτσι ισχύει τόκος από την πρώτη μέρα. Αναφέρθηκαν 2 περιπτώσεις όπου θεωρείται ανάληψη.
zananiro Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, _chris_ είπε Με αφορμή το θέμα με την πιστωτική και την ανάληψη που διάβασα στο μπλα μπλα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος το έχει δοκιμάσει. Αν κάνω top up με πιστωτική της Eurobank, η τράπεζα το θεωρεί ανάληψη χρημάτων; Εχει σημασία αυτό διότι έτσι ισχύει τόκος από την πρώτη μέρα. Αναφέρθηκαν 2 περιπτώσεις όπου θεωρείται ανάληψη. Εγώ πάντως δύο φορές που έχω κάνει top up με πιστωτική της Eurobank το θεωρεί ως αγορά και όχι ως ανάληψη.
_chris_ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, zananiro είπε Εγώ πάντως δύο φορές που έχω κάνει top up με πιστωτική της Eurobank το θεωρεί ως αγορά και όχι ως ανάληψη. Βασικά αυτό είναι και το λογικό. Από τη στιγμή που δε φεύγουν μετρητά από ΑΤΜ να μπουν στην τσέπη σου, με ποια λογική να θεωρηθεί ανάληψη;
asdfnikos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Και από Πιστωτική Πειραιώς σαν αγορά φαίνεται που είναι και το λογικό. 1
runner69 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Λογικο δεν ειναι να το παιρνει σαν αγορα. Τι αγοραζετε, αερα; Θα μπορουσε καποιος να μεταφερει με αυτο τον τροπο χρηματα στη revolut και να τα κανει αναληψη στο εξωτερικο οταν χρειαστει ή και απο Ελλαδα. Γιατι να θεωρειται αγορα και να μετραει στο αφορολογητο; 1
asdfnikos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, runner69 είπε Λογικο δεν ειναι να το παιρνει σαν αγορα. Τι αγοραζετε, αερα; Θα μπορουσε καποιος να μεταφερει με αυτο τον τροπο χρηματα στη revolut και να τα κανει αναληψη στο εξωτερικο οταν χρειαστει ή και απο Ελλαδα. Γιατι να θεωρειται αγορα και να μετραει στο αφορολογητο; Θεωρείται σαν πληρωμη-αγορά. Τα Top-Up στην Revolut δεν μετράνε στο αφορολόγητο αν αυτό σε νοιάζει τόσο πολύ 1
georgedf Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Έκανα λογαριασμό στη revolut από το Android app και δεν μου ζήτησε ταυτότητα και είδα ότι έχει ένα limit 250 euro. Εάν βάλω λεφτά θα ζητήσει ταυτότητα μετά η μέχρι τα 250 δεν χρειάζεται καθόλου?
asdfnikos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, georgedf είπε Έκανα λογαριασμό στη revolut από το Android app και δεν μου ζήτησε ταυτότητα και είδα ότι έχει ένα limit 250 euro. Εάν βάλω λεφτά θα ζητήσει ταυτότητα μετά η μέχρι τα 250 δεν χρειάζεται καθόλου? Μπορούν οιοσδήποτε στιγμή να στην ζητήσουν οπότε δεν Μπορεί κανενας να σου πει οτι δεν θα εχεις προβλημα
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Εχει κανείς την έκδοση 6,17 beta 375? Aπο την στιγμή που έκανε αναβάθμιση σε αυτη ,πριν 2 μέρες,δεν ζητάει δακτυλικό αποτύπωμα ,μόνο κωδικό.Ουτε και έχει επιλογή για τέτοιο.
georgedf Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Μπορούν οιοσδήποτε στιγμή να στην ζητήσουν οπότε δεν Μπορεί κανενας να σου πει οτι δεν θα εχεις προβλημα Ευχαριστώ για την απάντηση Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2019 από georgedf
spartak1 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, georgedf είπε Έκανα λογαριασμό στη revolut από το Android app και δεν μου ζήτησε ταυτότητα και είδα ότι έχει ένα limit 250 euro. Εάν βάλω λεφτά θα ζητήσει ταυτότητα μετά η μέχρι τα 250 δεν χρειάζεται καθόλου? Θα σε μπλοκάρει αν δε βάλεις ταυτότητα 1
lyk_an Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 18 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Εχει κανείς την έκδοση 6,17 beta 375? Aπο την στιγμή που έκανε αναβάθμιση σε αυτη ,πριν 2 μέρες,δεν ζητάει δακτυλικό αποτύπωμα ,μόνο κωδικό.Ουτε και έχει επιλογή για τέτοιο. Yeap, τα ίδια κι εδώ.
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, lyk_an είπε Yeap, τα ίδια κι εδώ. Ωραία,δηλαδή όχι ωραία αλλά δεν έχω μόνο εγώ το πρόβλημα.
theopan Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Ωραία,δηλαδή όχι ωραία αλλά δεν έχω μόνο εγώ το πρόβλημα. Προφανώς όλοι με αυτή την έκδοση το έχουμε. Τα έκαναν σκ@τά πάλι... Βγαίνω από beta tester που είχα δηλώσει. Δεν είναι για καλό τελικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα