bjj-p Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Πρόσφατα έστειλα μικροποσό από Εθνική τράπεζα σε Πειραιώς, με χρέωση δικιά μου και πλήρωσα προμήθεια 2 ευρώ. Σύμφωνα με το πινακάκι θα έπρεπε να είχα πληρώσει 5 ευρώ, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο είναι ενημερωμένο. Αν δεις ποτε δημοσιευτηκε το αρθρο ειναι πριν την αλλαγη των χρεωσεων. μονο για να καταλαβει καποιος πως λειτουργουν τα εμβασματα συμβαλει. Τις τελευταιες χρεωσεις τις βλεπεις παντα απο το site της τραπεζας.
MauroPaltoudias Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Στις 12/11/2019 στις 1:20 ΜΜ, cumulus είπε Θα γινει μια επιστροφη χρηματων στην καρτα απο το αμαζον για μια παραγγελια που δεν ηρθε ποτε.Στην εφαρμογη της revolut βλεπω αυτο το μηνυμα "Card authorization request" Πρεπει να κανω εγω καποια ενεργεια; Εμένα μου έκανε επιστροφή η Αγγλική Amazon πριν 6 ημέρες (shipping refund) για καθυστερημένη παραλαβή παραγγελίας. Δεν έκανα τίποτα. Μου έστειλαν email και μετά από 4 ημέρες πιστώθηκε αυτόματα το ποσό.
theopan Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, gokuthelegend είπε Πρόσφατα έστειλα μικροποσό από Εθνική τράπεζα σε Πειραιώς, με χρέωση δικιά μου και πλήρωσα προμήθεια 2 ευρώ. Σύμφωνα με το πινακάκι θα έπρεπε να είχα πληρώσει 5 ευρώ, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο είναι ενημερωμένο. Το έστειλες σαν "γρήγορο" (IRIS payments, online εμβασμα ή όπως το λέει η κάθε τράπεζα). Για αυτό. Δεν χρεώνεται ο λογαριασμός-παραλήπτης με τέτοιο τρόπο. Αν είχες κάνει απλή SEPA μεταφορά οι χρεώσεις θα ήταν 1+4€. Την εποχή που γράφτηκε ο οδηγός δεν υπήρχε IRIS payments.
kon1to Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 21 ώρες πριν, gokuthelegend είπε Πρόσφατα έστειλα μικροποσό από Εθνική τράπεζα σε Πειραιώς, με χρέωση δικιά μου και πλήρωσα προμήθεια 2 ευρώ. Σύμφωνα με το πινακάκι θα έπρεπε να είχα πληρώσει 5 ευρώ, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο είναι ενημερωμένο. Νομίζω έτσι κι αλλιώς δεν υφίσταται η μονομερής χρέωση, ασχετα με το τι λένε. Δηλαδή ακόμα κι αν εσυ επιλέξεις να μου στειλεις χρηματα με ολα τα έξοδα δικά σου, εμένα πάλι θα μου κρατήσει έξοδα η τράπεζα. Για Εurobank ισχυει εγγυημένα, δεν γνωρίζω με βεβαιότητα για τις υπόλοιπες 3.
spartak1 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, kon1to είπε Νομίζω έτσι κι αλλιώς δεν υφίσταται η μονομερής χρέωση, ασχετα με το τι λένε. Δηλαδή ακόμα κι αν εσυ επιλέξεις να μου στειλεις χρηματα με ολα τα έξοδα δικά σου, εμένα πάλι θα μου κρατήσει έξοδα η τράπεζα. Για Εurobank ισχυει εγγυημένα, δεν γνωρίζω με βεβαιότητα για τις υπόλοιπες 3. Για δωσε πληροφορίες για τη eurobank. Εγω πάντως δεν επιβεβαιώνω αυτο που γραφεις. Εχω στείλει σε eurobank με χρεωση δικη μου (our) και δε χρεωθηκε τίποτα ο eurobank λογαριασμός
ekkli Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Μόλις είδα ότι τα 14€ που έστειλα χθες από Revo σε Πειραιώς, φτάσανε ατόφια, δεν είχα προμήθεια. Αναφορά σε κείμενο Your account has been credited Credit Amount: 14.00 EUR
gokuthelegend Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Είμαι σίγουρος ότι έχει ξαναερωτηθεί, αλλά εγώ ξαναρωτάω μιας και επανάληψη μητήρ πάσης μαθήσεως. Αν φορτώσω τον λογαριασμό μου στη Revolut με χρήση χρεωστικής κάρτας μου Ελληνικής τράπεζας, τότε αυτό φαίνεται σαν αγορά και μετράει στο αφορολόγητο; Επειδή έχω μικρό εισόδημα και χρειάζεται να μαζέψω μόνο ένα μικρό ποσό σε αποδείξεις (γύρω στα 300-400 ευρώ), σκεφτόμουν να φορτώσω τον λογαριασμό μου στη Revolut με ολόκληρο το ποσό εφάπαξ μια και καλή ή έστω σε 2-3 δόσεις αν η Ελληνική τράπεζα δεν με αφήσει να τραβήξω αμέσως όλο το ποσό, και μετά να χρησιμοποιώ την χρεωστική της REvolut για συναλλαγές με κάρτα.
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Αν χρησιμοποιήσεις την ελληνική κάρτα για τις αγορές τι θα αλλάξει;
dreambox8000 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα σας. Από MONESE card σε REVOLUT card υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς χρημάτων? Ευχαριστώ!
asdfnikos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, dreambox8000 είπε Καλησπέρα σας. Από MONESE card σε REVOLUT card υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς χρημάτων? Ευχαριστώ! Ναι και μεσω της καρτας απευθειας top-up και μεσω μεταφορας στο προσωπικό IBAN σου στην Revolut
dreambox8000 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, asdfnikos είπε Ναι και μεσω της καρτας απευθειας top-up και μεσω μεταφορας στο προσωπικό IBAN σου στην Revolut οκ σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, dreambox8000 είπε Καλησπέρα σας. Από MONESE card σε REVOLUT card υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς χρημάτων? Ευχαριστώ! Nαι,το έκανα το πρωί καθώς εξάντλησα τα όρια ανάληψης απο ΑΤΜ με την μονέσε.
dreambox8000 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Nαι,το έκανα το πρωί καθώς εξάντλησα τα όρια ανάληψης απο ΑΤΜ με την μονέσε. Ωραια..οποτε απο MONESE card σε REVOLUT card + απο IBAN MONESE σε IBAN REVOLUT ...Τέλεια!!!
asdfnikos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 23 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Είμαι σίγουρος ότι έχει ξαναερωτηθεί, αλλά εγώ ξαναρωτάω μιας και επανάληψη μητήρ πάσης μαθήσεως. Αν φορτώσω τον λογαριασμό μου στη Revolut με χρήση χρεωστικής κάρτας μου Ελληνικής τράπεζας, τότε αυτό φαίνεται σαν αγορά και μετράει στο αφορολόγητο; Επειδή έχω μικρό εισόδημα και χρειάζεται να μαζέψω μόνο ένα μικρό ποσό σε αποδείξεις (γύρω στα 300-400 ευρώ), σκεφτόμουν να φορτώσω τον λογαριασμό μου στη Revolut με ολόκληρο το ποσό εφάπαξ μια και καλή ή έστω σε 2-3 δόσεις αν η Ελληνική τράπεζα δεν με αφήσει να τραβήξω αμέσως όλο το ποσό, και μετά να χρησιμοποιώ την χρεωστική της REvolut για συναλλαγές με κάρτα. top-up απευθείας στην Revolut με χρηση ελληνικής Καρτας δεν μετράει στο αφορολόγητο.
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, dreambox8000 είπε Ωραια..οποτε απο MONESE card σε REVOLUT card + απο IBAN MONESE σε IBAN REVOLUT ...Τέλεια!!! Απο κάρτα σε κάρτα το έκανα ,ήταν άμεσο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα