Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, loyros13 είπε

άμα κάνεις με payment link μετραει κανονικά όπως περιέγραψα.

Φίλε μπορείς να περιγράψεις με βήματα λίγο τη διαδικασία πως θα το κάνουμε αυτό? Ακούγεται ενδιαφέρον γιατί αν ισχύει θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε GPAY με revolut και το ποσό που ξοδεύουμε να έχει ήδη μετρηθεί στο αφορολόγητο. 

Επεξ/σία από zananiro
  • Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πηγαίνεις στην εφαρμογή της Revolut στις πληρωμές, μετά επιλέγουμε αίτημα, έπειτα δημιουργούμε σύνδεσμο πληρωμών με το ποσό που θέλουμε να φορτίσουμε τον λογαριασμό μας και έπειτα νομίζω είναι αυτονόητο.

Επεξ/σία από loyros13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, loyros13 είπε

πηγαίνεις στην εφαρμογή της Revolut στις πληρωμές, μετά επιλέγουμε αίτημα, έπειτα δημιουργούμε σύνδεσμο πληρωμών με το ποσό που θέλουμε να φορτίσουμε τον λογαριασμό μας και έπειτα νομίζω είναι αυτονόητο.

Μέχρι εκεί το κατάλαβα, το αυτονόητο δεν είμαι σίγουρος αν καταλαβαίνω 😀. Το link πληρωμής το κάνω paste σε web browser και μετά εμφανίζει να βάλω τα στοιχεία κάρτας. Τα συμπληρώνω και πληρώνω. Σωστά?

Δύο ακόμα ερωτήσεις. Θα έχει κάποια επιπλέον χρέωση η ελληνική κάρτα ή είναι δωρεάν η μεταφορά χρημάτων μέσω του payment link? 

Το PayPal εμπλέκεται πουθενά σε όλη τη διαδικασία? Γιατί αναφέρθηκε και το PayPal σε κάποια ποστ πιο πάνω. 

Επεξ/σία από zananiro
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, loyros13 είπε

άμα κάνεις με payment link μετραει κανονικά όπως περιέγραψα.

και στο εμφανίζει ακομα και στις κληρώσεις για το χιλιάρικο απο την εφορία;Γιατί την εφαρμογή των τραπεζών δεν είναι να την εμπιστευεσαι.Επίσης όλες οι τράπεζες το αντιμετωπίζουν το ίδιο;

Αν και είναι bug ας το εκμεταλλευτούμε μέχρι να το πάρουν χαμπάρι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

και στο εμφανίζει ακομα και στις κληρώσεις για το χιλιάρικο απο την εφορία;Γιατί την εφαρμογή των τραπεζών δεν είναι να την εμπιστευεσαι.Επίσης όλες οι τράπεζες το αντιμετωπίζουν το ίδιο;

Αν και είναι bug ας το εκμεταλλευτούμε μέχρι να το πάρουν χαμπάρι. 

Τελικά τώρα που έλεγξα παλιότερες συναλλαγές μου δεν το εμφανίζει στο αφορολογητο παρα μονο τις συναλλαγές curve και DiPocket...

Επεξ/σία από loyros13
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Top up σε fully registered λογαριασμό Dipocket και προσπάθεια top up revolut μέσω Gpay (συνδεδεμένη με την virtual DiPocket Mastercard) μου κάνει decline και στην εφαρμογή εμφανίζει This merchant category is blocked. 

Κάνω κάτι λάθος ή άλλαξε πρόσφατα; @loyros13

Επεξ/σία από smyrosnik
Δημοσ.

Παίδες συγγνώμη αν έχει απαντηθεί η ερώτηση αλλά πλέον είναι κάμποσες σελίδες το νήμα. Έχει ζητηθεί από κανένα το να πιστοποιήσει από που έλαβε τα χρήματα που μπήκαν στον λογαριασμό του στη revolut; Ακόμη και top up. Διαβάζω ότι κλείδωσαν λογαριασμοί για 1500 ευρώ και κάτι τέτοια.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, smyrosnik είπε

Top up σε fully registered λογαριασμό Dipocket και προσπάθεια top up revolut μέσω Gpay (συνδεδεμένη με την virtual DiPocket Mastercard) μου κάνει decline και στην εφαρμογή εμφανίζει This merchant category is blocked. 

Κάνω κάτι λάθος ή άλλαξε πρόσφατα; @loyros13

Η κάρτα της DiPocket δεν περνούσε ποτέ σε revolut και άλλες τέτοιες υπηρεσίες. Ο φίλος την ανέφερε σαν λύση για το google pay.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Kostasallinone είπε

Η κάρτα της DiPocket δεν περνούσε ποτέ σε revolut και άλλες τέτοιες υπηρεσίες. Ο φίλος την ανέφερε σαν λύση για το google pay.

Σε προηγούμενα νήματα αναφέρουν ότι λειτουργούσε και το έκοψε η DiPocket. Οπότε ο μόνος τρόπος για Ελλάδα να υπάρχει Gpay και η μεταφορά σε από ελληνικά κάρτα να φαίνεται ως έξοδο (και να μετράει στο αφορολόγητο) είναι η DiPocket . (H Εθνική δείχνει την κίνηση ως e-commerce)

Επεξ/σία από smyrosnik
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, smyrosnik είπε

Σε προηγούμενα νήματα αναφέρουν ότι λειτουργούσε και το έκοψε η DiPocket. Οπότε ο μόνος τρόπος για Ελλάδα να υπάρχει Gpay και η μεταφορά σε από ελληνικά κάρτα να φαίνεται ως έξοδο (και να μετράει στο αφορολόγητο) είναι η DiPocket . (H Εθνική δείχνει την κίνηση ως e-commerce)

Και με PayPal γίνεται η δουλειά. Έστειλα σε φίλο και φάνηκε αμέσως η αγορά στην κάρτα μου.
Τώρα θα ανοίξω δεύτερο λογαριασμό και θα προσθέσω την curve οπότε θα τα στέλνω κατευθείαν στον λογαριασμό μου. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Kostasallinone είπε

Και με PayPal γίνεται η δουλειά. Έστειλα σε φίλο και φάνηκε αμέσως η αγορά στην κάρτα μου.
Τώρα θα ανοίξω δεύτερο λογαριασμό και θα προσθέσω την curve οπότε θα τα στέλνω κατευθείαν στον λογαριασμό μου. 

Εξήγησε λίγο τι ακριβώς έχει σετάρει στο Paypal

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, smyrosnik είπε

Εξήγησε λίγο τι ακριβώς έχει σετάρει στο Paypal

Απλά στέλνεις χρήματα από τον λογαριασμό PayPal σε άλλο λογαριασμό PayPal με χρέωση στη κάρτα σου. Τα χρήματα φθάνουν επιτόπου και αμέσως τα στέλνεις στην revolut με δωρεάν έμβασμα. 

Δημοσ.

ηρθε και σε μενα πριν λιγες μερες ,αυτο το μειλ απο την revolut και καπου λεει ...

Ενημερώνουμε την πολιτική προστασίας απορρήτου της Revolut, ώστε να περιλαμβάνει πληροφορίες αναφορικά με το πώς κοινοποιούνται τα προσωπικά σας δεδομένα σε:
(i) γραφεία πιστώσεων, για την καλύτερη αξιολόγηση των οικονομικών σας συνθηκών (για να δηλώσετε την εξαίρεσή σας από την κοινοποίηση των εν λόγω δεδομένων, επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξής μας μέσω της δυνατότητας συνομιλίας στην εφαρμογή)

μπορει καποιος να που πει πως θα το γραψω στα αγγλικα αυτο ,για να δηλωσω εξαιρεση απο την κοινοπ. των προσωπικων μου δεδομενων ? ευχαριστω .

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, kokolokor5 είπε

ηρθε και σε μενα πριν λιγες μερες ,αυτο το μειλ απο την revolut και καπου λεει ...

Ενημερώνουμε την πολιτική προστασίας απορρήτου της Revolut, ώστε να περιλαμβάνει πληροφορίες αναφορικά με το πώς κοινοποιούνται τα προσωπικά σας δεδομένα σε:
(i) γραφεία πιστώσεων, για την καλύτερη αξιολόγηση των οικονομικών σας συνθηκών (για να δηλώσετε την εξαίρεσή σας από την κοινοποίηση των εν λόγω δεδομένων, επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξής μας μέσω της δυνατότητας συνομιλίας στην εφαρμογή)

μπορει καποιος να που πει πως θα το γραψω στα αγγλικα αυτο ,για να δηλωσω εξαιρεση απο την κοινοπ. των προσωπικων μου δεδομενων ? ευχαριστω .

Εγώ έγραψα στο chat

"i receive a mail that said i should contact you if i want to opt out in order not use my information for credit offices".

Το ρομποτάκι που πρότεινε ένα άρθρο και στη συνέχεια έγραψα "live agent".

Έτσι κατάλαβε τι θέλω να κάνω και μου είπε ότι θα εκτελεστεί μετά από 24 ώρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...